Balık burcuyum hayatım.Genelde sabırlıyımdır.Çok yakınımdaki insalara biraz çabuk parlarım oda saman alevi gibi geçer hemen.
Bide şimdi çalışıyorum ya çocuğa karşı biraz daha sabır diyorum .Zaten kaç saat görüyo çocuk beni onda kızmıyım diyorum.
ılk zamanlar benimkide öyleydi.Sonra bi öğürme öğrendi.Bak bu sabah öğürürken kusturdu kendini.Ağzına koyduğunu yese bi şekil sokarım ben onun ağzınada.Onun yutmasını beklersem 2 saat bakışıp otururuz.Gerçi son 1-1,5 haftadır iyiydi yavrumda bugün böyle yaptı.Düzelir inş.
leyla nickinin acılımı ne merak ediyorum.
senin eşinin ve oglunun harflerinin karışımı filanmı:)
balık burcalarıyla ii muhabbet ediyorum fakat cok uzun süreli olmuyor.tartışma ve küslükle sonuclanıyorkaydirigubbakcemile3
bi arkadaşla öyle oldum da bi kac kez
inşallah seninle aynı sorunu yaşamayız leyla:teselli:
benim sıpaya tarhana çorbası, yoğurt, ayran,meyve suyu bide zeytin ver gerisini kırk yılda bi kere canı isterse, bazende köfte
Evet hayatım isimler karışımı.
Yok Ayşecim alınmam.ıstediğin gibi espiri yapabilirsin.Bende bazen bişey yazıyorum.Şimdi diyorum bide yanlış anlaşılırsa diye siliyorum.Ama hafıza konusu bi gerçek.O yüzden işyerinde hep ajandayla gezerim.Her şey notlarımda.
inatçıyım galiba yani öyle diyolar :) kıskançlık falanda var
annemde akrep burcudur.
bazı akrepler kinci ve inatcı olurmuş bazıda olmazmış.sen hangisine uyuyorsun hale
ınş. hayatım olmayız neden olalım.Senin burcun nedir?
yay burcuyum canım.özelliklerini taşıyorum
aslında ben bu yaşıma kadar kendimin oglak burcu oldugumu sanıyordum
25 aralık dogumlu oldugumu sölediler bu yaşıma kadar.buna göre oglak burcuyum
ama gecen yıl ögrendimki 20 aralıkta dogmuşum.buna görede yay burcuyum
annem ve babamın evlilik yıldönümleri 25 aralıkmış.benim dogum gününü o tarih yapmışlar aralarında:))
ayrıca kimligime görede aslan burcuyum hahaha
tam bi muammaa
Halecim benim sıpa yumurtayı tek yemez zaten ben çorbalarının içine katıyorum yada sabah kahvaltıda yedirdiğim pürenin.
Muhallebi bende yapıyorum.Gece için iyi oluyo tok tutuyo.Ben yalnız içine aktardan aldığın vanilya tozu var çok az ondan katıyorum biraz koku versin diye.Çoğunluklada 1 parça nestlenin çukulataları varya içi beyaz.(Adını unuttum gene ) Ondan en son atıyorum içine böyle alacalı alacalı oluyo.Öyle yediriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?