2008 Ekim Anneleri

balık burcalarıyla ii muhabbet ediyorum fakat cok uzun süreli olmuyor.tartışma ve küslükle sonuclanıyorkaydirigubbakcemile3
bi arkadaşla öyle oldum da bi kac kez
inşallah seninle aynı sorunu yaşamayız leyla:teselli:

annemde akrep burcudur.
bazı akrepler kinci ve inatcı olurmuş bazıda olmazmış.sen hangisine uyuyorsun hale

benim sıpaya tarhana çorbası, yoğurt, ayran,meyve suyu bide zeytin ver gerisini kırk yılda bi kere canı isterse, bazende köfte

leyla nickinin acılımı ne merak ediyorum.

senin eşinin ve oglunun harflerinin karışımı filanmı:)

Evet hayatım isimler karışımı.

Yok Ayşecim alınmam.İstediğin gibi espiri yapabilirsin.Bende bazen bişey yazıyorum.Şimdi diyorum bide yanlış anlaşılırsa diye siliyorum.Ama hafıza konusu bi gerçek.O yüzden işyerinde hep ajandayla gezerim.Her şey notlarımda.

İnş. hayatım olmayız neden olalım.Senin burcun nedir?

bak ben sabah kahvaltısını şöle yapıyorum cok seviyor benim kız
belki oglunda sever

1 tüm haşlanmış yumurtayı dilimliyorum
biraz peynir
1 çay bardagına yakın süt
biraz bal

bunları geniş bi bardakda blendırlıyorum.kıvamlı bi karışım oluyor.
bi kaseye heronun irmikli ballı tahıllı mamasından koyuyorum 2 ölcek
yaptıgım karışımı yavaş yavaş mamaya ilave edip karıştırıyorum
tadı cok güzel oluyor
kızım 1 kase yer maşallahh
sen ilk deneme az yap bakalım belki sever oglun
bunları ayrı ayrı versem mümkün degil yemez

benim sıpaya tarhana çorbası, yoğurt, ayran,meyve suyu bide zeytin ver gerisini kırk yılda bi kere canı isterse, bazende köfte

tarhana cok besleyici bi corba
kıymalı yada tavuklu da yapıyorsan süper bi ögün olur.yanınada yogurtt tamamdırr
ben bazen içine ince bulgurda atarım.bulgur cok tavsiye ediliyor bebeklere

Halecim benim sıpa yumurtayı tek yemez zaten ben çorbalarının içine katıyorum yada sabah kahvaltıda yedirdiğim pürenin.

Muhallebi bende yapıyorum.Gece için iyi oluyo tok tutuyo.Ben yalnız içine aktardan aldığın vanilya tozu var çok az ondan katıyorum biraz koku versin diye.Çoğunluklada 1 parça nestlenin çukulataları varya içi beyaz.(Adını unuttum gene ) Ondan en son atıyorum içine böyle alacalı alacalı oluyo.Öyle yediriyorum.

güzel bi karışım, deneyim ayşecim. ayrı ayrı zaten o miktarı bulnak mümkün değil. onları yerken tabi ekmekde gidiyo daha az şeyle doyuyor.

benimde aksine hafızam cok kuvvetlidir leyla sigara kullanıyormusun?
sigara hafıza kaybına neden oluyor
bide b12 vit.eksiliginde ortaya cıkıyor.istersen takviye yapabilrisin
ben bi ara kullanmıştım.onun etkisi sanırım:))

Son düzenleyen: Moderatör:
ınş. hayatım olmayız neden olalım.Senin burcun nedir?

yay burcuyum canım.özelliklerini taşıyorum
aslında ben bu yaşıma kadar kendimin oglak burcu oldugumu sanıyordum
25 aralık dogumlu oldugumu sölediler bu yaşıma kadar.buna göre oglak burcuyum

ama gecen yıl ögrendimki 20 aralıkta dogmuşum.buna görede yay burcuyum
annem ve babamın evlilik yıldönümleri 25 aralıkmış.benim dogum gününü o tarih yapmışlar aralarında:))

ayrıca kimligime görede aslan burcuyum hahaha
tam bi muammaa

Biraz karışıkmış senin burç olayın :)

ay evet unutmam bana yapılan iyiliğide kötülüğüde. ama öyle içimde kalır, kimseye karşı tavır koyamam.
en çok eşimi kıskanırım tabiki (eşimde kıskanılacak bişey yapmaz ama)
bazen gereksiz abartıyorum elimde olmadan galiba

Hale bende yazıyım bencede tarhana çorbası yiyosa ne güzel içinde herşey var.Maşallah.

leylacım muhallebiyi irmiklede yapabilirsin.onun kokusu ve tadıda güzel oluyor.içine birazda bal.

ben 2-3 kez yapmıştım.ama artık yapmıyorum.yer kalmıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…