2008 Ekim Anneleri

ne yedirdin yigit e bugün
bizde fırına gittik kızımla.kar yagıyordu yürüyerek gidip geldik.agzına kar girsin diye agzını aca aca gitti benim sıpaa:))

Yoğurt çorbasının içine ekmek koyduk ayşe teyzesi ezdik bi güzel pütürsüz hale getiridk..Attık ağzımıza sonra tükürdük.Sonra püskürtmeyi öğrendik bugün.Televizyona, cama ,yere nereyi bulursak oraya püskürtüyoruz artık.
Hiç bişey demedim çünkü denedim daha önce inatlaşınca alışkanlık yapıyo.Üstüne gitmeyince unutuyo.Çok sabırlı ve sakin bi anneyim yani bugün.Tabi yarın tv yi,camı,halıyı silerken ne hissederim bilemem.

yok burdayım halee
wc molası vermiştim hehehe

buraya daha lapa lapa hiç kar yapgmadı yaa
şöleee iyice bi yagsada bi kar yesemm
kızımda ilk kez bu sene karla tanışcakk
merak ediyorum tepkisini
kar eldivenide aldıkkk.merakla bekkliyoruz yagmasını:)

kaydirigubbakcemile3
cok fena senin bu ogluşşş
cekecegin var leylaaa:)
ne burcusun sen?cidden sakin birine benziyorsun.sakin ,ılımlı,olumlu

benim kızda sadece doydugu zaman bide şurubu içtikten sonra tükürüyor.ama iş işten gecmiş oluyorrr.cokktannnn inmiş oluyor mideye verdigim şey:)

Biz bunu daha öncede konuşmuştuk sanki.Ben sana evde bakarım söylerim demiştim ama unuttuğumu şimdi hatırladım.Kusura bakam Ayşecim ya en büyük derdimdir unutkanlığım. Akşam bakarım hayatım e harfiyle başlayan bişeyde.Hatta geçen seferde öğlen eve gittiğimde bakmıştım işe gelene kadar unuttuydum.Bu sefer söz aklımdasın hayatım. :)

leyla nickinin acılımı ne merak ediyorum.

senin eşinin ve oglunun harflerinin karışımı filanmı:)

leyla benim oğluşda yumurtaya öyle yapmaya başladı, bu aralar hiç yediremiyorum
napcam bilmiyorum. haşladım, omlet yaptım yinede tık yok

olsun canım sorun degil
kaydirigubbakcemile3 balık hafızalımısın leylacım:) bu tarz kelimelere alınmak gibi bi huyun yoktur umarım
ben espiri yapmayı severim.ama burda cok yapamıyorum tepkinizi bilmedigimden dolayı.
bende espiri kaldıran tiplerdedim:)

hale benim kızda tek olarak yumurtayı minnacık yiyor sonra tükürüyor.sevmiyor pek.
kahvaltı bulamacına koyuyorum o zaman yiyor.cünkü ne tadı ne kokusu belli olmuyorrr
corbasına filan katsan yumurtayı yine yemezmi?

beyazını degilde sadece sarısını corbaya ilave edip iyice pişirince güzel oluyor
özellikle yogurt corbasında

bide öyle denyelim. herşeyi yemiyo çok nazlı. kahvaltıyı da bulamaç yapmıyoruz ama yinede bi deneyim

Balık burcuyum hayatım.Genelde sabırlıyımdır.Çok yakınımdaki insalara biraz çabuk parlarım oda saman alevi gibi geçer hemen.
Bide şimdi çalışıyorum ya çocuğa karşı biraz daha sabır diyorum .Zaten kaç saat görüyo çocuk beni onda kızmıyım diyorum.
İlk zamanlar benimkide öyleydi.Sonra bi öğürme öğrendi.Bak bu sabah öğürürken kusturdu kendini.Ağzına koyduğunu yese bi şekil sokarım ben onun ağzınada.Onun yutmasını beklersem 2 saat bakışıp otururuz.Gerçi son 1-1,5 haftadır iyiydi yavrumda bugün böyle yaptı.Düzelir inş.

bi ara çok güzel yiyodu yumurtasını peynirini falan, çocuk şimdi kahvaltıda zeytine takıldı bi de portakal suyu. onlardan başka bişi yiyince tükürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…