ne yedirdin yigit e bugün
bizde fırına gittik kızımla.kar yagıyordu yürüyerek gidip geldik.agzına kar girsin diye agzını aca aca gitti benim sıpaa:))
aa leylada geldi galiba, oda benim gibi belki okumaya gelmiştir :)
Yoğurt çorbasının içine ekmek koyduk ayşe teyzesi ezdik bi güzel pütürsüz hale getiridk..Attık ağzımıza sonra tükürdük.Sonra püskürtmeyi öğrendik bugün.Televizyona, cama ,yere nereyi bulursak oraya püskürtüyoruz artık.
Hiç bişey demedim çünkü denedim daha önce inatlaşınca alışkanlık yapıyo.Üstüne gitmeyince unutuyo.Çok sabırlı ve sakin bi anneyim yani bugün.Tabi yarın tv yi,camı,halıyı silerken ne hissederim bilemem.
aynen leyla bizdede kızarıklık oluyor sanki catlak catlak duruyorr
bende bepanthene aldım sürdüm bi kac kez kızarıklıgı geciriyor ama sanki nemlendirmiyor cildi.sen hangi ceşidini kullanıyorsun.
kadınlarda kullanıyormuş yüzlerine.ben denedim ama yumuşacık olmadı onların dedigi kadar
bepanthene plus kullandım ben
merhem daha yaglıdır onumu kullansamki
Biz bunu daha öncede konuşmuştuk sanki.Ben sana evde bakarım söylerim demiştim ama unuttuğumu şimdi hatırladım.Kusura bakam Ayşecim ya en büyük derdimdir unutkanlığım. Akşam bakarım hayatım e harfiyle başlayan bişeyde.Hatta geçen seferde öğlen eve gittiğimde bakmıştım işe gelene kadar unuttuydum.Bu sefer söz aklımdasın hayatım. :)
ya ben yazınca herkes kayboluyooo
en iyisi ben sadece okuyum bari
kaydirigubbakcemile3
cok fena senin bu ogluşşş
cekecegin var leylaaa:)
ne burcusun sen?cidden sakin birine benziyorsun.sakin ,ılımlı,olumlu
benim kızda sadece doydugu zaman bide şurubu içtikten sonra tükürüyor.ama iş işten gecmiş oluyorrr.cokktannnn inmiş oluyor mideye verdigim şey:)
ya ben yazınca herkes kayboluyooo
en iyisi ben sadece okuyum bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?