Ayşe tablon güzel olmuş iyi fikir gerçekten. benim adım türkan, oğlumun adı emir burak. 3,480 gr doğdu oğlum en son 1 yaında gitmiştik doktora 12 kg idi, boyu da 85 cm di. 1-2 hafta içerisinde tekrar gideceğiz bakalım ne durumdayız. su çiçeği aşımız var bu ay onu yaptıracağız.
Canım benim adım leyla 17 ekim doğumlu bi oğlum var.Adı yiğit.Haklısın bende kiminle konuştuğumu unutuyorum bazen
Carlsonun şişesine bakarım akşam eve gidince Ama kutusu yok.Yani normalde yok öyle şişeyle veriyolar şurubu.Ama içinde sadece omega olduğu için başka vitaminlerle rahat içirilebilir.Bana da bu siteden bi arkadaş önermişti.O iki şurup kullanmış ikisde çok iştahını açmış oğlunun.Bende doktora sordum.Kullanabilirsin dedi.Benim şuan oğluma içirebildiğim tek şurup.Onuda kapağını koklatıyorum o olduğunu anlayınca içiyor.
Benm oğlumdada iştahsızlık buarada hat safada.Aslında iştahsızlıktan ziyade yemeğe ters.Acıkıyo huysuzlanıyo ama kaşığı yada biberonu görünce bağırmaya başlıyo. Bi türlü oturtamadık düzenini.Bende küçükken herşeyi verdim.4-5 aylıktı tarhana çorbasının içine peynir koyup çatalla ezip yediriyodum.Ama ne zamanki işe başladım geriye gitmeye başladı.Babane bazende anane bakıyo oğluma.Korktukları için herşeyi ezdiler .Şimdide pütürlü bişey yemiyo.ısterse çiğniyo ama genelde püre istiyo.Şuaralar onuda yemediği için.Bikaç dişi daha çıksa hep geç oldu çıkmaları.
Ayşe vitagilin geldimi hayatım.ıçirebildin mi
günaydın hepinize.leyla gelip gitmiş bile.Allah yardımcın olsun.işin zormuş.benimki de uyurken yazım bi da zor bulurum.önce eksik bilgilerimi yazım.bebeğimin adı:Ali FUDAYL.doğum tarihi:28/10/08 doğum kilosu:3,870
ayşecim kefir hiç içirmedim.2.hamileliğide bezden kurtulması ile 4 yaş arası düşünüyorum ama Allah bilir tabi
Halecim ne meyve,ne meyve suyu içmez.Diyorumya bugünlerde ağzını açtıramıyorum.Uyuduktan sonra bi deniyim biberonla belki içer.Önceden pekmezi,meyvesi,balı yedirirdim.Gönüllü değildi ama yerdi gene.Şimdi ağzını zorla açtırsak bile yutturamıyoruz.Geçer inş.
selam arkadaşlar.
bu yememe sorunu çoğu bebekte var sanırım. benim oğlum da kahvaltı öğününü sevmiyor hep geçiştiriyoruz bakalım ne zaman alışacak peynire, haşlanmış yumurtaya. siz nasıl veriyorsunuz kahvaltıyı?
ısrar etmeyim diyorum üzerine gitmiyorum yemek istemeyince bırakıyorum kaşığı. bu sefer de vicdan azabı çekiyorum.çok zormuş ya bu yedirme işi. çorba ve muhallebiye hayır demiyor pek ama onun dışındakilere kafa sallıyor çoğu zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?