2008 Ekim Anneleri

100 mesaja ulaştıgımda bu hakka sahip olacakmışım.şuan mesaj sayım 47.

biraz cevre kirliligi yapıyorum haklısınız ama benim biran önce 100 mesaj sahibi olmam lazım

bebeğine taze sıkılmış meyve suyu takviyesi yapabilirsin bence.portakal mandalina gibi
Kızlar geldim.Eve gidiyorum öğlenleri demiştim ya.Yemek savaşı verdik ve geldim.ışyerimde ağlar biraz sorunlu gidip geliyo internet.
Bende hepinizin yeniyılını kutluyorum
Buarada eşim çok kötü grip oldu.Çocuğa bulaşmadan atlatabilsek keşke.Yemiyoda bişey.Ne içirsem acaba.Bağışıklık için

bebeğine taze sıkılmış meyve suyu takviyesi yapabilirsin bence.portakal mandalina gibi

benim eşimde 2 gündür grip başlangıcı vardı.kızımın şurubundan içirdim Cok şükür iyileşti

şurup bagışıklık sistemi için ve soguk algınlıgı için.ismi immuzinc.tamamen bitkisel
ayrıyeten içinde çinko ve c vitaminide var

kış boyu cocuguna kullanmalıısn kesinlikle
fiyatı 25 tl.şuan eczanelerde yok satıyor.

cocuklara 1 tatlı kaşıgı
yetişkinlere 2 tatlı kaşıgı
ben eşimede içirdimhemen kesti gribi

bu arada eşin ve kendin için şu karışımı yapabilirsin

ekinezya
hibiskus
ıhlamur
cubuk tarcın
kuşburnu
zencefil

bunlardan az az caydanlıgın üstüne koy
aynı cay demler gibi su kaynayınca demle ve içine bal katıp için
kış boyu içilmesi gereken bir karışım
ender saracın tarifi.

cokk işim var bugün.kıızm uyumuşken yapmalıyım.gelirim sonra.

Sağolun kızlar ımmuzinc hemen alıyım bari.ıkisine de içiririm.Gerçi oğlum içmez ama .Malum bugünlerde şuruba tepkili.
Peki bişey sorucam bu şurubu gripkende içirebiliyoruz dime.Hani oluyaya bazı şuruplar hastalanmadan önce içiriliyo

evet leyla gripkende içirebilirsin.anında kesiyormuş.netten bi araştır istersen.
b arada benim kızda içmiyor şurup
ben kahvaltısının yada meyvesinin içine katıyorum
tadı güzel zaten.

Halecim ne meyve,ne meyve suyu içmez.Diyorumya bugünlerde ağzını açtıramıyorum.Uyuduktan sonra bi deniyim biberonla belki içer.Önceden pekmezi,meyvesi,balı yedirirdim.Gönüllü değildi ama yerdi gene.Şimdi ağzını zorla açtırsak bile yutturamıyoruz.Geçer inş.

leyla ben meyve suyunu kahvaltı bulamacına katıyorum canım
cünkü benim kızımda meyve suyu süt içmiyor ne bardaktan ne biberondan

Ayşecim iş çıkışı alıcam canım buakşam.Deniyim bende bi.Duymuştum zaten adını iyi diye.Hatta eczaneye de sormuştum.Ama o zaman başka bi şurup almıştım.Hemen alıyım. Karışımıda yapıyım ,içiriyim eşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…