2008 Ekim Anneleri

slm arkadaşlar
yaaa çok mrk ettim siz nerelerdeydiniz hiç yazmadınız hiç bunca zamandır?biz o kadar uzun süre yazıştık sonra faceden yazışalım dedik ama sizler yeni başladınız.ben ara ara giriyorum girdikçede okuyorum görüşürüz iyi senelerrrr:)))))))))

oo ilerlemiş sayfalar ne güzel ama ben gene yakalayamıyorum.ayşe maaşallah kızın gündüz iyi uyuyor.bizim de uyku sorunumuz çok olmadı ama gündüz uykumuz kısa.ben de sana yaşını sorcaktım tekrar hamilelik düşünüyom diyince ama tereddüt ettim. sonradan yazmışsın okudum.ben de 81 liyim.
benim oğlum hep zayıf.iyi doğmuştu ama. tartılmaya gitmek kabusum olmuştu.bir yaşını 8800 bitirdik.9 olmuştur heraldekaydirigubbakcemile3 yanakları azcık topluda ordan kurtarıyoz
yeni gelenler hoşgeldiniz

selamm
zeynep ben yeni üyeyim ama cok nadirde olsa sayfanızı okuyordum.yazmamamın nedeni ise başka bir forumda yazıyordum ve sizin topic cok ilerlemişti.aranıza dalmak istemedim.
siz neden facebookda takılıyorsunuz.bir sorunmu oldu.
sanada mutlu yıllarr

vahide bizimde hiç gece uyku sorunumuz olmamıştı ama bu 1 aydır perişanlardayız.cok sık uyanıyor.dişten sanırım.yavrum peşpeşe diş cıkardı.
maşallah gündüzleri tek uyku uyur ama uzun uyur.
benim kızımda zayıf bi bebek.cok erken emekledi ve yürüdü.sanırım birazda bundan kaynaklanıyor.yoksa yemesi filan gayet iyiydi.
cok kiloda gözüm yok zaten.saglıklı olsun yeter.

canım ben 27 yaşında evlendim.5 ay sonra hamile kaldım isteyerek.
ikinci bebegide 30u aşmadan yapmak istiyorum.
sonrası riskli gebelige giriyor cünkü.
cok yaş farkı olsunda istemiyorum.hayırlı zamanda gelir inş.
sizler ne zaman düşünüyorsunuz bebek ??

Arkadaşlar uykum kaçtı size tablo yaptım gece gece:))
eger kabul ederseniz böyle bir tanıtım tablosunu eksik bilgilerinizi yazabilirmisiniz.
sayfaya dagınık kopy yapılıyor o nedenle eklenti olarak ekledim.
üstüne tıklayınca tablo cıkacaktır.

Eklentiler

• $Tanıtım Tablosu.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:

Ayşe tablon güzel olmuş iyi fikir gerçekten. benim adım türkan, oğlumun adı emir burak. 3,480 gr doğdu oğlum en son 1 yaında gitmiştik doktora 12 kg idi, boyu da 85 cm di. 1-2 hafta içerisinde tekrar gideceğiz bakalım ne durumdayız. su çiçeği aşımız var bu ay onu yaptıracağız.

ben 1-2 sefer yazdım ama zaten siz facebook ta yazışmaya başlamıştınız. bir de o kadar ilerlemiştiniz ki aranıza girek pek mümkün olmadı açıkçası. ben de bu yeni sayfaya sevinenlerdenim:)

bizim gündüz uykumuz iyi ama geceler kabus gibi bazı geceler 10 kere uyanıyo uyumak da bilmiyo:1no2:

bu arada kefir içiriyormusunuz bebeklerinize??

hiç içirmedim ben.

yaw nicklerinizle karıştırıyom sizi.isimlerinizi ögrenebilirmiyimmmmmm

Canım benim adım leyla 17 ekim doğumlu bi oğlum var.Adı yiğit.Haklısın bende kiminle konuştuğumu unutuyorum bazen

Carlsonun şişesine bakarım akşam eve gidince Ama kutusu yok.Yani normalde yok öyle şişeyle veriyolar şurubu.Ama içinde sadece omega olduğu için başka vitaminlerle rahat içirilebilir.Bana da bu siteden bi arkadaş önermişti.O iki şurup kullanmış ikisde çok iştahını açmış oğlunun.Bende doktora sordum.Kullanabilirsin dedi.Benim şuan oğluma içirebildiğim tek şurup.Onuda kapağını koklatıyorum o olduğunu anlayınca içiyor.

Benm oğlumdada iştahsızlık buarada hat safada.Aslında iştahsızlıktan ziyade yemeğe ters.Acıkıyo huysuzlanıyo ama kaşığı yada biberonu görünce bağırmaya başlıyo. Bi türlü oturtamadık düzenini.Bende küçükken herşeyi verdim.4-5 aylıktı tarhana çorbasının içine peynir koyup çatalla ezip yediriyodum.Ama ne zamanki işe başladım geriye gitmeye başladı.Babane bazende anane bakıyo oğluma.Korktukları için herşeyi ezdiler .Şimdide pütürlü bişey yemiyo.İsterse çiğniyo ama genelde püre istiyo.Şuaralar onuda yemediği için.Bikaç dişi daha çıksa hep geç oldu çıkmaları.

Ayşe vitagilin geldimi hayatım.İçirebildin mi

Çalışan anne olmak gerçekten çok zor.ınanın sabah bi kalkıyorum gece 11 e kadar hiç oturmadığım oluyo bazen.Çocuk ayrı bi şey zaten benim onu özlememden daha zor onun beni özlemesi.Sabah kahvaltısını yaptırıp çıkıyorum(yerse tabi) Öğlen eve gidiyorum 1 saat. sonra bidaha akşam.
Allah herkese yardım etsin.

günaydın hepinize.leyla gelip gitmiş bile.Allah yardımcın olsun.işin zormuş.benimki de uyurken yazım bi da zor bulurum.önce eksik bilgilerimi yazım.bebeğimin adı:Ali FUDAYL.doğum tarihi:28/10/08 doğum kilosu:3,870
ayşecim kefir hiç içirmedim.2.hamileliğide bezden kurtulması ile 4 yaş arası düşünüyorum ama Allah bilir tabi

Kimse yok galiba benden başka:)
arkadaşlar hepinize mutlu,sağlıklı ve tabiki en önemlisi bebişlerinizle birlikte güzel yıllar diliyorum

benim oğluşumun adı göktuğ 26 ekim de doğdu. ikimizde akrep burcuyuz bu arada he heekaydirigubbakcemile5 babası çok kıskanıyo çaktırmayın
doğum kilosu 3,300 kg boyu 50 cm di.
geçen ay 10.550 ye ulaştık
ayşecim sanırım tablomu tamamladım

canım ben yazmıştım bende ekim annesiyim die ama kimse cvp yazmayınca bende bidaha girmedim

bu arada kefir içiriyormusunuz bebeklerinize??

yok canım hiç vermedim

iyi yapmışsın ayşecim benim oğluşumda 3.060 doğdu boyu49cm di
şuanda 12.250 boyuda 79cm ama boyunu kendim ölçtüm nekadar doğru bilemem

Kimse yok galiba benden başka:)
arkadaşlar hepinize mutlu,sağlıklı ve tabiki en önemlisi bebişlerinizle birlikte güzel yıllar diliyorum

saol canım hepimize mutlu yıllar

Kızlar geldim.Eve gidiyorum öğlenleri demiştim ya.Yemek savaşı verdik ve geldim.ışyerimde ağlar biraz sorunlu gidip geliyo internet.
Bende hepinizin yeniyılını kutluyorum
Buarada eşim çok kötü grip oldu.Çocuğa bulaşmadan atlatabilsek keşke.Yemiyoda bişey.Ne içirsem acaba.Bağışıklık için.

allem ettim gullem ettim tabloyu sayfaya taşımayı becerdim kızlar:))

önzileme yaptıgımda tablomuz cıkıyor fakat şöle bir uyarı geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…