Arkadaşlar uykum kaçtı size tablo yaptım gece gece:))
eger kabul ederseniz böyle bir tanıtım tablosunu eksik bilgilerinizi yazabilirmisiniz.
sayfaya dagınık kopy yapılıyor o nedenle eklenti olarak ekledim.
üstüne tıklayınca tablo cıkacaktır.
slm arkadaşlar
yaaa çok mrk ettim siz nerelerdeydiniz hiç yazmadınız hiç bunca zamandır?biz o kadar uzun süre yazıştık sonra faceden yazışalım dedik ama sizler yeni başladınız.ben ara ara giriyorum girdikçede okuyorum görüşürüz iyi senelerrrr:)))))))))
oo ilerlemiş sayfalar ne güzel ama ben gene yakalayamıyorum.ayşe maaşallah kızın gündüz iyi uyuyor.bizim de uyku sorunumuz çok olmadı ama gündüz uykumuz kısa.ben de sana yaşını sorcaktım tekrar hamilelik düşünüyom diyince ama tereddüt ettim. sonradan yazmışsın okudum.ben de 81 liyim.
benim oğlum hep zayıf.iyi doğmuştu ama. tartılmaya gitmek kabusum olmuştu.bir yaşını 8800 bitirdik.9 olmuştur heraldekaydirigubbakcemile3 yanakları azcık topluda ordan kurtarıyoz
yeni gelenler hoşgeldiniz
bu arada kefir içiriyormusunuz bebeklerinize??
yaw nicklerinizle karıştırıyom sizi.isimlerinizi ögrenebilirmiyimmmmmm
slm arkadaşlar
yaaa çok mrk ettim siz nerelerdeydiniz hiç yazmadınız hiç bunca zamandır?biz o kadar uzun süre yazıştık sonra faceden yazışalım dedik ama sizler yeni başladınız.ben ara ara giriyorum girdikçede okuyorum görüşürüz iyi senelerrrr:)))))))))
bu arada kefir içiriyormusunuz bebeklerinize??
Arkadaşlar uykum kaçtı size tablo yaptım gece gece:))
eger kabul ederseniz böyle bir tanıtım tablosunu eksik bilgilerinizi yazabilirmisiniz.
sayfaya dagınık kopy yapılıyor o nedenle eklenti olarak ekledim.
üstüne tıklayınca tablo cıkacaktır.
Kimse yok galiba benden başka:)
arkadaşlar hepinize mutlu,sağlıklı ve tabiki en önemlisi bebişlerinizle birlikte güzel yıllar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?