2008 Ekim/Kasım Minikleri

allahım allahım bu ne tatlı bebekler...
bu ekim kasım bebeklerinde sanki ayrı bir güzellik var...Allahım onları ve bütün bebekleri annelerine babalarına bağışlasın..Hiç bir zaman kötü gün göstermesin...Hepsine maşallah süphanallah.)))

seraycım asıl benim kızım erkeğe benziyor ,kel kafa :)) harbiden benziyolar ama senin oğlan biraz masum ,sakin bi tip ,benimki azgın ele avuca sığmıyor .

remedios çok tatlı ya bu Yağız'ın..Çok yakışıklı maşallah.Saçlarını kestirdiniz mi hiç ön kısmı baya hizalı duruyo da.Ve resmen erkek siması var sanki büyüdüğü zaman nasıl bi tip olacağı belli.Ya da ben birine benzettim onu.Ama yakışıklıı allah için hee:) kara yağız bişey olcak hehe sıpaa

derinciğim 2 hafta önce traş ettirdik yağız'ı
saçları çok uzundu sıcaktan ensesi kızarıyordu ve çok terliyordu
bir de mama yerken hep mücadele ettiği için saçı başı mama oluyordu

Hadi ya ilk traşını oldu he minik köfte:) nasıl durdu yaa benimki durmazdı herhalde kıyafet bile zor değiştriyoruz valla kollarını kasarak bağırıyooo :)

yarı uykuluyken babasının kucağında oturdu
elbise değiştirirken yağız da çığlık çığlığa ağlıyor
allahtan yaz geldi çok şanslıyız
en hareketli dönemlerinde hava sıcak ister taşın üzerinde emekleyip yürüsünler ister bir badi ile dursunlar bir şey olmaz

remediosun yakışıklı oğluşu gelmiş maşallah cnm ya tam adına uygun bi bebek büyüynce de yağız bi delikanlı olcak çok dadluuu
kıss eylül tamam kur takımı senden iyi antrenörmü bulcaz:))seninde el atmadığın şey yok haa ne becerikli hatunsun voleybol oynuyosun,mantı açıyosun çocukta yapıyosun kariyerde:))kocan pek şanslı kapmış senin gibi karuyuopuyorumnanaktan

andina benim de mantı canım çekti
yaz geldi kiloları da atamadık zaten
bebişler 2-3 aylıkken yeni doğum yaptık diye kurtarıyorduk
şimdi ne diyeceğizyerimseniben

sorma canım bide ben tatile gidiyom temmuzda , artık millet der bi kucağında var bide karnında diye o derece göbekliyim yani :roflol:
napim yaaaa doğumdan beri kabızım , hala adet olmadım , sigarayı bıraktım elim habire bişey atıştırmaya gidiyo yoksa çok sinirli oluyorum , emziriyorum rejim mejim yapamıyorum , napim kiloluyum işte yapabileceğim hiçbişey yok..
artık tüm bunları alt alta bi A4 kağıda yazar sırtıma asarım deniz kenarında bikinimden göbek ve popom taşarken :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…