2008 Ekim/Kasım Minikleri

ayy yağmur da çok güzel bir kız yaa
değişik hemde sıradışı bir güzellik:))
eti bududa yerinde yawrum benim

Hayırlısı olsun lavişim o güzelliğini yakından görüp tontiş yanaklarını mıncıklamak istiyorum
Hepsi birbirinden tatlı binlerce şükürler olsun hem annelik duygusunu bize yaşattırdığı hemde sağlıklı bir şekilde verdiği için
Allah acılarını yaşatmasın inşallah

derincim allah bize bağışlasın yavrularımızı hepsi dünya güzeli bitanelerimiz uzun ömür versin hepimize rabbimmmm

Sorma sunger bop batman spıder man aşşağı yukarı onlar
Öp prensesini yerim piroşum nişallah gönlünüze göre güzel bir ev bulursunuz yarın güzel haberlerini bekliyoruz
Yağmuru bende çok beğeniyorumm eee hamuru güzel anam

sedacım çok kibarsın canım teşekkür ederimmmm:)))
neyse cücüklerim ben kuaföre gidiyorum görüşmek üzere öpüldünüz byee

sağol cicişim kibarlık değil valla gerçekler öpüyorum seni ve yağmuşumu
Eeee derinimo kaldık yine sen ben kihkihkihhhh

offfff sıkuldummm akşam iş çıkışı torıuma gidicez babamın doğum günü ya bişeyler alıcaz geçen anneme atalardan 3 tane kazak almıştım şimdi babama da o kıvamda bişeyler almam lazım yoksam içim rahat etmez onaydı bunaydı derken kendimizi çok arka plana attık neysem şu ayı bi atlatiimde patlatıcam heryeri hazır indirimdeyken işin birde yorgunluk tarafı var in bin yapıcaz ama kocişi kandırırsam avm içinde luna park yapmışlar çok güzel bi kaç bişeye biner eğlenirim çocuk gibin

bende eve atayım kendimi diye bakıyorum
heryanım kopuyor
iş bugun açıldı biraz yoğunum canım
görüşürüz eğlenmenize bakın valla ohh
bende yarın havaya göre sahile falan gtmek istiyorum

Tamam cicişim hade senide çok öpüyorummm herkese iyi haftasonları yolun düşerse kankim bekleriz senide b.düzüne mujuksss

Günaydınnn kıslarrrrrr herkese iyi haftasonları
Bu haftasonu hm uyudum hem gezdim hem yoruldum hemde eğlendim :)
Cuma akşamı babama hediy bakmak için avm ye gittik gezdik gezdik sonunda yorulduk kafamıza göre bişey bulamayıp çıktık eve gittik oğluşla kudurup yattık Cumartesi güzel bi kahvaltıdan snra başladım temizliğe sildim süpürdüm toz aldım 3 makina çamaşır yıkadım etrafı toparladım ardayı hazırlayıp annem ben kociş avm ye gittik hediy işini halltmk için gzdik sonunda güzel bir mont aldık ardayı oyun parkına attık baya bi oynadı sıpa sonra ve döndük abimler ve ablamlar geldi güzel bir yemekten sonra ablamla pasta almaya çıktık ve aramızda şirin bir kutlama yaptık ertesi günde geç kalkmanın tadını çıkartarak kalktık kahvaltıydı vs derken akşam oldu kısaca haftasonumuz güzel geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…