2008 Ekim/Kasım Minikleri

derinxby

mis kokulumm...
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
6.368
2.133
698
46
resim albümü yapayım dedim ama....diğer arkadaşlarımı bekliyoyuummm

Son düzenleme:
derincim maşşallahh cnm ya çok güzel çıkmış ayy böyle burdan bebekleri görüyorum sıkıp mıncıklayamıyorum içimde kalıyo:))

bu arada oğluşun çok yakışıklı maşallah allah nazardan korusun mıncıklayasım geldi

imageshack a giriyosun.browse yapıp resmi seçicen sonra boyutlardan 600*800 müş bende bilmiyodum:) seçip start yapıcan çıkan sonuçta forum 1 yazan kısmı buraya kopyala canm.)

çağancuk,andina teşekkür ederiz öpüyoruz siziopuyorumnanaktan
bende koycam piraye yi ama piller şarjda bide makina kafayı yiyo sanırım dün akşam piroşun güzel bi fotosunu çekmiştim piller dolsun denerim

Ayyy çok güzel olmuş bu, bayıldım.
bende ekliyim hemen resmimizi.
Bu resim parlak çıkmış biraz ama çok beğendim gülüşünü bebişimin, koyayım bu şekilde.kaydirigubbakcemile3

ben hergün eklerim resim buraya.
elimde makineyle geziyorum, şipşakçı oldum artık:roflol:

kızlar masallah bebıslerınıze derın cok sevımlı bebısın seray senınkıde pek bı yakısıklı andinanınkıde sankı yasında gıbı masallah koca adam olmus bıle

ayy çok yakışıklı bu minikler yerim onları ben yaa maşallahh
batuya bak yaa koca adam olmuş
sarp ın dişler gülüş müthüş

hepinizz çok sağolun teyzoşlarr :)) Seray sarp ın resmi de harika çıkmış çok tatlı maşşalah çok yakışıklı olcak çok can yakacak gibi duruyo:)andina senin Batu'nun boyu kaç kuzum yaw maşallah ağır abii takılıyo valla.:)hepsini öpüyorumm.ayy biraraya gelseler ne olur diye çok merak ediyorum.süper olurdu aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…