Tahmin ettim hayırdır nie geç kalıonsun bu kadar kuzum
Neoldu ben iim hacii napan akşamı iple çekiorum biran önce eve gidip bir hızla temizlik yapıp duşumu alıp kuş gibi bir uykudan sonra güzel kahvaltı ve aynen dışarıya atıp gezmek ama tabii şimdi yengemle konuştum bugün babamın d.günü Cumartesi abimler geliyorlar tahmin ettiğim gibi kalıp kalmayacakları belli değil net olmadığı içinde kızlara bişey diyemiyorum en iyisi haftaya yapmak
regl muhabbetim var fenayım(
evi aradım oğlumda konuşuk ettik:))
ayyanlara bakıyom annecim diyor
o ne olaki dedim.ayyan dedi birkaç kez
ay anlamadım dedim tekrarladı.ya aslında ayran anlıyorum ama ne alaka:)) diye tekrar tekrar sordum işte
çocuk en sonunda lamacun ayyan anneeeeeeeeee dedi:))))))
meğer evde menü bulmuşta ona bakarmış
lamacum getiy anne diye de siparişi verdi:))))
ay napiyim ben bunu yaa ağlamamak için zor tutuyırum kendimi böyle konuşunca bu velet:)
Oyyyy yerim onu bennnn arda da dün ananemde pizza görmüş reklamda bana pizza all ayyanda all hmm nefis nefis demiş sıpa
Çok fena oldular burcum tam ısırmalıklar valla anlattım ya geçen annem dioki çok tatlı uyuyordu yanına gittim gözünü açıp baktı gerindi günaydın demiş sıpa uyyy ısır buğrişi yirim onu ben
Sonunda regli oldun hee cem yılmaza gittik ya geçen dioki kadınların regli muhabbetini hiç anlamam olmadan önce ay şuram ay buram sinirliyim die bi 10 gün önceden başlarlar nazlı nazlı araba kullanır kaza yapar hesap sorarsın sinirliyim yaklaştı ondan derr ulan a...na k..iimm 10 gün öncede 7 gün ordan sonrası bi 10 gün 3 günde ben vereyim s...tir g...tt puahahahhh ne güldükkkk yaa
:)) evet kardeişimde gitti de o da anlattı pek güzelmiş
biz pek severiz eşimle cem yılmazı :))
eski gösterilerinin dvdleri vardı bin kere izlemişizdir
her defasında yine gülerdik
dvd si çıksın diye bekliyorum ben evde doya doya gülcem
çünkü ben katılıyorum yere falan yatmam gerekiyor:))))))))))
oralarda rezil olurum hem bana laf atar o kesin o halimi görünce
çok akıllı bir adam bana göre cem yılmaz
iki dakkada llafı bulup yapıştırmak kolay değil
yalnız onda fıtık vardı ya o azdı galiba
ertelenmiş gösterileri hep
slm kızlarr
ayy bu kuzular çok tatlı oldu gerçekten yaa piroşta bıcır bıcır bi konuşuyo çok komik ama konuşması, kopuyo herkes :)
sabah bişey gördü vayyy canınaa diyo :))
h.sonu efenin doğum günüe gitçek anlatıp duruyo anne ben abicimin doğum gününe gidicem iyiki doğdun yapıcaz diyo :)
birde herkesle canımlı cicimli konuşuyo annecim,babacım,abicim :)
Kihkihkihhhhhhhh acayip komiktii yaa yerlere yattım gülmekten resmen çenem ağrıdı biara hatta şimdiye kadar izlediğim en iyi gösterisiydi
Hemen alın valla süper bende hemen alıp tekrar izlicem
Ooo piroşuuumm hoşgeldiinnn senin cimcimenede bitiyorum çok tatlı valla Allah hepsini korusun güzel alın yazıları yazsın inşallah
Derinim valla tatrışılmaz bir zeka var adam da zaten o gün hesaplamadığı spontene gelişen espirilerine altıma işedim resmen leopar desenli bir kaban giyen kız vardı pardon gerçekmisiniz dedi sonra çalışmadan konu açıldı çalışıyormusunuz dedi kıza kızda yok çalışmıyorum ormanda koşuyorum dedi cemde hemen kaç paraya koşuyorsun dedi koptuk
derincim bende bekliyorum büyük bi heyecanla dvdlerini adamın her kelimesi komedi:))
piroşum yağmur da aynı annezim(annecim)babazım,dedezim c harfini z olarak söylüyor eritiyor beni tosbağammm yerim onu ben yavrukuşummmm.....
akşam iş çıkışı kuaföre gidicem saçım bi kat daha boyancak karamel olması için 2 kez boyanması lazımdı bide kaşlarım falan alınacak eşime akşam bi trabzon yapalım dedim ama pek niyetli değil ilaç aldığı için bugün alma dedim ama bakalım artık
2 eltim var ikisinden birini çağırayım diyorum ama hangisini çağırsam karar veremedim 2 aile daha eğlenceli oluyorr off napsam yaaa(
lavişim yerim ben yağmuru yerim çok tatlı fıstığım
yağmuru görmeyi çok istiyorum ben yaa istanbul a gelinnnn gezmeğe:)
derincim evet caillou dan öğreniyorlar:) piroşun bi tamam babaaa deyişi var aynı caillou:)
babası gelince hemen koşuyo babacım bana ne aldınn diyo elllerine bakıyo hemen :)
bu sene mayıs gibi düşünüyoruz canım bakalım kısmetse ama sadece düşünce :)))bende çok istiyorum kuzuları ve sizleri görmeyiii hepsini çok seviyorum ya cücüklerim benimmmm
piroşum yağmur da annecim hani süpriz diyo kapıdan girer girmez yavrukuşum benim alıştı her akşam ellerime bakmayaaaa:))
Piroşumm maslak tim de 98 tl ye fıtıktan dolayı gösterileri şimdilik iptal etmiş
Dvd de de izlemek çok güzel ama ben ilk defa gittim canlı performansına müthişti yakından izlemek daha güzel ama tabii heran oklarına maruz kalabilirsin ben tam karşısındaydım direk yüz yüze bakıyorduk ödüm patladı bana sataşıcak die :):):)
Lavişimm bende en kısa zamanda kuaföre gidip bahar bakımı yapmak istiyorum saçlarıma şekil verdirip avatarımdaki gibi boyatıcam saçımı en kısa zamanda ,
Çık gez valla işlerinide bi güzel hallet
Bizde ayçuyla yarın buluşuruz büyük ihtimal avm de bişeyler yaparız planım yok çünkü akşama doğru abimler gelicek babamın doğum günü için pazarda belkim myseverlere geçeriz müsait olurlarsa
Lavişimmm ne güzel olur vallaaaaa inşallah gelirsiniz çok seviniriz
Arda da kapıyı açıyor ben aşşağıdayken annecimmm annecimm die bağırıyor çıkınca kucağıma atlayıp sırtımı pıtpıtlıyor
Öpüp özledim çok özledim diyor ağlamamak için zor tutuyorum kendimi o zamanlar sonrada süprizz verrr batmanli cip ver sunger boplu süt ver dio hemen
dün akşam bebeğiyle oynuyor annecim bebeğim kaka yapmış altını temizlemeliyim diyor cücüğüm :)bende onu öyle görünce rabbime şükrediyorum onu bana verdiği için güzeller güzelim benimmmm
sedacım inşallah canım gelmeyi istiyorum arabamızı sattık ama bakalım nasıl olacak