2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn iyi haftalar arkadaşlar..Bir bayram tatili daha sona erdi ve gerçek hayata geri döndük..Bugün işe gelmek çok zor geldi geceden uyumadım zaten hiç işe gelme stresi başladı bende..

[
Canım güle güle kullan saçlarını eminim yakışmıştır bir ara fotoğraf koyda bakalım..Ben bayramdan bir gün önce gittim 2.boya için senin dediğin gibi gitmezsen tuhaf olur diye güzel oldu.Seninde boyandıkça oturur saç rengin..
İYİ,MUTLU BAYRAMLAR HEPİMİZE
EGECİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİM...

HEPİNİZİ ÖPÜYORUM,MİNİKLERİMİZİ MINCIRIYORUM.:sm_cool:
SEVGİLER.

benim koca bebeğimin de doğum günü annesi kurban
mutlu,çok,sağlıklı yaşasın inşallah....
Bayramda hiç bakamadım Nice mutlu yaşlarınız yıllarınız olsun canım inşallah Allah hiç ayırmasın
egeciğin de doğum günü kutlu olsun..nice uzun annseiyle babasıyla uzun yaşlara...çok öpüyorum annesi mavişi.

Arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar...
Bu arada Ege'nin ve Ayça'nın doğum günü kutlu olsun.Huzurlu,sağlıklı tüm sevdikleriyle bir ömür mutlu yaşasınlar inş...

egenin doğum günü kutlu olsun

ayçanın da doğum günü kutlu olsun

sağlıkla yaşasın kuzular her daim mutlu olsunlar a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canancım dediğin gibi mum üflemeye bayılıyorlar doğumgününden beri sen pastaya ne yaptın diyorum üfff yapıyor bütün gün:))Dün dayanamadık gittik bir pasta aldık yine üfledi tekrar çok ama çok mutlu oluyorlar yaa canlarım benim Allah bahtlarını açık etsin hepsinin inşallah..

Son düzenleme:
teşekkürler canan,seher,gül :)
3 gün sürekli inip inip çıkan ateşten sonra bu sabah iyi uyandık,gecede bir kez ateşi yükseldi
tekrar yükselirmi zaman gösterecek,ishalide geçti galiba
mert durmadan su istediği için bazen hazır su koymaya üşenıyordum bırazda anası gibi hassas olmasın millet hep çeşme suyu içiyo oda alışsın dedim,belkide ondan ishal oldu.bir dahada vermem..

geçmiş olsun emelcim Allah acil şifalar versin

selam kızlar
herkesin geçmiş bayramını kutlarımmm

bizde eşimin memleketine gittik geldik 4 günlük
dünde bizim doğum günümüzdü 12 eylül
kutlamayı haftaya yapıcam artık dün döndük zaten hazırlık filanda yoktu

doğum günü gelen geçen tüm eylül kuzularının doğum günü kutlu olsun
allah nice sağlıklı mutlu yıllar göstersin

Günaydınnnn..
Serapcım nice mutlu yıllar sizede canım Rabbim gelinliklerini göstersin inşallahopuyorumnanaktan

tıkladık oyladık facetede paylaştık bakalım
hem bağış yapılacakmış ne güzel

sağol hicrancım :))

buyuuuk temızlık yapıyorum yoruldum çoğuı gıttı azı kaldı
bayramı istanbulda geçirdiğimiz için temizlik yapmamıştım

slm kızlarrrrrrrrr perşembe günü kızımın yaş günüü varrrrrrrr yaaa saka gibi 2 yıll geçtiiiiiii ve bebeklerimizz büyüdüler..........
bütün bebeklerin yaş günlerii kutlu olsunn nice yıllaraaaaaaaaa
öptümmmmm

Yarın evimize gidiyoruz..:a015:
babamızın gelmesine şafak:8
:asigim:

Gene kimseler yok...:1ninca:
yarın ben okula ayça okula
:icecream:

Hepinize iyi günler...
Bayram geldi de geçti hayata kaldığımız yerden devam...
Doğumgünü olan kuzuları tekrardan tebrik ediyorum.Ne güzel bir duygu Rabbim bir ömür mutluluk huzur versin hepsine inşş.

Ayşecim sizinde doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllarınız olsun...

Gülcüm Allah kavuştursun canım bir daha ayırmasın...

canlarım bakamıyorum pek...hasta olan bebiş varsa geçmiş olsun diyeyim....bir sürü de doğum günü var bu ay hepsinin bütün bebelerimizin doğum günlerini de kutluyorum...bu böle olmuyor bi buluşma ayarlayalım bence havalar soğumadan

selam millet bu saatte hala ayaktayım 17 eylül ceylinim 2 yaşında artık ALLAH sağlık sıhhat versin yavruma inşallah Ömür boyu hayatı hep istediği gibi olur hayırlısıyla güzel bir hayat dilerim minik yavruma

bugün hafta içi olduğundan doğum günü partimizi yarına ertelemiştik ve bu senede geleneği bozmadım pastasını ben yaptım bakın bakalım nasıl olmuş bende gidip yatayım artıkkkk :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…