Canım güle güle kullan saçlarını eminim yakışmıştır bir ara fotoğraf koyda bakalım..Ben bayramdan bir gün önce gittim 2.boya için senin dediğin gibi gitmezsen tuhaf olur diye güzel oldu.Seninde boyandıkça oturur saç rengin..Saçlarımı boyattım
çikolata kahve istedim aslında ama istediğimden daha koyu oldu,bir de içinde biraz kızıllık var.
Kızıl hiç sevmiyorum.Kuaför sarı gölgelerin kapanması için biraz koyu yapalım dedi.
Çok da istediğim gibi olmadı ama fena da değil.Bakalım İstanbula gidince bu rengin devamını getirebilecekler mi:uhm:
İYİ,MUTLU BAYRAMLAR HEPİMİZE
EGECİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BEBEĞİM...
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM,MİNİKLERİMİZİ MINCIRIYORUM.:sm_cool:
SEVGİLER.
Bayramda hiç bakamadım Nice mutlu yaşlarınız yıllarınız olsun canım inşallah Allah hiç ayırmasınbenim koca bebeğimin de doğum günü annesi kurban
mutlu,çok,sağlıklı yaşasın inşallah....
egeciğin de doğum günü kutlu olsun..nice uzun annseiyle babasıyla uzun yaşlara...çok öpüyorum annesi mavişi.
Arkadaşlar hepinize hayırlı bayramlar...
Bu arada Ege'nin ve Ayça'nın doğum günü kutlu olsun.Huzurlu,sağlıklı tüm sevdikleriyle bir ömür mutlu yaşasınlar inş...
selam kızlar herkese iyi bayramlar diliyorum umarım çok iyi bir bayram geçiriyorsunuzdur.tebriğim biraz geç oldu ama napiim 2 gündür anamdaydım yeni geldim evime :) gezecek o kadar yer vardı ki yorgunluktan ölüyorum
bu arada doğum günü geçen miniklerimizin hepsini kutluyorum NİCE YILLARA sağlıkla inşallah
egenin doğum günü kutlu olsun
ayçanın da doğum günü kutlu olsun
sağlıkla yaşasın kuzular her daim mutlu olsunlar a.s.
evimize geldik
mertin ateşi devam ediyor,zimax,zinco,dolven ve calpol kullanmaya başladık.sanki mert evde yokmuş gibi hiç sesi çıkmıyor büyük adam gibi yatıyor kuzum.yarına daha iyi olacağını hissediyorum.e o kadar ilaçtan sonra:)
Yarın evimize gidiyoruz..:a015:
babamızın gelmesine şafak:8:asigim:
slm kızlarrrrrrrrr perşembe günü kızımın yaş günüü varrrrrrrr yaaa saka gibi 2 yıll geçtiiiiiii ve bebeklerimizz büyüdüler..........
bütün bebeklerin yaş günlerii kutlu olsunn nice yıllaraaaaaaaaa
öptümmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?