2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bütün EYLÜL ANNELERİNİN VE BEBİŞLERİNİN PARDON ARTIK ONLAR BÜYÜK ÇOCUKLAR OLDULARR :) HEPSİNİN DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN DOĞUM GÜNÜ GEÇEN VE HENÜZ GEÇMEMİŞ OLANLARIDA ŞİMDİDEN KUTLUYORUM NİCE YILLAR EYLÜL BEBEKLERİNEEE

Tüm eylül kuzuların doğum günü kultu olsun,
Bu arada hamileyim galiba :S hiç hazır değildim...
Şaşkınım napıcağım bilmiyorum sağlık sorunlarım geçenseneye oranla daha iyi ama çok korkuyorum tam rahatlayacaktım tekrar başa döneceğim(
İki çocuk anneleri nasıl oluyor anlatın birazz:bbo:

kuzum naptın sen yaww
hayırlısı olsun hakkında
Allah verir kolayını
kesin sonucu haber ver bize
ama ben ikinciyi düşünmüyorum,Allah bilir tabi ama bizim son kararımız bu..

kuzum naptın sen yaww
hayırlısı olsun hakkında
Allah verir kolayını
kesin sonucu haber ver bize
ama ben ikinciyi düşünmüyorum,Allah bilir tabi ama bizim son kararımız bu..

Canım bende düşünmüyordumm ama düşünmek zorunda kaldım:)
dr.a bile gitmek istemiyor canım...

Edacımmm görünce şok oldum yaw hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım..Bende doğurmadan önce çok istiyordum ama Egenin son 6 ayı beni çok ama çok yordu şu aralar kesinlikle düşünmüyorum..
Allah yardımcın olsun canım..Sağlıkla kucağına al inşallah..

Merhaba ben yeni buldum siteyi o yüzden geç katılabildim. aranıza kabul edebilecek misiniz? Benim kızım da 5 eylul 2008 doğumlu biz 2. yaşımızı doldurduk. 2. yaşını dolduran ve doldurmak üzere olan bütün bebişlerin DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN. Nice yıllara bütün Eylül bebekleri

Saol canım bende hala inanamıyorum, o psikolojiye hazırlamaya çalışıyorum kendimi...
gözümde canlanıyor gelecek..
Başımda huniyle kendimi hayal ediyorum-tatlicadiarzu- kucağımda bebek elimde boraa ayyyyyyyy..

Hayırlı olsun arkadaşım, sağlıklı bir hamilelik geçirir ve cicimi cici sağlıklı ve akıllı uslu bir kızın olurda iyiki doğurmuşum dersin inşallah...
Doğum günü olan ve olacak olan tüm çocuklarımızın yeni yaşı kutlu olsun herşeyin en güzeli onların olsun inşallah, benim oğlumunda bugün doğum günü ama bişey yapamadım hafta sonuna inşallah...

merhba arkadaşlar çoktan beri gelemdim kk ya.Uzun bir yaz tatili yaptıktan sonra Türkiyeye gelir gelmez dr kontrolümüzü yaptık.Hepatiti A aşımız oldu sonraki aşımız 6 aydan sonra olacakmış.Ayrıca ayrıntılı kan tahlileri yapıldı pazartesi sonuçlar alınacak.Dr tavsiyesiyle göz muane ve diş dr götürmemizi önerdi.Aslında kensis oğlumun dişleirne baktı ama yine bir dişçiden alanacağımız faydalı bilgileri olabilecektir.

siizn dr larınızn tavsiyeleri neler eksik bişeyimiz varsa tamamlayalım.Mesela idral istemedi dr.normalde onu da yapalar.

:lepi:alkisalkisalkis tebriklerrr canım çok sevindim hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin ne güzel işte kızz ikisini birden büyütürsün ben cesaret edemiyorum hoş zaten olmuyor bende sağlık problemleri var o nedenle düşünemiyorum pek ama iyi olmuş bence sağlıkla gelsin inşallah.bak paşayı 2 yaşına getirdin işte oda gelir büyür bi şekilde a.s.:1hug:

hoşgeldin canım güzel paylaşımlar diliyorum tebriklerin içinte teşekkürler:1hug:

:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin emi kız korkma hayırlısıyla gelsin meleğin bak sen nasıl bakarsın onada oğlunada merak etmeee korkutma kendini hem bak artık tecrübelisin ilkinde daha çok tecrübesizdin nasıl geçti 2 yıl anlamadık bileeeeeee

olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

nice yıllara tüm bebişlerimizee hadi bakalım 3.yaşlarıda konuşucaz çoook çabuk geçiyor zaman çoookkkyerimseniben

hadi geçmiş olsun aşınızı yapmışsınız bide yaptık dün 2,5 yaştada 2.dozmuş evet ama bizim dr bişii dedi yaww pnömokok yeni aşı yapılmış daha detaylı koruma sağlıyormuş haberi olan varmı kızlarrr

göz muayenemizi yaptık ve miyop muş yavruşum seneye gene kontrole gitcez bakalım sanırım gözlük takıcaz seneye öle görünüyor. ama dişe daha gitmedik bizim dr da dedi bu defa götürmedinmi diye bende götürücem hem kendimi hem ceyliniikaydirigubbakcemile3

siizn dr larınızn tavsiyeleri neler eksik bişeyimiz varsa tamamlayalım.Mesela idral istemedi dr.normalde onu da yapalar.

bizimki muayenede sorun görmedi vitaminimize bu ara iştahımız pek iyi değil diye 2-3 ay daha devam et bakalım dedi balığa ve vitagile ama tahlil yapmadık çünki 2 ay önce hastayken kan ve idrar bakılmıştı bizim zaten o nedenle gerek görmedi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…