kuzum naptın sen yawwTüm eylül kuzuların doğum günü kultu olsun,
Bu arada hamileyim galiba :S hiç hazır değildim...
Şaşkınım napıcağım bilmiyorum sağlık sorunlarım geçenseneye oranla daha iyi ama çok korkuyorum tam rahatlayacaktım tekrar başa döneceğim(
İki çocuk anneleri nasıl oluyor anlatın birazz:bbo:
kuzum naptın sen yaww
hayırlısı olsun hakkında
Allah verir kolayını
kesin sonucu haber ver bize
ama ben ikinciyi düşünmüyorum,Allah bilir tabi ama bizim son kararımız bu..
Edacımmm görünce şok oldum yaw hayırlı uğurlu olsun inşallah arkadaşım..Bende doğurmadan önce çok istiyordum ama Egenin son 6 ayı beni çok ama çok yordu şu aralar kesinlikle düşünmüyorum..
Allah yardımcın olsun canım..Sağlıkla kucağına al inşallah..
Saol canım bende hala inanamıyorum, o psikolojiye hazırlamaya çalışıyorum kendimi...
gözümde canlanıyor gelecek..
Başımda huniyle kendimi hayal ediyorum-tatlicadiarzu- kucağımda bebek elimde boraa ayyyyyyyy..
Tüm eylül kuzuların doğum günü kultu olsun,
Bu arada hamileyim galiba :S hiç hazır değildim...
Şaşkınım napıcağım bilmiyorum sağlık sorunlarım geçenseneye oranla daha iyi ama çok korkuyorum tam rahatlayacaktım tekrar başa döneceğim(
İki çocuk anneleri nasıl oluyor anlatın birazz:bbo:
Merhaba ben yeni buldum siteyi o yüzden geç katılabildim. aranıza kabul edebilecek misiniz? Benim kızım da 5 eylul 2008 doğumlu biz 2. yaşımızı doldurduk. 2. yaşını dolduran ve doldurmak üzere olan bütün bebişlerin DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN. Nice yıllara bütün Eylül bebekleri
hcrannn pasta süper olmuş kızzz bayıldım vallahi...
Saol canım bende hala inanamıyorum, o psikolojiye hazırlamaya çalışıyorum kendimi...
gözümde canlanıyor gelecek..
Başımda huniyle kendimi hayal ediyorum-tatlicadiarzu- kucağımda bebek elimde boraa ayyyyyyyy..
Hayırlı olsun arkadaşım, sağlıklı bir hamilelik geçirir ve cicimi cici sağlıklı ve akıllı uslu bir kızın olurda iyiki doğurmuşum dersin inşallah...
Doğum günü olan ve olacak olan tüm çocuklarımızın yeni yaşı kutlu olsun herşeyin en güzeli onların olsun inşallah, benim oğlumunda bugün doğum günü ama bişey yapamadım hafta sonuna inşallah...
merhba arkadaşlar çoktan beri gelemdim kk ya.Uzun bir yaz tatili yaptıktan sonra Türkiyeye gelir gelmez dr kontrolümüzü yaptık.Hepatiti A aşımız oldu sonraki aşımız 6 aydan sonra olacakmış.Ayrıca ayrıntılı kan tahlileri yapıldı pazartesi sonuçlar alınacak.Dr tavsiyesiyle göz muane ve diş dr götürmemizi önerdi.Aslında kensis oğlumun dişleirne baktı ama yine bir dişçiden alanacağımız faydalı bilgileri olabilecektir.
siizn dr larınızn tavsiyeleri neler eksik bişeyimiz varsa tamamlayalım.Mesela idral istemedi dr.normalde onu da yapalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?