hadi geçmiş olsun aşınızı yapmışsınız bide yaptık dün 2,5 yaştada 2.dozmuş evet ama bizim dr bişii dedi yaww pnömokok yeni aşı yapılmış daha detaylı koruma sağlıyormuş haberi olan varmı kızlarrr
göz muayenemizi yaptık ve miyop muş yavruşum seneye gene kontrole gitcez bakalım sanırım gözlük takıcaz seneye öle görünüyor. ama dişe daha gitmedik bizim dr da dedi bu defa götürmedinmi diye bende götürücem hem kendimi hem ceyliniikaydirigubbakcemile3
bizimki muayenede sorun görmedi vitaminimize bu ara iştahımız pek iyi değil diye 2-3 ay daha devam et bakalım dedi balığa ve vitagile ama tahlil yapmadık çünki 2 ay önce hastayken kan ve idrar bakılmıştı bizim zaten o nedenle gerek görmedi sanırım
e hadiiin ben gene yazdım bisürü mesaj doldurdum burayıı :)))))))))))))
görüşürüz byyyyyyyyyyyyyyyyyy
Cevabın için çok sağol canım.Evet çocuğuna 2 ay önce kan alaındıysa şimdi gerk yoktur.Zaten sık arayla kan almak doğru sonuçları vermez.
Göz dr gitmedik daha nedeni muyane nasıl olcak bilmemem.Sanberk çok ağlar diye bir türlü kendimi hazır hissetmedim ama götürmek gerk.Dişçiye de aynı sebebte gitmedik daha.
İyiki sen varsık ya bu topiği çok neşelendiriyorsun sen.Hele kızın fotorafları görünce içim bir açılıyor hep:)Öp benden:)
ay darısı başıma kız edaaaaaaaa :))))))))))))))))) kısmet seneye tedaviye gitmeyi düşünüyom bakalım
Hayırlı olsun arkadaşım, sağlıklı bir hamilelik geçirir ve cicimi cici sağlıklı ve akıllı uslu bir kızın olurda iyiki doğurmuşum dersin inşallah...
Doğum günü olan ve olacak olan tüm çocuklarımızın yeni yaşı kutlu olsun herşeyin en güzeli onların olsun inşallah, benim oğlumunda bugün doğum günü ama bişey yapamadım hafta sonuna inşallah...
:lepi:alkisalkisalkis tebriklerrr canım çok sevindim hayırlısıyla Allah tamamına erdirsin ne güzel işte kızz ikisini birden büyütürsün ben cesaret edemiyorum hoş zaten olmuyor bende sağlık problemleri var o nedenle düşünemiyorum pek ama iyi olmuş bence sağlıkla gelsin inşallah.bak paşayı 2 yaşına getirdin işte oda gelir büyür bi şekildea.s.:1hug:
:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin emi kız korkma hayırlısıyla gelsin meleğin bak sen nasıl bakarsın onada oğlunada merak etmeee korkutma kendini hem bak artık tecrübelisin ilkinde daha çok tecrübesizdin nasıl geçti 2 yıl anlamadık bileeeeeee
Teşekkür ederim kızlar..
Hakkımıza hayırlısı olsun artık..
Hicrancım senin söylediklerini sürekli kendi kendime söylüyorum ama hiç tatmin olamıyorum:)) Hep eksi şeyler baskın çıkıyor kafamda..
Allah kalbine göre versin Hicrancım...
sağol canım ne demek :))
canım muayene konusunda evet zor oluyor bende diş muayenesini nasıl yaptırıcaz diye düşünüyorum valla sormaa
göz muayenesinde sıkıntı çekmedik değil yanii çok uğraştık hemşireler vss baya kandırmaca için şarlatan olduk bilgisayar muayenesinde yok kuş çıktı yok bilmem ne kayuydu moly di içinde diye kandırarak ancak ikna ettik bizimkini bide hemşire sağolsun kaydirigubbakcemile3 ceylin görünce ağlıyor diye yerlerde sürünüp görünmeden makinanın arkasına geçti 3 defada ancak ölçüm yapıldı bide damla olayı sıkıntı oldu bizde ağladığı için damlayı zor damlatabildik ancak sustuda şeker verdi hemşire damlatınca gene vercem dedi öle ikna oldu ama damlatıncada yaktı diye sanırım bidaha ağladı3 saat kaldık hastanede ancak bitti zaten damla olayı 1 saatimizi aldı damla damlatıldı 30 dk bekledik gene damlatıldı bi 30 dk daha beklendi gene ölçüm makinasına tabii hurra sil baştan şarlatanlıklar şekerler vss atlattık öle işte
ama dişçide ağzına nasıl baktırırız bilemiyorum ama doktorlar bilir nasıl halledeceğini canım tecrübeli bunlarrkaydirigubbakcemile5
önceikle hayırlı olsun...
evet ilk günler öyle oluyor ama insan zamanla alışıyor... kendinden çok taviz veriyosun zor oluyo ama herşey rayına oturuyo bi süre sonra... 1 sene zorlanırsın en fazla.. sonra ikinci de yürümeyi öğrenince beraber oynarlar inşallah... ben hep böyle hayal ettim bize nasip olmadı tabi...
Hepinize iyi hafta sonları...
Tatilden sonra herkes hayatı yeniden rayına oturmanın telaşesinde belli ki.
Edacım hayırlı olsun sağlıcakla huzur getirsin hayatınıza inş...
Çok şükür Alya arttık biberonu bıraktı.Büyüdükçe daha çok bağlanıyordu biberona bağlandıkça da gece kalkmaları artıyordu ee böyle olunca da bana geliyorlardı.Vapurla karşıya geçiyorduk bi gün o günün akşamı uyutacakken biberonunu bulamıyorum sonra bi anda biberon denize düştü balık onu aldı dedim.O da sürekli öylediğimi tekarladı derken 1 hafta bu muhabbetle biberonu unuttu.Zor oldu biraz ama iyi oldu çok şükür.Geceleri çok az kalkıyor şimdi.Yaklaşık 3 aydır gündüz bezlemiyordum şimdi artık geceleri de bezlemiyorum .Biberon içiyorsa sizinkiler de ve Alya gibi gece 2 biberon tüketiyorlarsa gece tuvalete alıştırmak çok zor bence.Biz de ne zaman biberon gitti gece çiş bitti:)
Selam sema;
gündüz bezi nasıl bıraktırdın, kendin mi tuttun çişe, yoksa söylüyormuydu? Benimki anlıyor sorunca çişş diyor ama iş işten geçmiş oluyor. Tutunca da yapmıyor, tabura gibi oturmak istiyor .. Nasıl alıştıracaz bilmiyom valla...
Teşekkür ederim kızlar..
Hakkımıza hayırlısı olsun artık..
Hicrancım senin söylediklerini sürekli kendi kendime söylüyorum ama hiç tatmin olamıyorum:)) Hep eksi şeyler baskın çıkıyor kafamda..
Allah kalbine göre versin Hicrancım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?