Arkadaşlar herkese hayırlı kandiller bütün dualarınız kabul olsun....
96 1 hafta önce tartıldığımda günde 1 kilo alsam 100 düm belki Ya diyorum insan çıktı içimden sen birde 78 le hamiş kalmışım ben 68 69 falandım o kiloya geldim:)))))
Sende benim gibi bacım bırakamayan gruptan ama ben bu sene oyun grubu ana okulu gibi bir şeye yazdırcam saat 9 12.30 var mesela sabahtan dinç oluyorlar ya oynasın artık eve sığmıyor kuzum istemiyorr
aranızda konyada olan var mı yarın konyaya gidiyoruzzzzz
görüşürüz belkiiiiii
bu arada sehitlerimize bende üzüldüm allah ailelerine sabır versin
bende tkrar bebek istiyorum 3 ay önce bi düşük yaptımm allah tekrar öyle zor bi acı yaşatmasın bana ve kimseye
Slm hatunlar..
Semacım hayırlı olsun beklenmedik bir bebekmiş ama sevindim aslında..
Emir olmadan önce ikincimi asla diyordumm bana çok sevimsiz geliyordu ama bakış açım çok değişti..
Hamileliğin zor geçiyormuş anlaşılan benimde öyleydi mide problemleri,kusmalar,serumlar,gripler bir sürü ilaçlar üstüne Bora Beyin kaprisleri,bakımı.. doğum yapana kadar kucağımdaydı velet çok şükür geçti hepsi..
Şimdi iyiki yapmışım diyorum daha öncede yazmıştım üstümden büyük bir yük kalktı,Bora tek büyümeyecek inşallah..
Bu arada çocuk yapmak için bakıcı,maddiyat,anneanne babaanne yardımları önemli karar vermek için ama bir yere kadar
bence en önemlisi kadının psikolojisi,hazır hissetmesi..çünkü çoğumuz çocuklarının üstüne çok düşen insanlarız..ne kadar bakanımız,bırakacağımız yerler olsada bırakamıyoruz,sürekli gözümüzün önünde olsun istiyoruz..
Millet bebelerini bırakıyor (mecburiyet dıışında) biz konuşan çocukları kreşe veremiy
Edacım çok sağol.Senin de zor geçtiğini bilmiyordum hamileliğinin.O zaman beni çok iyi anlarsın.O kadar kusmalar ve serumların yanın da bi de Alya'yla ilgilenememek gerçekten zor oluyor.Ama insan hamilelikten sonra kabulleniyor herşeyi.Şimdi ben de en azından aralarında çok yaş farkı olmayacak ve birbirlerine arkadaş olacaklar diye seviniyorum .Bi de tüm bu sağlık problemlerinin çok zor geçse de geçici olduğunu bilmek beni rahatlatıyor.Senin adına sevindim ne güzel artık ikinciyi de büyütmeye başladın.Ben de bu süreçten o sürece geçmeyi istiyorum biran önce.Biliyorum çok da kolay olmayacak ama bu hastalık halinden daha iyidir.Rabbim sağlık versin...
Slm hatunlar..
Semacım hayırlı olsun beklenmedik bir bebekmiş ama sevindim aslında..
Emir olmadan önce ikincimi asla diyordumm bana çok sevimsiz geliyordu ama bakış açım çok değişti..
Hamileliğin zor geçiyormuş anlaşılan benimde öyleydi mide problemleri,kusmalar,serumlar,gripler bir sürü ilaçlar üstüne Bora Beyin kaprisleri,bakımı.. doğum yapana kadar kucağımdaydı velet çok şükür geçti hepsi..
Şimdi iyiki yapmışım diyorum daha öncede yazmıştım üstümden büyük bir yük kalktı,Bora tek büyümeyecek inşallah..
Bu arada çocuk yapmak için bakıcı,maddiyat,anneanne babaanne yardımları önemli karar vermek için ama bir yere kadar
bence en önemlisi kadının psikolojisi,hazır hissetmesi..çünkü çoğumuz çocuklarının üstüne çok düşen insanlarız..ne kadar bakanımız,bırakacağımız yerler olsada bırakamıyoruz,sürekli gözümüzün önünde olsun istiyoruz..
Millet bebelerini bırakıyor (mecburiyet dıışında) biz konuşan çocukları kreşe veremiy
Edacım çok sağol.Senin de zor geçtiğini bilmiyordum hamileliğinin.O zaman beni çok iyi anlarsın.O kadar kusmalar ve serumların yanın da bi de Alya'yla ilgilenememek gerçekten zor oluyor.Ama insan hamilelikten sonra kabulleniyor herşeyi.Şimdi ben de en azından aralarında çok yaş farkı olmayacak ve birbirlerine arkadaş olacaklar diye seviniyorum .Bi de tüm bu sağlık problemlerinin çok zor geçse de geçici olduğunu bilmek beni rahatlatıyor.Senin adına sevindim ne güzel artık ikinciyi de büyütmeye başladın.Ben de bu süreçten o sürece geçmeyi istiyorum biran önce.Biliyorum çok da kolay olmayacak ama bu hastalık halinden daha iyidir.Rabbim sağlık versin...
canım hayırlı olsun tekrar.sağlıkla kucakla inş.
ayşecim geçmiş olsun
semacım seninde ikinci bebiş geliyor herhalde sanada hayırlı olsun sağlıkla al kucağına canım
arkadaşlar ben de hamileyim. ikinciyi doğuran arkadaşlar sizlere bir sorum olacak hamile olduğunuzu öğrendiğinizde hiç vijdan azabı duydunuz mu ilk çocuğa haksızlık ediyormuşunuz gibi geldi mi çünkü ben şu an öyleyim utkunun hayatını düzenini bozacağım için kötü hissediyorum bende mi bir sorun var
ayşecim geçmiş olsun
semacım seninde ikinci bebiş geliyor herhalde sanada hayırlı olsun sağlıkla al kucağına canım
arkadaşlar ben de hamileyim. ikinciyi doğuran arkadaşlar sizlere bir sorum olacak hamile olduğunuzu öğrendiğinizde hiç vijdan azabı duydunuz mu ilk çocuğa haksızlık ediyormuşunuz gibi geldi mi çünkü ben şu an öyleyim utkunun hayatını düzenini bozacağım için kötü hissediyorum bende mi bir sorun var
ayşecim geçmiş olsun
Gülsümcum Allah da sana bol güç kuvvet versinn cocuklarına saglık versin canimmcanım öncelikle hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
neden haksızlık yapasın ki bi çocuğun kardeşi olmasından daha güzel ne olabilir ki...
bi de beni düşün hilal doğduğunda mustafa 10 aylıktı hatırlıyosan... 10 gün ayrı kaldık mustafa kuzum derdini anlatamadığı için ateşlenmişti hasta olmuştu ben yanında yoktum...
bi kuzum küvezde yaşamaz ümitlenmeyin diyolardı bi kuzum evde hasta yatıyodu....
korku filmi gibi geçen doğumumu bile unutmuş daha sezeryannın üzerinden 1 gün bile geçmeden bi taraftan bi tarafa koşturuyodum...
şimdi o günlerin üzerinden 2 sene geçti... çocuklarıma bakınca iyiki yapmışım diyorum...
sen sağlıklı olması için bol bol dua et canım, rabim herşeyi ayarlayıp gönderiyor zaten...
engelli olacak korkusu olmasa benşu an 3. yü bile istiyorum...
ama işte hilalin bakımı ağır cesaret edemiyorum..
aslında risk yok canım... hilalin hastalığı tamamen erken doğumdan kaynaklanan bi hastalık ama insan yine de korkuyo işte aynı şeyleri yaşamaktan...iGülsümcum Allah da sana bol güç kuvvet versinn cocuklarına saglık versin canimm
Çok hakikaten anne olmakk
Ama 3. İçin neden böyle bir risk var sendee??
Gerçi benim yakında ikili test var kalbim duracak gibi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?