2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese GÜNAYDINN

herkesin kandilini kutluyorum.ayrıca cumanız mübarek olsun.Rabbim ona açtığımız elleri ,dualarımızı geri çevirmesin .

öle valla cnm o dönem kimin kaç kilo olduğunu pek hatırlmıyom ben 2 ameliyat ardından düşük serüvenleri ve hemen ardından ıvf tedavisi derken 2 yılda sanırım 59 lardaydım 78 e gelip hamile kalmıştım .bana fazla geliyordu hayatımda 60 ı geçtiğimi bi tek büyük kızıma hamileyken görmüştüm 65 le doğuma girmiştim yani o kaaa o dönem bile 15 kg almıştım yani düşün ama ceyline hamilelik vss beni baya şişirtmişti.ama sen baya aldığın gibide verdin maşallah .bende verebilsem inşallah rahat edicem

Slm hatunlar..
Semacım hayırlı olsun beklenmedik bir bebekmiş ama sevindim aslında..
Emir olmadan önce ikincimi asla diyordumm bana çok sevimsiz geliyordu ama bakış açım çok değişti..
Hamileliğin zor geçiyormuş anlaşılan benimde öyleydi mide problemleri,kusmalar,serumlar,gripler bir sürü ilaçlar üstüne Bora Beyin kaprisleri,bakımı.. doğum yapana kadar kucağımdaydı velet çok şükür geçti hepsi..
Şimdi iyiki yapmışım diyorum daha öncede yazmıştım üstümden büyük bir yük kalktı,Bora tek büyümeyecek inşallah..

Bu arada çocuk yapmak için bakıcı,maddiyat,anneanne babaanne yardımları önemli karar vermek için ama bir yere kadar
bence en önemlisi kadının psikolojisi,hazır hissetmesi..çünkü çoğumuz çocuklarının üstüne çok düşen insanlarız..ne kadar bakanımız,bırakacağımız yerler olsada bırakamıyoruz,sürekli gözümüzün önünde olsun istiyoruz..
Millet bebelerini bırakıyor (mecburiyet dıışında) biz konuşan çocukları kreşe veremiyoruz..

Kızlar zayıflatıcı kemerler işe yarıyormu hani şu titrek kemerlerden bahsediyorum:))

Son düzenleme:
Şehitlerimize ağlıyorum,:85:başımız sağolsun,ruhları şad olsun.

aranızda konyada olan var mı yarın konyaya gidiyoruzzzzz
görüşürüz belkiiiiii

bu arada sehitlerimize bende üzüldüm allah ailelerine sabır versin

bende tkrar bebek istiyorum 3 ay önce bi düşük yaptımm allah tekrar öyle zor bi acı yaşatmasın bana ve kimseye

cnm çok üzüldüm yaa. geçmiş olsun.inş.bidaha böyle bişii yaşamazsın en yakın zamanda bir bebek daha nasip etsin sana rabbim.sağlıkla da kucaklarsın inşallah.

ayşecim geçmiş olsun
semacım seninde ikinci bebiş geliyor herhalde sanada hayırlı olsun sağlıkla al kucağına canım

arkadaşlar ben de hamileyim. ikinciyi doğuran arkadaşlar sizlere bir sorum olacak hamile olduğunuzu öğrendiğinizde hiç vijdan azabı duydunuz mu ilk çocuğa haksızlık ediyormuşunuz gibi geldi mi çünkü ben şu an öyleyim utkunun hayatını düzenini bozacağım için kötü hissediyorum bende mi bir sorun var

Tatlım en iyi cevabı ben veririm heralde çünkü ikinciye hamile kaldığımda serra 6 aylikti....
Ama doğuracağım güne kadar emzirdim bile
Kızımı.... Hiç bir sekilde ilgisizlik göstermedim ki seninkilerin yine arası fena değil... Böyle seyler düşünme ..sen ikisinin de annesi olucaksin Allah öyle bı sabır vermiş ki bize ... İkisini de ihmal etmeden gecinip gidersin inşallah...
Bak benim üçüncü geliyo.. Serra nin okulu var sağlıklı oldugum sürece ben götürüp getiricem.. Kismetse ayse de baslicak bebek dogmadan önce..
Hep eşit ilgileniyosun bir sekilde...
Sadece doguma gittiğimde 2 gece ayrı kalmıştık o iste çok zor gelmişti bana ...

Canım sağol.Senin de hayırlı olsun.Aynı duyguları zaman zaman ben de yaşıyorum.Ama hamile kaldığımı öğrendiğimde bi tek kızım için sevinmiştim.İkinciye cesaret edemiyordum bayağı yaş farkı olacaktı benim planıma göre ama Allah kardeş kardeş büyüsünler diye bize böyle bir sürpriz yaptı.Aslında onlara haksızlıktan ziyade iyilik olacak bu inş.Benim yeğenlerimin arasında 11 yaş var.Abinin kardeşe hiç tahammülü yok,bilgisayarda vs sürekli rahatsız eden bir yaramaz onun için kardeşi.Oysaki aynı yeğenim ilkokulda sürekli annesine bana kardeş yapın diye yalvarıyordu.İnş herşey gönlümüzce olur.
Bana da kızım ilk olduğu için sanki onun yeri başkaymış gibi geliyor,ama çok çocuk sahibi insanlar nasıl hiç biri birbirinden farklı değil diyorsa sanırım biz de öyle diycez.Bunun için 2 çocuklu arkadaşların yorumu daha da somut olur heralde.

canım öncelikle hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
neden haksızlık yapasın ki bi çocuğun kardeşi olmasından daha güzel ne olabilir ki...
bi de beni düşün hilal doğduğunda mustafa 10 aylıktı hatırlıyosan... 10 gün ayrı kaldık mustafa kuzum derdini anlatamadığı için ateşlenmişti hasta olmuştu ben yanında yoktum...
bi kuzum küvezde yaşamaz ümitlenmeyin diyolardı bi kuzum evde hasta yatıyodu....
korku filmi gibi geçen doğumumu bile unutmuş daha sezeryannın üzerinden 1 gün bile geçmeden bi taraftan bi tarafa koşturuyodum...
şimdi o günlerin üzerinden 2 sene geçti... çocuklarıma bakınca iyiki yapmışım diyorum...
sen sağlıklı olması için bol bol dua et canım, rabim herşeyi ayarlayıp gönderiyor zaten...
engelli olacak korkusu olmasa benşu an 3. yü bile istiyorum...
ama işte hilalin bakımı ağır cesaret edemiyorum..

Gülsümcum Allah da sana bol güç kuvvet versinn cocuklarına saglık versin canimm
Çok hakikaten anne olmakk
Ama 3. İçin neden böyle bir risk var sendee??
Gerçi benim yakında ikili test var kalbim duracak gibi oluyo

Duyguuuu Ocak ta seni istanbula bekliyorummm lohusalik döneminde gel yanıma motive et beni kilolar nasıl gitti yüzyuze anlatt
İdolumsun ne diyim :)
Korkumdan mıdır
Nedir bir hazımsızlık var 3 gündür sadece su iciyorumm :/

Gülsümcum Allah da sana bol güç kuvvet versinn cocuklarına saglık versin canimm
Çok hakikaten anne olmakk
Ama 3. İçin neden böyle bir risk var sendee??
Gerçi benim yakında ikili test var kalbim duracak gibi oluyo
aslında risk yok canım... hilalin hastalığı tamamen erken doğumdan kaynaklanan bi hastalık ama insan yine de korkuyo işte aynı şeyleri yaşamaktan...i
kili testin de temiz çıkar inşallah canım...
benim ikili üçlü hepsi temiz çıkmıştı ama dediğim gibi işte erken doğumdan dolayı böyle kızım..

Kizlarr alakasız olucak ama twitter hesabı acsanız topyekün :) pek eglenceliiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…