2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlarr...
Herkes iyidir inşallah....
kimseler uğramıyor yine sıcaklardan herhalde herkes tatildemi yoksa??
Haftaya c.tesi benim doğum günüm...
Şöyle değişik bir otele gitmek istiyoruz hafta sonu için çocukla tavsiye edeceğiniz yerler var mı?_
Sürekli aynı yerlerden bıktık aslında cunda adasına bakıyorum çok hoş yerler var ama başka fikirlerede açığım...

Gül saçlarını güle güle kullan ama ben katlı saçta bu kadar düz saçtan hoşlanmıyorum...
Tabi önemli olan senin beğenmen...
Ama koyduğun 2.resim çok daha hoş bence hafif uçlar dalgalı...
Umarım memnun kalırsın....

Son düzenleme:
gül güle güle kullan saçlarını canım. inşallah seninde güzel haberlerini alırız bu ay.

Duygu zaten o resimde gördüğün en az 10 kere preslenmiş hali yani yıkayıp kurutunca da bu kadar dümdüz olması imkansız zaten
ben de sevmem,uçlarını mutlaka kıvırtırım veya dalgalı preslerim,benim amacım kıvırcıkların açılması
ve kabarmayı önlemek,asıl pazartesi yıkicam o zaman asıl şekli ortaya çıkacak...

Cunda adasını ben de çok merak ediyorum gitmedim hiç ama cennetmiş diyorlar,sen git bakalım bize de tavsiye et

Seher teşekkür ederim tatlım...

Duygu şimdi baktım biraz da Ortunç Club otel var orası çok hoş görünüyor,bi de Taş Konak odaları çok orjinal bu ikisine bak canım
ben otelde odaların dekoruna ve temizliğine,otantik döşenmiş olmasına çok önem veririm
ondan mı ordu evlerinde kalıyon diyecen ama işte money money money diyorum
ordu evleri de gene de fena değildir çoğu 3-4 yıldız otele eşittir neyse
burası da fiyatı çok tuzlu değilse güzel görünüyor,bi araştır istersen..

Son düzenleme:

İnanmazsın bende şimdi ona bakıyordum
200 lira kişi başı..
Birde etap ayvalık var 180 lira...
Hemde herşey dahil sistemde değiller...
Egenin boğazına yetişmem ben onlarda yoksa harikaaaa...
cunda tarih kokuyor her yer otantik ve tarihi..
Çoğu butik otel taş ev ya da rumlardan kalma restore edilmiş oteller...
Bakalım birde deniz otel varmış denize sıfır tek otelmiş adada...
Ona bakıyorum ama o da oda kahvaltıymış

aaa süper o zaman benimde saçlarım katlı çünkü dümdüz çekince olmuyor uçlar kıvrık daha hoş duruyor..
Hatta hareketli fön kırık fön çok hoş oluyor...
Güle güle kullan arkadaşım...

canım afiyetle yersiniz inşallah menemenleri valla benim hiç gözüm yemiyor kaynanam yapar gönderir sağolsun.
sen bu aralar baya yoğunsun allah kolaylık versin

sağol cnm valla bu haftam feciydi diyebilirim iş görüşmeleri doğum günü partisi taziye ziyareti doğum ziyareti yarın düğün var gidicem 2 gündür evimde yatılı misafirim var 3+1 evimin her odası full şuanda erkekler balkonda kağıt oynuyo her koltukta yatakta bir çocuk yatıyo hanfendiler mutfakta köşe koltukta dedikodu yapıyo ben bi kk molası verem dedim sesleniyolar napıyon diye 2 kızkardeşim eşleri ile görümcem eşi 3 çocuğu ile ben 2 çocuk eşim ve ben toplayın artık kaç kişi allahtan kızkardeşlerim bende yatılı değil küçük kardeşim aynı sitede oturuyor öbür kardeşim onda yatılı kalıyor 2 günmdür ama gündüzleri bendeler yemek içmek vss yatıya gidiyolar eğleniyoruz iyiyizde ben bitmiş durumdayım uyku yarıda yemek fulll spor yokk ama mıçımdan terler akıyo bu hafta kiloda veremedim +200 gr dayım

Kıuzlar evde kendim kendime brezilya fönü yaptım,daha doğrusu benim yönlendirmelerimle
kardeşim uğraştı yaptı,saçımın son hali,bakınız.

anam kız çok güzel duruyo e peki zamanı geçince saçların durumu ne olacakmış sordunmu o ilk resimdeki halinemi dönecek kötü olmaz inşallah zararlı diye okumuştum ama bende istiyom yaww benimde saçlar senin gibi valla koyun yünü gibi oldular.fön çekmekten boyadan vss

Son düzenleme:

inşallah gönlüne göre zamanında ve sağlıkla gelsin bebiş cnm.

bana sorarsan cundaya git orası ayvalıktan daha güzel ayvalıkta sinekten bunalmıştım öle ahım şahım gidilecek bi yerde göremedim yada ben gezemedim bilemiyom ama 1 kez gittim 2.ye tercih etmedim bunca zamandır .yine sen bilirsin tabii

Duygu
bence kafa dınleme hem romantık hem otantik olsun ıstıyorsan assos a git..
ayvalıkta pek birşey yok zaten... cunda da tamam tarıhı otantık hoş ama yıne abartılacak bırsey yok..
assos cok hoş bır yer yıne taştan evler, konakları, otellerı harıka cok guzel içi dışı taş konaklama yerlerı gormustum hem modern dızayn edılmıs hem eskı gıbı..
bız konaklamadık gezdık aksamına cıktık ama gercekten cok hosuma gıttı onca gezdıgım yer arasında.. herkesın begenısı farklıdır tabı ama ben assos u tavsıye ederım sana..
hele denızı harıkaydı ta derınlerde yuzen koca koca balıkları goruyorsun o kadar berrak ki... yıne hemen denıze sıfır bır ıkı otel var.. otelden ayagını uzat denız...
gezdiğim yerler arasında bır tek oraya ıkıncı kez gıtmek ısterım..

Canım zaten cundaya bakıyorum.Bu bahsettiğim oteller cundada ama çocuk almıyor biri diğeri oda kahvaltı bize gelmez...
Ama biz geçen sene balık yemek için gitmiştik cundaya çok güzeldi..Havası tarih kokan sokakları...
Bilemedim bende kararsızım

Betül asos harika gerçekten bende nazlıhan otel diye bir yerde kalmıştım orda 1 gece çok gezemedik ama dediğin gibi çok hoş..
Tek sorun biz 1 gece gitcek olmamız ve İzmirden çok uzak
pazt eşimin işi dolayısıyla burda olmamız lazım yani bu da demekki pazar akşamı evde olmamız lazım...

Ama sabah erkenden çıksak olabilir değer en azından bir konuşayım bakalım eşimle ne dicek

Gül inşallah sen de aramıza katılırsın.Vallahi çok isterim aynı dönemde aynı şeyleri paylaşacağın arkadaşlar olması çok iyi oluyor.Hayırlısı Allahtan inşallah...

Anladım bır gece oldugunu bılmıyordum... giderseniz benim yerimede gez orayı özledim..

Slm kızlar..
Seher canım Allah tamamına erdirsin Utku için çok ii olacak bence,hamileyke bende diyordum ilgim azalacak tamda onla ilgilenmem gereken dönemdeyken diye ama şu anda düşünüyorumda hiçte öyle değil tam tersi ii oldu diyorum ilgim azaldı rahatladı çocuk biraz,sürekli ensesindeydim:))

Kızlar saçıma keratin fönü uyguladım ya
yıkanmış ve kurutulmuş halini de ekleyeyim
ben çok memnun kaldım,kıvırcık ve dalgalı sçlılara şiddetle tavsiye ediyorum
saçlar ipek gibi,pırıl pırıl oluyor,önceden maşayla saatlerce uğraşıyodum şimdi
bir iki hamleyle kıvırtınca,şelale gibi oluyor

Kızlar çıldırmak üzereyim, oğlana bez bıraktırmaya calısıyorum kakasını soyluyordu hıc olmazsa 3 aydan belkı daha fazla. şimdi kakayı da soylememeye basladı...
bezını değiştirirken çişi gelirse çişim gelıyo derdı bekle derdım bekleyıp takıca yapardı ama son gunlerde bırak çişi kakayıda soylemez oldu yapıyo anlatıyorum soyluyorum bır daha yapıyor kızıyorum bır daha yapıyor delirdim artık en sonunda bugun bezını cıkardım kulot gıydırdım ama onca ısın arasında sureklı yerlerı sıl cocugu yıka yerlerı sıl cocugu yıka vallahı sınırden agladım artık...
Allahtan koltuga yada halıya fılan ısemedı parkeye ısedı... ama bır kere oyuncakların arasında otururken ısemıs kalkmıs koltuga basmıs once sonra halıya sonra yerlere yanıma geldı o zaman agladım zaten sınırden oyuncakları ayıklarım halının neresıne bastıgı bellı degıl hadı koltugu sıldım de ya cok huylanıyorum sıdıkten bılmem neden baska turlu nasıl ogrenıcek bunu bezle ogrenmıyor işte...
butun cıleyı analar cekıyo sonra babalar ısten gelıp cocukları sevıp kıymetlıde onlar oluyor en cok ta bu delırtıyor benı...

Son düzenleme:

Nasıl yani,çişim geldi diyodu,sen bekle diyodun bez takıyodun beze yapıyodu öyle mi??
Çok şaşırdım,hiç böyle bi yöntem duymamıştım,böyle bez mi bıraktırmaya çalışıyosun?Tuvaletten haberi yok mu hala?
tabi ki sadece külot giydirip,bezleri ortadan kaldırıp,elinde çamaşır suyu ve bez çiş kaka temizleyeceksin
yoksa değil 3 ay,1 yıl beklesen bırakmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…