2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anam noluyo bizim eylül annişleri aynı dönemde yine hamişmi gezecek nedir yaww

cnm tebrikler hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin .üzme kendini utkuya kötülük değil iyilik yapıyorsun bence kardeşi olacak daha nolsun hayatında herşeyi paylaşabileceği sırdaşı olabileceği ana baba ile paylaşamadıklarını paylaşabileceği bir kardeş sahibi olacak inşallah.daha nolsun.ikisinide idare edersin sen e başlarda kıskançlık olabilir çocuk bu neticede ama ilerleyen zamanlarda daimi bir arkadaşı olacak onun için .bence çok güzel .keşke bende ceyline kardeş verebilseydim ama nerdeeeeeeee hem benden geçti hemde artık tedaviydi medaviydi uğraşamam da zaten.valla imreniyom size ne güzel inşallah hep görüşürüz burdada nasipse 2.lerin pardon bazılarımız 3.lere hamiş hepsinin gelişimlerini takip ederiz burdan

canım yaa bak negüzel anlatmış tecrübeli nede olsa ALLAH KOLAYLIK VERSİN SANA DA

takma kafana cnm inşallah temiz çıkar sonuçlar .nasip kısmet ne ise onu yaşıyoruz neticede .inşallah sağ salim doğacak minnoşun sağlıkla inşallah.

cnm yaa o erken doğum olayından muzdarip bir yeğenim var benimde .çok iyi anlıyporum seni. adaşımın şu anki durumu nedir ilerde düzelme imkanları nedir anlatıver bakem şöle ağız tadı ile bilgi alamadık sendende yazmışsın bir ara sanırım ama o dönem takip edemiyordum geçmişi.

ay valla şaka maka beni gaza getirceniz 3. için heeee ay isterdim ama ı ıhhh olmaz işte olmaz .şöle mis gibi yeni doğmuş bebek kokusu gibisi varmı yaa .tabii sonrasını düşünemiyom

kız o osman kim osmanın müjdesi demişsin ya .:26::26: kaçırmışım gene ben bişiileri bak sen şu işe

Cicim kullan twitterini o zamannn yazıcan iste @mujsiewertsen benim follow me :))
Osman kim olucak ayol koccaammm :)
Sen bencede doğur 3. Yu ... İlki koca kız nasılsa :)

Benim de var tweeterım ama pek kullanmıyorum
ünlü bir iki kişiyi takip ediyorum ama saçma geliyor
tanıdıkları takip etmek daha eğlenceli,kimseyle irtibatın kopmuyor.

selam millet.bugün çok yoruldum yaw dışarda accık işlerim vardı güyam bugün havuz keyfi yapacaktım ama nerdeee .işim çıktı dışardaki işleri halletim eve döndüm markette bi baktım güzel domates var sırık domates ama ne domates alıverdim 20 kg ve biberde yanında tabii geildim eve başladım menemen yapmaya 12 kavanoz menemen yaptım ama bende bittim yanii bi taraftan ceylin bi taraftan yemek yapıyorum akşam hazırlığı derken herşey halloldu bitti yatıcam şimdik ama makinadaki çamaşırı bekliyom onlarıda asayım bayılıcam doğru yatağa.yarında kardeşimin eşinin doğumgünü oraya gidicem cumaya görümcem geliyor yatılı olaraktan perşembe gelecekti ama erteledim doğum günü nedeni ile ve pazar gününe kadar bende pazar günü mecburen gidecekler çünki pazar günü 1-5 arası samandırada bir düğüne katılmam gerekiyor eve döner yatağı boylarım ancak.pazarteside ingiltereden 2 arkadaşım geldi bu hafta onlarla buluşucam kısmetse.birinide yatılıya alıcam sanırım bende durumlar böle yoğunluk koşturmaca artıkın çarşambaya rahat nefes alır havuza inerim gün boyu yatarım tabii ceylin izin verirse .e bi yandanda 1-2 yerden iş haberi bekliyom görüşmelere gittim ama birinden eğer haber gelirse başlıcam bakalım kısmetse inşallah.iş hayatına başlamaya hazırım .gerçi ramazandan sonra olsa iyiydi ama bakalım belkide aramazlar onların şartları bana uymayınca ben başka şekilde olmasını istedim benide istediklerini üstleriyle görüşeceklerini sölediler eğer kabul ederlerse bakarsınız pazartesi bile başlayabilirim.ceylini hangi kreşe nasıl vereceğimede karar vermedim henüz ama ilk 10-20 gün vermem herhalde babası evde zaten şuan işi yok e ablasıda evde okul bitti baksınlar baba kız ceyline demii tabii eğer işten haber gelürsee kendü kendüme gelin güvey oluyom emmee

Son düzenleme:
Cicim kullan twitterini o zamannn yazıcan iste @mujsiewertsen benim follow me :))
Osman kim olucak ayol koccaammm :)
Sen bencede doğur 3. Yu ... İlki koca kız nasılsa :)

ay kocanmı kız nebilem bilmiyodum valla aklımda kalmamış anam benim beyin eror verdi artık yaşlandım.

twiter dan bi bakam bakim becerebilirsem eklerim senüü

valla koca kız oldu büyük kızım 17 yaşında ama ceylinden farkı yok inan derdi bitmez bide erkek arkadaşımız oldu ama bismillah daha 1 ay olmadan ayrıldı bugün söledi bana dün ayrılmış banada sölemedi dün işlerim vardı dışarda eve geç geldim fırsat bulamamış konuşmaya nedeninide sölemiyo boşver diyo kalktı bugünde gitti teyzesinde kalmaya bana faydası oluyo ama herzaman diil yanii. zaten lise 4 e gidicek bu yıl üniversite hazırlık vss hepten bana faydası olmıcak kendi ders çalışsın girsin bi yere bana o yeter valla.

arkadaşlar cevaplarınız için ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim söyledikleriniz içimi rahatlattı inşallah utku da çabuk alışır bu duruma gerçi daha söyleyemedik alıştırma aşamasındayız

canım afiyetle yersiniz inşallah menemenleri valla benim hiç gözüm yemiyor kaynanam yapar gönderir sağolsun.
sen bu aralar baya yoğunsun allah kolaylık versin

canım inşallah hiçbir sorun çıkmaz.
müjdecim senin sat hangi tarihti sanırım minik yolcularımızın arası yakın benimki 2 hazirandı

Kıuzlar evde kendim kendime brezilya fönü yaptım,daha doğrusu benim yönlendirmelerimle
kardeşim uğraştı yaptı,saçımın son hali,bakınız.

Eklentiler

• $STA_0316.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 33
Bu arada geçen ay da bebek için çalıştık
inşallah olmuştur bu defa,Gülsüm bana dua et
hamileler sizde dua edin gene zayıf almayim bu defada sınıfta kalmayim
allah bi hediye de bana yollasııın inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…