Kizlarr alakasız olucak ama twitter hesabı acsanız topyekün :) pek eglenceliiii
ayşecim geçmiş olsun
semacım seninde ikinci bebiş geliyor herhalde sanada hayırlı olsun sağlıkla al kucağına canım
arkadaşlar ben de hamileyim. ikinciyi doğuran arkadaşlar sizlere bir sorum olacak hamile olduğunuzu öğrendiğinizde hiç vijdan azabı duydunuz mu ilk çocuğa haksızlık ediyormuşunuz gibi geldi mi çünkü ben şu an öyleyim utkunun hayatını düzenini bozacağım için kötü hissediyorum bende mi bir sorun var
Tatlım en iyi cevabı ben veririm heralde çünkü ikinciye hamile kaldığımda serra 6 aylikti....
Ama doğuracağım güne kadar emzirdim bile
Kızımı.... Hiç bir sekilde ilgisizlik göstermedim ki seninkilerin yine arası fena değil... Böyle seyler düşünme ..sen ikisinin de annesi olucaksin Allah öyle bı sabır vermiş ki bize ... İkisini de ihmal etmeden gecinip gidersin inşallah...
Bak benim üçüncü geliyo.. Serra nin okulu var sağlıklı oldugum sürece ben götürüp getiricem.. Kismetse ayse de baslicak bebek dogmadan önce..
Hep eşit ilgileniyosun bir sekilde...
Sadece doguma gittiğimde 2 gece ayrı kalmıştık o iste çok zor gelmişti bana ...
Gülsümcum Allah da sana bol güç kuvvet versinn cocuklarına saglık versin canimm
Çok hakikaten anne olmakk
Ama 3. İçin neden böyle bir risk var sendee??
Gerçi benim yakında ikili test var kalbim duracak gibi oluyo
aslında risk yok canım... hilalin hastalığı tamamen erken doğumdan kaynaklanan bi hastalık ama insan yine de korkuyo işte aynı şeyleri yaşamaktan...i
kili testin de temiz çıkar inşallah canım...
benim ikili üçlü hepsi temiz çıkmıştı ama dediğim gibi işte erken doğumdan dolayı böyle kızım..
Kizlarr alakasız olucak ama twitter hesabı acsanız topyekün :) pek eglenceliiii
kız o osman kim osmanın müjdesi demişsin ya .:26::26: kaçırmışım gene ben bişiileri bak sen şu işe
Cicim kullan twitterini o zamannn yazıcan iste @mujsiewertsen benim follow me :))
Osman kim olucak ayol koccaammm :)
Sen bencede doğur 3. Yu ... İlki koca kız nasılsa :)
Benim de var tweeterım ama pek kullanmıyorum
ünlü bir iki kişiyi takip ediyorum ama saçma geliyor
tanıdıkları takip etmek daha eğlenceli,kimseyle irtibatın kopmuyor.
Tatlım en iyi cevabı ben veririm heralde çünkü ikinciye hamile kaldığımda serra 6 aylikti....
Ama doğuracağım güne kadar emzirdim bile
Kızımı.... Hiç bir sekilde ilgisizlik göstermedim ki seninkilerin yine arası fena değil... Böyle seyler düşünme ..sen ikisinin de annesi olucaksin Allah öyle bı sabır vermiş ki bize ... İkisini de ihmal etmeden gecinip gidersin inşallah...
Bak benim üçüncü geliyo.. Serra nin okulu var sağlıklı oldugum sürece ben götürüp getiricem.. Kismetse ayse de baslicak bebek dogmadan önce..
Hep eşit ilgileniyosun bir sekilde...
Sadece doguma gittiğimde 2 gece ayrı kalmıştık o iste çok zor gelmişti bana ...
Canım sağol.Senin de hayırlı olsun.Aynı duyguları zaman zaman ben de yaşıyorum.Ama hamile kaldığımı öğrendiğimde bi tek kızım için sevinmiştim.İkinciye cesaret edemiyordum bayağı yaş farkı olacaktı benim planıma göre ama Allah kardeş kardeş büyüsünler diye bize böyle bir sürpriz yaptı.Aslında onlara haksızlıktan ziyade iyilik olacak bu inş.Benim yeğenlerimin arasında 11 yaş var.Abinin kardeşe hiç tahammülü yok,bilgisayarda vs sürekli rahatsız eden bir yaramaz onun için kardeşi.Oysaki aynı yeğenim ilkokulda sürekli annesine bana kardeş yapın diye yalvarıyordu.İnş herşey gönlümüzce olur.
Bana da kızım ilk olduğu için sanki onun yeri başkaymış gibi geliyor,ama çok çocuk sahibi insanlar nasıl hiç biri birbirinden farklı değil diyorsa sanırım biz de öyle diycez.Bunun için 2 çocuklu arkadaşların yorumu daha da somut olur heralde.
canım öncelikle hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
neden haksızlık yapasın ki bi çocuğun kardeşi olmasından daha güzel ne olabilir ki...
bi de beni düşün hilal doğduğunda mustafa 10 aylıktı hatırlıyosan... 10 gün ayrı kaldık mustafa kuzum derdini anlatamadığı için ateşlenmişti hasta olmuştu ben yanında yoktum...
bi kuzum küvezde yaşamaz ümitlenmeyin diyolardı bi kuzum evde hasta yatıyodu....
korku filmi gibi geçen doğumumu bile unutmuş daha sezeryannın üzerinden 1 gün bile geçmeden bi taraftan bi tarafa koşturuyodum...
şimdi o günlerin üzerinden 2 sene geçti... çocuklarıma bakınca iyiki yapmışım diyorum...
sen sağlıklı olması için bol bol dua et canım, rabim herşeyi ayarlayıp gönderiyor zaten...
engelli olacak korkusu olmasa benşu an 3. yü bile istiyorum...
ama işte hilalin bakımı ağır cesaret edemiyorum..
anam noluyo bizim eylül annişleri aynı dönemde yine hamişmi gezecek nedir yaww
cnm tebrikler hayırlı olsun ALLAH tamamına erdirsin .üzme kendini utkuya kötülük değil iyilik yapıyorsun bence kardeşi olacak daha nolsun hayatında herşeyi paylaşabileceği sırdaşı olabileceği ana baba ile paylaşamadıklarını paylaşabileceği bir kardeş sahibi olacak inşallah.daha nolsun.ikisinide idare edersin sen e başlarda kıskançlık olabilir çocuk bu neticede ama ilerleyen zamanlarda daimi bir arkadaşı olacak onun için .bence çok güzel .keşke bende ceyline kardeş verebilseydim ama nerdeeeeeeee hem benden geçti hemde artık tedaviydi medaviydi uğraşamam da zaten.valla imreniyom size ne güzel inşallah hep görüşürüz burdada nasipse 2.lerin pardon bazılarımız 3.lere hamişhepsinin gelişimlerini takip ederiz burdan
selam millet.bugün çok yoruldum yaw dışarda accık işlerim vardı güyam bugün havuz keyfi yapacaktım ama nerdeee .işim çıktı dışardaki işleri halletim eve döndüm markette bi baktım güzel domates var sırık domates ama ne domates alıverdim 20 kg ve biberde yanında tabii geildim eve başladım menemen yapmaya 12 kavanoz menemen yaptım ama bende bittim yanii bi taraftan ceylin bi taraftan yemek yapıyorum akşam hazırlığı derken herşey halloldu bitti yatıcam şimdik ama makinadaki çamaşırı bekliyom onlarıda asayım bayılıcam doğru yatağa.yarında kardeşimin eşinin doğumgünü oraya gidicem cumaya görümcem geliyor yatılı olaraktan perşembe gelecekti ama erteledim doğum günü nedeni ile ve pazar gününe kadar bende pazar günü mecburen gidecekler çünki pazar günü 1-5 arası samandırada bir düğüne katılmam gerekiyor eve döner yatağı boylarım ancak.pazarteside ingiltereden 2 arkadaşım geldi bu hafta onlarla buluşucam kısmetse.birinide yatılıya alıcam sanırım bende durumlar böle yoğunluk koşturmaca artıkın çarşambaya rahat nefes alır havuza inerim gün boyu yatarım tabii ceylin izin verirse .e bi yandanda 1-2 yerden iş haberi bekliyom görüşmelere gittim ama birinden eğer haber gelirse başlıcam bakalım kısmetse inşallah.iş hayatına başlamaya hazırım .gerçi ramazandan sonra olsa iyiydi ama bakalım belkide aramazlar onların şartları bana uymayınca ben başka şekilde olmasını istedim benide istediklerini üstleriyle görüşeceklerini sölediler eğer kabul ederlerse bakarsınız pazartesi bile başlayabilirim.ceylini hangi kreşe nasıl vereceğimede karar vermedim henüz ama ilk 10-20 gün vermem herhalde babası evde zaten şuan işi yok e ablasıda evde okul bitti baksınlar baba kız ceyline demiitabii eğer işten haber gelürsee kendü kendüme gelin güvey oluyom emmee
Gülsümcum Allah da sana bol güç kuvvet versinn cocuklarına saglık versin canimm
Çok hakikaten anne olmakk
Ama 3. İçin neden böyle bir risk var sendee??
Gerçi benim yakında ikili test var kalbim duracak gibi oluyo
canım inşallah hiçbir sorun çıkmaz.
müjdecim senin sat hangi tarihti sanırım minik yolcularımızın arası yakın benimki 2 hazirandı
Kıuzlar evde kendim kendime brezilya fönü yaptım,daha doğrusu benim yönlendirmelerimle
kardeşim uğraştı yaptı,saçımın son hali,bakınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?