2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

:))) benimklerin cocukları büyük bı tane var 3 yasında erkek onlara serra kavga ediyolar hep ... Benzese bir kız oldumu mutlaka kız kardes gerek.. Büyüyünce daha da iyi olucak../ şimdi bu bebek geç döllenme olmuş 7 haftalık gözüküyor önce sağlıklı olsun cinsiyeti mühim değil..
Sen biliyomusun babam bana bir tane daha doğurursan konuşmam senle dedi... O da ikinci dogum zordu vede pespese de zor oldu diye... Şimdi bilmiyor... Nasılsa göbek var bende doktor belli olmaz birkaç ay daha dedi... Sonra soylicez bakalım ne dicek...

Offf ya evet haklısın aslında eminim çok iyi bakılacak ama ne bileyim iç güdüsel birşey bu...
Özel hayatımız sıfır bizim akşam yemeğe bile ege ile çıkıyoruz
Eşimde benden farklı değil tatile gitsek ben onsuz yapamam diyor anlıcağın tencere dibin kara senin ki benden kara misali...

Semacım tebrikler valla bugünlerde coştu burası yaa maşallah maşallah 2.ler 3.lerr ohhhhh valla dolup taşıyoruzzzz
Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Ay bide tobe tobe balık burcu nuda pek sevmem pek melankolik olur benim bebede öyle olucak sanırsam 29 Şubat gozukuyor

Gül kız tek çocuklu bi bizmi kaldık kaç kişiyiz anam kilo vermesem yarın başlıcam bende çalışmaya bunalıma soktunuz uleynnnnnn

Duygucum bu şenliğe siz de katılın bizi yalnız bırakmayın:) bEN ŞİMDİ YENİ TOPİKLERLE UĞRAŞAMAM kadınlar kulubünde takip ettiğim tek yer burası.Hazır eylül anneleri arkadaşlarım varken yeni bebeğimle ilgili paylaşımları da eylül annelerinin 2. ya da 3. bebekleriyle paylaşsak ne kadar güzel olurdu

Bende Şubat annelei topigine baktım ay biz hiç öyle sorular sormuyoduk pek anlamsız sorular soruyolar... Oturup anlatasim var hepsine bı güzel ama neyse
Cidden daha bilgiliydik yaa

Seninde bebişin hayırlı olsun canım sağlıkla sıhhatle gelsin inşallh

bencede fikrin çok güzel, bende arada bir girince ilk buraya bakıyorum ama epeyidir pek ses seda yoktu son günlerde hareketlenmiş gene çok sevindim, kimse olmayınca bişey yazmak bile istemiyo insan

Son düzenleme:
Müjde olur mu hiç konuşmam felan
baban senin için diyodur yani şaka bi yana gerçekten de çok zor bişey üstüste hamilelik
ama sen götür kucağına ver bebiki bakalım ne olacak gevşeyiverir,hatta Serrayla Berili de omuzlarından sarkıt ohhhh
benim bile hoşuma gitti bak düşünmesi bile güldürüyoır insanı,bak Hürreme 20 bölümdür her bölüm gebe

Duygu bee,valla bi ikimiz kaldık ha,tek çocuklu anacım bunlar seri üretime geçtiler
hadi sen özelimiz sıfır deyon,elektrikler kes,ldi ödev yapamadım diyon çalışamıyon da ya ben
onu hesapla,bu tatili koy,doğum iznini çıkar,tayini çarp falan hesaplarım karışıyo
yoksa bizde zaman çok çalışmaya

Hamileler işte burdan takip edin birbirinizi başka topiklerde toplaşmayın
aha size ortam arada biz de gelir hadi ıkın,hadiiii diye tezahürat yaparız çatırçatır doğurur ortaya çıkarsınız,

Duygu kiloya bakma işte
58le hamile kalırsan 68le yani insan kilosuyla bitirirsin
benim gibi manda kilosu 85e kadar çıkmazsın heralde

yok yok şaka kız hele dur acık biraz daha beyaz kotla,zara tunikler,platform topuklarla gez de sonra

Semacım nasip kısmet artık dediğim gibi eşim 1 yıl içinde istiyor ben kararsızım çok seviyorum kalabalık aileleri ama sadece uzaktan:))))

Ay söyleyene bakın ben burda doğuma girerken rekor kırmıştım en son tartıda 96 ydım yaa
Manda bile yavru gibi kalıyordu yanımda
tam 38 kilo ya içimden bir insan çıkmışken off off
2012 de Allah kerim...
Diyetisyen desteği şartıyla belki hamiş olurum o zaman

Ah be canım.. çok iyimser düşünüyorsun... ben müjdeye katılıyorum..
ana baba bacıya guvenerek cocuk olmaz.. bakmıyolar artık eskısı gıbı degıl.. şimdiki cogu anane babanne cocuk sesını bıle kaldıramıyor. hatta sevmesını bıle bılemıyor..
benım annem de uzakta.. cok cok acıl yada halledılmesı gereken bır ısımız olunca ayda yılda bır gorumceme bırakıyorum yada kayınvalıdeme.. o da saatlı..
onlardan yana bırsey yok bakarlar bakıyorlarda ama.. ınsanın kendı cocugunun yaptıgı batmaz da baskasının doktugu en ufak bırsey batar ya.. bu işler böyle heralde..
kımsenın bana dedıgı ettıgı bırsey yok ama bende aksıne cok hassasım bu durumlarda kımseye yuk olmak öf dedıttırmek ıstemem.. ne bıleyım.. paran varsa ya gondereceksın okula yada tutacaksın bakıcı en ıyısı o bence.. en azından paranla baktırırsın öf etmezler..

Evet Betül haklısın bende aynı senin gibi..
Saatle bırakıyorum...
Hem dayanamıyorum hemde endişeleniyorum...
Ege 3 yaşında 3 gece dışarda kaldı sanırım yani kayınvalidemde hiç biride ben isteyerek değil..
Kızım çıkın edin dedi zorla gece 11 de alıp götürdüler..
Fenamı oldu iyi oldu ama yok yaa bende hiç rahat değilim bu konuda bırakamıyorum kesinlikle..

Ben de kimseye bırakamayanlardanım.Annem de kayınvalidem de bıraksam çok iyi bakarlar bundan hiç şüphem yok.Gerçi öyle gün içi bırakıp eşimle birlikte dışarı çıktığımız oldu.Ama ne uzun saatler ne de gece kalması için bırakamıyorum.Acaba diyorum ikinci olursa bunalıpta bırakır mıyım?Görücez bakalım.

Canım tebrık ederım senın de ıkıncı gelıyor demek.. Sağlıkla doğar buyur ınsallah...
ne cok ıkıncı var ya bızım topıkte... doğurgan kadınlar

Valla bizimkiler tam tersi nerdeyse annemle kayınvalidem küsecekler sende 2 gün fazla kaldı,sen kışın baktın yazın ben bakacam diye falan.Ben kreşe yazdırınca bana çok kızdılar,gelirdik bakardık diye,ben evde kimseyi istemiyorum,yoksa ev işi de ütü de,yemek de yapılıyor,çocuk da bakılşıyor
ama aynı evde zoor,onu çekemedim.Zaten kreşe yazdırdık ama aylarca adana'da kaldı,yarısı boşa gitti bizim paranın.Kayınvalidem de hafta sonları götürdü,Adanaya yolluyoruz diye,kapışıyolar çocuğu,bırakmazsam çook küserler.Kırılan dökülen mi hiiiç lafı olmuyor,Ayça isterse evi başlarına yıksın çok hoşlarına gider alkışlarlar aferiiiin deyip...Bu arada Ayça iki tarafın da ilk torunu:86:
Canım tebrık ederım senın de ıkıncı gelıyor demek.. Sağlıkla doğar buyur ınsallah...
ne cok ıkıncı var ya bızım topıkte... doğurgan kadınlar

Sen,ben,bi de Duygu kaldık
diyom ya eylül anneleri seri üretime geçti valla kıskanıyor insan
şimdi hırs yapıp,yaz tatilinde doğurup,doğum iznini yaz tatiline kaynatıp yılın öğretmeni seçilebilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…