Valla bizimkiler tam tersi nerdeyse annemle kayınvalidem küsecekler sende 2 gün fazla kaldı,sen kışın baktın yazın ben bakacam diye falan.Ben kreşe yazdırınca bana çok kızdılar,gelirdik bakardık diye,ben evde kimseyi istemiyorum,yoksa ev işi de ütü de,yemek de yapılıyor,çocuk da bakılşıyor
ama aynı evde zoor,onu çekemedim.Zaten kreşe yazdırdık ama aylarca adana'da kaldı,yarısı boşa gitti bizim paranın.Kayınvalidem de hafta sonları götürdü,Adanaya yolluyoruz diye,kapışıyolar çocuğu,bırakmazsam çook küserler.Kırılan dökülen mi hiiiç lafı olmuyor,Ayça isterse evi başlarına yıksın çok hoşlarına gider alkışlarlar aferiiiin deyip...Bu arada Ayça iki tarafın da ilk torunu:86:
Sen,ben,bi de Duygu kaldık
diyom ya eylül anneleri seri üretime geçti valla kıskanıyor insan
şimdi hırs yapıp,yaz tatilinde doğurup,doğum iznini yaz tatiline kaynatıp yılın öğretmeni seçilebilirm
Valla bizimkiler tam tersi nerdeyse annemle kayınvalidem küsecekler sende 2 gün fazla kaldı,sen kışın baktın yazın ben bakacam diye falan.Ben kreşe yazdırınca bana çok kızdılar,gelirdik bakardık diye,ben evde kimseyi istemiyorum,yoksa ev işi de ütü de,yemek de yapılıyor,çocuk da bakılşıyor
ama aynı evde zoor,onu çekemedim.Zaten kreşe yazdırdık ama aylarca adana'da kaldı,yarısı boşa gitti bizim paranın.Kayınvalidem de hafta sonları götürdü,Adanaya yolluyoruz diye,kapışıyolar çocuğu,bırakmazsam çook küserler.Kırılan dökülen mi hiiiç lafı olmuyor,Ayça isterse evi başlarına yıksın çok hoşlarına gider alkışlarlar aferiiiin deyip...Bu arada Ayça iki tarafın da ilk torunu:86:
şimdi hırs yapıp,yaz tatilinde doğurup,doğum iznini yaz tatiline kaynatıp yılın öğretmeni seçilebilirm
Ege babasıyla parka gitti en az 2 saat gelemezler ay doluşsanızda sohbet etsek yaaa
Canım tebrık ederım senın de ıkıncı gelıyor demek.. Sağlıkla doğar buyur ınsallah...
ne cok ıkıncı var ya bızım topıkte... doğurgan kadınlar
oh şimdi bu iki saatlik araya neler sıkıstırsam nasıl değerlendirsem diye düşünüyorsundur dimi..
Herkese hayırlı sabahlar...
Betülcüm çok sağol.SİZİ DE bekliyoruz aramıza
Günaydınnnlarr...
Valla öyle baktım ses yok burdan hemen koştum bende sahile spora 1 saat spor yaptım geldim:)
Canım senin işin de zor.İlginç bir babaanne torununu nasıl olur da görmek istemez.Şu oğlunu paylaşamayan gelininden kıskanan annelere gerçekten çok şaşırıyorum.Allahtan çok kız kardeşsiniz o da bir nimet.Ben kocamın annesiyle muhatap değilim bana yaptıgı terbiyesizliginden dolayı .. Kocamda yanımda sagolsun hatta Ayşe'yi bir kere 8 aylikken gördü.. Gerçi umru değil çünkü hasta vede kabullenemiyo oğlu bir kadını nasıl sever diye.. Kocamda biliyor deliliğini o yüzden sorun yok... E annemde olmayınca is yardımcılara kalıyor ki biri ben 15 yasında annemi kaybettiğim zamandan beri herseyime bakan kadın o yüzden hiç tereddütüm yok... Bu aile meseleleri derin mevzuu, biz çekirdek olarak iyiyiz birde sagolsun babam çok seviyor kızlarımı diğer torunları erkek çünkü... Ah birde bilse 10. Torunu yolda acaba ne yapar :)
Hicraan olmii benim
Müjdenin kaldığı tarihlerde ben de uğraştım aslında ama olmadı
mayıs,haziran gibi hamile kalsam çok iyi olacaktı 2. dönemi doğum izniyle kapatacaktım sonra da
1 dönem ücretsiz izin,ohhh ne ala,çıkaracaktım aradan
ondan diyorum,yoksa çok çalışıyom valla:87:
:) kalp atışlarını duyunca kocamla ağladık bu sefer iki deli.. Kürtajdan dönünce vicdan yapıyor insan heralde.. Ama her bebek bir değişik ... Bu sabah testlerimi göstermeye gittik doktora dedimki heralde bebek yok çünkü hicbirsey hissetmiyorum.. Ne bulantı ne bisey uykum var sadece.. Sonra usg de pitpitlari duyunca fena olduk... Güzel bisey kızlar ya cesaret fln değil .. Cocuk hakikaten çok güzel bisey yada biz çok seviyoruz... Bir kaç aydır haftada iki gece yalnız çıkıyoruz kocamla o iyi oluyor ama onun dısında kızlarla ilgilenmek bir kardeşlerinin daha olacağını bilmek çok güzel.. Allah isteyen herkese nasip etsin benimkimize sağlıklı sihhatli bize bagislasin :) pek duygusalim bugün benn
Müjdecim 3 yıldır hamile dolaşıyosun neticede,valla tebrik ederim ama
Allah veriyor işte,sağlıkla kucağına al inşallah,kendinize vakit ayırıyomuşunuz ne güzel
işin bi de maddi boyutu var,durumun iyi olmasa,aslında çocukları bu kadar sevdiğini bile farketmezsin hayat çile olur gibi bence,
veya destek olan birileri yoksa ,anne,kayınvalide falan haftada 2 nereye çıkıyosuun,eve mahkum resmen,parayla ilgili veya değil işte imkan meselesi...
Herşey bi yana,Evin içinde civ civ gibi 3 tane kız ayy ne güzell,
biz de 3 kızız,aramız hep 4 yaş,şehzademiz yok
Kızlar ne oldu biliyor musun?Hiç beklemediğim bişey geldi başıma.Uzuuun bir şok döneminden sonra neyse artık içime sindirip kabullenmiş durumdayım.Hamileyim.Kazayla çocuk nasıl oluyormuş ben de bunu görmüş oldum.İlk başta bayağı üzüldüm .Aslında 2. çocuk hep düşünüyordum ama işe girmiştim,belli bi düzen oturtmuştum bi dönem daha düşünmüyordum.Bi de benim hamileliğim çoook zor geçiyor.Aynen bunda da öyle oldu.20 günde bir serum yiyorum,bulantılar,kusmalar,öğürmeler hiiiç bitmiyor.Şimdi 3,5 aylık oldu.Tek istediğim şu bulantılardan kurtulmak.Kızım çok etkileniyordu benim halimden, ben de yaklaşık 1 aydır annemlerdeydim bi ara tatile gittik o çok iyi geldi.Şimdi yeniden İstabulda evimizdeyiz.
Hani derler ya kul plan yaparmış Allah bozarmış benimki aynen o hesap oldu.Ama şimdi kızım için iyi olacağını düşünüyorum kardeş kardeş büyürler inş.Herşeyin hayırlısı Allahtan.İşte benden haberler böyle
Ay bide tobe tobe balık burcu nuda pek sevmem pek melankolik olur benim bebede öyle olucak sanırsam 29 Şubat gozukuyor
Duygu kiloya bakma işte
58le hamile kalırsan 68le yani insan kilosuyla bitirirsin
benim gibi manda kilosu 85e kadar çıkmazsın heralde
yok yok şaka kız hele dur acık biraz daha beyaz kotla,zara tunikler,platform topuklarla gez de sonra
Semacım nasip kısmet artık dediğim gibi eşim 1 yıl içinde istiyor ben kararsızım çok seviyorum kalabalık aileleri ama sadece uzaktan:))))
Ay söyleyene bakın ben burda doğuma girerken rekor kırmıştım en son tartıda 96 ydım yaa
Manda bile yavru gibi kalıyordu yanımda
tam 38 kilo ya içimden bir insan çıkmışken off off
2012 de Allah kerim...
Diyetisyen desteği şartıyla belki hamiş olurum o zaman
Canım ben uzun bır sure sonra aranıza katılayım olur mu bır 10 sene sonra..
oh ıyı yapmıssın ıyıkı kımse yokmus yoksa oturup kalacaktın burda yağ gitmiş biraz hiç olmazsa...
oooo kız sen beni de geçmişin beee aldım geri lafımııyaw sen varmıydı okadar kız hiç düşünemiyom valla seni öle
valla ben kimselere emanet edemiyom kızımı .kreşt okuldu düşünemiyom valla naparım diye.bakacak kimsemde yok öle anam vss.çok nadir 1-2 saat kızkardeşime bırakıyom işim olursa yanii oda.babasına bile bırakıp çıkınca aroym ha bire o da kızıyo bana ben iyi bakarım kızıma güvenmiyonmu bana diye e ama her defasında ya yedirememiş yada altını değişmemiş oluyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?