2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ege de ilk torun dediğin gibi orda şımarıp eve geliyor yapsın oğlum kırsın kuzum feda olsun ona...Sinir bir durum..
Bir ara ben babannemin evini seviyorum bu evi sevmiyorum diyordu
Kayınvalidem çok denedi gece gelip kalıyordu mesela sen yat ben bakarım uyuturum uykunu al kızım derdi ben yok ben bakarım der elinden alırdım...
Ya da ona gidince hadi siz çıkın karı koca ben bakayım der hemen bir bahane bulurum..
Sonuçta aslan gibi iki oğlan büyütmüş kadın güven değilde içgüdüsel bir durum bu herhalde bilmiyorum...

Son düzenleme:
Ege babasıyla parka gitti en az 2 saat gelemezler ay doluşsanızda sohbet etsek yaaa

Ben kocamın annesiyle muhatap değilim bana yaptıgı terbiyesizliginden dolayı .. Kocamda yanımda sagolsun hatta Ayşe'yi bir kere 8 aylikken gördü.. Gerçi umru değil çünkü hasta vede kabullenemiyo oğlu bir kadını nasıl sever diye.. Kocamda biliyor deliliğini o yüzden sorun yok... E annemde olmayınca is yardımcılara kalıyor ki biri ben 15 yasında annemi kaybettiğim zamandan beri herseyime bakan kadın o yüzden hiç tereddütüm yok... Bu aile meseleleri derin mevzuu, biz çekirdek olarak iyiyiz birde sagolsun babam çok seviyor kızlarımı diğer torunları erkek çünkü... Ah birde bilse 10. Torunu yolda acaba ne yapar :)

çok sanslısın o zaman canım sen bu şansını kullanamana bak...
valla yapı meselesi işte... kayınvalıdem de sen bana bırak bunu ben yatarım gece onla ışağım ışağım diye seviyo.. onca da torunu olmasına rağmen..
ama ben bırakamam işte.. Allah sağlık verdiği sürece tabi.. iş sadece bırakmaylada bitmiyor.. hemen huyu değişiveriyor bır gunlugune bıle gıtsek..
hemen bi şımarmalar söz dınlememeler.. ben bırseye mudahele edıcegım zaman hemen bırak yapsın etsın dıyolar çocukta tabi yüz buluyor.. kırılan dokulen meselesıne bısey dıyen yok aslında o konuda kastım eltımden yana..
hele kayınvalıdem olmadık seylerı bıle elıne verıyor istiyor diye.. ama işte dediğim gibi yapı meselesi ya herkesin kendine göre düzeni var ben huzursuz oluyorum ne sebepten olursa olsun..

Herkese hayırlı sabahlar...
Betülcüm çok sağol.SİZİ DE bekliyoruz aramıza

Canım ben uzun bır sure sonra aranıza katılayım olur mu bır 10 sene sonra..

Günaydınnnlarr...

Valla öyle baktım ses yok burdan hemen koştum bende sahile spora 1 saat spor yaptım geldim:)

oh ıyı yapmıssın ıyıkı kımse yokmus yoksa oturup kalacaktın burda yağ gitmiş biraz hiç olmazsa...

Canım senin işin de zor.İlginç bir babaanne torununu nasıl olur da görmek istemez.Şu oğlunu paylaşamayan gelininden kıskanan annelere gerçekten çok şaşırıyorum.Allahtan çok kız kardeşsiniz o da bir nimet.
Babanın 10. torununu da diğerleri kadar seveceği kesin

Semacım nasıl gidiyo hamilelik bulantıların varmı?
benim bulantım oldu ama çok kusmadım ama midem çok kötü yanıyodu
1-2 haftadır geçti gibi, şimdide sıcaklar bunaltıyo

olur inşallah cnm.ada çayı kullan adetinin 10.gününe kadar devam et böle her ay sonra olmazsa diğer adet döneminde gene başla

cnm elbetteki güzel bebek sahibi olmak.RABBİM her isteyene versin inşallah.güzel yaa bende özledim yanii ama cıkkkkk yapamam bidaha .

evet yaa ne güzel kalabalık aile .cesaret sabır ve maddiyat gerek tabii nerde bende o yürekkk .deli cesareti ile bi ara yapıcam diyodum ama .yaşananlar aklıma gelince bide yaş ta gitti kız seneye üniversitei olucakkısmetse zor benden geçti yanee siz yapın valla kızlar yapınn ben 5-6 sene önce olaydı yapardım peşpeşe :))

tebrikler cnm sevindim valla tamda bebişler konusunu konuşuyorken topikte müjde verdin sende bize.inşallah sağlıkla kucaklarsın sende yavrunuu ..eee kızlar yokmu arttırann

Ay bide tobe tobe balık burcu nuda pek sevmem pek melankolik olur benim bebede öyle olucak sanırsam 29 Şubat gozukuyor

kız bakarsın 29 da değilde 19 da gelir bebiş :) töbe töbee bende ne diyom demii napiim kız benim kız 18 şubat ya seninkide kova olsun dicem ama oda iyi değil be anammm yanii biz anlaşamıyoz da pekkk hır gür çok bizim kızla :)

Son düzenleme:

oda bişiimi bacım 78 le başlayıp 92 ile doğuma gireniniz varmı benim gibi ben tedavi süresinde bile daha çok aldım be yaawww 63 ten 78 e düşün yaniii sonrada hamile kaldım

oooo kız sen beni de geçmişin beee aldım geri lafımıı yaw sen varmıydı okadar kız hiç düşünemiyom valla seni öle

valla ben kimselere emanet edemiyom kızımı .kreşt okuldu düşünemiyom valla naparım diye.bakacak kimsemde yok öle anam vss.çok nadir 1-2 saat kızkardeşime bırakıyom işim olursa yanii oda.babasına bile bırakıp çıkınca aroym ha bire o da kızıyo bana ben iyi bakarım kızıma güvenmiyonmu bana diye e ama her defasında ya yedirememiş yada altını değişmemiş oluyodu

Canım ben uzun bır sure sonra aranıza katılayım olur mu bır 10 sene sonra..

oh ıyı yapmıssın ıyıkı kımse yokmus yoksa oturup kalacaktın burda yağ gitmiş biraz hiç olmazsa...

betül kız valla sneinde azmanı aslında ama seninde işlerin var değilmi.planlar altüst olur dersin şimdi sende .ama gecikme bence 2 seneye yamış ol en geç .çocuklar arasında yaş farkı pek iyi olmuyo malum.

Arkadaşlar herkese hayırlı kandiller bütün dualarınız kabul olsun....

oooo kız sen beni de geçmişin beee aldım geri lafımıı yaw sen varmıydı okadar kız hiç düşünemiyom valla seni öle

96 1 hafta önce tartıldığımda günde 1 kilo alsam 100 düm belkiYa diyorum insan çıktı içimden sen birde 78 le hamiş kalmışım ben 68 69 falandım o kiloya geldim:)))))

Sende benim gibi bacım bırakamayan gruptan ama ben bu sene oyun grubu ana okulu gibi bir şeye yazdırcam saat 9 12.30 var mesela sabahtan dinç oluyorlar ya oynasın artık eve sığmıyor kuzum istemiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…