Nasıl yani,çişim geldi diyodu,sen bekle diyodun bez takıyodun beze yapıyodu öyle mi??
Çok şaşırdım,hiç böyle bi yöntem duymamıştım,böyle bez mi bıraktırmaya çalışıyosun?Tuvaletten haberi yok mu hala?
tabi ki sadece külot giydirip,bezleri ortadan kaldırıp,elinde çamaşır suyu ve bez çiş kaka temizleyeceksin
yoksa değil 3 ay,1 yıl beklesen bırakmaz
Betül öncelikle bütün bezleri tut elinden birlikte atın çöpe..
Hepsi anasının karnında öğrenmedi ya bunların öğrenecek kuzu...
Sonrasında bütün halılarını kaldır bacım...
Benim şuan evimde bir tane halı yok..
Her sene mayısta kaldırır bayrama sererim..
Neyse sonra her sabah yap bir vileda kovasına su domestoslu dursun baş köşede:)
Sonra bırak işeye işeye öğrencek..
Ben ilk alıştıdığımda kaç kere yazdım buraya çıldırıyordum birde salak gibi 2 yaşına girdiğim anda kestim kime neyse bırak çocuğu rahat demi sanki kural var ekim ayında havalar soğudu garibim çişten kesildi...
Her neyse;
yarım saatte bir maksimum çişe götür otursun yapsada yapmasada...
Çişini yapınca alkışla kutla tepin falan bayılır:)
Sonra 1 saate çıkar..
Sonra çişin geldiğini her söylediğinde mesela en sevdiği şeyi verceğini söyle..
Böyle böyle derken bir bakmışsın bitmiş gitmiş..
Ben şahsen 5 yaşına kadar işemiş bir çocuk olaraktan takdir ediyorum bu minikleri
Ne bileyim anacım
sen söylüyodu bezini koyuyodum falan deyince ne yapıyor bu dedim
ama bence onu da yapma,çişim geldi dediği an tuvalete götür
bezleri ortadan kaldır artık,unut,dedim ya domestos ve bezle panpiş olucan artık bi süre
Benim durum daha vahim mi desem bilemedim... Serra wc ye giderken ayse beril de pesinde cisss diye gidiyorr.. Gerci umariim Ayşe'de çıkar aradan bu vesileyle ama sizin wc de geçirdiğiniz vaktin iki katını geçiriyorum bazen fenalık basiyoo
ama bır taşla ıkı kus vuruyorsun baksana ablası ornek oluyor kardesıne ayrıyeten bır de ona anlatmaya calısmassın uygulamalı goruyor kız..
emınım zor oluyordur.. ayse berıl sımdı ne kadar oldu bılmıyorum gercı tuvalet zamanı geldımı.. serra ıyıce ogrendımı bu arada ?
Ben de çok erken başlamıştım bu tuvalet işine.Benim ki kendi çıkarmaya çalışıyodu bezini ben de madem rahatsız oluyor niye 2 yaşını bekleyeyim dedim ve başlamıştım tuvalet alıştırma faslına.Önce kaka yapmaya başladı sonra çiş.Arada kazalar fazlasıyla oldu.Ama bence de bezsiz olmalı muhakkak.Aynen Duygunun dediği gibi halıları kaldırmıştım.Bütün gün siliyordum.Ama nihayetinde alıştı.
Yani Betülcüm kaçırmalar olacak fazlasıyla.En iyisi alıştırma kilotları bence muhakkak kullan onları arada sızdırıyor ama kilot gibi de olmuyor.Fazlasıyla sabır isteyen bir süreç ama elinden geldiğince kızmamaya çalış(ki çok kolay olmuyor biliyorum) daha çok alkışla,ödüllendir.Gerçi biliyosun bunları ama yine hatırlatayım dedim
Kolay gelsin.Pes etme,herkes gibi o da alışacak emin ol.
Kızlar yaa nisan annesi olmak istiyorum
sat 4 temmuzdu bakalım bu ay tuttuysa 9 nisan doğum görünüyor
adet olacak gibi göğüslerim şiş,inşallah olmam
Hadi hayirlsi gebe doldu maşallah topic
:)))) inşallah regl olmazsın gülcüm
Bundan sonra duygudan atraksiyon bekliyoruz :))
Bu arada Pazar günü tatile çıkıyoruz kızlar çok mutluyum şükürler olsun
Şu yaz sıcaklarından birazda olsa kurtulcam 1 hafta rahatlıcam bir an önce pazar olsunnn çok sıkıldım çokkk
Duygucum keyfini çıkar.Valla bu hamilelik bi nevi menapozluluk durumu gibi bişey.Ben ölüyorum sıcaklardan,günde kaç kez duş alıyorum.Bu havalardaki en iyi ilaç havuz,deniz.Şimdiden iyi tatiller...
duygu ben de madem 2.yi istiyorum bari arası açılmasın
diyorum,aslında dedim ya bu ay da olmamışsam 1 yıl beklicem
ben doğum iznini ve özellikle de hamileliğin son aylarının yaza gelmesinde
yani eylül veya ekimde doğurmak istemiyorum
mart,veya nisan ayında doğum yapmak istiyorum
bu ay da olmamışsa hemennnnn rejime başlıyorum,zaten hamile kalacam diye salmıştım kendimi.
hatun hani 1 kg alınca bile hemen kontrole geciyordun.. kontrol devre dışı kalmış heralde...
hamile kalıcam dıye salınırmı, valla ben bı kere yasadım bır daha aklım cıkıyor kazaran olucagı varsada zayıfken olsun kıloluyken olmasın dıye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?