2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aslında araları fazla olmasa iyi olur bencede en fazla 3-4 fazlası kardeşler arasındaki paylaşımı etkiliyor bence .okul çağı farklı herşey farklı arkadaş ortamlarıda benim 2 kızkardeşim var biri 79 diğeri 81 doğumlu sanki aynı yıl okula gitmişler gibi arkadaş çevreleri bile neredeyse aynı gibi 3-5 kişi dışında yani hep beraber gezdiler tozdular çok iyiydiler yani şimdi yaş ilerledikçe yani 10 yıldır falan daha doğrusu 3 kızkardeş daha çok paylaşımda bulunuyoruz ama ben ve ortancam arasında 4 küçüğüm arasnda 6 yaş var aynı ortamlara giremedik e birde ben erken evlenince ayrı düştük denebilir onlar 20 li yaşlara geldiklerinde ancak birbirimize daha yakın olduk paylaşım olarak yanii .abimle aramda 3 yaş var benim ve ben onla büyüdüm sanki o nedenle daha iyi oluyo 2-3 yaş fark yani nacizane benim kendi fikrim tabii.herkesin fikrine saygım var o ayrı . büyük kızım kardeşsiz büyüdü onun eksikliğini hissetti hep .malesef ceylinde aynı kadari yaşıyor ablasıyla arasında uçurum bir yaş farkı var 14 yaş :)) napalım kısmet buymuş bizdede :)) ablası ona kol kanat gerer 2.anne gibi .ben öle oldum kardeşlerime :)

Son düzenleme:
Hicrancım ben senin kadar ailesine ve kardeşlerine düşkün birini görmedim
her lafının başında kardeşim geldi,abim gitti diyosun allah bozmasın.
beniim de kız kardeşlerim arası hep 4er yaş,öncesinde benden küçükle daha iyiydik ama şimdi
yaş ilerledikçe paylaşım daha da arttı dediğin gibi
bakalım hala adet olmadım,kendimi fazla kaptırmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın sonra bana
ayın 4ünde ki o kadar bekleyebilirsem test yapacam

bu arada oruç tutuyorum ama içim içimi yiyor ya hamileysem ya susuz kaldığımdan bi zararı olursa diye
bana bi akıl verin cadılar yaa

kaderde ne varsa o yaşanıyor cnm ama mademki hamilelik için uğraş verdiğin bir dönemdesin bence tutma bekle gör durumu olmadı devam edersin hamile olup oruç tutanlarda biliyorum mesela bizim gelin ama hiç tasvip etmiyorum hamilelikte olmaması gerek bence ve dinen de sanırım öleydi farz değil diye biliyorum hatta emzirirkende
sen tam olarak 4 ündemi olman gerekiyor regl ben orasını anlamadım geçmişede bakamıyom şimdilik .eğer 4 ü ise tutma anam kazaya burakırsın dicem ama sen bilin yinede

kardeş olayına gelince cnm valla maşallahh biz çok bağlı bir aileyiz kardeşler birbirimizden ayrılamayız herşeyi beraber yapar her yere beraber gideriz neredeyse e bazen ayrı oluyoruz tabii ama ben abim olmasına rağmen sanki ailenin büyüğü ablası gibiyim abim bile bana danışır çoğu şeyi benden fikir alır .üniversite zamanında harçlık bile vedim ona kardeşim gibi.
anneme çekmişim ben tavukların yaptğı gibi kardeşlerimi etrafıma topluyom hep annemde kardeşlerine öle çünki inşallah bozulmaz .böle devam eder hep.birde küçük kızkardeşim ve annem bana yakın taşındılar cnm genelde bir arada gibi yiz sanki özellikle küçük kız benimle aynı sitede :))))))) daha nolsun

Son düzenleme:
Çok sağokl Betülcüm.Ben de düne kadar vantilatorun karşısındaydın.Bugün sanki hava daha serin gibi.Allah yardım etsin hepimize...

Kızlar ben bugün cortladım
oruç da bozuldu,hamilelik hayalleri de
öbür aya kaldı umutlar,bakalım hayırlısı
sizi de ümitlendiriyom her ay dimi

Kızlar ben bugün cortladım
oruç da bozuldu,hamilelik hayalleri de
öbür aya kaldı umutlar,bakalım hayırlısı
sizi de ümitlendiriyom her ay dimi

dualarımız seninle cnm pes etme devam et zamanı gelince olacak nasılsa stres yapma sen kendi haline bırak mutlaka .vücuda stres sinyali verme bu konuda kendini kitlemesin :))

takıntılıyım canım yaa
bi takıyorum kafaya gece gündüz düşünüyorum artık:26:
kilo meselesi de aynı,sürekli düşününce de beyin ters algılayıp kilo almaya başlıyor

ayy bende 2. yi istiyomm bu ay 6 veya 7 si gibi olmam gerekiyoo regl ama hayırlısıı bakalımm.....
isteyen herkese allah aratmadan versinnnnn

Ayşeee hadi bakalım inşallah senden güzel haber alırız
ben patladım bu ay

Ayşeee hadi bakalım inşallah senden güzel haber alırız
ben patladım bu ay

Guuuuullll allahım kalbine göre versin canım... Ama en önemlisi saglikla sihhatle kucağımıza alabileceksek hamile kalmamızı nasip etsin... Benim bir tanıdığımin bir oğlu var sonrasında 2 kere hamile kaldı fakat biri 5 aylikken kalbi ters olduğu için ölü doğurdu digeride 4 aylikken karnında oldu suni sanciyla dogum yaptı. Ben ondan sonra hep korkuyorum hamileyim ama kucağıma alabilecekmiyim saglikla diye.
Birde ben senden katkat şişmanım ama gecen Facebook ta resmini gördüm beyaz elbiseli maşallah pek güzeldin dedim bu kadın sismanlicak o_0 sanki yazık erden gibi kendine tobe tobe
Herkes kendinde olmayanı istiyo iste .... Ben taktım görünüşe boyle psikopatlik derecesinde bazen hamile oldugumu bile hissetmiyorum 11 hafta oldu bu arada ama ne bilim sacmaladim sanırsam..

müjdecim hamilelik böyle düşündürtüyor benimde utkudayken de aklıma öyle şeyler gelirdi şimdi de geliyor hayırlı ve sağlıklı olsunlar inşallah

Müjde ben 65 kiloyum canım yaa,ne bileyim,aslında şişman durmuyorum ama gene de kontrol etmeye çalışıyorum canım
sen de hepten toplarsın,bunu da doğur da,bilemem tabi 4. niyetin varsa o ayrı
tabiki olay hamile kalmak değil sağlıkla kucaklamak ama işte ben kalamıyorum sorun o,sen kazara oldu falan diyosun ya bi de spiralle
ben kaç kaza yaptım olmuyor olmuyor...kasten yaptım gene olmuyor...
Ayçada da zor kalmıştım zaten,e bi de o ay omasın bu ay olsun bilmem ne falan diyorum iyice zorlaştırdım şu aralar beynmin bütün gündemi bu
Ayçada yumurtlama geliştiren,çatlatan ilaç kullanmıştım gene mi kullansam dşyorum,folic bile almıyorum ama gerçi karar verdiğimden beri
almaya kalksam 5 -6 aydır folic kullanıyor olmam lazım...İlahi adalet işte kimine istemeye istemeye,kimine yalvarta yalvarta veriyor
olsun gene de hayırlısı diyorum...teklifim hala geçerli,sen ver ben prensesler gibi bakarım
P.S. gördüğün gibi benim de ruh halim seninkinden hallice
git gel yani Umutun deyimiyle 46 ya bağladım bu aralar

gül canım pes etme dualarımız seninle inşallah bir dahaki ay olur

Sağolun canım yaaa,1-2 gün hüsran geziyorum ama alıştım artık her ay her ayDuygu biliyor kaç ay önce ben düşünüyorum demiştim
hala ortada fol yok yumurta yok
bu ay da deneycem olmazsa 1 yıl beklicem yazın doğurmak istemiyorum(sanki isteyince hemen oluyor ya)
müjdenin tarihi bana tam uyuyordu aslında

Kiz ben Şubat'ta dogurcam kismetse sana gelmez sanırsam :) Allah kalbine göre versin ne diyim ama sunu biliyorum çok stres yapmak
Hamilelikle ilgili, vücudun hamile kalmasını önlüyor hormonsal olarak ve spermlerin yumurtayı dollemesine musade etmeyor.. Bilimsel biseymis kasmican yani.. Bak bana dicem ayıp olmazsa :) aklımda yokken neler geldi basıma

Anacım bakmıyorum artık ayına mayına
valla sürpriz olsun da olsun yaneee
sadece doğum yaz sıcaklarına gelsin istemiyorum ağustosta temmuzda 8-9 aylık dolaşmak çook zooor

Anacım bakmıyorum artık ayına mayına
valla sürpriz olsun da olsun yaneee
sadece doğum yaz sıcaklarına gelsin istemiyorum ağustosta temmuzda 8-9 aylık dolaşmak çook zooor
Gül canım sen hiç plan yapma korunmamaya devam et ve kafana takmamaya çalış sen nekadar rahat olursan hamilelik o kadar kolay gelir.Biliyosun ben hiç düşünmediğim bir zamanda hamile kaldım,ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor anlayacağın.Senin için de Rabbim en iyi zamanı ayarlamıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…