Günaydın semacim kaç haftaliktin sen? Benden ilerdesin heralde degilmi
Müjdecim ben 16 haftalığım.Ocak gibi görünüyor doğum Allah'ın izniyle...
Bu arada dün eşimle kreş baktık en beğendiğimiz kreş,haftada 3 gün ve tam gün.Acayip kararsızım ,kızım evde çok sıkılıyor sürekli dışarı istiyor ben de sürekli çıkartamıyorum.Kreşte bayağı etkinlik var.Seveceğini düşünüyorum,çünkü Alya çocuklarla olmaktan ve oyun oynamaktan çok keyif alan bi çocuk ama ben tam karar veremiyorum.Geçen sene eşimin iş yerinde 2-3 saat kalıyordu kreşte.Ama sıkılınca babası alıyordu.Şimdi anne-baba olmayacak tabi.
Kreş tecrübesi olan anneler ne önerirsiniz?
Canım ayça geçen yıl 5 yarım gün gittiMüjdecim ben 16 haftalığım.Ocak gibi görünüyor doğum Allah'ın izniyle...
Bu arada dün eşimle kreş baktık en beğendiğimiz kreş,haftada 3 gün ve tam gün.Acayip kararsızım ,kızım evde çok sıkılıyor sürekli dışarı istiyor ben de sürekli çıkartamıyorum.Kreşte bayağı etkinlik var.Seveceğini düşünüyorum,çünkü Alya çocuklarla olmaktan ve oyun oynamaktan çok keyif alan bi çocuk ama ben tam karar veremiyorum.Geçen sene eşimin iş yerinde 2-3 saat kalıyordu kreşte.Ama sıkılınca babası alıyordu.Şimdi anne-baba olmayacak tabi.
Kreş tecrübesi olan anneler ne önerirsiniz?
Canım ilk haftalar sende gidiceksin tabiki alışana kadar
Sonra problem değil
Ben en son serra yi okuldan
Aldım
Ve kendi gittiğim anaokuluna verdim
Benim öğretmenim serranin öğretmeni olucak yani :)
Haftaya baslicaz
Yalnız pedagog un dediği şey eğer gidecekse 5 tam gün gitmesi uygun olur
Çünkü gitmediği günlerde diğer cocuklar yine etkinlik yapicaklar ve
Bu sefer 3 gün giden cocuk kendini diğer cocukların dısında hissedebilir demişti
Sen bilirsin tabiki ama serra 5 gün gidicek doguma kadar da iyice benimsemiş olur diye umuyorum
Canım ayça geçen yıl 5 yarım gün gitti
zaten etkilikler çoğunlukla sabah kahvaltıdan sonra başlıyordu,öğle uykusu ikindi kahvaltısı ve sonra serbest zaman oluyodu genelde
o yüzden ben öğlen alıp evde uyutuyrodum
bi de bizim konu,komşu olayımız çok güzel,ayça akşamları sıkılınca mutlaka bi arkadaşı bize geliyodu veya ayça gidiyodu
bu sene de ders programımı ayarlayabilirsem,yarım gün vericem
ama bence de 3 tam gün verme çocuk sonradan saymaya başlıyomuş 3 günü görev gibi benimseyip
geçmesini bekliyomuş,5 yarım gün daha ideal,enerjisini atar,gelir eve yatar
Senin bakıcın Serraya bakıyor,öğretmenin Serrayı okutuyor:79:
anacım sen kaç yaşındasınbu 1. sorum
hala aynı mahallede mi oturuyosun o zaman?bu 2
hangi okula verdin de bi öğretmen en az 20 yıldır aynı kurumda çalışıyor?bu da 3:80:
cevapla bakem
Hahahahaha çok güldüm ayol :))) sen boyle yazınca
Şimdi cicik benimki bakıcım degildi bakan kadındı diyelim 15 yaşındayken bize girdi annem vefat edince cocuk gibiydik ama kardesimle yani.... Ne bilim teyze gibi ilgilendi hep . 28 yaşındayım tatlım kadinda 47 yanilmiyosam
Okulumda kucukyali da gunes cocuk kulubü diye bir okul gulbahar diye bir pedagog hem sahibi hem öğretmen
50 kusur yasında oda okul eski diyebiliriz baya... Anlattım galiba..
Birde ben kucukken annem kanser olduğu için hep yurtdisindaydi bende 3 yasımı doldurmadan sabhtan aksama gittim okula o yuZden unı den bile daha çok etkisi var bende anaokulunun çok vaktim gecti...
Bekleriz Hicrancımselam millet bakıyomda bebişler konuşuluyo ne güzel .ymuşak yumuşak konuşun bakem siz öleee biz napalım siz doğum yapınca gelir bebekleri koklar sever hevesimizi alırız
Birde erenkoyde oturuyorum aslında ama götürüp getiricem kucukyali sahilde zaten kolay olur diye umuyorum
Gerci kocam uzak diyor ama iste ne bilim herseyini bildigim okul
Doga dan fln daha iyi
Birde küçük havuz yapmışlar yuzebilirde hemen verirsem
canım kücükyalının neresinde.. aslında şimdi krokili linkler var eğer varsa bana atarmısın...
bende şimdi maltepedeyim aslında maltepe civarları okul bakıcam aslana ama eğer güvendiğim içini dışını bildiğim bir yer dersen bende oraya bakmak isterim..
tabi ücretide önemli biliyormusun ne kadar ?
Şimdi anladım Müji
baya da güzel bi yere benziyor havuzu da hiç de küçük değil ben de süs havuzu zannettim
sınıflar falan da gayet geniş ve aydınlık görünüyor
bizim kreşten daha ferah gibi geldi bana üstelik fiyatı da daha uygun
biz eski veliyiz,3 çocuk birden veriyoruz ve + öğretmen indirimi derken
çok dil döktük ve ancak 700e kadar indirebildik
Leventte kreşler çok pahalı en dandik kreş 1100TL den başlıyor
biraz araştırdık daha uygun fiyatlar varmı diye ama gene en uygunu bizimki geldi..
Bi de ayça öğretmenlerini çook sevdi,ayırmak istemedik,
bizimkisi butik kreş gibi bişey 10 öğrenciye 2 asıl 2 de stajyer öğretmen bakıyor,kalabalık olmaması çok önemli
sınıflar kaç kişi olacak,kaç öğretmen bakacak mutlaka sorun
bu arada canımcım
anneciğin kaç yaşındayken vefat etti?
sen hangi üni. mezunusun??
Annem 41 yasına yeni girmişti aniden vefat etti ... Meme kanserinden iyilesip kaç yıl sonra vefat etti ecel iste ne diyim
Bilkent IR mezunuyum ama
Uniden sonra stilistlik okudum 1 sene kurs yani o da
Butik çalışıyodum ama bebekler fln evdeyim artık okuduğum bolumle ilgili bisey yapmadım zaten bana göre de pek değilmiş ben anac bi varlığım 
Ah be kuzu,nasıl da okumuşsun kaç yıllık emek,dirsek çürütmüşsün
valla nasıl da zor bitmiştir o dersler,okullar
yani şimdi çok farklı yerlerde,çok farklı pozisyonlarda olabilirmişsin
şimdi seni daha iyi anlıyorum,canımcım ama hayat işte,hep aynı yola çıkmak istiyor insan mutluluk ve huzura
e sen de ailenle kestirmeden girmişsen zaten o yola artık bi gülümsemeyle bakarsın geleceğe ve geçmişe yeter zatenal sana çiçek
ayy pek bi filozofik konuştum aslında bununla ilgili bi balıkçıyla ilgili
bi hikaye geldi aklıma ama ayçaya bi oyuncak aldık penguenli falan bi müziği var ki sormayın
5dk kesintisiz dinleyince insanın aklına cinayet ve intihar,cinnet,kriz türlü fenalıklar geliyor o yüzden toparlayamadım kendimi de yaziim
Havuzlar birlikte 650 dedi ama indirim yaptım dedi hoca sende dersin yaparlar heralde
Kucukyali sahilyolunda bir balıkçının yanından girinceydi sokağın adını unuttum şimdi
Ama Google'da gunes cocuk kulubü diye yaz çıkar var krokisi nette
:))) guzel yazmisin canimcim ben iyiyim de bu ara evde çalışanlar ve kiloyla ilgili buyuuuk problemlerim var oturup anlatsam hak verilcek cinsten ama gecinip gidiliyor iste... Belki bir gün daha da dogurmazsam bişeyler yaparım :)p
:))) guzel yazmisin canimcim ben iyiyim de bu ara evde çalışanlar ve kiloyla ilgili buyuuuk problemlerim var oturup anlatsam hak verilcek cinsten ama gecinip gidiliyor iste... Belki bir gün daha da dogurmazsam bişeyler yaparım :)p
kiloyu geç,çalışanlara da bi kafa izni ver geç canım
boşş veeerrrr mangal gibi yürek var sende
yaşın da daha 28miş,senin gibiler hala bekar
sen çabuk çabuk koşmuş yolu yarılamışsın
evde kalanlar çatlasın,10 yıl sonra da kariyerlerini kucaklarına oturtup,koyunlarına
bastırıp severler o zaman hıh
bi de valla çok merak ediyodum çok sordun deme de senin osman nereli gulüm yaa
nerde nası tanıştınız anlat allasseen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?