kiloyu geç,çalışanlara da bi kafa izni ver geç canım
boşş veeerrrr mangal gibi yürek var sende
yaşın da daha 28miş,senin gibiler hala bekar
sen çabuk çabuk koşmuş yolu yarılamışsın
evde kalanlar çatlasın,10 yıl sonra da kariyerlerini kucaklarına oturtup,koyunlarına
bastırıp severler o zaman hıh
bi de valla çok merak ediyodum çok sordun deme de senin osman nereli gulüm yaa
nerde nası tanıştınız anlat allasseen
doğurma artık müjde mümkünse...
Canım benim teşekkür ederim... İnsanın annesi olmayınca bı dolu kadın çalıştırmak zorunda benim gibi belki annem olsaydı bu kadar strese girip kafayı calisanlarla yemezdim ama hayat benim de zorluğum bu... Elin kadınlarına malını çocuğunu emanet etmek....Slmmm...
Bende kreşi düşünüyordum 2.si olunca ama dr.umuz ne kadar geç verirsen o kdar ii dedi Bora için,alerjik bünyeye sahip olduğu için sık sık enf. geçirebilirmiş garibim evde olduğu halde hasta oluyor zaten kreşe gitse naparız kim bilir..
Bu arada biz pedagog a başladık,ilk seans güzel geçti ne kadar ilk zamanlar verim beklenilmesede ii geldi, inş işe yarar ayrıca bizim içinde ii olacak sanırım anne baba arasındaki diyologlar,zıtlıklarada değiniyor..haftada bir gün sadece ikiniz dışarı çıkın dedi mesela..evde ne kadar konuşulsada çocuklarla ii bir iletişim sağlanılamazmış aklıma müjde sen geldin direk acaba dedim bunlardamı aynı psklga gidiyor dedim:))
Bu arada başın saolsun,senin için çok zor geçmiştir yıllar..
Selam kızlar....
Tatili bitirdik evimize geldik..
24 saat yatarak geçen 6 günlük tatilden sonra eve gelip yemek yapmaya başlayınca gerçek hayata döndüğümüzü anladım...
Hemen gel valiz aç çamaşır yıka yemek yap ıvır zıvır sıcak zaten cabası..
Gümüldüre gittik 1 hafta üşüyerek uyumanın keyfi harikaydı..
Ev yanıyor cehennem gibi..
Bu tatil benim için hayatım boyunca unutmayacağım bir şey yaşattı..
Aslında daha ilk gün gece toplayıp valizlerimi geliyordum ama eşimin ısrarı üzerine kaldık..
Başımıza gelene siz bile inanamayacaksınız
Kabus gibiydi...
Bu arada 6 günden 1.9kg almayı başaran biri olarak tebrikleri kabul ediyorum:))))
Neyse biraz toparlanayım gelip anlatıcam ilk gecemizi...
Görüşürüz..
Selam kızlar....
Tatili bitirdik evimize geldik..
24 saat yatarak geçen 6 günlük tatilden sonra eve gelip yemek yapmaya başlayınca gerçek hayata döndüğümüzü anladım...
Hemen gel valiz aç çamaşır yıka yemek yap ıvır zıvır sıcak zaten cabası..
Gümüldüre gittik 1 hafta üşüyerek uyumanın keyfi harikaydı..
Ev yanıyor cehennem gibi..
Bu tatil benim için hayatım boyunca unutmayacağım bir şey yaşattı..
Aslında daha ilk gün gece toplayıp valizlerimi geliyordum ama eşimin ısrarı üzerine kaldık..
Başımıza gelene siz bile inanamayacaksınız
Kabus gibiydi...
Bu arada 6 günden 1.9kg almayı başaran biri olarak tebrikleri kabul ediyorum:))))
Neyse biraz toparlanayım gelip anlatıcam ilk gecemizi...
Görüşürüz..
Canım benim teşekkür ederim... İnsanın annesi olmayınca bı dolu kadın çalıştırmak zorunda benim gibi belki annem olsaydı bu kadar strese girip kafayı calisanlarla yemezdim ama hayat benim de zorluğum bu... Elin kadınlarına malını çocuğunu emanet etmek....
Biz eğer dışarı çıkmazsak kocamla yalnız heralde berbat bı evliliğimiz olurdu .. Evde maşallah surekli gürültü var çünkü.. Sizde De başlamıştır artık :)
Bırak sende cocukları at kendini kocamla dışarı bak ne iyi gelicek flört eder gibi oluyor :)))
Birde ben gene hamile olunca son ana kadar sokakta olmaya yemin ettim gibi biseyy :)
Aman yarabbim duygucum büyük gecmis olsun çok üzüldüm İnan ki yaşadıklarına canım
Allah korumuş oglusunu ne diyim.. Bol bol sadaka ver bide bence Vestel reklamı çıkınca asla izletme hatta reklam izlemesin
Kimbilir ne aklına geldi nasıl kurdu da kalktı gitti Ege
Benim basıma gelse kendimden geçerdim heralde Allah korumuş çok çok büyük gecmis olsun canım
Hiç yapmicak cocuk yaptı demişsiniz
Cocuk aklı iste hiç güven olmuyor bunlara maalesef
duygucum okuyunca tüylerim diken diken oldu allah korumuş egeyi. gerçekten çok zor bir tatil geçirmişsin
biz de umredeyken utkumuz bizi hoplatmıştı senin anlattığın gibi üç yatağı birleştirip utkuyu aramıza aldık gece bi uyandık utku yok yataktan inmiş televizyon sehpasının dibine yatmış bu bile beni nasıl tedirgin etmişti senin halini düşünemiyorum bile canım geçmiş olsun
Eşime iftar için yemek hazırlıyordum,Duygucum anlatacağın şeyi merak ettim geldim pc başına.Ama inan yazdıklarını okuyunca şok oldum, gözlerim doldu,yaşadığınız korkuyu düşünemiyorum!Rabbim korumuş,çok çok geçmiş olsun.Bence de sadaka verin.Ayy Allah hepimizin evladını korusun.
Annem 41 yasına yeni girmişti aniden vefat etti ... Meme kanserinden iyilesip kaç yıl sonra vefat etti ecel iste ne diyim
Bilkent IR mezunuyum ama
Uniden sonra stilistlik okudum 1 sene kurs yani o da
Butik çalışıyodum ama bebekler fln evdeyim artık okuduğum bolumle ilgili bisey yapmadım zaten bana göre de pek değilmiş ben anac bi varlığım 
Duygu çok geçmiş olsun canım ya,düşenemiyorum bile ben napardım..
İİ ki anlattın canım ben bazen diğer odaların camını açık bırakıyordum kalkmıyor diye ama belli olmuyor işte..
Allah tüm çocuklarımızı korusun..
Müjde sana da Allah kolaylık versin inş ileride bu fedakarlıkların meyvasını alırsın..
Belki diplomalarımız yerinde sayıyor ama bence en güzel ve en zor mesleği yerine getiriyoruz..
Geçenlerde bir emar merkezine gittim..Oranın müdürüyle bir iki dak. sohbet ettik ben emzirmek için odasına gittim..
kadın 39 yaşında ama bana taş çıkarırdı:))
neyse kadın istanbulun en büyük hastanelerinde müdürlük yapmış. acımadem,amerikan... anlatmaya başladı,keşke bu kariyer yerine ii bir eş ve evlat sahibi olsaymışım vs dedi gözlerinde o kadar pişmnlık vardı ki nutkum tutuldu...bana öyle bir bakışı vardı emzirirken içim acıdı
görünürde kadın en üst düzeyde bir yönetici,altında bir sürü elemanlar,bakım süper ama...
ne diyeyim Allah herkesin kalbinde olanını versin..biz söylenip duruyoruz ama hamdı senalar olsun halimize..Allah sağlık sıhat huzur verdikten sonra gerisi boş düşününce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?