- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Ne uyku varmış derken?Tam okumadın sanırım bir daha anlatayım..
İfade edemedim herhalde... Birincisi gece 2.5 ta yattık çocuk 3 olmadan kalkmış.. .. ikincisi sabah 8 de yola çıkmıştık ve bir gece önceden 3 4 saat uykuyla duruyoruz bütün gün havuzda denizdeydik akşama kadar... üçüncüsüde eşim kapının sesini duymuş ama üçümüz aynı yatakta yattığımız için aklına bile gelmemiş yoksa çocuğu 15 dakika içinde bulma imkanımız yoktu değil mi?Sabah kalkınca gider resepsiyondan alırdık....Pireler uçuşmuyormuş yani...
Neyse...
Çocuğuna hassas olmayan hiç bir anne olcağını zannetmiyorum..Kimse başına böyle birşey gelsin istemez sonuçta senin uykun hafif ama sen yanında olmadığın zaman olabilir..Allah kimsenin başına vermesin..
teesüf ederim,ben uykumun hafif olduğunu böyle bişey olduğunda kesin uyanabileceğimi ama gene de
allah esirgesin büyük konuşmuyorum olacağı varsa olur demişim sen iyi oku istersen
ben seni kınamak veya eleştirmek için bişey söylemedim
pireler uçuşmak da ne demek,sen benim mesajımdan böyle bi çıkarım mı yaptın?yazık olmuş.
peki o zaman tekrar geçmiş olsun.
Ahahahayyy yağmur var istanbuldaaaaaaa
Kızlar çocuklarınızla neler yapıyorsunuz gün boyunca,gerçi koşuşturmaktan zaman kalmıyor ama(
kaliteli zaman geçirmek için mesela,ben yatarken kitap okuyorum,arada birde oyuncaklarıyla oynuyoruz,doktorculuk,araba vs..
Tavsiye ettiğiniz oyuncaklar,kitaplar varmı? paylaşalım..
Mesela bizimki şu alfabeli halı oyuncağıly bayağı bir saylıarı alfabeleri öğrendi hemde eğlendi..kitap olarakta cemilenin kitaplarını okuyoruz pedagogda tesadüf onları tavsiye etti...playstation oynuyordu ama zararlıymış onu kaldırdık..
duyguege arkadasim cok buyuk gecmis olsun
yuce rabbim tekrar yasatmasin
allahim sizi buyuk bir test etmis
Sağol arkadaşım Allah razı olsun...
Allah kimseye yaşatmasın..
aminnnnnnn caniim aslinda bu robot tarzi seyler cocuklarin cok bilinc altina giriyor.
fazlada bebisinin ustune gitme onunda psikolojisi alt ust olur canimmm
Evet bu sonucu çıkardım bir daha okumama gerek yok anladım...
Nasıl uyudun nasıl yaptın sonucu yerine nasıl çıkar odadan sonucuna varmak daha doğru olurdu sanırım...
Mümkünse bu konuda konuşmayalım çünkü ne ben seni ne de sen beni anlıyorsun...
Bu kadar sıkıntılı bir konuyu defalarca bu şekilde konuşmak istemiyorum...
Hımmm pireler uçuşmak çocuğu 10 dak sonra buldum sabaha kadar uyumadım demek...
Neyse...
Teşekkürler geçmiş olsun dileğin için...
Sana yanlış anlayışın ve vardığın çetrefilli sonuçlarla bol şans o zaman
gayet açık ve dostane bi mesaj yazmıştım oysa,pireler uçuşmak
tabiri aklımdan bile geçmedi onu sen yazmışsın ben "nasıl yani o mesajdan bu sonuca mı vardın?"
demişim yoksa deyim anlamını
biliyorum açıklama yapmana gerek yokmuş.
hatta bundan sonra mümkünse hiç bir konuda konuşmayalım...anlaşamıyomuşuz demekki
Kızlar herkes tahminde bulunsa
Keske bebekimin cinsiyeti ne olucakk[/QUO
Müjdecim ne zaman gideceksin doktora?Benim içimden geçen erkek.Yani oğlun olacak gibi geliyor tabi hayırlısı Allahtan...
Normalde benim de bu hafta randevum vardı ama niyeyse içimden gitmek gelmiyor.Belki biraz daha bekleyip detaylı ultrasyon zamanı giderim diye düşünüyorum.İlkinde bir ay olmadan hooop doktor bunda gayet relaxım...
Kızlar herkes tahminde bulunsa
Keske bebekimin cinsiyeti ne olucakk[/QUO
Müjdecim ne zaman gideceksin doktora?Benim içimden geçen erkek.Yani oğlun olacak gibi geliyor tabi hayırlısı Allahtan...
Normalde benim de bu hafta randevum vardı ama niyeyse içimden gitmek gelmiyor.Belki biraz daha bekleyip detaylı ultrasyon zamanı giderim diye düşünüyorum.İlkinde bir ay olmadan hooop doktor bunda gayet relaxım...
Ay bilmiyorum semacim şimdi kurup dusundukce erkek tarafım ağır bastı sanırım değişik istiyorum.
Birde ikili test fiyatları nasıl ucmussss Acıbadem 1000 tl fln cus diyorumm
Memorial atasehirde yaptircam 450 tlymis en azından
Ama dogumu florance nightingale Kadıköy'de yaptircam 5500tl ymis çünkü
Ayhhh Ozel saglık sigortam bitti yeniletmwdim e SSK da gecmiyo cogu yerde
Çok enteresan fiyat aralıkları var
Millet 70 tl ye test yaptırdım diyo Şubat annelerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?