2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

teesüf ederim,ben uykumun hafif olduğunu böyle bişey olduğunda kesin uyanabileceğimi ama gene de
allah esirgesin büyük konuşmuyorum olacağı varsa olur demişim sen iyi oku istersen
ben seni kınamak veya eleştirmek için bişey söylemedim
pireler uçuşmak da ne demek,sen benim mesajımdan böyle bi çıkarım mı yaptın?yazık olmuş.
peki o zaman tekrar geçmiş olsun.

İİ gecelerrrr..
Müjde o testleri bende görmüştüm şaşırmıştım hatta 8 haftalıktan itibaren bakılabiliyormuş..
Allah tüm hamişlerin kucağına sağlıklı bir şekilde bebeğini almayı nasip etsin ve hayırlı bir evlat olsun ailesine,vatanına...

3 kızda güzel olur,2 kız 1 erkekte:)) ben ikincisine hamileyken eşime kalbinden ne geçiyor diye soranlara farketmez kız olursa çeşit olur erkek olursa kardeş olur derdi...hakikatende öyle..

Semacım bende hamileyken nasıl dışarı çıkarım iki çocukla vs.. diye sürekli düşünürdüm ama eskisinden daha çok çıkar olduk...
Gerçi Allah razı olsun sürekli annem bana yardımcı ama dediğim gibi düzenin değişmiyor,o yüzden hiç düşünme ...
Hatta sloganın 1 çocuk zor 2 çocuk kolay olsun:)) bak gör günlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksın..tabi Allah hastalık vermesin o zaman zor oluyor işte..

Son düzenleme:
Kızlar çocuklarınızla neler yapıyorsunuz gün boyunca,gerçi koşuşturmaktan zaman kalmıyor ama(
kaliteli zaman geçirmek için mesela,ben yatarken kitap okuyorum,arada birde oyuncaklarıyla oynuyoruz,doktorculuk,araba vs..

Tavsiye ettiğiniz oyuncaklar,kitaplar varmı? paylaşalım..

Mesela bizimki şu alfabeli halı oyuncağıly bayağı bir saylıarı alfabeleri öğrendi hemde eğlendi..kitap olarakta cemilenin kitaplarını okuyoruz pedagogda tesadüf onları tavsiye etti...playstation oynuyordu ama zararlıymış onu kaldırdık..

Günaydın bayanlar....
Uzun zamandan sonra böyle puslu bir İstanbul sabahında uyanmak bana çoook iyi geldi.
Edacım inşallah dediğin gibi olur.Sloganın güzelmiş ama
Biz de kızımla evde her gün muhakkak etkinlik yaparız.Yapmazsak başımın etini yer alışkanlık oldu.Ben geceleri yatarken kendi uyduruk hikayelerimi anlatıyorum ona.Gündüz bu aralar daha çok aldığımız etkinlik kitaplarını yapıyoruz.Bayılıyor onlara.Yukardaki resimlerden hangisi farklı?Hangisi aynı?Hangisi büyük?hangisi küçük?hangisinde daha çok var?hangisinde daha az? yani bitmek bilmeyen hangilerin peşindeyiz şu sıra.İstiyor ki bir kitabı bir oturuşta bitirelim ama bana da bi yerden sonra fenalık gelme durumları olabiliyor.

Evet bu sonucu çıkardım bir daha okumama gerek yok anladım...
Nasıl uyudun nasıl yaptın sonucu yerine nasıl çıkar odadan sonucuna varmak daha doğru olurdu sanırım...
Mümkünse bu konuda konuşmayalım çünkü ne ben seni ne de sen beni anlıyorsun...
Bu kadar sıkıntılı bir konuyu defalarca bu şekilde konuşmak istemiyorum...
Hımmm pireler uçuşmak çocuğu 10 dak sonra buldum sabaha kadar uyumadım demek...
Neyse...
Teşekkürler geçmiş olsun dileğin için...

Son düzenleme:

Edacım alfabeli halıyla Egede çok oynadı bir dönem şimdi pili bitti silahlara sardı:)Doktor önlüğümüz var bir tane onu giyiyor birde benim eskiden kalma bir gözlüğüm var onu takıyor o doktor oluyor beni tedavi ediyor:)
Bisiklete biniyor işte ne bileyim nadiren hamurlarla oynuyor boya yapıyor pastel boyayla...
Bende düşünüyorum onu ne oyalar bu dönemde....
Cemilenin kitaplarını bilmiyorum ben masal okuyorum gece ama kitapçıdan tüm çocuk masalları diye bir kitap aldım onu okuyorum..
O kitab serisinin tam adını yazarmısın bana canım?

duyguege arkadasim cok buyuk gecmis olsun
yuce rabbim tekrar yasatmasin
allahim sizi buyuk bir test etmis

aminnnnnnn caniim aslinda bu robot tarzi seyler cocuklarin cok bilinc altina giriyor.
fazlada bebisinin ustune gitme onunda psikolojisi alt ust olur canimmm

Evet aynen öyle ciddi anlamda bilinç altına işlemiş ama bu olaydan beri hiç bir şekilde reklamlarını izletmiyorum ve sürekli anlatıyorum onların gerçek olmadığını

Sana yanlış anlayışın ve vardığın çetrefilli sonuçlarla bol şans o zaman
gayet açık ve dostane bi mesaj yazmıştım oysa,pireler uçuşmak
tabiri aklımdan bile geçmedi onu sen yazmışsın ben "nasıl yani o mesajdan bu sonuca mı vardın?"
demişim yoksa deyim anlamını
biliyorum açıklama yapmana gerek yokmuş.
hatta bundan sonra mümkünse hiç bir konuda konuşmayalım...anlaşamıyomuşuz demekki

[...............................................................

Son düzenleme:

Çok isabetli olur...
Başın pınar yolun açık olsun...

Son düzenleme:
Duygucum ve Gülcüm iki kişinin arasına girmek doğru değil belki.Ama uzun süredir burda olan biri olarak bu topikte en iyi anlaşan iki anneden biri olduğunuzu da çok iyi biliyorum.
Bu internet ortamında konuşmanın en büyük sorunu bu oluyor inanın.Yazı konuşmak gibi olmuyor.Samimiyetle yazdığınız bişey yanlış anlaşılabilyor.Ya da yüzyüze konuşurken güldüğümüz bir espiriye,yazı esnasında kızabiliyoruz.Birbirimizin yüzünü görmediğimiz için zaman zaman yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Güzel anneler, bu mübarek Ramazan ayında bir yanlış anlaşılma yüzünden birbirinizi lütfen kırmayın ve ipleri koparmayın hem de o kadar hoş muhabbetiniz varken.İki iyi arkadaşın yazışma dilinden kaynaklanan problem yüzünden sorun yaşamalarına üzüldüğüm için yazmadan edemedim.Kızmayın bana ,telde birbirinizin sesini duyun sorun hemen hallolur eminim...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…