Kızlar çocuklarınızla neler yapıyorsunuz gün boyunca,gerçi koşuşturmaktan zaman kalmıyor ama(
kaliteli zaman geçirmek için mesela,ben yatarken kitap okuyorum,arada birde oyuncaklarıyla oynuyoruz,doktorculuk,araba vs..
Tavsiye ettiğiniz oyuncaklar,kitaplar varmı? paylaşalım..
Mesela bizimki şu alfabeli halı oyuncağıly bayağı bir saylıarı alfabeleri öğrendi hemde eğlendi..kitap olarakta cemilenin kitaplarını okuyoruz pedagogda tesadüf onları tavsiye etti...playstation oynuyordu ama zararlıymış onu kaldırdık..
Kızlar herkes tahminde bulunsa
Keske bebekimin cinsiyeti ne olucakk
Sana yanlış anlayışın ve vardığın çetrefilli sonuçlarla bol şans o zaman
gayet açık ve dostane bi mesaj yazmıştım oysa,pireler uçuşmak
tabiri aklımdan bile geçmedi onu sen yazmışsın ben "nasıl yani o mesajdan bu sonuca mı vardın?"
demişim yoksa deyim anlamını
biliyorum açıklama yapmana gerek yokmuş.
hatta bundan sonra mümkünse hiç bir konuda konuşmayalım...anlaşamıyomuşuz demekki
Çok isabetli olur...
Başın pınar yolun açık olsun...
Duygucum ve Gülcüm iki kişinin arasına girmek doğru değil belki.Ama uzun süredir burda olan biri olarak bu topikte en iyi anlaşan iki anneden biri olduğunuzu da çok iyi biliyorum.
Bu internet ortamında konuşmanın en büyük sorunu bu oluyor inanın.Yazı konuşmak gibi olmuyor.Samimiyetle yazdığınız bişey yanlış anlaşılabilyor.Ya da yüzyüze konuşurken güldüğümüz bir espiriye,yazı esnasında kızabiliyoruz.Birbirimizin yüzünü görmediğimiz için zaman zaman yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Güzel anneler, bu mübarek Ramazan ayında bir yanlış anlaşılma yüzünden birbirinizi lütfen kırmayın ve ipleri koparmayın hem de o kadar hoş muhabbetiniz varken.İki iyi arkadaşın yazışma dilinden kaynaklanan problem yüzünden sorun yaşamalarına üzüldüğüm için yazmadan edemedim.Kızmayın bana ,telde birbirinizin sesini duyun sorun hemen hallolur eminim...
Ay bilmiyorum semacim şimdi kurup dusundukce erkek tarafım ağır bastı sanırım değişik istiyorum.
Birde ikili test fiyatları nasıl ucmussss Acıbadem 1000 tl fln cus diyorumm
Memorial atasehirde yaptircam 450 tlymis en azından
Ama dogumu florance nightingale Kadıköy'de yaptircam 5500tl ymis çünkü
Ayhhh Ozel saglık sigortam bitti yeniletmwdim e SSK da gecmiyo cogu yerde
Çok enteresan fiyat aralıkları var
Millet 70 tl ye test yaptırdım diyo Şubat annelerinde
özel sağlık nezaman bitmişti cnm 2-3 ay sa konuş müşteri temsilcinle devam ettirsin 2-3 ay neyse artık kayıp sayılacak ama olsun bence yaptır derim benim vardı ceylin 2 yaşındayken bitti yeniletmedim ama ilk 2005 senesinde başlamıştım hatta başlamadan 15 gün önce hastaneye gitmiştim acıbademe müşteri temsilcim onların bedelini bile iade ettirmişti bana tabii uzun süre geçti ise bilemem o olmaz tabii.testlerde ssk geçmiyo diye biliyorum bende medical parkta o dönem tedavi ye başladığımda ssk geçmiyo demişlerdi 200 dü sanırım vermiştik internationala geçmiştim 6 aydan sonra özel sigorta karşılamıştı onu yüzde vermiştim sadece sanırım orda ama dediğin doğru her hastane farklı .ama devlet hastaneleri sadece testleri ücretsiz yapabiliyor diye biliyorum marmara devlet hastanesi ikili testleri yapıyo diye duymuştum ama başkasından duydum bilemiyorum.abimin eşide hamile şuan yeğenim olacak bekliyo oda ikili test için .ssk var ondada sormuş 275 demişler bi yerde şuan 9.hafta bitti onun oda araştırıyo bakalım.
18 Ağustos ta memorial dan Cem Demirel diye bi doktordan ikili test randevusu aldım 12+1 olucaz kismetse... Umarım sağlıklı olduğunu ve cinsiyetini öğrenebilirim ama kesin olarak :)
Selam kızlar,
2007 aralık ayından yani hamileliğimi
öğrendiğimden beri takip ettiğim,bu 2008 eylül anneleri konusuna son mesajımı yazmaya geldim...
Uzun zamandır çocuğumdan çok bahsedip,sizi iğnelediğim ve mükemmel annelik
öğretmeye çalıştığım için kusura bakmayın.Ben farketmemişim çok rahatsız olan varmış.
Hakkınızı helal edin.Başka konularda karşılaşmak dileğiyle,ben yine arada bir kkya gelirim ama
buraya değil.Bıdıklara ve kendinize iyi bakın.
Sevgiler.
Burda özelden konuştuğumuz şeyleri tekrar tekrar yazmıyacağım yeteri kadar üzüldüm ve yoruldum bu konudan...
Evet çok kırıldım ve üzüldüm ama keşke paylaşmaz olaydım keşke yazmaz olaydım dedim...
Geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlar sizlere çok teşekkür ederim...
Bu olayı sadece siz dikkat edin aynı şey sizin başınıza gelmesin hatta kulağınıza küpe olsun diyerek yazmıştım bakarsanız...
Sen zahmet etme kırıcı paylaşımlarına ve yargılamalarına devam et...
Ben girmeyeceğim zaten...
Son sözümü sana söylemiştim yolun açık olsun diye üstünede buraya yazmadım ki bana yazılan mesajlar olmasına rağmen..
Cevap hakkı doğduğu için yazıyorum...
Kendinize iyi bakın hoşçakalın...
Ay kızlar noluyo yahu
Koca koca kadinlariz yapmayın allah askına
Öyle ver bebeklerimi
Al misketlerini demek
Olmaz ki ama
Zaten bin yılın bir bası surda paylaşımda bulunuyoruz
Geri gelin
İkinizde
Gerci iki kiz olunca herkes erkek diyo ama bakalım tutarsa tahminler artık herseyi sorarım sansa :)ben bulunmuştum bak bacım erkek diyom ben
Bu arada serra ya bütün aysegul serisini aldım :) vede önce ben okudum ayyy bayiliyorumm :))
:)))))) Bu iş benimkinin oğluna çizgi film alması gibi,oturup ilk önce kendisi izliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?