2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizdede var ondan ceylinde çok seviyor .birde mini oyuncak notboklar varya onlardan almışı teyzesi ingilize türkçe seçebiliyorsun eşyalar a dan z ye kelimeler harfler oda çok ilgisini çekti ceylinin .kelimeleri tekrarlayıp düzeltmeye çalışıyor kendini tekrar ederek

Çok isabetli olur...
Başın pınar yolun açık olsun...

şşşşşşştttt napıyosunuz arkadaşlar yaaa yapmayın nolur

Son düzenleme:

gülcüm yapma yaaa ne demek gelmemek neler paylaştık burada ne kadar zamandır burdayız çocuklarımız 3 yaşına gird nerdeyse 1 yılda öncesi 4 yıl dır yüzyüze gelemesekte çoğumuz burda yaptığımız paylaşımlarla herzaman görüşebildiğimiz arkadaşlarımızdan daha çok şey paylaştık.lütfen. yaa üzülüyom valla böle şeyler görünce.hem diyelimki birine darıldın diğerlerine de mi veda ediyorsun.inşallah fikrin değişir gelirsin yine güzel arkadaşım .

aaaaaa sendemi yawwwwwwwwwww kızlarr inşallah sinir stres geçer halledersiniz herşeyi .gördüğüm kadarı ile bu kadar büyütecek bişii yok yanlış anlaşılmalar büyümüş ama tabii size diretmeye hakkım yok kendi fikrinizdir.kendinize iyi bakın görüşmek üzere diyeyim .

Kızlar yaa yani Duygu ve Gül, şimdi yorum yapan arkadaşlara ve bana kızıyorsunuzdur ama sizde bizim yerimizde olsanız aynı şeyleri dile getirirdiniz...

Burda kimin ne şekilde söylediği önemli değil önemli olan niyettir bence..
Açıkçası Gül Duyguyu samimi gördüğü için o şekilde yazdığını düşünüyorum,Duygucum bu konu çok hassas bir konu olduğu için sende haklı yere alınmış olabilirsin ama inanın büyütecek bir şey yok..
Şöyle düşünün belki bu diyolog kendi annenizle,eşinizle,aile içinde geçseydi hiçte önemsenmeyecekti..
Bizde olsa bu durum, bana Birisi muhakkak derdi niye duymadınız uykunuz o kadar ağırmı diye bende herhalde yaw duymadık işte normalde duyardık ama o gün duymadık yorulmuştuk işte diye cvp verirdimm..yani niyet önemli arkadaşlar.. boş yere kendinizi kırmayın...

Duygu sende ii ki anlattın ki bizlerde ders çıkardık her yönden,inşallah kızgınlığın geçince gelirsin ve eskisi gibi paylaşımlarda bulunuruz..
Bozmak,bitirmek çok kolay zor olan devam etmektir değilmi...

Bu arada serra ya bütün aysegul serisini aldım :) vede önce ben okudum ayyy bayiliyorumm :))

Arkadaşlarr Merhabalar,Hamilelik dönemimde buradaki forumun müptelasıydım.uzuunnn aradan sonra Eylül 2008 anneleriyle buluşmak adına tekrar geri geldim.Vallahi çok özlemişim eski günlerim geldi gözümün önüne.Forumdan bazılarınız beni belki hatırlarlar hepinize kucak dolusu sevgileriimi sunuyorum.

Minik kızım Melisam , 1Eylülde Dolu Dolu 3 yaşında oluyorr..

slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))

..........................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…