Ay bilmiyorum semacim şimdi kurup dusundukce erkek tarafım ağır bastı sanırım değişik istiyorum.
Birde ikili test fiyatları nasıl ucmussss Acıbadem 1000 tl fln cus diyorumm
Memorial atasehirde yaptircam 450 tlymis en azından
Ama dogumu florance nightingale Kadıköy'de yaptircam 5500tl ymis çünkü
Ayhhh Ozel saglık sigortam bitti yeniletmwdim e SSK da gecmiyo cogu yerde
Çok enteresan fiyat aralıkları var
Millet 70 tl ye test yaptırdım diyo Şubat annelerinde
Müjdecim Allah gönlüne göre versin inş.
Ben de bu aralar ocak annelerini takip ediyorum.Nasıl heyecanlılar tıpkı bizim ilk bebek beklediğimiz dönemdeki gibi.Bi onları okuyunca gaza geliyorum.Biz Kavacıktayız.Kendi doktorum Fatihteydi tabi taşınınca değiştirmek zorunda kaldım, gönlüne göre doktor bulmakta benim için çok önemli.Burda Medistate var oraya gittim ilk başta.Pek ısınamadım kadına.Bi arkadaşım Afiyet hastanesini tavsiye etti oraya gittim doktor çok tatlı dilli biri,çok ilgili.Büyük ihtimalle orda devam edicem.Senin söylediğin fiyatlar normal doğuma göre mi?Valla bize gayet makul fiyat söylediler özel olmasına rağmen.Aradaki farklar hakkaten çok uç.
Müjdecim Allah gönlüne göre versin inş.
Ben de bu aralar ocak annelerini takip ediyorum.Nasıl heyecanlılar tıpkı bizim ilk bebek beklediğimiz dönemdeki gibi.Bi onları okuyunca gaza geliyorum.Biz Kavacıktayız.Kendi doktorum Fatihteydi tabi taşınınca değiştirmek zorunda kaldım, gönlüne göre doktor bulmakta benim için çok önemli.Burda Medistate var oraya gittim ilk başta.Pek ısınamadım kadına.Bi arkadaşım Afiyet hastanesini tavsiye etti oraya gittim doktor çok tatlı dilli biri,çok ilgili.Büyük ihtimalle orda devam edicem.Senin söylediğin fiyatlar normal doğuma göre mi?Valla bize gayet makul fiyat söylediler özel olmasına rağmen.Aradaki farklar hakkaten çok uç.
Canım ikili testler Acıbadem 1000
Florance nightingale 550
Memorial 450
Sezeryan dogum
Florance nightingale 5500
Memorial epidural olursa 9000
Acıbadem'i bosver :)
Sen normal dogum mü yapicaksin
Florance nightingale 550
Memorial 450
Sezeryan dogum
Doğum fiyatları uçmuş yalnız.Evet Allah'ın izniyle bi aksilik olmazsa normal doğum yapıcam yine.Ya ben bu ikili testleri yaptırmaya hep korktum kızımda da yaptırmadım bunda da.Ben 18 hafta olucam yarın 2 hafta sonra detaylıya girebilecem inş.Orda herşey çıkacak bakalım.En son 13 haftalıkken gitmiştim %80 ihtimalli söylemişti.Sonuçta %20lik değişme payı var:)İnş sen de net olarak öğrenirsin canım...
Doğum fiyatları uçmuş yalnız.Evet Allah'ın izniyle bi aksilik olmazsa normal doğum yapıcam yine.Ya ben bu ikili testleri yaptırmaya hep korktum kızımda da yaptırmadım bunda da.Ben 18 hafta olucam yarın 2 hafta sonra detaylıya girebilecem inş.Orda herşey çıkacak bakalım.En son 13 haftalıkken gitmiştim %80 ihtimalli söylemişti.Sonuçta %20lik değişme payı var:)İnş sen de net olarak öğrenirsin canım...
Esasında haklisin ikili test lüzumsuz neticede riskini öğrenebiliyoruz o kdr. Allah korusun kötü bisey çıksa ne yapicaz değil mi?
Esasında haklisin ikili test lüzumsuz neticede riskini öğrenebiliyoruz o kdr. Allah korusun kötü bisey çıksa ne yapicaz değil mi?
Aynen öyle canım...
Florance nightingale 550
Memorial 450
Sezeryan dogum
Bayağı yüksekmiş fiyatlar
ben doğum fiyatını sormadım henüz ama bu kadar olacağını zannetmem 1000 tl yi geçmez herhalde
muayenesi 2li 3lü testleri bayağı ucuz 3 yıl önceki ilk hamileliğimde daha çok para veriyodum
gerçi taşındık şehir değiştirdik hastane değişti mecburen
Yani her halukarda doğururum diyorsanız yaptırmanız gereksiz daha çok kafası karışıyor insanın..ben birincide çok kafayı takmıştım,ikincide oluruna bıraktım...dr.un ölçümleride önemli labaratuarda ben birunide yaptırmıştımen güvenilir o diye..
Edacım alfabeli halıyla Egede çok oynadı bir dönem şimdi pili bitti silahlara sardı:)Doktor önlüğümüz var bir tane onu giyiyor birde benim eskiden kalma bir gözlüğüm var onu takıyor o doktor oluyor beni tedavi ediyor:)
Bisiklete biniyor işte ne bileyim nadiren hamurlarla oynuyor boya yapıyor pastel boyayla...
Bende düşünüyorum onu ne oyalar bu dönemde....
Cemilenin kitaplarını bilmiyorum ben masal okuyorum gece ama kitapçıdan tüm çocuk masalları diye bir kitap aldım onu okuyorum..
O kitab serisinin tam adını yazarmısın bana canım?
Canım bizimki de silahlara merak sardı baktım çok ses çıkartıyor sakladım şimdilik unuttu...
Bizimkine doktorculuk takımını aldım onla sürekli bizlere iğne yapıyor,sırtımızı dinliyor:))
Canım cemile serisi ayşegül serisi gibi ama Karakter eğitimi için çıkarılmış..parke gidiyor,oyuncaklarını paylaşmak istemiyor ve hastanede yatıyor serilerini aldık...kaknüs çocuk olarak geçiyor..
Birde pedogolojik öyküler dizisi var mandolin kitap evine ait..''aramıza girme ''(kardeş kıskançlığı) serisini aldık..
internetten bak beğenirsen alırsın,inkilap kitap evlerinde kolayca bulabilirsin...
Bundan 4-5 ay önce kitaplara hiç ilgisi yoktu yırtıp atıyordu calionun kitaplarını 1-2 saniye tutabiliyordumm başında..sonra resimleri bol olan kitapları aldık..kitaptaki karakterleri taklit ede ede sevdirdim şimdi kendisi eline alıp geliyor yanıma..
Kitapları severse şimdiden, okul döneminde zorluk yaşamam inşallah.çünkü hadi kalk ders çalış hadi hadi diyeen bir tip olmak istemiyooorum(
selam kızlarr .herkesler kayıpta tabii.bende sık gelmiyorum .ee nabersiniz.tatil bitmedi daha tabii hayalet topiğe döndü burası
Okusana ayol gecmisi deli gibi
Konusmusum o kadar :)
Bide duygu ve gül gelmicekmis artık
Zaten em çok onlar yaziyodu nispeten artık onlarda yok :/
Hemen anlatayım....Anlatayım ki sizinde kulağınıza küpe olsun
Pazar günü saat 2 gibi otele yerleştik.yemek yedik neyse deniz havuz derken akşam 8 e kadar Egeyi sudan çıkaramadık..oğlum hadi çık daha çok gircen şöyledir böyledir dedik çıktı..Neyse akşma yemeği gez dolaş derken gece 12 ye doğru odaya geldik Ege gelirken eşimin kucağında uyuyakaldı..Yatırdık aramıza 3 tek kişilik yatak birleştirdik aldık aramıza...Daha yatmamızla 15 dak bir ege uyanıp bağırıyor anne baba diye oğlum burdayız diyoruz tekrar yatıyor tekrar uyanıyor derken saat 2.5 oldu sızdı akabinde bende sızmışım sabah 8 de kalktık bütün günün yorgunluğu...
Saat gece 3..Yani tam yarım saat sonra eşimin şu sözüyle uyanıyorum Duygu kalk çocuk yokYazarken bile gözlerim doldu..Bir baktık odanın kapısı ardına kadar açık ve Ege yok arkadaşlar inanabiliyormusunuuzz Eşim bir yana ben bir yana nasıl fırladık Allahım diyorum lütfen düşündüğüm şey olmasın havuzdan çıkmak istemedi onu götürmeyeceğimizi düşündü ve havuza indi ((
Üstümde gecelik gece 3 çığlık çığlığa havuza iniyorum ama o manzarayı görmemek için yalvarıyorum Allaha feryat figan..Havuz kapkaranlık eşim bakıyor suya atladı dibi görünmüyor(
Oğlum yok otel kocaman ordan oraya koşturuyorum dedim biri girdi odaya kaçırdı çocuğu ya kızlar düşünebiliyormusunuz hayal edin yatıyorsunuz yarım saat sonra çocuk ortanızdayken yok oluyor ve kapı ardına kadar açık...
O arada ortalık ayağa kalktı çığlık çığlığa ağlıyorum
Oda telefonu çalıyor ben duymuyorum..dışarıya kadar geliyor koridorlara bahçeye bakıyoruz yok..
Koştm odaya resepsiyondan arıyorlar o an ömrümün 10 senesi daha gitti hayırlı haber gelirmi hiç diyor insan gece 3.15..
Oğlunuz resepsiyonda gelin alın
Koştuk hemen yalın ayak başı çıplak
Gittim bir baktımki benim oğlan oturmuş şeker yiyor kucağıma aldım sardım nasıl ağlıyorum o da korkmuş belli
Buz gibi her yanım o da soğumuş serinde sarılıyorum ağlıyorum öpüyorum ağlıyorum...
Sormak gelmiyor içimden nerdeydi diye..
Sakinleşiyoruz soruyor eşim nerde buldunuz nasıl diye?
Diyorki görevli havuz başında büyük havuzun başında...
Anne diye ağlıyordu
Hemen kucağıma aldım susturdum..
Adınızı söyledi kayıtlara bakmak için resepsiyona gittik dedi...
Allahım aklımı koru dedim aldık odaya gittik...
Oğlum nereye gittin?
Anne vestel robot geldi beni havuza çağırdı diyor
Ya arkadaşlar anlatırken bile çok kötü oldum..
O gece sabaha kadar uyumadık gece valizi toplayıp gelelim dedik ama elimiz ayağımız titriyor yani ne hal kalmış ne takat..
Sabah 6 da yattık kapılara sandalyeler sehpalar dayadık...
Ege hiç kalkmaz yatağından korkar...
Su içmeye bile korkar gece...
O gece ne oldu hala bilmiyorum...
Sadece yarım saat içinde..
Ve eşim kapının açık olduğunu ya da sesini duydum diyor...
Ya da beni uyandırdı birşey bende bilmiyorum diyor...
İşte böyle kızlar orda kaldım ama tatilmi eziyetmi bilemedim...
Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın evlat acısı ama bu yaşadığımıda kimseye yaşatmasın...
Sizede ders olsun inanın hiç böyle bir huyu yoktu 1 gecede oldu...
Şimdi tam bir paronoyak oldum...
Çok üzüldüm çok
Canım evet cinsiyet için.. Ben dua etmedim içindede cinsiyet için hayırlısını istedim. Çok da iyi oldu bir kıza kızkardeş gerek çünkü.
Bunda da nedensiz bir merak içindeyim ki bende aklen bedenen sağlıklı olmasını istiyorum önce sonrada tercihim yok ama iste merak
Eskiden olsa oturup beklicektik 9 ay şimdi 1 ay sabredemiyoruZ :)
Sağol Betül ya al işte 2 3 dakikada mahfolmuşundur demiyani ben yataktan fırladığım an ve havuzun başına gitmem 30 saniyedir ama benim için 30 yıl gibiydi o yol
Çocuğu alıp resepsiyona götürmüşler odanın telefonu çalıyor ama o anda kulak duymuyor arıyoruz deli gibi yoksa onun çıkması ile bizim bulmamız arası 5 dakika bile değil telefonu kaldırsak bu kadar üzülmücektik belkide...
Hep söylüyorum uyuturken bile Rabbim sana emanet ediyorum diye..
Olcakla ölceğin önüne kimse geçemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?