2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

18 Ağustos ta memorial dan Cem Demirel diye bi doktordan ikili test randevusu aldım 12+1 olucaz kismetse... Umarım sağlıklı olduğunu ve cinsiyetini öğrenebilirim ama kesin olarak :)

Son düzenleme:
Selam kızlar,
2007 aralık ayından yani hamileliğimi
öğrendiğimden beri takip ettiğim,bu 2008 eylül anneleri konusuna son mesajımı yazmaya geldim...
Uzun zamandır çocuğumdan çok bahsedip,sizi iğnelediğim ve mükemmel annelik
öğretmeye çalıştığım için kusura bakmayın.Ben farketmemişim çok rahatsız olan varmış.
Hakkınızı helal edin.Başka konularda karşılaşmak dileğiyle,ben yine arada bir kkya gelirim ama
buraya değil.Bıdıklara ve kendinize iyi bakın.
Sevgiler.

Burda özelden konuştuğumuz şeyleri tekrar tekrar yazmıyacağım yeteri kadar üzüldüm ve yoruldum bu konudan...
Evet çok kırıldım ve üzüldüm ama keşke paylaşmaz olaydım keşke yazmaz olaydım dedim...
Geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlar sizlere çok teşekkür ederim...
Bu olayı sadece siz dikkat edin aynı şey sizin başınıza gelmesin hatta kulağınıza küpe olsun diyerek yazmıştım bakarsanız...
Sen zahmet etme kırıcı paylaşımlarına ve yargılamalarına devam et...
Ben girmeyeceğim zaten...
Son sözümü sana söylemiştim yolun açık olsun diye üstünede buraya yazmadım ki bana yazılan mesajlar olmasına rağmen..
Cevap hakkı doğduğu için yazıyorum...
Kendinize iyi bakın hoşçakalın...

Ay kızlar noluyo yahu
Koca koca kadinlariz yapmayın allah askına
Öyle ver bebeklerimi
Al misketlerini demek
Olmaz ki ama
Zaten bin yılın bir bası surda paylaşımda bulunuyoruz
Geri gelin
İkinizde

Ya kızlar valla çok üzüldüm.Benim neti açtığım gibi ilk uğradığım yer burası ve face olur.Zaten çoğu arkadaş girmiyor eskisi gibi biz ekstra konuşmalarınızı bilmiyoruz ama inanın yanlış anlama yüzünden ikinizde terk ediyosunuz bizi.İnanın çok üzüldüm...

Son düzenleme:
selam kızlarr .herkesler kayıpta tabii.bende sık gelmiyorum . ee nabersiniz.tatil bitmedi daha tabii hayalet topiğe döndü burası

selam kızlarr .herkesler kayıpta tabii.bende sık gelmiyorum . ee nabersiniz.tatil bitmedi daha tabii hayalet topiğe döndü burası

Okusana ayol gecmisi deli gibi
Konusmusum o kadar :)
Bide duygu ve gül gelmicekmis artık
Zaten em çok onlar yaziyodu nispeten artık onlarda yok :/

KIZLAR ŞAKA Bİ YANA BUGÜN ASLINDA CNM ÇOK SIKKIN .ANNEMİN DAYISININ KIZI KANSER HASTASIYDI 1 HAFTADIR HASTANEDE YATIYORDU KÖTÜLEMİŞTİ .DÜN AKŞAM VEFAT ETMİŞ 2-3 SAAT ÖNCE ÖĞRENDİM.ALLAH RAHMET EYLESİN DAHA GENÇTİ 42 FALANDI 2 DE ÇOCUĞU VARDI HAYAT DOLU Bİ KIZDI YAA . iyiler erken gidiyo diye boşuna dememişler.çok sevrdim kendisini ama yurtdışına gitti evlenince ve son yıllarda görüşemez olmuştuk .araya kilometreler girince .olmadı görüşemedik 3 yıldır her türkiyeye gelişinde bi halt çıktı gidip göremedim kendisini.hastalığı uzun zamandır vardı 8-9 yıl önce kanseri yendi dendi hatta temiz raporundan sonraki 3 yıl kontoller temiz çıkınca 1 çocuk daha doğurdu ama naparsınki 4 yıl kadar önce yine kontrollerde kansere raslandı ama bu defa başka yerde ve sardı hep vücudu ve ben son 3 gün önce istanbulda hastanede olduğunu duydum türkiyeye tatile gelmiş eşi getirmiş.moral olsun diye ama rahatsızlanmış istanbula getirilmiş bende dedim hastaneden çıksın yanına gideyim.hastanede kimsenin kendisini görmesini de istemiyordu çünki.keşke gitseydim göremedim ve kaybettik kendisini.yarın cenazesi var kendimi suçlu hissediyorum yüzüm yok cenazesine gitmeye .

amanııınnnnnn neler olmuş haberim yok yahuuu
çok geçmiş olsun cnmmm yaa ALLAH SAKLASIN valla bende korkuyorum geç yatıyorum benimki gece kalkıyor evin kapısını hep yokluyorum unuturum vss diye aklıma hep böle şeyler gelir ama olacağı varsa oluyor işte anlık şeyler valla geçenlerde yazmamışım size benimde eşim kalkıyo sabah gidiyo bende gece 3-4 gibi yatmışım zaten migrenim tutmuştu ilaçtan sonra sersemliyom baygın gidiyom tabii.neyse eşim kalkmış gitmiş kapıyıda dışardan kitlememiş .bizim ceylin kalkmış salona gitmiş babayı aramış yok dşye tv seyretmeye başlamış kapı çalınıyo gelen kargocu açar bizimki tabii ama ALLAHTAN zil sesine uyandım ben ceylinin yatağına bakana kadar adamın annen yokmu dediğini duyar duymaz fırladım kapıya .yani o an allahtan üzerimde gecelik vss yoktu pijama giymişyim kaprili ya valla bu durumlara dikkat etmek lazım eşime ağzıma geleni saydım bidaha beni uyandırmadan evden çıkma diye çıkacaksan dışardan kitle diye .aslına her zaman derim ama o gün onunda aceleden unutası gelmiş işte.duygucum sizede tekrar geçmiş olsun allah korumuş oğluşunu

cnm senin oğlun olacka söliim ben sana

valla duygucum okurken kendim yaşamışım gibi hissettim çok büyük stres yaşamışsın .ALLAH birdaha yaşatmasın sonu iyi bitsede yaşatmasın.aklına neler geliyo insanın verilmiö sadakanız varmış valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…