2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba
Öncelıkle şunu ifade edeyim hiç bir doktor ADI VERİLEREK BU SITEDE KİŞİLİK HAKLARINA, MESLEKİ İTİBARLARINA ve MESLEKİ SINAMALARA ait yorum yapılmasına izin VERİLMEMEKTEDİR ! Elma ile armutu iyi ayırmanızı rica edeceğim.....

Site kurallarını lütfen dikkatlice okuyunuz !

Bu sebepten dolayı açılacak dava sürecinde sizlerinde dava edileceğinizi asla unutmayınız !

Arkadaşlar İyi akşamlar;
Gerekli uyarı Kazen tarafından yapılmış fakat Eylül anneleri editörü olduğum için tekrar yazmam gerekiyor..
Site kurallarında doktor adı verilerek bu şekilde yorum yapmak yasak..
Arkadaşlarımda bilmiyordu öğrenmiş oldu..
Bundan sonra olmayacağını biliyoruz en azından...
Teşekkürler...

Nasılsınız arkadaşlar...
Bugün kızımı bayağı hırpaladım.Sonra üzüldüm tabii.Hamilelikten mi bilmiyorum bu aralar acayip gerginim.Kreş konusunda kararsızdım ama sanırım onun için de en iyisi kreş olacak.Evde sıkılıyor arkadaş istiyor,sürekli dışarı peşinde evde olunca hep oyun ve ilgi istiyor.Aslında düşününce hak veriyorum ona.Ama ben de her an dışarı çıkaramıyorum yada ilgilenemiyorum.Bayağı moralim bozuldu anlayacağınız.

Canimm bende arada kızdığımda üzülüyorum çok ama haklisin biz onlara yetmiyoruz artık. Kesinlikle okul lazım hemde yeni bebek gelmeden önce gitmesi lazım ki sonrada kötü olmasin. Sen bugün al onu okul gezin nasıl da keyiflenirsiniz :)

Müjdecim sağol.Hakikaten dün sinir boşalması yaşadım,oturdum ağladım.Neyseki şimdi aramız gayet iyi kızmlaAma doğru söylüyorsun yeni bebek gelmeden kreşe başlamalı.Geçen gezmiştik kreş için bir tanesinde karar kıldık bayramdan sonra başlayacak demişti.İnş oraya göndermeyi düşünüyoruz.
Senin bi de iki tane 3.de yoldaBelki çok olunca sabretmeyi daha iyi öğreniyordur insan.Allah bol bol sabır versin bize inşallah...

İyi geceler...
Valla gece gündüz kuş uçmuyor burdaTerk eden edene topiğimizi.Gül'e mesaj attım artık geri geel diye.İyice yalnız kaldık buralarda...
Bu arada yarın Armutluya gidicez eşim ve kızmla.Bi kaç günlük de olsa değişiklik iyi gelir inş.Geri geldiğimde çoğalmış oluruz inş

Eylül annelerini yaşatma derneği

Duygu yok
Gül yok
Bir maibeyaz Gülsüm vardı o hiç yok
Kurudu kaldı topic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…