Nasılsınız arkadaşlar...
Bugün kızımı bayağı hırpaladım.Sonra üzüldüm tabii.Hamilelikten mi bilmiyorum bu aralar acayip gerginim.Kreş konusunda kararsızdım ama sanırım onun için de en iyisi kreş olacak.Evde sıkılıyor arkadaş istiyor,sürekli dışarı peşinde evde olunca hep oyun ve ilgi istiyor.Aslında düşününce hak veriyorum ona.Ama ben de her an dışarı çıkaramıyorum yada ilgilenemiyorum.Bayağı moralim bozuldu anlayacağınız.
Müjdecim sağol.Hakikaten dün sinir boşalması yaşadım,oturdum ağladım.Neyseki şimdi aramız gayet iyi kızmlaCanimm bende arada kızdığımda üzülüyorum çok ama haklisin biz onlara yetmiyoruz artık. Kesinlikle okul lazım hemde yeni bebek gelmeden önce gitmesi lazım ki sonrada kötü olmasin. Sen bugün al onu okul gezin nasıl da keyiflenirsiniz :)
Bu arada doktordan geldik oğlum oluyo ins. :)
Müjdecim gözün aydın.İki kızdan sonra bi de oğlan ohh ne güzel.Sağlıcakla gelsin inş.Bu arada doktordan geldik oğlum oluyo ins. :)
Eylül annelerini yaşatma derneği
İyi geceler...
Valla gece gündüz kuş uçmuyor burdaTerk eden edene topiğimizi.Gül'e mesaj attım artık geri geel diye.İyice yalnız kaldık buralarda...
Bu arada yarın Armutluya gidicez eşim ve kızmla.Bi kaç günlük de olsa değişiklik iyi gelir inş.Geri geldiğimde çoğalmış oluruz inş
Bu arada doktordan geldik oğlum oluyo ins. :)
Kayıtlara geçsin diye söylüyorum topic resmi olarak öldü :/
iyi gecelerrr
eskilerden kimler var bilmiyorum nicklerimi değiştirdiniz
yazıyorum kimse ilgilenmiyorr bende gidiyorum
ex saati kaç ?..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?