kızlarr Bora kendi kendine tuvaleti öğrendi yeğeninden ilham aldıı 3-4 gün oluyor çok şükür kazamız hemen hemen hiç yok..
canım ben borayı bilerek başlatmamıştım kardeş geliyor diye,çünkü çocuklar kardeşini bezli görünce tekrar özenip tekrar yaparmış..
Hatta
pedaogog 2 hafta önce bize tuvalet eğitimine başlatmayın 6 ay dedi..bende düşünmüyordumm.. yeğenini görünce heveslendi kendisi başladı ben hiç oralı bile olmadım istemedim hatta..kendisinin ısrarıyla başladık..gecede yapmıyor bizimki hatta bugün sabah altıda kalktı çişim var diye..dışarı çıkıyoruz oyuna vs. daldığı halde yapmıyor gelince söylüyor..inşallah dediğin gibi olmaz.benimde nazarım değmez inşallah...
valla gözümde çok büyüyordu Allah acıdı halime:))
bende onu yazacaktım 5-6 yaşına kadar binde bir olsada ufak kazalar yaşanabiliyor.bizimkilerin bu dönemde yaptıkları kazalar çok normal onlara göre..Benim demek istediğim beni hiç yıpratmadı.kendi kendine öğrendi..inşallah böyle devam eder..
Bu arada bu sene kimler kreşe göndermeyi düşünüyor ben istedim ama çocuk dr.u önermedi...
Sizler ne yapacaksınız?
Ben kısmetse eylülde düşünüyorum canım bır arastırma yapıcam bu sene gıdıcek ınsallah...
umarım sever.. onun içinde çok iyi olacagını dusunuyorum en azından gunu dolu dolu gecer..
sosyalleşir evde yalnız nereye kadar.. arkadasta yok... arkadas ıcın can atıyor..
anaokuluna gıdıcem ben buyudum artık abı oldum dıyor.. ama gıdınce bakalım alısıcakmı sevecekmı gorucez...
baslangıcta ya yarım gun olarak ya da haftanın 3 gunu gıbı fılan dusunuyorum ama aslanın durumuna gore değişir..
kızlarr Bora kendi kendine tuvaleti öğrendi yeğeninden ilham aldıı 3-4 gün oluyor çok şükür kazamız hemen hemen hiç yok..
maşallah boraya canım bak seni hiç üzmeden halletmiş
ii gecelerr kızlar..
Benim küçüğü sünnet ettirmek istiyorumm ama korkuyorumm.İleride Boraya yaptırdığımızda hiç değilse Emirin derdi olmaz..
Ama kararsızımm,bizde kimler yaptırdı sünneti nasıl geçti yaptırsam mı? ne diyorsunuz?
edacım benim hatırladığım kadarıyla gözde yaptırmıştı ama artık buralara uğramıyor. canım önce borayı yaptırsan ya da ikisini birlikte yaptırsan emir de biraz büyüyünce hani bir zorunluluk yoksa diyorum. daha emir küçük yine de sen bilirsin.
Ay sanki 6 yas ve sonrası kazık gibiymiş gibi geliyo banada :)
Ay sanki 6 yas ve sonrası kazık gibiymiş gibi geliyo banada :)
Kayıtlara geçsin diye söylüyorum topic resmi olarak öldü :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?