2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ex saati kaç ?..

Bı kaç gün oldu sanırsam ama bekliyorum basında mucize olur diye xp

i luv u topic hohohohohohoooo

alemsini yahuuuu

kızlarr Bora kendi kendine tuvaleti öğrendi yeğeninden ilham aldıı 3-4 gün oluyor çok şükür kazamız hemen hemen hiç yok..

cnm gözün aydın bizde artık tuvalet eğitimimizi tamamladık sayılrı gece haricinde herşey güzel gidiyo 2 aydır gündüz bez bağlamıyorum maşallah kızıma öle çok zorluk çekmedim aslında kesin karar verdim bezi çıkardım ufak bi konuşma yaptık bide bizimki aşırı titiz parkta oynarken bile eli kum olunca silkeler işimize yaradı titizliği yanii birkaçkez altını ıslattı büyük tuvaleti yaptı içine oturdu ebişem pis oldu kaka yaptım diye ağladı öle öle 10 gün sürdü kaçırmamız sonrasında da arada yetişememe sorunu olsu ama ilk 20 gün herşey bitti 1 aydır hiiç kaçırmadı gece bezine bile yapmıyo çoğunlukla . artık gece kaldırmaya başlıcam ben öle alışıcak artık

selam kızlar herkes iyidir umarım.

hicrancım sana bişey sorucaktım.
sende deldirdinya kuzunun kulağını nasıl zorluk yaşıyormusun.
ben eczanede takılan küpeyi 15 gün sonra çıkardım. özenip 2 küpe almıştım.
ama arkalarını düşürdü hep. küpeyi takarkende çok ağlıyor taktırmıyor.
ne yapsam acaba şöyle hafif uyuşturan hissettirmeyen bi krem filan varmıdır ki
sizde durum nasıl

canm bilgisayarım bozuk kapanıyo ikide bir o nedenle cevap gecikti kusura bakma.:)

biz de eczanede deldirdik uyuşturan bi krem veya sprey kullanılıyo ceylininde kulakları hala acıyo öle diyo accıkta kızarık hala bepanten kullanıyorum ama ikl gün emla krem kullandım accık uyuşturuyo ya bide ağrı kesici şurup verdim 2 gün falan nolur nolmaz diye ama emlayı dr falan sormadım yani ilk gün kullandım accık bişii delik küpe çevresine ama .ceylin dokundurmuyo hala acıyo diyoo psikolojikte olabilir ama nekadar uyuşursa uyuşsun hissediyolar az da olsa acıyı korkunca 2.delikte ağlamıştı baya .ve çıkar dedi birkaç gün ama elini sürmene bile izin vermiyo bi taraftanda ::) biz hala ilk delinirken verilen küpeyi takıyoruz yeri iyice iyileşmeden kendi küpesini takmıcam ben

Bende pişmanım....
ilk çocuktu hemde,rahat rahat ilgilenirdim,neyse her şeyde bir hayır vardır..İnşallah kazasız atlatırız hepimiz..

canım daha kontrole gidemedim doktorum doğum iznine çıkmış yeni bi doktora da gitmedim

Aynen bende oğluma yaptırmadığıma pişman oldum, ikincinin cinsiyeti erkek olarak kesinleşti artık inşallh onun fazla bekletmeden yaptırmak istiyorum inşallh fikrim değişmez, çünkü 2-6 yaş arası dediğiniz gibi pek önerilmiyo büyüğü 6 yaşına gelince küçüğü 3 olacak o zaman onun için uygun zaman olmayacak küçüğün 6 yaşını beklesek büyüğü 9 yaşını bitirecek 9 yaşta büyük geliyo bana ikisinin aynı anda olmasıda zor görünüyo en azından birini atlatalım diye düşünüyorum

selam kızlar dün ceylinin doğum günüydü güzeldi eğlendi çocuklar vs umuttta bendeyd saolsun bide başka topikten bir arkadaşım ve başka bir arkadaşımın şehir dışında olmasından dolayı kızı ve anneside bendeydi kk dan birileride olunca insan memnun luyo valla paylaşımlarımız çok malum bide bu özel günlerde beraber olmak çok iyi oluyo valla .
bazı fotolar ışıktan dolayı kötü çıkmış benişm kız çekti hepsini becerememiş böle oldu artık napalım

Eklentiler

• $IMG_4047.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 43
  • $IMG_4035.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 47
  • $IMG_4052.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 46
  • $IMG_4098.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 44
  • $IMG_4100.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_4129.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 47

Rabbim güzel ömürler versin, çok cici olmuş annesi.... nice yıllara inşallah huzur ve sağlıkla...

Merhaba..
Aranızda Adanada yaşayan varmı?
Bende 2010Eylul annesiyim..Dr tavsiyesi alacaktım

Ceylinin doğum günü kutlu olsun, hep birlikte nice yaşlara inşallah
Maaşallah kocaman kız olmuş, elbiseside çok güzel minik melek seni
Sağlılı sıhhatli hayırlı ömürler nasip etsin Allahım...

Hicrancım iyi yapmışsın da koymuşsun Ceylin'in resimlerini.Sayfamızı atıl olmaktan kurtarmışsın.Gerçi bi kaç kişinin çabasıyla ne kadar kurtulur bilmiyorum.Bu arada face de de belirttiğim üzere çook tatlı olmuş Ceylin.Daha nice güzel huzurlu yıllara inş.
Bizde de bi taşınma telaşesi,hafta sonu taşınıyoruz inş.Bi taraftan koli yerleştir,bi taraftan çocukla uğraş,bu arada karnımda iyice çıktı.Gece uykuları sorunlu olmaya başladı vs...Hayırlısıyla bi taşınsam bi de doğursam çoook iyi olacak.
Bu arada Müjde ve diğer hamile arkadaşlar sizde durum nasıl?Gerçi Müjde de uğramıyor galiba?

hicrancım ne güzel olmuş ceylin maşallah allah uzun ve sağlıklı nice yıllar nasip etsin.

semacım kolay gelsin canım hamileyken taşınmak çok zor olsa gerek çünkü ben hiç ev işi bile yapmak istemiyorum üstümde bir halsizlik var. seninki kaç aylık oldu canım

semacım kolay gelsin canım hamileyken taşınmak çok zor olsa gerek çünkü ben hiç ev işi bile yapmak istemiyorum üstümde bir halsizlik var. seninki kaç aylık oldu canım
Sağol canım.Aynen benim de canım hiç bişey yapmak istemiyor ama mecbur olunca paşa paşa yapmak zorunda kalıyorum.6 ay oldu benim.Senin ne kadar oldu?Nasıl geçiyor?

cnm Allah kolaylık versin sana hayırlı olsun sizin için yeni ev.bebiş yeni eve mi gelecek :))) ne güzelll.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…