ex saati kaç ?..
Bı kaç gün oldu sanırsam ama bekliyorum basında mucize olur diye xp
i luv u topic hohohohohohoooo
kızlarr Bora kendi kendine tuvaleti öğrendi yeğeninden ilham aldıı 3-4 gün oluyor çok şükür kazamız hemen hemen hiç yok..
selam kızlar herkes iyidir umarım.
hicrancım sana bişey sorucaktım.
sende deldirdinya kuzunun kulağını nasıl zorluk yaşıyormusun.
ben eczanede takılan küpeyi 15 gün sonra çıkardım. özenip 2 küpe almıştım.
ama arkalarını düşürdü hep. küpeyi takarkende çok ağlıyor taktırmıyor.
ne yapsam acaba şöyle hafif uyuşturan hissettirmeyen bi krem filan varmıdır ki
sizde durum nasıl
selam kızlar herkes iyidir umarım.
hicrancım sana bişey sorucaktım.
sende deldirdinya kuzunun kulağını nasıl zorluk yaşıyormusun.
ben eczanede takılan küpeyi 15 gün sonra çıkardım. özenip 2 küpe almıştım.
ama arkalarını düşürdü hep. küpeyi takarkende çok ağlıyor taktırmıyor.
ne yapsam acaba şöyle hafif uyuşturan hissettirmeyen bi krem filan varmıdır ki
sizde durum nasıl
ben çok pişman oldum küçükken yaptırmadığıma edacım ve şu anda akılları ermeye başladı.emir ben olmayacağım diyo mesela acıyacağını bildiği için.şimdi 6 yaşını bekleyeceğiz mecburen.hem haklısın ikisini bir yaptırırsan uğraşmak zor olabilir.
Borayı yaptırmam için 6 yaşını beklemem gerekiyor,hani 2-6 yaş arası yapılmasını önermiyorlar ..
İkisini bir yaptırmak istememin sebebi ikisiyle aynı anda uğraşmak zorunda kalmayayım diye hem küçükken eti sertleşmeden daha ii olur diyorlar...
Dediğin gibi küçük yazık diye düşünüyorum ama bezliyken kolay oluyormuş..
Bu arada seninkinin cinsiyeti belli oldumu?
ben çok pişman oldum küçükken yaptırmadığıma edacım ve şu anda akılları ermeye başladı.emir ben olmayacağım diyo mesela acıyacağını bildiği için.şimdi 6 yaşını bekleyeceğiz mecburen.hem haklısın ikisini bir yaptırırsan uğraşmak zor olabilir.
selam kızlar dün ceylinin doğum günüydü güzeldi eğlendi çocuklar vs umuttta bendeyd saolsun bide başka topikten bir arkadaşım ve başka bir arkadaşımın şehir dışında olmasından dolayı kızı ve anneside bendeydi kk dan birileride olunca insan memnun luyo valla paylaşımlarımız çok malum bide bu özel günlerde beraber olmak çok iyi oluyo valla .
bazı fotolar ışıktan dolayı kötü çıkmış benişm kız çekti hepsini becerememiş böle oldu artık napalım
Rabbim güzel ömürler versin, çok cici olmuş annesi.... nice yıllara inşallah huzur ve sağlıkla...
Merhaba..
Aranızda Adanada yaşayan varmı?
Bende 2010Eylul annesiyim..Dr tavsiyesi alacaktım
selam kızlar dün ceylinin doğum günüydü güzeldi eğlendi çocuklar vs umuttta bendeyd saolsun bide başka topikten bir arkadaşım ve başka bir arkadaşımın şehir dışında olmasından dolayı kızı ve anneside bendeydi kk dan birileride olunca insan memnun luyo valla paylaşımlarımız çok malum bide bu özel günlerde beraber olmak çok iyi oluyo valla .
bazı fotolar ışıktan dolayı kötü çıkmış benişm kız çekti hepsini becerememiş böle oldu artık napalım
Hicrancım iyi yapmışsın da koymuşsun Ceylin'in resimlerini.Sayfamızı atıl olmaktan kurtarmışsın.Gerçi bi kaç kişinin çabasıyla ne kadar kurtulur bilmiyorum.Bu arada face de de belirttiğim üzere çook tatlı olmuş Ceylin.Daha nice güzel huzurlu yıllara inş.
Bizde de bi taşınma telaşesi,hafta sonu taşınıyoruz inş.Bi taraftan koli yerleştir,bi taraftan çocukla uğraş,bu arada karnımda iyice çıktı.Gece uykuları sorunlu olmaya başladı vs...Hayırlısıyla bi taşınsam bi de doğursam çoook iyi olacak.
Bu arada Müjde ve diğer hamile arkadaşlar sizde durum nasıl?Gerçi Müjde de uğramıyor galiba?
Sağol canım.Aynen benim de canım hiç bişey yapmak istemiyor ama mecbur olunca paşa paşa yapmak zorunda kalıyorum.6 ay oldu benim.Senin ne kadar oldu?Nasıl geçiyor?semacım kolay gelsin canım hamileyken taşınmak çok zor olsa gerek çünkü ben hiç ev işi bile yapmak istemiyorum üstümde bir halsizlik var. seninki kaç aylık oldu canım
Ceylinin doğum günü kutlu olsun, hep birlikte nice yaşlara inşallah
Maaşallah kocaman kız olmuş, elbiseside çok güzel minik melek seni
Sağlılı sıhhatli hayırlı ömürler nasip etsin Allahım...
Hicrancım iyi yapmışsın da koymuşsun Ceylin'in resimlerini.Sayfamızı atıl olmaktan kurtarmışsın.Gerçi bi kaç kişinin çabasıyla ne kadar kurtulur bilmiyorum.Bu arada face de de belirttiğim üzere çook tatlı olmuş Ceylin.Daha nice güzel huzurlu yıllara inş.
Bizde de bi taşınma telaşesi,hafta sonu taşınıyoruz inş.Bi taraftan koli yerleştir,bi taraftan çocukla uğraş,bu arada karnımda iyice çıktı.Gece uykuları sorunlu olmaya başladı vs...Hayırlısıyla bi taşınsam bi de doğursam çoook iyi olacak.
Bu arada Müjde ve diğer hamile arkadaşlar sizde durum nasıl?Gerçi Müjde de uğramıyor galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?