hicrancım ne güzel olmuş ceylin maşallah allah uzun ve sağlıklı nice yıllar nasip etsin.
günaydın eylül anneleri nasılsınız kızlar...
günaydın eylül anneleri nasılsınız kızlar...
Eylül anneleri çevrim dışı Gülsümcüm:) Sen nasılsın?Nasıl gidiyor iki çocukla hayat?Çok değil 3 ay sonra Allah'ın izniyle ben de iki çocuklu hayata geçeceğim.
oooooooo kimler gelmiş efendim nerdesin bacım ya görüşemiyoz hiçç.kilo bölümündede karşılaşamıyoz ee zayıfladın tabii sık gelmezsin artık oralara
Hicrancım iyi yapmışsın da koymuşsun Ceylin'in resimlerini.Sayfamızı atıl olmaktan kurtarmışsın.Gerçi bi kaç kişinin çabasıyla ne kadar kurtulur bilmiyorum.Bu arada face de de belirttiğim üzere çook tatlı olmuş Ceylin.Daha nice güzel huzurlu yıllara inş.
Bizde de bi taşınma telaşesi,hafta sonu taşınıyoruz inş.Bi taraftan koli yerleştir,bi taraftan çocukla uğraş,bu arada karnımda iyice çıktı.Gece uykuları sorunlu olmaya başladı vs...Hayırlısıyla bi taşınsam bi de doğursam çoook iyi olacak.
Bu arada Müjde ve diğer hamile arkadaşlar sizde durum nasıl?Gerçi Müjde de uğramıyor galiba?
Sağol canım.Aynen benim de canım hiç bişey yapmak istemiyor ama mecbur olunca paşa paşa yapmak zorunda kalıyorum.6 ay oldu benim.Senin ne kadar oldu?Nasıl geçiyor?
Merhabalar eylül anneleri, bugünde benim oğluşumun doğum günü 3 sene geçti gitti bile
sağlıkla sıhhatle nice yaşlara tüm eylül çocuklarının
kız insan bi merak eder nerde bu kız diye...foruma girmiyodum ki hiç...
ama geri döndüm artık...
6. takımdayım bu sefer... sen ayrılmışsın 1. takımdan hayırdır diyeti mi bıraktın...
slm kızlarrr nasılsınız bakalımmm
bana gelincee fena değill iştee..
2. bebek için dr falann gidiyorum işteee
başkada yaramazlık yokk işte.
slm herkese...
kızlar çocuklarla nasıl oyunlar oynuyorsunuz...
valla ben ne oynayacağımı şaşırdım artık...
Canım serra okula gidiyo 5 gün
Ayseyle genelde geziyoruz
İkisi bir olunca ikisinin ayrı ayrı seçtiği kitapları okuyoruz
Birde hepimizin resim defteri var kocaminda dahil olmak üzere
Hep beraber resim yapıyoruz
Birde saatlerce oynadıkları lego büyük kurtarıcı
Asla bulasmiyorum ikiside oynuyor güzelce :)
2008 eylul annelerinee ne oldu
(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?