2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Eylül anneleri çevrim dışı Gülsümcüm:) Sen nasılsın?Nasıl gidiyor iki çocukla hayat?Çok değil 3 ay sonra Allah'ın izniyle ben de iki çocuklu hayata geçeceğim.

evet öyle olmuş biraz....
valla canım rehabilitasyonla ev arasında mekik dokuyoruz biz..
rabbim inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder...
büyüdü sizinkiler tam kardeş yaşı her şey daha güzel olacak sizin için inşallah...

oooooooo kimler gelmiş efendim nerdesin bacım ya görüşemiyoz hiçç.kilo bölümündede karşılaşamıyoz ee zayıfladın tabii sık gelmezsin artık oralara

kız insan bi merak eder nerde bu kız diye...foruma girmiyodum ki hiç...
ama geri döndüm artık...
6. takımdayım bu sefer... sen ayrılmışsın 1. takımdan hayırdır diyeti mi bıraktın...

Merhabalar eylül anneleri, bugünde benim oğluşumun doğum günü 3 sene geçti gitti bile
sağlıkla sıhhatle nice yaşlara tüm eylül çocuklarının

taşınmak zor heleki hamileyken daha zordur eminim Allah kolaylık versin
dediğin sorunlar bende de var geceleri artık rahat uyuyamıyorum
dön o tarafa dön bu tarafa sabah ediyorum 3 ayım kaldı hayırlısıyla
aralık sonlarına doğru benimki ama tabi ne zaman olur bilinmez
seninki ne zaman canım cinsiyeti belli mi?

Sağol canım.Aynen benim de canım hiç bişey yapmak istemiyor ama mecbur olunca paşa paşa yapmak zorunda kalıyorum.6 ay oldu benim.Senin ne kadar oldu?Nasıl geçiyor?

canım benimki 4 aylık oldu şu sıralar rahatladım bulantılar geçti çok şükür

kız insan bi merak eder nerde bu kız diye...foruma girmiyodum ki hiç...
ama geri döndüm artık...
6. takımdayım bu sefer... sen ayrılmışsın 1. takımdan hayırdır diyeti mi bıraktın...

yok cnm yaa bırakmadımda 70-79 kilo bölümüne takılıyom hala ama ara verdim bi dönem sık giremedim pek mide sorunu nedeni ile diete ara vermiştim iyiyim çok şükür 1 haftadır başladım yine baksana kızım kaç kiloyum :))))))

seni merak ettim etmesinede girmiyodun fırsat bulup takip edemedim.zaten girmemişsin sende ağustostan beri ya neyse

Son düzenleme:
slm kızlarrr nasılsınız bakalımmm
bana gelincee fena değill iştee..
2. bebek için dr falann gidiyorum işteee
başkada yaramazlık yokk işte.

slm kızlarrr nasılsınız bakalımmm
bana gelincee fena değill iştee..
2. bebek için dr falann gidiyorum işteee
başkada yaramazlık yokk işte.

hayırlısı olsun cnm.dr ne diyo sorun yok değilmi hamiş kalman için .hatırladığım kadarı ile aşılama ile olmayı bekliyodun hamile kaldığında yanlışmı hatırlıyom

slm herkese...
kızlar çocuklarla nasıl oyunlar oynuyorsunuz...
valla ben ne oynayacağımı şaşırdım artık...

slm herkese...
kızlar çocuklarla nasıl oyunlar oynuyorsunuz...
valla ben ne oynayacağımı şaşırdım artık...

Canım serra okula gidiyo 5 gün
Ayseyle genelde geziyoruz
İkisi bir olunca ikisinin ayrı ayrı seçtiği kitapları okuyoruz
Birde hepimizin resim defteri var kocaminda dahil olmak üzere
Hep beraber resim yapıyoruz
Birde saatlerce oynadıkları lego büyük kurtarıcı
Asla bulasmiyorum ikiside oynuyor güzelce :)

bizimkide legolara bayılıyo resim olayı kalem kağıt kitap okuma favorilerimiz arasında ortaya karışık gidiyoruz işte birde arada 3-5 yaş çocuk beyin gelişimi için soru cevaplı resimli bir kitabımız var cep kitap gibi onunla uğraşıyoruz nesnelerin hayvanların ne olduğu konusunda bilgileniyo da fazla birde bazı görüntülerde mesela 3 ayrı rafta duran nesneler var hangisinin hangi rafta ortadamı alttamı üsttemi olduğu hangi renkli cismin hangisi olduğu vs gibi şeyler işte kolaydan zora gidiyo hoşuma gitti aldım devam seriside varmış.

zaten size sölemedim galiba değilmi .ben yarın çalışmaya başlıyorum arkadaşlar iş buldum yarın ilk günüm ve ceylinde kreşe gidecek artık eğitimine orda devam edecek

yalnız içim fena buruk nasıl ayrılıcam kızımdan kara kara düşüüyom ne icek ne içecek orda ağlarmı huysuzluk edermi öğlen uyurmu dayak yermi diğer çocuklardan gibi.benimki dayak yer ama en son sabrı tükenene kadar vurmaz kimseye çünki.hatta canı yanar diye korkar kendi dayak yiyiğ ağlar dibime gelir genelde hepp.

anlıcağınız durum karışık bende .hem iş heyecanı stresi neticeed 4 yıl ara verdim hemde kızın kreşe başlaması ikisi bi arada beni yıprattı dünden beri..

Merhabalar , bende 2008 eylül annesiyim topiğinizi uzun süredir takip ediyorum ama işyerimden dolayı yazamıyorum pek topiklere.Ama sizlerin yazdıkları çok yardımcı oldu banada teşekkürler.İnşallah böyle devam eder bu topik.En son papatyamın yazdığını görünce yazmak istedim bende öncelikle yeni işin hayırlı olsun.Kreş konusuna gelince benim kızımda başladı bir haftadır önce iyiydi ama cuma günü hep ağlamış gidip almak zorunda kaldık dayak yemiş gibiyim cumadan beri. Aklım hep onda şimdide.Çok istiyordu gitmeyi evde ananenin verebileceği sınırlı olunca bizde okula verdik ama ne olacak bilmiyorum.Evde hergün uyuyan çocuk orda uyumak istemiyormuş.Vicdan azabı duyuyorum bu senede evde mi kalsaydı diye ama hep arkadaş arıyor oyun arıyor kış da geldi.Geçecek biliyorum ama işte.. Hepimizin evlatları için herşeyin hayırlısı olur inşallah.

2008 eylul annelerinee ne oldu
(

sıpalardan pek vakit kalmıyo herhalde....

kızlar biz de legolarla çok oynuyoruz ama değişik şeyler istiyo artık...
kitapları ezberlemiş resmen benden önce anlatıyo... yeni kitaplar sipariş edicem bakalım...
resim de yapıyoruz ama benimkileri beğenmiyo anne bu çok çirkin olduuu diyo...
bi de anne bu ne diyo diyom mesela kaplumbağa hayır hiç benzemiyyooo diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…