arkadaşlar bugün doktora gittik ve bir kızımız olacağını öğrendik
utkudan sonra kız olması çok güzel sehercim Allah kucağına almayı da nasip etsin
AAaa süper sehercim çok sevindim prensesine gor bak bir doğsun kocan nasıl asık bir baba olcak :) kız cocuk fenaaa :))
İki kız olunca daha da guZell.benim durumumda tabi ki :)
Hem utku da çok kıskanmaz belki farklı cinsiyet olunca
Bizde dün birkez daha gördük minik bir kahramanım olucak inşallah :) bende de isim telaşı var... Kız ismi konusunda iyiyim de erkek ismi Muhammed Musab yada Muhammed Yavuz istiyorum... İsimleriyle saglikla ve hayirlisiyla gelsinler inşallah
Bebek beklemek muhteseem bir duygu..
amin canım
mujdecim dünden beri beni de sardı isim telaşı. kız isimlerni paylaşırsan sevinirim canım
Müjdecim isimlerin anlamları da anlamların sahipleri de çok güzel.Ben de çok isim takıntılı biriyim.En son 2,5 ay önce gitmiştim kızımda kontrolleri hiç sektirmiyordum bunda bayağı rahatım.Bulantılardan kurtuldum doktoru bıraktım.Artık tesadüf mü nasip mi bilemiyorum ama kızımda doğum yaptığım hastane şuan evimize 5 dakika yürüme mesafesinde ve Allah nasip ederse yine aynı hastanede doğum yapıcam ,doktorumdan da çok memnun kalmıştım.Kavacıkta otururken buraya gelmek benim için çok zordu ama şuan Fatihteyim ve aynı hastaneye gideceğim inş.Benim kız kardesimin adı Mislina Yasin süresinde ve bereket duasına geçiyor yedi uğurlardan bir tanesinin adı
Anlamı Hayrettin Karaman bize geldiginde söylemişti bizden biri yani iman edenlerden anlamına geliyormuş
O da kızının adını ahsen koydu o da ahlak bakımından en güzel en yüce demekmiş
Benimkiler malum ayse beril... Hz Aişe den ve onun berile lakabından dolayı koydum
Büyük kızım serra ise ferahlik, cevresine rahatlık veren manasında
İçten ice hanzade ismine meylim vardı ama iddialı biraz :)
İyi Akşamlar Arkadaşlar...
Yorucu bir taşınma sürecinden sonra çok şükür yeni evimize yerleşebildik.Sağolsun ablam yardıma geldi de benim omzundan yükü aldı.
Sehercim hayırlı olsun.Müjdecim seninki de güzel bir heyecan olsa gerek.İki kızdan sonra farklı bir cinsiyet.Rabbim hepimize sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inş.Ben bu taşınma sürecinde çok yordum kendimi galiba kızımda hiç yaşamadığım bel ağrıları yaşıyorum bu hamilelikte.Acayip zorlanıyorum hayırlısıyla biter inş.
Bu arada hepinizin keyifleri yerindedir inş?
arkadaşlar bugün doktora gittik ve bir kızımız olacağını öğrendik
sıpalardan pek vakit kalmıyo herhalde....
kızlar biz de legolarla çok oynuyoruz ama değişik şeyler istiyo artık...
kitapları ezberlemiş resmen benden önce anlatıyo... yeni kitaplar sipariş edicem bakalım...
resim de yapıyoruz ama benimkileri beğenmiyo anne bu çok çirkin olduuu diyo...
bi de anne bu ne diyo diyom mesela kaplumbağa hayır hiç benzemiyyooo diyo...
Müjdecim isimlerin anlamları da anlamların sahipleri de çok güzel.Ben de çok isim takıntılı biriyim.En son 2,5 ay önce gitmiştim kızımda kontrolleri hiç sektirmiyordum bunda bayağı rahatım.Bulantılardan kurtuldum doktoru bıraktım.Artık tesadüf mü nasip mi bilemiyorum ama kızımda doğum yaptığım hastane şuan evimize 5 dakika yürüme mesafesinde ve Allah nasip ederse yine aynı hastanede doğum yapıcam ,doktorumdan da çok memnun kalmıştım.Kavacıkta otururken buraya gelmek benim için çok zordu ama şuan Fatihteyim ve aynı hastaneye gideceğim inş.
bizimkide pc de telde çok oynardı kaldırdık biz onları...
Canım hayırlı olsun yeni eviniz,yeni eve yeni bebek:))
Ben ikinci hamileliğimde belimi çok zorlamıştım Bora saolsun ve fıtık oldu maalesef sende dikkat et canım
Canım hayırlı olsn,sağlıkla gelsin inşallah..Anasına arkadaş olur büyüyünce:))
Biz legoları hiç sevmiyoruz ya varsa yoksa int. oyunları,playst. cep telefonlarındaki oyunlar gözleri bozuldu nerdeyse...
Sen kaç haftaliksin canim
Ben ikinci hamileliğimde belimi çok zorlamıştım Bora saolsun ve fıtık oldu maalesef sende dikkat et canım
Çok sağol Edacım inş hayırlı olur.Sana da çok geçmiş olsun ama inan benim belimde felaket,ben de yeri geliyor kızım yürümek istemiyor kucağıma alıyorum.İnş fıtığa dönüşmez.
Çok sağol Edacım inş hayırlı olur.Sana da çok geçmiş olsun ama inan benim belimde felaket,ben de yeri geliyor kızım yürümek istemiyor kucağıma alıyorum.İnş fıtığa dönüşmez.
canım mecbur olunca alıyorsun ama almamaya dikkat et,çünkü çok kötü bu fıtık olayı her gün çekiyorum akşam olunca başlıyor ağrısı Allah yardımcımız olsun ..
canım mecbur olunca alıyorsun ama almamaya dikkat et,çünkü çok kötü bu fıtık olayı her gün çekiyorum akşam olunca başlıyor ağrısı Allah yardımcımız olsun ..
Çok geçmiş olsun Edacım sana.Ben hamilelik sürecinde yaşıyorum ve gerçekten sağa sola dönerken bile zorlanıyorum.Kalıcı olması ise çok daha zor bişey.
Çok geçmiş olsun Edacım sana.Ben hamilelik sürecinde yaşıyorum ve gerçekten sağa sola dönerken bile zorlanıyorum.Kalıcı olması ise çok daha zor bişey.
semacım geçmiş olsun Allahtan ki seninki hamilelik süresince oluyormuş bu normal kabul ediliyor. benim hamilelikten önce de vardı ve daha şimdiden sağa sola dönmekte zorlanıyorum ayakta duramıyorum ilerleyen aylarda ne yapacam hiç bilmiyorum
Sehercim Allah yardım etsin.Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin miniklerimiz inş.Nasıl geçiyor hamilelik?Senin doğum ne zaman Allah'ın izniyle.semacım geçmiş olsun Allahtan ki seninki hamilelik süresince oluyormuş bu normal kabul ediliyor. benim hamilelikten önce de vardı ve daha şimdiden sağa sola dönmekte zorlanıyorum ayakta duramıyorum ilerleyen aylarda ne yapacam hiç bilmiyorum
Sehercim Allah yardım etsin.Hayırlısıyla sağlıcakla gelsin miniklerimiz inş.Nasıl geçiyor hamilelik?Senin doğum ne zaman Allah'ın izniyle.
canım benimki biraz sıkıntılı belimden dolayı onun dışında iyiyim çok şükür. benim doğum şubat sonuna olacak inşallah.
slm kızlarrr ne alemdesiniz. işe başladım ben 1 ay olucak muhasebe yine tabii çok yoğunum inanın gün nasıl geçiyor anlamıyorum işe git gel eve 7 de evde oluyorum yemek faslı çocukla ilgilen ertesi güne yemek hazırlığı accık ev işleri vss tv seyret sonra yat .. :) henüz düzenli planlı olamadım ama lıştım gibi 3 sene ara verince işe sabah kalkmak vss ev işlerinde planlı olmak zor geliyo eskiden çok düzenliydim bu konuda ama tabii artık 2 çocuk var ilgilenmem gereken o nedenle az zor oluyor ama her geçen gün daha düzene giriyor işte.bu arada artık 62 kiloyum diete devam ediyorum böle devam etmeyide düşünüyorum bakalım 58 lere inmeyide düşünmüyo değilim :) hedefim 60 tı artık 2 kilom kaldı hedefime sonrada koruma programı yaparım 6 ay kadar ve normal hayatıma dönerim dikkatli oluyosun otomatikmen yemek yerken malum.alışıyorsun artık eskisi kadar abur cuburda yemiyorum spor da yaptığımdan bidaha kilo almam herhalde aslaaaaaaaaaaaa
çocuklarınız ne alemde kimselerde uğramıyo artık buraya sanırım.balığımızı ararken zorluk çektim baya gerilerde çıktı
Deprem haberi bomba gibi düştü ülkeye henüz şehitlerimizin acısıyla içimiz yanarken birde depren tedirginliği ölüler yaralılar çok feci yaa içim burkuluyo haberleri izlerken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?