slm millett
yaww neydii eskiden bu sayfa beeeeeeee
özledimm vallaa
bu arada ben 2. cocuk derdine düştümm dua edin aratmadan versinn allah arkadaşlar yoksa bu ay yumurta çatlatma iğnesi olacagım
slm millett
özledimm vallaa
bu arada ben 2. cocuk derdine düştümm dua edin aratmadan versinn allah arkadaşlar yoksa bu ay yumurta çatlatma iğnesi olacagım
Aysecim inşallah tez zamanda kolayca hamile kalırsın ve çok
Sağlıklı tatlı bı bebek dünyaya getirirsin
Canim
Müjdecim nasıl gidiyor hamilelik?Oh ne güzel karar vermişsiniz oğlunun ismine,biz tam olarak karar veremedik hala.
Nasıl olsun canım benim dinlenmeden nazllanmadan dogurucam, 3.olunca :)
Sabahları serra yi okula bırakıyorum.ayse evde kadınla oluyo,1-2 saat dolaşıp tirim tirim eve geliyorum. Ayseyle bogusuyorum sonra 5 te serrayi alıp eve geliyorumm her gunn :) iyiyiz Şükürr yinede:)
Sen neler yapiyosunn alya biliyor değilmi bebik gelicegini?
Müjdecim senin hayatın zor görünsede ilerisini düşününce acayip cazip geliyor insana.Ben başlangıçta istememiştim bebeğimi ama şimdi biran önce gelmesini bekliyorum.Belki çok kolay olmayacak ama kardeş kardeş büyüyecekler Allah'ın izniyle.Alya biliyor çok da hevesle bekliyor.Doktora gittiğimizde artık doktor çıkarsın kardeşimi diyor:)Alışveriş yerlerinde bebek eşyalarına koşuyor ve anne bunu kardeşime alalım diyor lakin bebek gelince aynı heveste olur mu bilemiyorum:)Sağlıcakla gelsinler inşallah da gelince bi şekilde büyüyorlar.
Gözünü oymazsa iyidir :)) saka tabi cnmn ama gercek su ki inanma hevesine , onun için ilk karşılaşma tamamen supriz duygularla dolu olucak. Serra ayse beril doğduğunda hiç kıskanmadı mesela kycuktu çünkü.. Hatta doktorumuz Kadir iyi yaptın 2 yası geçmeden kardesi oldu,tavuk sersemken vurulur demişti :)))
Ama aynı serra arada pittiriyo ağzından istemiyorum gelmesin bebek diye :)
Gerçi biz onlara iyilik yapıyoruz hahahahaa
Ayse beril de bebek tekme atınca bı saplakta o atiyo :) yani özetlersem esas eziyeti çeken benim :)
D
Şah topicimiz ne güzeldin eskiden :)
slm millett
özledimm vallaa
Gözünü oymazsa iyidir :)) saka tabi cnmn ama gercek su ki inanma hevesine , onun için ilk karşılaşma tamamen supriz duygularla dolu olucak. Serra ayse beril doğduğunda hiç kıskanmadı mesela kycuktu çünkü.. Hatta doktorumuz Kadir iyi yaptın 2 yası geçmeden kardesi oldu,tavuk sersemken vurulur demişti :)))
Ama aynı serra arada pittiriyo ağzından istemiyorum gelmesin bebek diye :)
Gerçi biz onlara iyilik yapıyoruz hahahahaa
Ayse beril de bebek tekme atınca bı saplakta o atiyo :) yani özetlersem esas eziyeti çeken benim :)
D
arkadaşlar yarın bayram şimdiden herkesin bayramı mübarek olsun
Kendimize yeni bir yer mi bulsak acaba?
Ben 35. haftamdayım.Artık son zamanlar olduğu için iyice zorlanıyorum.Bel ağrıları,yatarken sağa ve sola dönerken sarfettiğim uzun uğraşlar,ağrılar,bunun yanı sıra kızımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmalar...Tek duam hayırlısıyla sağlıcakla doğum yapmak.Siz de durum nasıl arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?