2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm millett
yaww neydii eskiden bu sayfa beeeeeeee
özledimm vallaa

bu arada ben 2. cocuk derdine düştümm dua edin aratmadan versinn allah arkadaşlar yoksa bu ay yumurta çatlatma iğnesi olacagım

slm millett
yaww neydii eskiden bu sayfa beeeeeeee
özledimm vallaa

bu arada ben 2. cocuk derdine düştümm dua edin aratmadan versinn allah arkadaşlar yoksa bu ay yumurta çatlatma iğnesi olacagım

Aysecim inşallah tez zamanda kolayca hamile kalırsın ve çok
Sağlıklı tatlı bı bebek dünyaya getirirsin
Canim

Müjdecim nasıl gidiyor hamilelik?Oh ne güzel karar vermişsiniz oğlunun ismine,biz tam olarak karar veremedik hala.

Nasıl olsun canım benim dinlenmeden nazllanmadan dogurucam, 3.olunca :)
Sabahları serra yi okula bırakıyorum.ayse evde kadınla oluyo,1-2 saat dolaşıp tirim tirim eve geliyorum. Ayseyle bogusuyorum sonra 5 te serrayi alıp eve geliyorumm her gunn :) iyiyiz Şükürr yinede:)
Sen neler yapiyosunn alya biliyor değilmi bebik gelicegini?

Müjdecim senin hayatın zor görünsede ilerisini düşününce acayip cazip geliyor insana.Ben başlangıçta istememiştim bebeğimi ama şimdi biran önce gelmesini bekliyorum.Belki çok kolay olmayacak ama kardeş kardeş büyüyecekler Allah'ın izniyle.Alya biliyor çok da hevesle bekliyor.Doktora gittiğimizde artık doktor çıkarsın kardeşimi diyor:)Alışveriş yerlerinde bebek eşyalarına koşuyor ve anne bunu kardeşime alalım diyor lakin bebek gelince aynı heveste olur mu bilemiyorum:)Sağlıcakla gelsinler inşallah da gelince bi şekilde büyüyorlar.

Gözünü oymazsa iyidir :)) saka tabi cnmn ama gercek su ki inanma hevesine , onun için ilk karşılaşma tamamen supriz duygularla dolu olucak. Serra ayse beril doğduğunda hiç kıskanmadı mesela kycuktu çünkü.. Hatta doktorumuz Kadir iyi yaptın 2 yası geçmeden kardesi oldu,tavuk sersemken vurulur demişti :)))
Ama aynı serra arada pittiriyo ağzından istemiyorum gelmesin bebek diye :)
Gerçi biz onlara iyilik yapıyoruz hahahahaa
Ayse beril de bebek tekme atınca bı saplakta o atiyo :) yani özetlersem esas eziyeti çeken benim :)
D

Merhaba Anneler, Anne Adayları

Eylül Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Eylul Anneleri Facebook Grup

Kadinlar Kulubu Facebook Sayfa Adresi : Kadınlar Kulübü Facebook Sayfa

Kadinlar Kulubu Facebook Hesabı : Kadınlar Kulübü Facebook Profil

Kadinlar Kulubu Facebook Grup Adresi : Kadinlar Kulubu Facebook Grup

eylulanneleri@groups.facebook.com adresine mail atarak Eylül Anneleri Facebook grubuna ileti yollamış olursunuz. Yani facebook sayfasina girmeden oraya da ileti yollayabilirsiniz.

Aylara göre anne gruplarında yıllara göre ayırım yapmadık. Diğer gruplar böyle ayırımda bulunmuş bu tamamen kadınlar kulübü üyelerine ait bir gruptur.

Eylül Annelerinin Kadinlar Kulubu Facebook Grup için editor aramaktayız bu bilgiyide eklemek isterim ...

Müjdecim açıkça ben de kıskanacağını düşünüyorum.Ama en azından şimdiden triplere girmemesi de iyi bişey.Ama Ayşe Beril'in tepkisi çok iyiymiş:):)Allah'ın izniyle 3. gelsin sizdeki curcunayı düşünemiyorum.Allaaah...

herkese iyi bayramlar EYLÜL ANNELERİ yine bir bayram yaşıyoruz çocukşarımızla ne güzel değilmi.artık herşeyin farkındalar bayramın kutlu olsun anneeeee çok duygusalım sanırım bu aralar

hepinizi öpüyorum

demek şimdiden kardeşe tokat sallıyo işin zorrr

Kendimize yeni bir yer mi bulsak acaba?
Ben 35. haftamdayım.Artık son zamanlar olduğu için iyice zorlanıyorum.Bel ağrıları,yatarken sağa ve sola dönerken sarfettiğim uzun uğraşlar,ağrılar,bunun yanı sıra kızımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmalar...Tek duam hayırlısıyla sağlıcakla doğum yapmak.Siz de durum nasıl arkadaşlar?

semacım allah kolaylık versin senin çok az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini. benim daha 26. haftam ben de bel ağrısı çekiyorum otuzlu haftalarda ne yapıcam hiç bilmiyorum utku kucağıma gelmek istiyo alsam belimden hareket edemez hale geliyorum.
allah hayırlısıyla hepimizi kurtarsın.

Merhabalar bayanlar, bahsettğiniz ağrılar sızılar bende de had safhada, geceleri hele daha çok zorlanıyorum
ben 38 haftayı tamamladım pazartesi 12 aralıkta doğum günümde oğluma kavuşacam inşallah
ilkinde herşey birden olduğu için önceden planlı değildi çok heyecan yapmaya fırsat kalmamıştı
bunda günü ve saati belli olunca stres yapıyorum heyecan basıyo Allah yardımcımız olsun
Dua edin inşallah herşey sorunsuz geçer de sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…