2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ay Allah önce sana sonra bize kolaylık versin canimcimm
Ben hayal edemiyorum kendimi 30 larda çok yoruluyorum cunkuuu
Bakalım sezeryan olunca 37 yi bitirsem yeter diye dusunuyorumm
Seninde öyle Ilıcak değilmi canım?

Maşallah bu değerlinde yalnız değilim ne çok hamile var yanımda :))
Senle dogum tarihlerimizde yakın sayılır sehercim... Alışveriş yaptinmi?? Ben iki set aldım o kadar. Motjercare Ocak in 2. Haftası indirime giriyor o zaman toptan alıp kapaticam bu meseleyi. Seninde aklında olsun canim

Ozlemimm
Allah saglikla bebeğine kavuşmayı nasip etsin canimmm .. Çok az kalmış cidden ... Planlı olunca tabi ki
Heyecan oluyo ama yinede kontrol bendrymis gibi hissediyorum ben :)
Ben mesela kesinlikle hastaneye kimseyi istemiyorum o yüzden ne zmn doğuracağımı ben kocam ve bakıcı bilicek. Gidip ferah ferah dogurucam insallah

Sehercim benim ilk hamileliğimin son ayları çok rahat geçmişti ama bunda gerçekten çok zorlanıyorum.Tabi ilkinde rahattık ilgilenmemiz gereken bir çocuğumuz yoktu istediğimizde yatıyorduk.Hayırlısıyla Allah hepimizi kurtarsın inş.

Oh canım ne güzel bişey kalmamış artık. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
Benim de bu hamileliğim çok sürpriz olduğu için ben gayet heyecansız bir süreç geçirdim.İlk dört ay zaten mide bulantıları,serumlarla geçti.Sonrasında çok şükür kurtuldum.Ama yine de kızımdaki heyecanı yaşamıyorum bunda.Tabii ki sağlıcakla ve biran önce gelsin diye dua ediyorum.Ama kızımda hatırlıyorumda bu aylarımdayken tüm kıyafetleri hazırdı ve ben dolabın kapılarını açıp açıp eşyalarına bakardım ve içim bi hoş olurdu.Bunda değil eşyalara bakmak yeni eşya almak için bile ekstra bi hevesim yok.Tabi hastane çantamı hazırladım.Bende kızıma karşı aşırı bi hassasiyet oluştu galiba.Onu nasıl bırakıpta hastaneye gidicem vs.İnşallah herşey vesveseden ibarettir ve inş herşey güzel olur hepimiz için...

Semaaaa,Müjiiiii
sizi çok seviyoruuum bana da dua edin ben de hamiş kalmak istiyoruuum

ve topiği ayakta tutma çabanızı ayakta alkışlıyorum

Semacım, Müjdecim iyi dilekleriniz için sağolun Allah sizleride zamanı gelince sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın inşallah
evet ikinci hamilelikler daha zor geçiyo ilgilenmek zorunda olduğumuz çocuklarımız var çünkü
en azından doğumdan sonra zaten bebekle pek dinlenemiycem diye bir kaç gün dinleneyim hiçbişey yapmayıp yatayım istiyorum ama maalesef olmuyo
geceleride uyku tutmuyo bi türlü

Semaaaa,Müjiiiii

Gülcüm biz de seni çok seviyoruz inan.Hamile kalsan da kalmasan da seni aramızda hep görmek istiyoruz.Ama kalırsan da çok iyi olur paylaşımlarımızı artırırız.2. çocuktan sonra benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlara daha çok ihtiyacım olacakmış gibi geliyor.Müjdecim bu anlamda senin tecrübelerine çook ihtiyacımız olacak gibi.
Topiği ayakta tutma çabalarına gelince;ya kaç senedir bilgisayarı açıpta baktığım ilk yerlerden biri eylül anneleri olduğu için yok olsun istemiyorum topiğimiz.Hiçbirinizin yüzünü görmesem de,uzakta da olsak aynı süreçleri geçiren arkadaşlarla muhabbet etmek,dertleşmek bana iyi geliyor.Onun için de Allah isteyen bütün eylül annelerini hamile bıraksın inşallah:):)

Amiin.Aynen öyle oluyor işte Özlemcim,dinlenmek ne mümkün.İki çocuklu hayata alıştırıyor Allah bizi şimdiden

Kızlar Allah hepinizze kolaylık versin,2 çocuk olayı çok zor..hem hamilelik süreci,hemde sonrası ama Allah yardım ediyor bir şekilde..Bir gün iyi ki yapmışım diyorsun bir gün off yeter artık diye bağırınıyorsun...
Bu arada biz ek gıdalara geçtik,Biraz zorlanıyorum sıpa meyva,çorba,muhallebiyi ağzına sürdürtmüyor o küçüçücuk dötüyle arkaya kaymaya çalışıyor, ağzını kilitliyor..ama bizim yediğimiz yemekleri versen hepsini götürecek...
Bu arada bel ağrısı çekenler yatarken bacağınızın arasına yastık almayı unutmayın çok işe yarıyor ...

Sağol canım, maaşallah seninki büyümüşte ek gıdalara geçmiş
benim oğlandan hala çekiyorum 3 yaşında oldu her yemek saatleri işkence gibi umarım bu bebeğim yemek konusunda beni çok üzmez yoksa kafayı yerim herhalde
kardeşlerin arası nasıl peki doğumdAN sonra nasıl tepki verecek ne olacak en çok onu merak ediyorum...

canım aynı bzimki gibi yemek yapmak değil yemek yedirmek gözüme geliyor,4 yaşında ama hala oyunla yedirmeye çalışıyoruz..İnşallah bu sıpa abisine çekmez ama aynı maden..
kardeşiyle arası ilk 45 ay çok kötüydü şimdi eskiye oranla daha iyi sayılır ama hala odada tek bırakamıyorum seviyormuş gibi canını acıtıyor ...

Semaaaa,Müjiiiii

Gullosummmm sende gebe olucaksin inşallah canım
Dua ediyorum senin için, sağlıklı sihhatli mutlu bı hamilelik gecirirsin

Kizlaarr iki cocukla dinlenmeyi pek düşünmeyin demek istemiyorum ama
Gercekler var maalesef ben Ayşe'yi doğurduğum zaman iki yatılı kadın vardı düşünsenize, ama yinede 3. Gün serrayi kucağıma almak zorunda kalmıştım ve Asıri kanamam olmuştu
Allah hepimize kolaylık versin... Ben bu sefer kendi adıma daha kolay olacağını umuyorum, 3 un 2 den farkı yok gibi :)
Özlemim dogum ne zaman senin canım? Allah kolaylık versin inşallah...
Gülüm uğra böyle, yalnız bırakma bizi
Semacim bittimi hazırlıklar?

Edacım senin ne güzel ikinci de ele avuca gelir oldu.Darısı bizim başımıza.bEN DE MERAK EDİYORUM İKİ ÇOCUKLU HALİMİ.allahtan bool sabır diliyorum:)

Müjdecim tabi sen artık tecrübelisin ha 2 ha 3:)Açıkçası bizim evde durum nasıl olucak merak etmeye başladım.
Benim çok şükür herşey bitti sayılır.Bi 'Emir Nidal' eksik:)O da sağlıcakla gelir inşallah.Hepimizin ki tabi sağlıkla gelsin.

Edacım senin ne güzel ikinci de ele avuca gelir oldu.Darısı bizim başımıza.bEN DE MERAK EDİYORUM İKİ ÇOCUKLU HALİMİ.allahtan bool sabır diliyorum:)

Canım sen sabırlı bir annesin tanıdığım kadarıyla ,o yüzden kolayca atlatırsın bu süreci inşallah..günler çok çabuk geçiyor..bir bakmışsın ki doğmuş sen ayaklanmışsın bile..
O yüzden hamileliğin,lohusalığın tadını çıkarmaya çalış fırsat buldukça..bir daha hamile nerden kalıcağız :) tabi 3. numarayı sende benim gibi düşünmüyorsan..

Kızlar valla bu aralık ayında kalsam gene eylülde doğururum
hiç de istemiyorum hamileliğin son evrelerinin yaza gelmesini ama ayçayla arası tam 4 yaş olur

neyse ben bi kalayım da artık doğum iznine dönemine şuna buna bakmıyorum allah ne zaman verirse
ama çok da korkuyorum herşey sil baştan offff

bu arada burayı da çok özlüyorum aslında ama 2. bebeği isteyenler topiğine takılıyorum orda da sizden iyi olmasınlar
çok tatlı kızlar var.
Sema,Müjiii çok öpüyorum sizi de minnoşları da

Müjde ben diye diye en son heralde senin 3 numarı görmeye gelecem
toptan çıkaracam bu tanışma işini

Canım ya kusuruma bakma vallahi ne uzadı görüşme ısımız .. Hakikaten en son hastaneye gelirsin artık sonrada eve buyurursun :)
Bende 3. ve 4. bebeğini bekleyenler topigindeyim .. Bir sürü benim gibi anneyle konuşuyorum :) seni oraya alalım gulcum cesaretin alası gelir :)
Sen gercekten zamana bırak artık izin fln hangi doneme denk gelirse o zaman gelsin mis kokulu bebis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…