Kendimize yeni bir yer mi bulsak acaba?
Ben 35. haftamdayım.Artık son zamanlar olduğu için iyice zorlanıyorum.Bel ağrıları,yatarken sağa ve sola dönerken sarfettiğim uzun uğraşlar,ağrılar,bunun yanı sıra kızımın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışmalar...Tek duam hayırlısıyla sağlıcakla doğum yapmak.Siz de durum nasıl arkadaşlar?
semacım allah kolaylık versin senin çok az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini. benim daha 26. haftam ben de bel ağrısı çekiyorum otuzlu haftalarda ne yapıcam hiç bilmiyorum utku kucağıma gelmek istiyo alsam belimden hareket edemez hale geliyorum.
allah hayırlısıyla hepimizi kurtarsın.
Sehercim benim ilk hamileliğimin son ayları çok rahat geçmişti ama bunda gerçekten çok zorlanıyorum.Tabi ilkinde rahattık ilgilenmemiz gereken bir çocuğumuz yoktu istediğimizde yatıyorduk.Hayırlısıyla Allah hepimizi kurtarsın inş.semacım allah kolaylık versin senin çok az kalmış hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini. benim daha 26. haftam ben de bel ağrısı çekiyorum otuzlu haftalarda ne yapıcam hiç bilmiyorum utku kucağıma gelmek istiyo alsam belimden hareket edemez hale geliyorum.
allah hayırlısıyla hepimizi kurtarsın.
Merhabalar bayanlar, bahsettğiniz ağrılar sızılar bende de had safhada, geceleri hele daha çok zorlanıyorum
ben 38 haftayı tamamladım pazartesi 12 aralıkta doğum günümde oğluma kavuşacam inşallah
ilkinde herşey birden olduğu için önceden planlı değildi çok heyecan yapmaya fırsat kalmamıştı
bunda günü ve saati belli olunca stres yapıyorum heyecan basıyo Allah yardımcımız olsun
Dua edin inşallah herşey sorunsuz geçer de sağlıkla kucağıma alırım bebeğimi...
Ay Allah önce sana sonra bize kolaylık versin canimcimm
Ben hayal edemiyorum kendimi 30 lardaçok yoruluyorum cunkuuu
Bakalım sezeryan olunca 37 yi bitirsem yeter diye dusunuyorumm
Seninde öyle Ilıcak değilmi canım?[/QUO
Amiin Allah hepimize kolaylık versin inş Müjdecim.Benim ilki normal doğumdu,bundaysa en son gittiğimde daha dönmedi demişti doktor,böyle giderse sezeryan olabilirsin demişti.Cumartesi kontrolüm var ve dönmemiş hala derse inan üzülmiycem.Şayet dönmediyse ve sezeryan karar verilirse 37 de alın demeyi düşünüyorum.Çünkü gerçekten çok zorlanıyorum.Şimdi ben böyle düşünüyorum ya kesin dönmüştür benim velet:)Tabii ki öncelikli duam sağlıklı olsun ama artık daha fazla zorlamadan hayırlısıyla aramıza gelsin.Ablası da hevesle bekliyor ama gelince durumlar ne olacak bilemiyoruuum...
Semaaaa,Müjiiiii
sizi çok seviyoruuum bana da dua edin ben de hamiş kalmak istiyoruuum
ve topiği ayakta tutma çabanızı ayakta alkışlıyorum
Amiin.Aynen öyle oluyor işte Özlemcim,dinlenmek ne mümkün.İki çocuklu hayata alıştırıyor Allah bizi şimdidenSemacım, Müjdecim iyi dilekleriniz için sağolun Allah sizleride zamanı gelince sağlıkla hayırlısıyla kurtarsın inşallah
evet ikinci hamilelikler daha zor geçiyo ilgilenmek zorunda olduğumuz çocuklarımız var çünkü
en azından doğumdan sonra zaten bebekle pek dinlenemiycem diye bir kaç gün dinleneyim hiçbişey yapmayıp yatayım istiyorum ama maalesef olmuyo
geceleride uyku tutmuyo bi türlü
Kızlar Allah hepinizze kolaylık versin,2 çocuk olayı çok zor..hem hamilelik süreci,hemde sonrası ama Allah yardım ediyor bir şekilde..Bir gün iyi ki yapmışım diyorsun bir gün off yeter artık diye bağırınıyorsun...
Bu arada biz ek gıdalara geçtik,Biraz zorlanıyorum sıpa meyva,çorba,muhallebiyi ağzına sürdürtmüyor o küçüçücuk dötüyle arkaya kaymaya çalışıyor, ağzını kilitliyor..ama bizim yediğimiz yemekleri versen hepsini götürecek...
Bu arada bel ağrısı çekenler yatarken bacağınızın arasına yastık almayı unutmayın çok işe yarıyor ...
Sağol canım, maaşallah seninki büyümüşte ek gıdalara geçmiş
benim oğlandan hala çekiyorum 3 yaşında oldu her yemek saatleri işkence gibi umarım bu bebeğim yemek konusunda beni çok üzmez yoksa kafayı yerim herhalde
kardeşlerin arası nasıl peki doğumdAN sonra nasıl tepki verecek ne olacak en çok onu merak ediyorum...
Semaaaa,Müjiiiii
sizi çok seviyoruuum bana da dua edin ben de hamiş kalmak istiyoruuum
ve topiği ayakta tutma çabanızı ayakta alkışlıyorum
Edacım senin ne güzel ikinci de ele avuca gelir oldu.Darısı bizim başımıza.bEN DE MERAK EDİYORUM İKİ ÇOCUKLU HALİMİ.allahtan bool sabır diliyorum:)Kızlar Allah hepinizze kolaylık versin,2 çocuk olayı çok zor..hem hamilelik süreci,hemde sonrası ama Allah yardım ediyor bir şekilde..Bir gün iyi ki yapmışım diyorsun bir gün off yeter artık diye bağırınıyorsun...
Bu arada biz ek gıdalara geçtik,Biraz zorlanıyorum sıpa meyva,çorba,muhallebiyi ağzına sürdürtmüyor o küçüçücuk dötüyle arkaya kaymaya çalışıyor, ağzını kilitliyor..ama bizim yediğimiz yemekleri versen hepsini götürecek...
Bu arada bel ağrısı çekenler yatarken bacağınızın arasına yastık almayı unutmayın çok işe yarıyor ...
Müjdecim tabi sen artık tecrübelisin ha 2 ha 3:)Açıkçası bizim evde durum nasıl olucak merak etmeye başladım.Kizlaarr iki cocukla dinlenmeyi pek düşünmeyin demek istemiyorum ama
Gercekler var maalesefben Ayşe'yi doğurduğum zaman iki yatılı kadın vardı düşünsenize, ama yinede 3. Gün serrayi kucağıma almak zorunda kalmıştım ve Asıri kanamam olmuştu
Allah hepimize kolaylık versin... Ben bu sefer kendi adıma daha kolay olacağını umuyorum, 3 un 2 den farkı yok gibi :)
Özlemim dogum ne zaman senin canım? Allah kolaylık versin inşallah...
Gülüm uğra böyle, yalnız bırakma bizi
Semacim bittimi hazırlıklar?
Edacım senin ne güzel ikinci de ele avuca gelir oldu.Darısı bizim başımıza.bEN DE MERAK EDİYORUM İKİ ÇOCUKLU HALİMİ.allahtan bool sabır diliyorum:)
Müjdecim tabi sen artık tecrübelisin ha 2 ha 3:)Açıkçası bizim evde durum nasıl olucak merak etmeye başladım.
Benim çok şükür herşey bitti sayılır.Bi 'Emir Nidal' eksik:)O da sağlıcakla gelir inşallah.Hepimizin ki tabi sağlıkla gelsin.
Canım ya kusuruma bakma vallahi ne uzadı görüşme ısımız .. Hakikaten en son hastaneye gelirsin artık sonrada eve buyurursun :)Kızlar valla bu aralık ayında kalsam gene eylülde doğururum
hiç de istemiyorum hamileliğin son evrelerinin yaza gelmesini ama ayçayla arası tam 4 yaş olur
neyse ben bi kalayım da artık doğum iznine dönemine şuna buna bakmıyorum allah ne zaman verirse
ama çok da korkuyorum herşey sil baştan offff
bu arada burayı da çok özlüyorum aslında ama 2. bebeği isteyenler topiğine takılıyorum orda da sizden iyi olmasınlar
çok tatlı kızlar var.
Sema,Müjiii çok öpüyorum sizi de minnoşları da
Müjde ben diye diye en son heralde senin 3 numarı görmeye gelecem
toptan çıkaracam bu tanışma işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?