2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maaaşallah yakışılı behlül

nasıl tırmanıyor kıss biimki henüz öyle akrobatik hareketler yapamıyor.

ay bunlar çok fenalar ya şu hale bak aynı benım alpberk e benziyo ismet..
aytencım evet çok erken amabu eğitim amaçlı bıyer değil sadece oyun oynuyor uyuyor yemek yediriyolarmış
burda benle ve babasıyla gördüğü 2 -3 kişi oda bizim arkadaşlarımız çocuk türkıyeye gittiğinde acayıpleşiyo ya kımseye gitmıyo kalabalık ıstemıyo bilmıyorum bakalım konuşcam akşam eşimle..

hicran insallah bu defa kavuşur bebeğine boş dönmez mısafirlerin...
anacım senınde misafirin hiç bitmıyo ya aynı annem gibisin bi basın boş kalmıyo yazık valla sanada...

vallahı tırmanıyo teyzesi çok fena..ben bebekken totomu kaldıramazdım ayıpalağı gbiydim çünki..bu şempanze kılıklı behlül herbiryere tırmanıyo herifin dur durağı yok maymun doğurmuşum ben aslında:)

Oyy Maaşallah çok tatlı annesi, bu bebişlerin yapamayacakları iş yok güç kuvvet onlarda süperman gibiler yada örümcek adam mı desem her yere tırmanıyolar yaa.
senin oğlan o kadar da yaramaz değilmiş öyle gördüm ben çünkü masada o çiçekler saksılar gayet güzel duruyo, bizde çiçek miçek yok artıkın...:))

bence imkanın varsa yarım gün olsun ve kreşe canım madem tam gün istemiyosunki bana göre zaten evde olan birinin çok fazla kreşe vermesi gerekmiyor kreşle konuş yarım gün götür öğleden sponra yada önce çocuk içinde iyi olur .
hicrancım senin misafirde bitmezzzz işinde bitmezzzzz

allah kolaylık versin bacummm

valla ne yalan söyliyeyim ben senin gibi olamam yavvvv çok yoruyosun kendiniii arkıdeşimmmmmm
bitmez bacım bitmezzzzzzzzz ama misafirir sevyom ben anama çekmişim yapıp yedireyim çok severim e tabii ceylinle şu zamanda çok zor oluyo ama netçen misafirlerimde bi ümit için geliyorlar inşallah dilekleri kabul olurda ben yorulayım önemli diil yani:Saruboceq:
inşallah bebeğine kavuşurrr bu sefer allah bir daha yaşatmaz o üzüntüyüüü
inşallah canım inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
şekerpare iyi gider demi ama bacım ben hazır yapmıyomki kendim yapıyom hamurunu şekerparenin yani öle bildiğin şerbeti hazırla marketten al içine at değil kaydirigubbakcemile3 bu deli arkadaşın hep uğraşmayı sever ya ondan yaniikaydirigubbakcemile3
size bu sabahtan kahvaltı örneğimiz:)
http://img33/pc051478.jpg/1/w320.png[/IMG
bu sandalyeye tırmanıp ordan masaya çıkıyo arkadaş:)
RL=http://g.imageshack.us484.jpg/1/]
[/URL]

paşalar masa üstünde yemek yerrkaydirigubbakcemile3 ısır onu yerime accık poposunundan cokacimcoook

hicran insallah bu defa kavuşur bebeğine boş dönmez mısafirlerin...
anacım senınde misafirin hiç bitmıyo ya aynı annem gibisin bi basın boş kalmıyo yazık valla sanada...

sağol canım inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
evet misafirim hiç bitmez ama benim ortanca kardeşim ve anam benden fenadır misafirimiz eksik olmaz ama okadar da fazla değil yaa ben aileyi misafirden saymıyom onlar normal geliyorkaydirigubbakcemile3

Aslı canım umarım guzel sonuclar alırsınız..

tşkler duygucum en kısa zamanda deniyecegim.
geçmiş olsun İpegimize inşlah daha iyi olur annesi.
Mevlüdecim peki zaman olarak ne kadar sürüyor ve biz büyüklere bakıldıgı gibi mi bakıyorlar.tşkler.
oyy maaaşallah yakışılı behlül

nasıl tırmanıyor kıss biimki henüz öyle akrobatik hareketler yapamıyor.
ayy evt Ayten çok dogru diyorsun yakışıklı Behlül ne güzel çıkmış maşallah Umut canım gerçekten nasıl tırmandı masaya gerçekten fazla hareketli anlaşılan Allah yardımcın olsun canım.
Umutum tlfda konuştuk canım eko olayı anlattıgım gibi çok tşk canım benim. yerimseniben
Herkese güzel pazarlar diliyorum.gerçi gün bitmek üzere ama. opuyorumnanaktan

Hicrann kolay gelsin canımm sen dinlensen iyi olacak güzelimm.

ıyi akşamlar arkadaşlar ...
Biz taşındık çok şükür.Şuan daha çok misafirmişiz hissini yaşıyorum, zamanla alışırız tabi.Gardrop yerleştiriyoruz Alya'yla beraber ,dizmem için bana kıyafet veriyor ama daha çok dizdiğimi bozma peşinde.Perdeleri asmak için kullandığımız merdiven bizim tam anlamıyla başımızın belası oldu.Bi bakıyoruz kaşla göz arasında Alya en son merdivende.Bu kızım hiç bana çekmemiş ben ötlek o ne anlamadım gitti.
Daha dün taşındık ama elbirliğiyle çok şükür Allah'ıma çoğu gitti azı kaldı.Kalanları yavaş yavaş yapıyorum artık.Kocaman bi salonu var evin orasını düzenlemek eşime ait ortadaki koli yığınının içindeki kitapları dizmek onun işi.
Ama arkadaşlar sahiden bigün evimize beklerim sizi...

Umutcum ne Behlül'ü o çok daha şahsına münhasır yakışıklı bi çocuk maşallah.ıleride karizmatik olacağı kesin ama bununla beraber, entellektüelliği,iyi bi bilgi birkimini ve karakterli bi kişiliği de taşır bünyesinde inş.(Ayrıca bunları kızım ve hepimizin afacanları için de çok istiyorum)

Hicrann kolay gelsin canımm sen dinlensen iyi olacak güzelimm.

opuyorumnanaktan sağol canım bandinlenmek haram canım haram ceylinde huzur vermiyo eşim de yok evde bugün kuzenini karşılamaya gitti havaalanına ordan ablasına geçti tabii ben kaldım ceylinle başbaa gelde iş yap tubada bugün hiç yardım etmiyo aksine ceylini ağlatıyo yaramazlık yapıyo diye kızmış iki defa ağladı geldi yanıma ablasını şikayet ediyor gözyaşınıda eliyle silerek ablası bilgisayaa girmesine izin vermedim diye trip atıyo bana o nedenlede yardımcı olmayacakmış bende celin bacaklarıma dolanmış vaziyette iş apmaya çalışıyom hala ve daha bitmedi işler çok var çokkk

güle güle otur canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin bi yandan da kolay gelsin ama bitier biter sende yorgunluk kahveni içer evine bakarsın alışırsın

gülsümcüm sende mustafannın eşyaları sakladığından bahsetmişsin eee çocuk haklı alma elinden sendekaydirigubbakcemile3
sen elinden alırsan oyuncağını oda saklar sendenkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana ceylinde öle valla hele peçete olayı aynen bide parçaları oyuncak sepetine koyuyor ben toplıyom diye allahtan bi yerde topluyor halı altlarına dolaplara koysa düşünemiyom ev biri gelse bu kadın ne pasaklı dicekkk hoş pasaklının teki oldum ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

selamm kızlaarr
geçmişi çok okuyamadım,günlerdir şööllee göz ucuyla okuyorum ama bişey yazamadan kalkıyorum
keyifler yerindedir umarım
hasta bebeklerımız varsa çok geçmiş olsun
mertte bugün 5 kez kaka yaptı..
su çiçeği aşısını yaptırdınızmı?

hicran aslı serap selma tezyeleri eksik olmayın teşekkür ederiz...
semacım yenu yuvan uğur getirsin sana..iki tatlı hanım bülbül gibi yaşayın yuvanızda:)teşekkür ederim güzel temmennilerin için amin canımbenim cümlemize işallah..valla sen bi yerleş hayırlısıyla ben cok isterim gelmeyi...

hicrancım hazır yapmicanmıı!!eh ozaman ben yorum yapamıyorum..allah yardımcın olsun..allah sana sağlık versinde hep dirliğin daim olsun canımbenim.

serapcım ipek yavrusunun ishali halamı devam edıyo yahu..ama ağır şeklini atlattınız allahın izniyle tabi..kefirde cok iyi bağırsak florasına serapcım..kayınvalıdem bulmuş hakıkı kefır kendı evde yapıyo..sizde bulabılırsınız yada hazırlarda gayet güzel katkısız..ben buldukça vermeye çalışıyorum..aslında gece maması olarak kefır süper hem dişleri çürümez...

bende bugun mısırlı karalahana yaptım:)))tarifi vereyım
karalahanayı tereyağında az salça az mısır unuyla kavurdum..ben herşeyı hemen hemen elektrıklı duduklum var,onda pişiriyorum,allahtan almışım onu yoksa çoktaan ıkıncı sayfa haberıydım:))kasımpaşada bi kadın düdüklüyü patllattı:))..soora bi baş sarımsak havu. yarma bugday ve yarma mısırla bu az kaburdugumuz karalahanyı düdüklüye koyuyos,karalahayanı kavurdum cunkı hiç pişmiyo meret,soora kuzu gerdan koyuyom bi küçük etli,dilerseniz yarma bugday ve mısırın yerıne bulgurda katabılırsınnız ben ne bulursam katıyorum:)işte bukadar..valla bu sferkı güsel olmuş..bugunde buranın yöresel pazarı var ınebolu pazarı,bahce patatesı yok tarhanası ev pekmezı köy ekmeği felan satıylıo,ordan ıkı farklı tarhana aldım birini pişirdim eh işte çok begenmedım şimdi dierinin tadını denicem olmadı ıkısını karıştırırım napim:)bayanmikser olaraktan:)

Son düzenleme:
emelcım bız 13ncu ayda yaptırmış bugunlerde hepatıt a yı yaptırıcaz..sulumuydu kakası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…