2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

emel kızz naber..mert yakışıklısı nasıl? umarım biran önce ileşir.dışkısı sümüksü yeşilimsi kanlı falan ise tehlikeli oluyor...
ali kim gıı ? ))))

emel kızz naber..mert yakışıklısı nasıl? umarım biran önce ileşir.dışkısı sümüksü yeşilimsi kanlı falan ise tehlikeli oluyor...
ali kim gıı ? ))))

hey hatunce kaydirigubbakcemile bır emelımı tanırsın burda. bıze selam eden yok mu ? :umursamaz:

emele selam çaktım..kaçtı..yarın bir alo diyeyim ...buara arayamadım emlciiimmiiii..kızgın herhalde bana..:tomato:klava:

betülçük sen yoktun gıı ..az önce sadece emel le ben vardım..sen zaten arada ruhani takılıyon buraya.görüyom.bir kiş fazladan görüüü.ama ismi yok.heh diyom kesin bizim amasyalı betül.ne zamn geliyosun buralara...

ayy bak şafak 11 kalmış..allhım tez zamnda kavuştursun.zamn çabuk geçiyor.tabii bir de sana soralım..ama alllhm mutlu ailene bir an önce kavuştursun..allh tüm askerlerimeze sabır güç versin..

İyi gecelerrr Kızlar..
Yılbaşından sonra giremedimm geçmişi okuyordumm...

Emelcim saol canım iyiyim sen nasılsın? Mert ishal olmuşş,bol bol muz ver canım belki soğuk almıştırr karnı.
Bende hazırlık yapıyordumm,yarın 7 gibi uçağımız var,gidiyoruz sonunda...Bir iki hafta kalmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa inşallah..

Aslıcım biz çektirmedik,hayırdır? niye sizden öyle bir şey istedi dr.unuz? inşallah ciddi bir şey yoktur canım...

Umutcumm İsmet Paşamız ne tatlı olmuş yaa,Maşallah...

Betülcüm,biz kahvaltımızı çok değiştirmedik canım eskisi gibi bebe bisküvisi ,peynir,yumurta vs..
Bende bu kahvaltıdan sıkıldığını düşünüyorum ama bizimki omletmiş,patetesmiş sevmyor maalesef..

betülcüüüüüm istanbula kar yağıyordu az önce.aklıma sen geldin.geçen sene kar yağarken konuşmuştuk burda.şimdi gideyim ben de bir ciğara püfletim.

şşş noluyo ole ç.k mükk ayıp oluyo :mymeka: :roflol: tabı gızlı takıp edıyorum burayı gorunursem olmaz.. :ecrin_bebek:
amasyanın vadesi doluyo örtmenim 15-16 gun sonra direksıyona gecerık Allahın ıznıyle pis havalı bol trafikli gozunu sevdıgım metropolitanımıza doğrucana... :içelim:

ali kim gıı ? ))))
sağol,mert uyuyo..moksuz bir gün geçirmek istiyorum yarın:)
alimi..hehee

emele selam çaktım..kaçtı..yarın bir alo diyeyim ...buara arayamadım emlciiimmiiii..kızgın herhalde bana..:tomato:klava:
e bi zahmet yanii..Çok üzgünüm çoook

ayy bak şafak 11 kalmış..allhım tez zamnda kavuştursun.zamn çabuk geçiyor.tabii bir de sana soralım..ama alllhm mutlu ailene bir an önce kavuştursun..allh tüm askerlerimeze sabır güç versin..

amııın anacum amıınn Allah razı olsunn....

yanı kahvaltı karısımı mı yıyorsunuz canım..
yıne yıyorsa masallah yeterkı yesın tabı.. yalnız ben gdo mevzusu patladıgından berı toz karısımlar, bebe bıskuvılerı, tahıllılar fılan onları kestım hep...

betülcüüüüüm istanbula kar yağıyordu az önce.aklıma sen geldin.geçen sene kar yağarken konuşmuştuk burda.şimdi gideyim ben de bir ciğara püfletim.

anee, demek kar dustu artık.. ben hatırlayamadım ama normaldır , püflet benım yerımede.. yalnız benımkını marlbora mentollu yada salem ona alısıkım :umursamaz:
en son 1 ayı gectı esımle teldeyken ıcmıstım bı kac tane, ılk uzun sohbetımızdı keyıf yapmıstım :)) ondan oncede te ramazandan sonra abım askerden ızne geldıgınde yakmıstık karsılıklı..
anam sankı burda yok sıgara... ama onuda ozlemısım yaylanarak tuttumeyı...

Evt karışım yapmazsam asla hepsini ayrı ayrı yediremem..
Bende kahvaltı tozlarını,tahılları çoktan bıraktım sadece bebe biskuvisine devam ediyorumm...
Bu arada Borada alerji çıktığı için evin hiç bir yerinde sigara içemiyoruz..Balkonumuzda yok işkence çekiyoruz resmen..20 cmlik balkon gibi yerden bi gün aşağıya düşücemmm,bu gidişle..
Sözün kıssası sizde dikkat edin,bulunduğu odaya gitmesin kokuu..

aynını bende yapıyom canan zorlayınca tadını alıp öle yiyor az da olsa kaydirigubbakcemile3

kilona başlıcam şimcik senin heee çırpı karukötükedihüso ulen ben kaldım 72 de inmiyom bi ara 71 olmuştum gene çıktım taıldım ama allah var yukarda bıraktım işin ucunu sadece 7 edn sonra yemek yemiyom ama arada aburcunur kaçıyo valla almıyom ama veremiyomda bide spor yapabilsem halim kalmıyoki spora valla tembellikte var tabii netçem bilemiyom bakem

yok canım kokuya mazur bırakmak soz konusu olmaz, ben balkonun kapı acıp yere oturuyodum evdeyken, sırtımı demırlere dayayıp püüff...
ulen sigarayı keyıfle ıcemezsem nıye ıcıyım kı zaten keyıf ıcın ıcıyorum onda da rahat edemıyoruz.. ) acık mekan rahat oluyo bu konuda..
Aman dıkkat et ha sende... :)

hey hatunce kaydirigubbakcemile bır emelımı tanırsın burda. bıze selam eden yok mu ? :umursamaz:
kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.a.s.kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

gel bacım beraber tüttürek karşılukluuukaydirigubbakcemile3
valla şaka bi yana bırakmam lazım ama nasılll hiiiç içimden gelmiyooo aklım başka elim başka sölüyoooo =))))))))))

Biz bu alerji testinden öncee mutfakta içiyorduk tabi kapıları kapatıyordukk ama kokuyu biz hissetmesekte gittiğini biliyordumm annem vs..içmeyenler söylüyordu koknunun geldiğini..Bu alerji testi gindeme gelincede katiyen içmiyoruz artık..İnşallah temelli hayatımızdan çıkarırız...
Gerçi dediğin gibi sen içmiyorsunn ayda yılda bir,ne güzel..Cananda fazla içmiyordu...
Ama eşleri içen olabilir aramızda

bende balkonda içiyodum ama çok soğuk bee yaa bazen mutfakta içme gafletinde bulunuyom ama kapı altına bi örtü koyuyom bide mum yakıyom o zaman pncerede aralık içiyom cigarayı sonra en az 5 dk öle kalıyom duman koku yok olsun diye sonra kapıyı açıyom gidiyom diğer odalara ulen bi sigara için neler yapıyombe kaydirigubbakcemile3

kahvaltıyı bende karışık veriyom hala peyniri yumurtayı ekmeği bisküvisini süt veya mamasını zeytinyağı yada tereyağ ezilmiş ceviz veya fındık koyuyom bizim cadı peyniri kaşarı yerdi önceleri az verirdim boğazında kalır diye dişler henüz çıkmamıştı ya bide peynir tuzlu diye bizim kahvaltımıza saldırırdı sonra sonra yememeye başladı şimdide tek olarak veremiyom zeytine de bayılırdı onuda yemiyo netçemi şaşırdım bu karşışım olayı nezaman biter acep yaww tubada nasıl yapmıştım anımsayamıyom bundım herhlade.ben hazır kahvaltıları hiç vermedim ama bisküviyi bende veriyorum ev de yapmak lazım onun peşindeyim şuaralar denemeler yapıyom ama tutturamıyom kaydirigubbakcemile3

kız sizin ne testi yapılmıştı ıge mi ne çıktı sizde sonuçlar bizimki çarşamba günü belli olcek.bizim ailede aleji pek yok aslında anam dışında yanii bildiğim kaadrı ile yok kardeşlerimde de bariz bişii yok eşimin ailedede ama bende ve büyük kızımda alerjik astım var benimki dönem dönem azalıyor dönem dönem çoğalıyor gıda alerjilerim var toz tüylü hayvan polen penisilin vsss böle liste uzuyor =( inşallah ceylinde bişii çıkmaz yaww

Sorma Hicran ya,bizde ne şekilden ne şekile giriyoruz,eşimde öyle tat alamıyorr,5 kat aşağı iniyorr içmek içinkaydirigubbakcemile3
Ben kaçıyoruM kzılar,Allah rahatlık versin..
Bu arada bir kaç gün giremeyeceğimmm int.. işini ayarlayana kadarr
BB

Evt Ige testi yapıldı,sonuç 87 çıktı 60ın üstü olunca alerjisi var demek oluyormuş..
Neye alerjisi olup olmadığını anlamak için 2-3 yıl bekleyeceğiz ..
Sizin niye sonuç o kadar geç çıkıyor bizimm 2-3 saat sonra çıkmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…