emel kızz naber..mert yakışıklısı nasıl? umarım biran önce ileşir.dışkısı sümüksü yeşilimsi kanlı falan ise tehlikeli oluyor...
ali kim gıı ? ))))
betülçük sen yoktun gıı ..az önce sadece emel le ben vardım..sen zaten arada ruhani takılıyon buraya.görüyom.bir kiş fazladan görüüü.ama ismi yok.heh diyom kesin bizim amasyalı betül.ne zamn geliyosun buralara...
sağol,mert uyuyo..moksuz bir gün geçirmek istiyorum yarın:)emel kızz naber..mert yakışıklısı nasıl? umarım biran önce ileşir.dışkısı sümüksü yeşilimsi kanlı falan ise tehlikeli oluyor...
ali kim gıı ? ))))
e bi zahmet yanii..Çok üzgünüm çoookemele selam çaktım..kaçtı..yarın bir alo diyeyim ...buara arayamadım emlciiimmiiii..kızgın herhalde bana..:tomato:klava:
ayy bak şafak 11 kalmış..allhım tez zamnda kavuştursun.zamn çabuk geçiyor.tabii bir de sana soralım..ama alllhm mutlu ailene bir an önce kavuştursun..allh tüm askerlerimeze sabır güç versin..
ıyi gecelerrr Kızlar..
Yılbaşından sonra giremedimm geçmişi okuyordumm...
Emelcim saol canım iyiyim sen nasılsın? Mert ishal olmuşş,bol bol muz ver canım belki soğuk almıştırr karnı.
Bende hazırlık yapıyordumm,yarın 7 gibi uçağımız var,gidiyoruz sonunda...Bir iki hafta kalmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa inşallah..
Aslıcım biz çektirmedik,hayırdır? niye sizden öyle bir şey istedi dr.unuz? inşallah ciddi bir şey yoktur canım...
Umutcumm ısmet Paşamız ne tatlı olmuş yaa,Maşallah...
Betülcüm,biz kahvaltımızı çok değiştirmedik canım eskisi gibi bebe bisküvisi ,peynir,yumurta vs..
Bende bu kahvaltıdan sıkıldığını düşünüyorum ama bizimki omletmiş,patetesmiş sevmyor maalesef..
betülcüüüüüm istanbula kar yağıyordu az önce.aklıma sen geldin.geçen sene kar yağarken konuşmuştuk burda.şimdi gideyim ben de bir ciğara püfletim.
amııın anacum amıınn Allah razı olsunn....
yanı kahvaltı karısımı mı yıyorsunuz canım..
yıne yıyorsa masallah yeterkı yesın tabı.. yalnız ben gdo mevzusu patladıgından berı toz karısımlar, bebe bıskuvılerı, tahıllılar fılan onları kestım hep...
anee, demek kar dustu artık.. ben hatırlayamadım ama normaldır , püflet benım yerımede..yalnız benımkını marlbora mentollu yada salem ona alısıkım :umursamaz:
en son 1 ayı gectı esımle teldeyken ıcmıstım bı kac tane, ılk uzun sohbetımızdı keyıf yapmıstım :)) ondan oncede te ramazandan sonra abım askerden ızne geldıgınde yakmıstık karsılıklı..
anam sankı burda yok sıgara... ama onuda ozlemısım yaylanarak tuttumeyı...
canikoom evet temelde 2 öğün yiyor.aralarda meyve vs. bişeyler yerse yer.ama beni gün içinde 1-2 kere eiyor.geceleri de..iştah sorunu var.ama eminim emmeyi bıraksa açılacak.
mesala buğün tavuk sulu tarhanalı bir çorba yaptım.inatla kafasını sağa sola sallayıp yemiyecem diyor.ama saat olmuş 5 yemesi gerek.bağıryor.zırlıyor.ben de zorla kaşığın ucuyla ağzına soktum.tadını aldıktan sonra da ağzını açıyor ver diye.1 dolu küçük kase yedi.ara ara böle şeyler yapıyor.ben de zorla ağzına biraz atıyom.tadını alınca az da olsa yiyor.siz de deneyin.yemiyor diye bıraksam yemeyecek velet.
yarın boş günüm.öğretmen arkadaşlar gelecek.akşamdan annemle mamalar yaptık.afiyetle yiyeceğiz.bu arada aytenim ben oldum 56 kilo.doğumdan sonra 48 kilolara düşmüştüm ben.benim gırtlak diri.ama daha fazla almamam gerek.kııss bana büyümü yaptırdın neeee...sen alemdesin.mankenliğe devammı..))))))
Evt karışım yapmazsam asla hepsini ayrı ayrı yediremem..
Bende kahvaltı tozlarını,tahılları çoktan bıraktım sadece bebe biskuvisine devam ediyorumm...
Bu arada Borada alerji çıktığı için evin hiç bir yerinde sigara içemiyoruz..Balkonumuzda yok işkence çekiyoruz resmen..20 cmlik balkon gibi yerden bi gün aşağıya düşücemmm,bu gidişle..
Sözün kıssası sizde dikkat edin,bulunduğu odaya gitmesin kokuu..
kaydirigubbakcemile5a.s.a.s.a.s.kaydirigubbakcemile3
hey hatunce kaydirigubbakcemile bır emelımı tanırsın burda. bıze selam eden yok mu ? :umursamaz:
ıyi gecelerrr Kızlar..
Yılbaşından sonra giremedimm geçmişi okuyordumm...
Emelcim saol canım iyiyim sen nasılsın? Mert ishal olmuşş,bol bol muz ver canım belki soğuk almıştırr karnı.
Bende hazırlık yapıyordumm,yarın 7 gibi uçağımız var,gidiyoruz sonunda...Bir iki hafta kalmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa inşallah..
Aslıcım biz çektirmedik,hayırdır? niye sizden öyle bir şey istedi dr.unuz? inşallah ciddi bir şey yoktur canım...
Umutcumm ısmet Paşamız ne tatlı olmuş yaa,Maşallah...
Betülcüm,biz kahvaltımızı çok değiştirmedik canım eskisi gibi bebe bisküvisi ,peynir,yumurta vs..
Bende bu kahvaltıdan sıkıldığını düşünüyorum ama bizimki omletmiş,patetesmiş sevmyor maalesef..
amııın anacum amıınn Allah razı olsunn....
yanı kahvaltı karısımı mı yıyorsunuz canım..
yıne yıyorsa masallah yeterkı yesın tabı.. yalnız ben gdo mevzusu patladıgından berı toz karısımlar, bebe bıskuvılerı, tahıllılar fılan onları kestım hep...
anee, demek kar dustu artık.. ben hatırlayamadım ama normaldır , püflet benım yerımede..yalnız benımkını marlbora mentollu yada salem ona alısıkım :umursamaz:
en son 1 ayı gectı esımle teldeyken ıcmıstım bı kac tane, ılk uzun sohbetımızdı keyıf yapmıstım :)) ondan oncede te ramazandan sonra abım askerden ızne geldıgınde yakmıstık karsılıklı..
anam sankı burda yok sıgara... ama onuda ozlemısım yaylanarak tuttumeyı...
yok canım kokuya mazur bırakmak soz konusu olmaz, ben balkonun kapı acıp yere oturuyodum evdeyken, sırtımı demırlere dayayıp püüff...
ulen sigarayı keyıfle ıcemezsem nıye ıcıyım kı zaten keyıf ıcın ıcıyorum onda da rahat edemıyoruz..) acık mekan rahat oluyo bu konuda..
Aman dıkkat et ha sende... :)
Evt karışım yapmazsam asla hepsini ayrı ayrı yediremem..
Bende kahvaltı tozlarını,tahılları çoktan bıraktım sadece bebe biskuvisine devam ediyorumm...
Bu arada Borada alerji çıktığı için evin hiç bir yerinde sigara içemiyoruz..Balkonumuzda yok işkence çekiyoruz resmen..20 cmlik balkon gibi yerden bi gün aşağıya düşücemmm,bu gidişle..
Sözün kıssası sizde dikkat edin,bulunduğu odaya gitmesin kokuu..
Biz bu alerji testinden öncee mutfakta içiyorduk tabi kapıları kapatıyordukk ama kokuyu biz hissetmesekte gittiğini biliyordumm annem vs..içmeyenler söylüyordu koknunun geldiğini..Bu alerji testi gindeme gelincede katiyen içmiyoruz artık..ınşallah temelli hayatımızdan çıkarırız...
Gerçi dediğin gibi sen içmiyorsunn ayda yılda bir,ne güzel..Cananda fazla içmiyordu...
Ama eşleri içen olabilir aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?