sağol emelim nasılsın mert nasıl kaka meselesi bizdede aynı habire yapıyor cadı kaydirigubbakcemile3 su çiçeği aşımızı biz 2 ay önce yaptık canımselamm kızlaarr
geçmişi çok okuyamadım,günlerdir şööllee göz ucuyla okuyorum ama bişey yazamadan kalkıyorum
keyifler yerindedir umarım
hasta bebeklerımız varsa çok geçmiş olsun
mertte bugün 5 kez kaka yaptı..
su çiçeği aşısını yaptırdınızmı?
hicran aslı serap selma tezyeleri eksik olmayın teşekkür ederiz...
semacım yenu yuvan uğur getirsin sana..iki tatlı hanım bülbül gibi yaşayın yuvanızda:)teşekkür ederim güzel temmennilerin için amin canımbenim cümlemize işallah..valla sen bi yerleş hayırlısıyla ben cok isterim gelmeyi...
hicrancım hazır yapmicanmıı!!eh ozaman ben yorum yapamıyorum..allah yardımcın olsun..allah sana sağlık versinde hep dirliğin daim olsun canımbenim.
serapcım ipek yavrusunun ishali halamı devam edıyo yahu..ama ağır şeklini atlattınız allahın izniyle tabi..kefirde cok iyi bağırsak florasına serapcım..kayınvalıdem bulmuş hakıkı kefır kendı evde yapıyo..sizde bulabılırsınız yada hazırlarda gayet güzel katkısız..ben buldukça vermeye çalışıyorum..aslında gece maması olarak kefır süper hem dişleri çürümez...
bende bugun mısırlı karalahana yaptım:)))tarifi vereyım
karalahanayı tereyağında az salça az mısır unuyla kavurdum..ben herşeyı hemen hemen elektrıklı duduklum var,onda pişiriyorum,allahtan almışım onu yoksa çoktaan ıkıncı sayfa haberıydım:))kasımpaşada bi kadın düdüklüyü patllattı:))..soora bi baş sarımsak havu. yarma bugday ve yarma mısırla bu az kaburdugumuz karalahanyı düdüklüye koyuyos,karalahayanı kavurdum cunkı hiç pişmiyo meret,soora kuzu gerdan koyuyom bi küçük etli,dilerseniz yarma bugday ve mısırın yerıne bulgurda katabılırsınnız ben ne bulursam katıyorum:)işte bukadar..valla bu sferkı güsel olmuş..bugunde buranın yöresel pazarı var ınebolu pazarı,bahce patatesı yok tarhanası ev pekmezı köy ekmeği felan satıylıo,ordan ıkı farklı tarhana aldım birini pişirdim eh işte çok begenmedım şimdi dierinin tadını denicem olmadı ıkısını karıştırırım napim:)bayanmikser olaraktan:)
sulu canım
Geçmiş olsun Serapcım Allah şifa versin.selam kızlar
biz bugün su çiçeği aşısını olduk
ipeğin ishali tam geçmedi ama nispeten azaldı.
yeni yıl herkeze huzur mutluluk getirsin inşallah
kızlar yaramazlık konusunu konuşmuşsunuz
bence kafanıza takmayın bozsun dağıtsın inatlaşmamaya bakın
eve gelen giden oluyor ayıp oluyor diye düşünmeyin çocuklu ev bu olur okadar
bizimkide çekmeceleri dağıtıyor arada hiç bişey demiyorum sonra birlikte topluyoruz
ortalıktanda hiç bişeyi kaldırmadık hepsini bi elinden geçirdi ama artık alıştı bişey yapmıyo
televizyonun dijitürkün kartını bi kere bozdu artık ellemiyor pek
eline bişeyler veriyoruz yiyecek döke saça yiyor
ortalık batıyor tabi ama ne yapalım büyüyene kadar idare edicez
Mevlüdecim ben olsam henüz göndermezdim konuşamıyor diye yani ne oluyor ne bitiyor anlatamaz diye 2 yaşından sonra belki daha iyi olur diye düşünüyorum yinede senin tercihin canım..arkadaşlar bide eşim alpberk için bi kreş bulmuş çok güzel dıyo çocuklarla vakıtgeçiri sıkılmaz dıyo hatanım 5 gunu banada hiç cazıp gelmedı hanı 2 gun olsa bellı satler olur oynar çocuk haklı ama diğer türlü güvenemem ya çok küçük sizdede kreşe yada böle etkınlıklere götüren varmı varsa tepkılerı nasıl çocukların
acaba götürsemmı süreklı benle çocuk evde karar veremedım...
Hayırlısıyla bebeğini alır kucağına inşallah..selamlar kızlar ben geldim ama kalamıcam yarına yatılı misafirim geliyor şehir dışından eşimin kuzeni doktoruma götürücem onu latif beye tüp bebek için deneme yapacak tekrar dan bakalım hayırlısıyla belki bu defa bebeğine kavuşur 6 defa tüp bebek yapıp bebeğini kaybetmiş nasip kısmeti belki istanbuldadr .anlayacağınız bu gün çok işim var hem ortalık temizlenecek hem yarına yemek hazırlanacakki hastaneden dönüşte koşturmayayım evde yatak yorgan çıkarıp hazırlamam lkazım vss çok işi var bugün bide tatlı yapmam lazım ama napsam karar veremedim revanimi şekerpare mi sütlaçmı sütlü irmik tatlısımı yemek olarak pirinç pilavı -haşlama zeytinyağlı yaprak sarma yayla çorba ve salata yapıcam yanına ne yakışır hadi sizde fikir verin
Afiyet olsun canım:)tşkler duygucum en kısa zamanda deniyecegim.
geçmiş olsun İpegimize inşlah daha iyi olur annesi.
Mevlüdecim peki zaman olarak ne kadar sürüyor ve biz büyüklere bakıldıgı gibi mi bakıyorlar.tşkler.
ayy evt Ayten çok dogru diyorsun yakışıklı Behlül ne güzel çıkmış maşallah Umut canım gerçekten nasıl tırmandı masaya gerçekten fazla hareketli anlaşılan Allah yardımcın olsun canım.
Umutum tlfda konuştuk canım eko olayı anlattıgım gibi çok tşk canım benim. yerimseniben
Herkese güzel pazarlar diliyorum.gerçi gün bitmek üzere ama. opuyorumnanaktan
selam..
mevludecım konuşalım..bence ver tabi sen bilirsin ama gerçekten sosyalleşmeye başlıyolar artık ve ben ismetde çok yaşıyorum..duygunun eguşda gözlemlediği gibi(kurban olurum kıyamam ben hayran bakışına)sağlıklı buluyorum sosyalleşmelerini..eşim bikere okulundaki anasınıfına götürdüki ordakı cocuklar 4yaş üstü buna ramen 4saatde zor getirttim eve:)öğretmen kadın eşime-allah eşiniin yardımcısı olsun bir dakika durmazmı bi bebek:)demiş:)eve geldiğinde yatagına ramak kala uykuya daldı seseri köpek:)
kolay gelsin hicrancım..dierleri gitmez bence revanide zordur en iyisi bi şekerpare yapıver:)bize demesi kolay nasılsa:)allah yardımcısı olsun işallah bu sefer boş döndürmesin rabbim..
aslıcım neden çekılıcek eko???
ayy tarifler süper yahuuu..anam ben nere düştüm bu kadınların heppsimi güzel özel vede becerikli olur beyaaahuu:)
İyi akşamlar arkadaşlar ...
Biz taşındık çok şükür.Şuan daha çok misafirmişiz hissini yaşıyorum, zamanla alışırız tabi.Gardrop yerleştiriyoruz Alya'yla beraber ,dizmem için bana kıyafet veriyor ama daha çok dizdiğimi bozma peşinde.Perdeleri asmak için kullandığımız merdiven bizim tam anlamıyla başımızın belası oldu.Bi bakıyoruz kaşla göz arasında Alya en son merdivende.Bu kızım hiç bana çekmemiş ben ötlek o ne anlamadım gitti.
Daha dün taşındık ama elbirliğiyle çok şükür Allah'ıma çoğu gitti azı kaldı.Kalanları yavaş yavaş yapıyorum artık.Kocaman bi salonu var evin orasını düzenlemek eşime ait ortadaki koli yığınının içindeki kitapları dizmek onun işi.
Ama arkadaşlar sahiden bigün evimize beklerim sizi...
selamm kızlaarr
geçmişi çok okuyamadım,günlerdir şööllee göz ucuyla okuyorum ama bişey yazamadan kalkıyorum
keyifler yerindedir umarım
hasta bebeklerımız varsa çok geçmiş olsun
mertte bugün 5 kez kaka yaptı..
su çiçeği aşısını yaptırdınızmı?
[B
serapcım ipek yavrusunun ishali halamı devam edıyo yahu..ama ağır şeklini atlattınız allahın izniyle tabi..kefirde cok iyi bağırsak florasına serapcım..kayınvalıdem bulmuş hakıkı kefır kendı evde yapıyo..sizde bulabılırsınız yada hazırlarda gayet güzel katkısız..ben buldukça vermeye çalışıyorum..aslında gece maması olarak kefır süper hem dişleri çürümez...
sağol bacım inşallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5a.s.İyi akşamlar kızlar bir hafta sonu daha bitti boşmuş buralarda herkes dinleniyor yada miiniklerin peşinde koşuyordur kesin:)
Geçmiş olsun Serapcım Allah şifa versin.
Mevlüdecim ben olsam henüz göndermezdim konuşamıyor diye yani ne oluyor ne bitiyor anlatamaz diye 2 yaşından sonra belki daha iyi olur diye düşünüyorum yinede senin tercihin canım..
Hayırlısıyla bebeğini alır kucağına inşallah..
Afiyet olsun canım:)
Aslıcım çarşamba hastaneden gelince ara merak ederim benopuyorumnanaktan
Sağol teyzesi İsmet kuzusununda maşallahı var pamuk gibi sarı şeker olmuş hele o saçlar lepiska gibi bizede gönderin birazda peruk yapalım egeye:))
Semacım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
biz su çiçeği aşısını cumartesi günü yaptırdık
geçti artık canım allaha şükür
kefiri bende çok seviyorum
büyük marketlere gidemiyorum uzun zamandır
mahalle bakkaldan alış veriş yapıyorum. ordada olmuyo kefir
babamız gelsin alırız artık
14 günümüz kaldı :))
yok canım grip halsizlik vs..yok
ama 5 kez kaka yaptın bugün..
devam ederse götürürüm..opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar
geçmişi okudum yenıyıl dileklerınız çok güzel inşallah herkesın gönlüne göre olur..
betülcüm hoşgeldın aslanı anlatmışsın aynı alpde öle bu dönemleri böle galıba bu bıcırıkların çokda hızlılar dıkkat etmek lazım..
kahvaltıya gelınce..
ben birgun o hazır muhallebılı kahvaltılardan verıyorum diğer gun yumurta pişiriyorumhaşlama yada omlet seklınde çok yemıyo öle oynaya oynaya kahvaltıda domates veriyorum peynır malesef türkıyedekıler gıbı yok krem peynırler kiri olanlardan onlarıda yemıyoöle severek..
tarıfler verılmış ne guzel bende deneyeceğim..
alpberk e kahvaltıdan sonra yerse yoğrut yada meyve verıyorum ben sonra uyuyo uyurken süt içiyo uyanıncada sebze yada çorba yer daha sonra gene elınde biskuv olur sabah yemedıyse yoğurt yer aksam bızımle bizim yemeklerımızden yıyo artık pilav makarna ne bulduysa :)
tabı bunları yaparken yemeklerın hepsi mutlaka döküyoyo yada koltuklara sürüluyı oynaya oynaya yıyo hep
aslıcım alpberk ilk doğugunda yapılmıştı bişey çıkmadı çok şukur ayrıca kalp usg si de yapıldı sonrada yaptırmadık hiç..
umut konuşalım canım msn den musaıt oldugunda..
kızlar alp emmeyı bıraktıgından beri biraz kılo aldı sankı bakalım bu ara hiç dr götürmedım götürcem bi güzel pediatr bulayım en kısa zamanda...
bu arada eşimle bızı yanyana oturtmuyo hemen yanımzda bitiyo ve benı iteklı yo bende dıkkat edıyorum bide kıskançlık başlamasın dıye
bizden böle işte
ıyi akşamlar arkadaşlar ...
Biz taşındık çok şükür.Şuan daha çok misafirmişiz hissini yaşıyorum, zamanla alışırız tabi.Gardrop yerleştiriyoruz Alya'yla beraber ,dizmem için bana kıyafet veriyor ama daha çok dizdiğimi bozma peşinde.Perdeleri asmak için kullandığımız merdiven bizim tam anlamıyla başımızın belası oldu.Bi bakıyoruz kaşla göz arasında Alya en son merdivende.Bu kızım hiç bana çekmemiş ben ötlek o ne anlamadım gitti.
Daha dün taşındık ama elbirliğiyle çok şükür Allah'ıma çoğu gitti azı kaldı.Kalanları yavaş yavaş yapıyorum artık.Kocaman bi salonu var evin orasını düzenlemek eşime ait ortadaki koli yığınının içindeki kitapları dizmek onun işi.
hadi allah kavuştursun az kalmış sen ve betüş kavuşacaksınız yakında eşlerinize hasret bitecek :Saruboceq:
Semacımm hayırlı ugurlu olsun güle güle oturun yeni evinizde.İyi akşamlar arkadaşlar ...
yok canım grip halsizlik vs..yok
ama 5 kez kaka yaptın bugün..
devam ederse götürürüm..opuyorumnanaktan
Semacımm hayırlı ugurlu olsun güle güle oturun yeni evinizde.
Çok sağol canım.
Valla bana uyar Umutcum.Ben de burdan sonra hiç görüşemedim Merve'yle ama merak ediyorum onu ve güzel yüzlü kızı Büşra'yı.
Hepiniz çok sağolun güzel temennileriz için.
Betülcüm bi de ev yeni semt yeni sanırım onun için bi değişik geldi bana.Çok şükür baya toparladık bi salondaki kitaplar kaldı işten geldiğinden beri de eşim onlarla uğraşıyor.Ama kaç günün yorgunluğu ben de bayağı stres yapmış.Bugün kızımı uyuturken ona fazlaca haksızlık yaptım şimdi de vicdanım beni rahat bırakmıyor...
Umutcum ne zaman istersen gelebilirsin Merve'yle görüşecektik Fatih teyken bi denk gelemedik.İnş onu da alıp gelirsin
Hicrancım ben de misafir ağırlamayı sevenlerdenim.Yaptıklarını sevdiklerine sunmak ve uzun masa muhabbetleri ayrı bi motivasyon benim için.
semacım mervecik burdan ayrılalı beridir koptuk..işallah ne güzel olur tabi bi toparlansak hatta 5 6kişi olsak dahada güzel olur hazır salonda büyükmüş madem:)
hicrancım şimdi haftaya sendeler yine öylemi..canımbenim...neyse sen hazırlıgın birazını ettin haftaya allahkeriim artık..
serapcım 14gün kaldı demek:)gözlerinin parıltısını görmüş kadar oldum:)rabbim kavuştursun..
cadıbetüşş:))hadi sen yine ıyısın daha az kaldı şafak sende:)seni gidi yükseleni akrep olan yay senii:)
ben azcık ütü baptım..yavrumu uyuttum..amcası geldi allahtan azcık oyaladı..ben hiç sevmem cüce şubatı şubat gelıyo..neyse..allahın ayı nedıye sevmıyosun dimi:)patolojik vede spiriktüel manyakmıyım acaba:)canım sıkkın aslında...bakalım kabuk deiştirme modundayım..hele bi iyice pullanmayı beklıyorum:)dökücem sonra deişim vakti yaklaşıyo:)
duygucum paşamın saça ihtiyacımı var..onun suratu yeter yahuu..ama o papyonuda nasıl buldun bilemiyorum:))maşallah yavruma.
Allah kolaylık versın canım cocukla daha da zor bu ısler yıne baya bıtırmıssın masallahh..
hataya yolcu kalmasın meshur gailesinden tadıcaz... :içelim:
seni cum ali seniii.... sengözlerimebaksanab :roflol:
datlum kıymatlım
nasılsın iyimisin, ben iyiyim vallaaa çalışmamak züperrr...
senin tosun günde 2 öğünmü yiyor yani şaırıdım ben yaaaaCADIARZU o zaman seninkinde demi var iştah sorunu gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?