2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol emelim nasılsın mert nasıl kaka meselesi bizdede aynı habire yapıyor cadı kaydirigubbakcemile3 su çiçeği aşımızı biz 2 ay önce yaptık canım

he bacım kendim yapacam ayıptır sölemesi pek hamaratımdır yemek konusundadelikafaduldendelikafadulden yapıcaz işte bişiile yaww ben hazır pek sevmiyom o tarz şeyleride
seninde eline sağlık döktürmüşsün bak işte ben o karalahana olaylarını pek bilmem geçende yaptım eşime hayatımda ilk defa hemde ama 10 üzerinden 7 verdi geri kalan da et ve lahanasından dolayıymış aslında satır kıyma ile ve bizim oraların lahansıyla yapaydın süper olurdu dedi ben sevmem hiç karalahana ağzıma da sürmem yani ama eşim bayılıyor her öğün yiyebilir yaniikaydirigubbakcemile3

=() kızlar eşim geldi şimdi görümcem benim misafirleri yatıya alacakmış bu hafta onda kalacaklarmış öle anlaşmışlar ulen ben okadar temizlik yaptım yemek hazırladım hazırlandım yaww.anlayacağınız yaptıklarımı kendimiz yicezzz.aman iyiki şekerpareye başlamamıştım haşlama ve z.yağlı yaprak sarma hazır bide bu akşam yiyeceğimiz yemekleri yapmıştım allahtan az yapmıştım yarına kalmasın diyede bu yemekler yarına yenir yarın akşam yemeği düşünmem pilavı yaparım yanına bide salatayı ok dir onlar kaybeder .=) gerçi haftaya gene uğraşıcam alıştım ben yaparık gene bişiiler

Son düzenleme:
kime diyom huuu herkes bi yerde gene e pazar günü bitmedi tabii bende kendü kendüme konuşup duruyomkaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar kızlar bir hafta sonu daha bitti boşmuş buralarda herkes dinleniyor yada miiniklerin peşinde koşuyordur kesin:)
Geçmiş olsun Serapcım Allah şifa versin.
Mevlüdecim ben olsam henüz göndermezdim konuşamıyor diye yani ne oluyor ne bitiyor anlatamaz diye 2 yaşından sonra belki daha iyi olur diye düşünüyorum yinede senin tercihin canım.. Hayırlısıyla bebeğini alır kucağına inşallah..
Afiyet olsun canım:)
Aslıcım çarşamba hastaneden gelince ara merak ederim benopuyorumnanaktan

Sağol teyzesi İsmet kuzusununda maşallahı var pamuk gibi sarı şeker olmuş hele o saçlar lepiska gibi bizede gönderin birazda peruk yapalım egeye:))
Semacım hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz Allah mutlu mesut yaşamayı nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan

biz su çiçeği aşısını cumartesi günü yaptırdık

geçti artık canım allaha şükür
kefiri bende çok seviyorum
büyük marketlere gidemiyorum uzun zamandır
mahalle bakkaldan alış veriş yapıyorum. ordada olmuyo kefir
babamız gelsin alırız artık
14 günümüz kaldı :))

yok canım grip halsizlik vs..yok
ama 5 kez kaka yaptın bugün..
devam ederse götürürüm..opuyorumnanaktan

sağol bacım inşallah:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5a.s.

hadi allah kavuştursun az kalmış sen ve betüş kavuşacaksınız yakında eşlerinize hasret bitecek :Saruboceq:

inşallah olmaz da canım çok yıpranıyor cocuklar öle olunca .belki yediği bişii yada ilaç veriyorsan ondan olmuştur takip et bakalım.geçmiş olsuna.s.

oy kıskanc erkege bak sen :) hosbulduk canım, evet bu edepsızlerın hepsı aynı hepsı :))

Canım yenı evın hayırlı olsun, saglık, huzur getırsın... ben mısafırmısız hıssını yasmamak ıcın tasındıgımız gun yatagımızda yatıcak sekılde yerlesmeye calısıyorm cok yorulsamda...
rahat edemıyorum heryer kolı, paket fılan olunca soguk gelıyor ev ınsana... alısırsın cabucak canım yerlesınce, merak etme..

hadi allah kavuştursun az kalmış sen ve betüş kavuşacaksınız yakında eşlerinize hasret bitecek :Saruboceq:

hosgeldın canımm, amıın amıın ınsallah, tum bekleyenler ıcın sag salım bıtsın ınsallah... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Hepiniz çok sağolun güzel temennileriz için.
Betülcüm bi de ev yeni semt yeni sanırım onun için bi değişik geldi bana.Çok şükür baya toparladık bi salondaki kitaplar kaldı işten geldiğinden beri de eşim onlarla uğraşıyor.Ama kaç günün yorgunluğu ben de bayağı stres yapmış.Bugün kızımı uyuturken ona fazlaca haksızlık yaptım şimdi de vicdanım beni rahat bırakmıyor...
Umutcum ne zaman istersen gelebilirsin Merve'yle görüşecektik Fatih teyken bi denk gelemedik.ınş onu da alıp gelirsin
Hicrancım ben de misafir ağırlamayı sevenlerdenim.Yaptıklarını sevdiklerine sunmak ve uzun masa muhabbetleri ayrı bi motivasyon benim için.

semacım mervecik burdan ayrılalı beridir koptuk..işallah ne güzel olur tabi bi toparlansak hatta 5 6kişi olsak dahada güzel olur hazır salonda büyükmüş madem:)

hicrancım şimdi haftaya sendeler yine öylemi..canımbenim...neyse sen hazırlıgın birazını ettin haftaya allahkeriim artık..

serapcım 14gün kaldı demek:)gözlerinin parıltısını görmüş kadar oldum:)rabbim kavuştursun..

cadıbetüşş:))hadi sen yine ıyısın daha az kaldı şafak sende:)seni gidi yükseleni akrep olan yay senii:)

ben azcık ütü baptım..yavrumu uyuttum..amcası geldi allahtan azcık oyaladı..ben hiç sevmem cüce şubatı şubat gelıyo..neyse..allahın ayı nedıye sevmıyosun dimi:)patolojik vede spiriktüel manyakmıyım acaba:)canım sıkkın aslında...bakalım kabuk deiştirme modundayım..hele bi iyice pullanmayı beklıyorum:)dökücem sonra deişim vakti yaklaşıyo:)

duygucum paşamın saça ihtiyacımı var..onun suratu yeter yahuu..ama o papyonuda nasıl buldun bilemiyorum:))maşallah yavruma.

pazar bitiyo..yarına allahkerim..

Semacımm hayırlı ugurlu olsun güle güle oturun yeni evinizde.

Emelcim geçmiş olsun. bencede ihmal etme eger geçmezse dra gidin mutlaka. bizde su çiçegini 15 ayda olmuştuk.

Duygucum canım benim çok tşk ederimm ilginden dolayı ararım tabikide canım.
Serapcım canım benim drunuza tekrar bir danışsaydınız ishalini.
Umutcumm canım benim yazılarını bitiyorum senin güldürdün beni demek gazetelerde birinci sayfada olurdun. Yüregini güzel arkadaşım kolay gelsin.
Herkese iyi geceler..

Bu arada Serapçım gözün aydın gerçekten de bişey kalmamış Allah'ın izniyle.Artık Betül'le sen ikinci balaylarınızı yaşarsınız inşşş.

Allah kolaylık versın canım cocukla daha da zor bu ısler yıne baya bıtırmıssın masallahh..

hataya yolcu kalmasın meshur gailesinden tadıcaz... :içelim:

seni cum ali seniii.... sengözlerimebaksanab :roflol:

Son düzenleme:

cum ali hee
umut anladın sen onudelikafadulden

canikoom evet temelde 2 öğün yiyor.aralarda meyve vs. bişeyler yerse yer.ama beni gün içinde 1-2 kere eiyor.geceleri de..iştah sorunu var.ama eminim emmeyi bıraksa açılacak.
mesala buğün tavuk sulu tarhanalı bir çorba yaptım.inatla kafasını sağa sola sallayıp yemiyecem diyor.ama saat olmuş 5 yemesi gerek.bağıryor.zırlıyor.ben de zorla kaşığın ucuyla ağzına soktum.tadını aldıktan sonra da ağzını açıyor ver diye.1 dolu küçük kase yedi.ara ara böle şeyler yapıyor.ben de zorla ağzına biraz atıyom.tadını alınca az da olsa yiyor.siz de deneyin.yemiyor diye bıraksam yemeyecek velet.
yarın boş günüm.öğretmen arkadaşlar gelecek.akşamdan annemle mamalar yaptık.afiyetle yiyeceğiz.bu arada aytenim ben oldum 56 kilo.doğumdan sonra 48 kilolara düşmüştüm ben.benim gırtlak diri.ama daha fazla almamam gerek.kııss bana büyümü yaptırdın neeee...sen alemdesin.mankenliğe devammı..))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…