2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sen nerde kaça yaptırdın biz cerrahpaşaya gittik canım orda yapıldı test

bende senin gibi yapıyorum canım mutlaka ilk kaşığı yemesini sağlıyorum ama çoğu zaman devamını istemiyorrr halbuki lezzetli olsunda yesin diye elimden geleni yapıyorum ( ohhh yenven gariiiiii...

canım ben 50-51 kilo arasında gidip geliyorummm çok şükür eski halime döndüm ama doğumdan kaynaklı göbek var birazcık ve göbeğim çirkinn onuda takmıyorum artık takmamaya çalışıyorum ((

günaydın kızlar..
buün çok işim var bu hafta hep doluyum iki aksamdır mısafirim vardı
bu aksamda eşimın cezairlı arap arkdaşları gelıyor...
yarında sanırım olacak ertesı gun boş diğer gun yıne sanırım mişafir olabilirmiş bilmıyorum bakalım...
aslıcım kaç dk sürdu nasıl yapıldı bilmıyorum canım ben alpberk doğunca mekonyumlu doğmuştu solunum sıkıntısı vardı 3 gun yoğunbakımda kaldı o zaman yapmışlardı tabı bize sorarak ama biz görmedık sadece giderken göstedıler bide dönüşte....
geçmişe şöle bir göz gezdırdım şimdi kalmama lazım ev aksamdan harap bitap durumda temızlık yapıcam aksama yemek mısafirlere hazırlıkçamaşır var bu kadınların işi bitmez ya....

ayten senı rüyamda gördum senınufaklık bize gelmişti ben bıraz bakıyodum alple oynuyolardı yemek yıyolardı güzel vakıt geçiyodu annemler de vardı benim sonra sen aradın konuştuk eşin almaya geldi evlerımızde yakınmış bizim öle başkaseylerde gördum ama tam hatırlamıyorum doğum gunu pastası falan vardı
cuma doğum gunum ya heralde ordan kaldıaklımda gecede rüyama geldi:)

allah hayır etsin canımcım..

keşke öyle bişey olsada bir araya gelip oynasalar nasıl arkadaş arıyor yavrum,, seninkide öyle hatta bunların hepsini bir araya getirsek ne süper olur kaydirigubbakcemile3

sanada kolay gelsin hicran 2 olma yolundasın sanırım kaydirigubbakcemile3

bende fatmayı gördüm rüyamda
fatma benim komşummuş,mertle onlara gidiyormuşuz
durmadan ikram yaptı sağolsun:)
mert yatak odalarına gitti yatağın altına girdi hemen gittim yanına gel oğlum ne işin var burda dedim
onurla oynuyorlar,bende diyorum ki daha önce niye görüşmedik biz ne güzel yakınız diyorum

Hayırlı bi hafta olsun hepimiz için inş...
Aslı canım size de geçmiş olsun.
Mevlüdecim sana da kolay gelsin.Bu arada hazır ordayken dil öğreniyor musun.Benim dile karşı acayip bi sempatim var daGeleceğe dair kendimle ilgili en çok öğrenmeyi hayal ettiğim dillerle ilgili plan yapıyorum galiba.

cum ali hee
umut anladın sen onudelikafadulden

bu kafa ne kafası kızlar yaakaydirigubbakcemile3serserisiniz kızım sizzşakkıdı

edacım hayırlı yolların olsun..çok güzel vakitler geçirin...bol bol fotoğraf çekin oralarda..

oh canıma değsin canan duba olmuşnaniknanikne öylle zarif zarif geziniyodun hah şöylle türkkadını kıvamına gelmişsin azcıkk:icecream:

kaynanam hacamat yaptırdı bugun..banada yaptır ıstersen dedi tırstım anacım yaaa:1shok:

bugun tavuklu kerevızım var ama suyu fazla kaçırdım sanırım düdüklüye koyarkene neysebenneyaptımki

yarın bı kuaföre gitmek ıstıyorum emme nasıl olucak bılemıyorum kaynana hasta anam hasta nereye bırakcem ismetide gitcem bakalım belkı babasına bırakırım anasınıfında oyalar bı ıkı saat ayy nezor ya yalnız olmakk:çok üzgünüm:

Umutcum hakikaten o yalnız olma durumunu ben de çok yaşıyorum.Ablam var ama o da karşıda ha deyince görüşemiyoruz maalesef.Sen yine iyisin bi tarafta annen bi tarafta kayınvaliden.Benim ikisi de şehir dışındalar.
Şimdi mesela dışarı çıkmam lazım ee doğal olarak Alya Menal'le birlikte.Ama buz gibi dışarısı.ıkinci alternatif istediğin şeyi bekle ki eşin gelirken getirsin ki daha çok öyle oluyor.

Bugün yine kimseler yok burda.
Ben de evde öylece oturuyorum bi can sıkıntısı.Allah'a çok şükür Alya var da onunla oyna,ilgilen derken zaman nasıl geçiyor anlamıorum.Bu aralar istrkleri hiç bitmese de,elime aldığım herşeye talip olsa da yine de bin kere şükür Rabbim'e...

evet canım bu hafta fransızca için hoca tututuk gelıcek ınşalah ama ben ertelıyorum mısafirlerden dolayı cumartesı gelır inşallah...

dün aksam tv cilerın yaptıgı pislık yetmıyomuş gibi bideeşim bugun getırmış adamları ayakkabılarıyla girdıler 2 saat balkona ordan odaya gezınıp durdular bıde aksama misfirim var sözde onca temızlık boşa gitti eşimede uyuz oldum tabi yarın gelseler ne olur ondan sonra alpberk de babsının peşinden 2 defa üst değiştim ya ıslatmış kuzum babsı bakıyo sözde şimdimutfaga girdım bişeyler yaptım alpberk tepemde ağlaya zırlaya neyse o uyudu bende bir bakayım dedım tekrar işe dönmemlazım görüşürüz kızlarr....

semacım alpberk olmasa heralde ben burda bi başıma kafayı yerdım hergün şükredıyorum allaha oğlumu bana verdiğive oonu bana bağışladığı için...
çok şükür rabbım evlat sahıbı yaptı bizi allah olmayanlara versın...

evet canım bu hafta fransızca için hoca tututuk gelıcek ınşalah ama ben ertelıyorum mısafirlerden dolayı cumartesı gelır inşallah...

canım cezayirin dili arapca değilmiydi ya...fisfisfis

kızlar hiç MDS duyan var mı aranızda... bildiğiniz etrafınızda başına gelen falan...

canım cezayirin dili arapca değilmiydi ya...fisfisfis

arapca ve fransızca canım
cezair 50 yıl boyunca fransızların sömurgesı altında kalmışlar o nedenle bir çok kişi şirket okul aklına gelebilecek her yerde fransızca konuşuluyo arapca ile fransızcayı karılık konuşuyolar yarı arapca yarı fransızca böle...

Mevlüdecim ne güzel hazır oralardayken fırsattan istifade öğren.
Kesinlikle ben de çok şükrediyorum Allah'a onu bize verdiği için.

iyi akşamlar arkadaşlar

3 gündür Utkuyu katı gıdalara alıştırmaya çalışıyorum mutfakta yemekler havada uçuşuyo köfteler makarnalar pilavlar etler... çok zor oluyo yemek istemiyo tükürüyo ama bunları yutmakta zorlandığı için yaptığını düşünüyorum çünkü yuttuğu zaman seviniyo ve tekrar vereyim diye ağzını açıyo .bugün sanki biraz daha kolay yutuyo gibime geldi. tecrübelilerin ve doktorun dediğine göre kussa bile 8-10 gün bu savaşı vermeliymişim. doktor 20 günde alışanlar bile var dedi bizim alışma sürecimiz o kadar uzarsa ben kafayı yerim herhalde.

Allah bana ve benim gibi bu sorunu yaşayanlara kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…