evt ıge testi yapıldı,sonuç 87 çıktı 60ın üstü olunca alerjisi var demek oluyormuş..
Neye alerjisi olup olmadığını anlamak için 2-3 yıl bekleyeceğiz ..
Sizin niye sonuç o kadar geç çıkıyor bizimm 2-3 saat sonra çıkmıştı..
canikoom evet temelde 2 öğün yiyor.aralarda meyve vs. bişeyler yerse yer.ama beni gün içinde 1-2 kere eiyor.geceleri de..iştah sorunu var.ama eminim emmeyi bıraksa açılacak.
mesala buğün tavuk sulu tarhanalı bir çorba yaptım.inatla kafasını sağa sola sallayıp yemiyecem diyor.ama saat olmuş 5 yemesi gerek.bağıryor.zırlıyor.ben de zorla kaşığın ucuyla ağzına soktum.tadını aldıktan sonra da ağzını açıyor ver diye.1 dolu küçük kase yedi.ara ara böle şeyler yapıyor.ben de zorla ağzına biraz atıyom.tadını alınca az da olsa yiyor.siz de deneyin.yemiyor diye bıraksam yemeyecek velet.
yarın boş günüm.öğretmen arkadaşlar gelecek.akşamdan annemle mamalar yaptık.afiyetle yiyeceğiz.bu arada aytenim ben oldum 56 kilo.doğumdan sonra 48 kilolara düşmüştüe bendm ben.benim gırtlak diri.ama daha fazla almamam gerek.kııss bana büyümü yaptırdın neeee...sen alemdesin.mankenliğe devammı..))))))
ayten senı rüyamda gördum senınufaklık bize gelmişti ben bıraz bakıyodum alple oynuyolardı yemek yıyolardı güzel vakıt geçiyodu annemler de vardı benim sonra sen aradın konuştuk eşin almaya geldi evlerımızde yakınmış bizim öle başkaseylerde gördum ama tam hatırlamıyorum doğum gunu pastası falan vardı
cuma doğum gunum ya heralde ordan kaldıaklımda gecede rüyama geldi:)
cum ali hee
umut anladın sen onudelikafadulden
Hayırlı bi hafta olsun hepimiz için inş...
Aslı canım size de geçmiş olsun.
Mevlüdecim sana da kolay gelsin.Bu arada hazır ordayken dil öğreniyor musun.Benim dile karşı acayip bi sempatim var daGeleceğe dair kendimle ilgili en çok öğrenmeyi hayal ettiğim dillerle ilgili plan yapıyorum galiba.
evet canım bu hafta fransızca için hoca tututuk gelıcek ınşalah ama ben ertelıyorum mısafirlerden dolayı cumartesı gelır inşallah...
canım cezayirin dili arapca değilmiydi ya...fisfisfis
kızlar hiç MDS duyan var mı aranızda... bildiğiniz etrafınızda başına gelen falan...
kızlar hiç MDS duyan var mı aranızda... bildiğiniz etrafınızda başına gelen falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?