iyi akşamlar arkadaşlar
3 gündür Utkuyu katı gıdalara alıştırmaya çalışıyorum mutfakta yemekler havada uçuşuyo köfteler makarnalar pilavlar etler... çok zor oluyo yemek istemiyo tükürüyo ama bunları yutmakta zorlandığı için yaptığını düşünüyorum çünkü yuttuğu zaman seviniyo ve tekrar vereyim diye ağzını açıyo .bugün sanki biraz daha kolay yutuyo gibime geldi. tecrübelilerin ve doktorun dediğine göre kussa bile 8-10 gün bu savaşı vermeliymişim. doktor 20 günde alışanlar bile var dedi bizim alışma sürecimiz o kadar uzarsa ben kafayı yerim herhalde.
Allah bana ve benim gibi bu sorunu yaşayanlara kolaylık versin.
Oy oyy... Allah sabır versın.. hıc bıtmeyen sadece aralayn safak sızınkıde..Herkese tekrardan iyi yıllar dilerim...alkisalkisalkis
Umarım yılbaşı geceniz iyi,eğlenceli geçmiştir.Biz Gökçeadadaydık arkadaşlarımızla
belki duymuşsunuzdur adada elektrik kesikti hep ama orduevindeydik,eğlenceye katıldık
ada halkına göre iyi durumdaydık yani,amannn allah yardımcıları olsun tam mahrumiyet bölgesi
valla hallerine çok acıdım bizim de tayinimiz oraya çıkarmış falan,allah yazdıysa bozsun...
Bu arada bugün eşim suratı asık geldi eve ayy yüreğim sıkıştı gene ayrılık acısı düştü içimemafoldumben...Eşim temmuzda Kosovaya gidecekmiş göreve 6 ay,1 yıla da çıkabilirmiş,bizi götüremezmiş,oyy oyyyy Betülcüm,Serapcım bakınn benim halime de şükredin Allah ayırmasın sizi bi daha ama bizi devlet hep ayırıyor,Allah başka türlü ayrılıklar vermesin,
ne deyim ki ben şimdi vatan sağolsun diyecem o da olmuyor ki...
Sen ek gıdaya geçtiğin ilk dönem püre olarak mı verdin yiyecekleri canım?Ama bence pes etme alışır sonunda Allah'ın izniyle.Burda işin çoğu sana düşüyor.Sen sabırlı olursan Utku da annesinin emeklerini boşa çıkarmaz inş.Bol sabırlı günler diliyorum sana Allah'tan.
Sehercim Ayça da hala genel olarak çorbayla besleniyor katı gıdaları farketmeden kaktırırsak ağzında geveleyip yutuyor ama hani oturupta kaşık kaşık pilavla karın doyurmadı hiç daha
uğraşsam belki yoğurtlu pilav veya makarna,köfte falan yiyecek ama ben başında 1 saat oturacam veya arkasında gezecem ancak öyle arkası arkasına yutmaz.Çorba benim de kolayıma geliyor hem besinleri karıştırıyorum döküveriyorum ağzından uğraşmadan.
Utku hiç mi yutamıyordu yoksa şimdi benim anlattığım usulle mi yedirmeye uğraşıyorsun?
Kızlar gulan06 vardıya İkİzlerİ olan hamİleymİŞ bİlİyomusunuz... Ben yenİ duydum da...
o kimdiki kız hatırlayamadım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
Edacım bizim doğuştan kalbimizde üfürüm vardı ve drumuz bebeklerde genelde olur yalancı üfürümdür dedi 6 ayda bir kontrol ederiz dedi hep hastayken fazla duyuyordu yaş kontolünde birşeyi yok demişti geçen hafta gittigimizde tekrar iyice dinledi artmış dedi kansızlıktan olabilir kan sayımı yaptıralım dedi yaptırdık kan sonuçları güzel çıktı eko yaptıralım neden böyle bir araştıralım dedi bakalım çarşamba günü yaptıracagız inşlah iyi sonuçlar alacagız ben öksürügüne baglıyorum yine hasta oldugu için öyle duydu gibi geliyor.İyi gecelerrr Kızlar..
Yılbaşından sonra giremedimm geçmişi okuyordumm...
Emelcim saol canım iyiyim sen nasılsın? Mert ishal olmuşş,bol bol muz ver canım belki soğuk almıştırr karnı.
Bende hazırlık yapıyordumm,yarın 7 gibi uçağımız var,gidiyoruz sonunda...Bir iki hafta kalmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa inşallah..
Aslıcım biz çektirmedik,hayırdır? niye sizden öyle bir şey istedi dr.unuz? inşallah ciddi bir şey yoktur canım...
Umutcumm İsmet Paşamız ne tatlı olmuş yaa,Maşallah...
Betülcüm,biz kahvaltımızı çok değiştirmedik canım eskisi gibi bebe bisküvisi ,peynir,yumurta vs..
Bende bu kahvaltıdan sıkıldığını düşünüyorum ama bizimki omletmiş,patetesmiş sevmyor maalesef..
anladım canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasn.günaydın kızlar..
buün çok işim var bu hafta hep doluyum iki aksamdır mısafirim vardı
bu aksamda eşimın cezairlı arap arkdaşları gelıyor...
yarında sanırım olacak ertesı gun boş diğer gun yıne sanırım mişafir olabilirmiş bilmıyorum bakalım...
aslıcım kaç dk sürdu nasıl yapıldı bilmıyorum canım ben alpberk doğunca mekonyumlu doğmuştu solunum sıkıntısı vardı 3 gun yoğunbakımda kaldı o zaman yapmışlardı tabı bize sorarak ama biz görmedık sadece giderken göstedıler bide dönüşte....
geçmişe şöle bir göz gezdırdım şimdi kalmama lazım ev aksamdan harap bitap durumda temızlık yapıcam aksama yemek mısafirlere hazırlıkçamaşır var bu kadınların işi bitmez ya....
tşkler canım benim.Hayırlı bi hafta olsun hepimiz için inş...
Aslı canım size de geçmiş olsun.
Mevlüdecim sana da kolay gelsin.Bu arada hazır ordayken dil öğreniyor musun.Benim dile karşı acayip bi sempatim var daGeleceğe dair kendimle ilgili en çok öğrenmeyi hayal ettiğim dillerle ilgili plan yapıyorum galiba.
Gül canım benimm Allah kolaylık versin güzelim gerçekten zor bir durum.Herkese tekrardan iyi yıllar dilerim...alkisalkisalkis
Umarım yılbaşı geceniz iyi,eğlenceli geçmiştir.Biz Gökçeadadaydık arkadaşlarımızla
belki duymuşsunuzdur adada elektrik kesikti hep ama orduevindeydik,eğlenceye katıldık
ada halkına göre iyi durumdaydık yani,amannn allah yardımcıları olsun tam mahrumiyet bölgesi
valla hallerine çok acıdım bizim de tayinimiz oraya çıkarmış falan,allah yazdıysa bozsun...
Bu arada bugün eşim suratı asık geldi eve ayy yüreğim sıkıştı gene ayrılık acısı düştü içimemafoldumben...Eşim temmuzda Kosovaya gidecekmiş göreve 6 ay,1 yıla da çıkabilirmiş,bizi götüremezmiş,oyy oyyyy Betülcüm,Serapcım bakınn benim halime de şükredin Allah ayırmasın sizi bi daha ama bizi devlet hep ayırıyor,Allah başka türlü ayrılıklar vermesin,
ne deyim ki ben şimdi vatan sağolsun diyecem o da olmuyor ki...
Gülsümcüm bahsettigin hastalıgı hiç bilmiyorum canım. Gulan dedigin arkadaşı hatırlıyorum Allah saglıcakla kucagına almak nasip etsin. işi gerçekten zor olacak gibi görünüyor. hayırdır canım senin niye canın sıkkın anlat güzelim.bu gün o kadar moralim bozuk o kadar canım sıkkın ki...
offf offf kimsecikler yok...senağlamasenağlama
Edacım bizim doğuştan kalbimizde üfürüm vardı ve drumuz bebeklerde genelde olur yalancı üfürümdür dedi 6 ayda bir kontrol ederiz dedi hep hastayken fazla duyuyordu yaş kontolünde birşeyi yok demişti geçen hafta gittigimizde tekrar iyice dinledi artmış dedi kansızlıktan olabilir kan sayımı yaptıralım dedi yaptırdık kan sonuçları güzel çıktı eko yaptıralım neden böyle bir araştıralım dedi bakalım çarşamba günü yaptıracagız inşlah iyi sonuçlar alacagız ben öksürügüne baglıyorum yine hasta oldugu için öyle duydu gibi geliyor.
anladım canım çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasn.
tşkler canım benim.
Gül canım benimm Allah kolaylık versin güzelim gerçekten zor bir durum.
Gülsümcüm bahsettigin hastalıgı hiç bilmiyorum canım. Gulan dedigin arkadaşı hatırlıyorum Allah saglıcakla kucagına almak nasip etsin. işi gerçekten zor olacak gibi görünüyor. hayırdır canım senin niye canın sıkkın anlat güzelim.
iyi akşamlar arkadaşlar
3 gündür Utkuyu katı gıdalara alıştırmaya çalışıyorum mutfakta yemekler havada uçuşuyo köfteler makarnalar pilavlar etler... çok zor oluyo yemek istemiyo tükürüyo ama bunları yutmakta zorlandığı için yaptığını düşünüyorum çünkü yuttuğu zaman seviniyo ve tekrar vereyim diye ağzını açıyo .bugün sanki biraz daha kolay yutuyo gibime geldi. tecrübelilerin ve doktorun dediğine göre kussa bile 8-10 gün bu savaşı vermeliymişim. doktor 20 günde alışanlar bile var dedi bizim alışma sürecimiz o kadar uzarsa ben kafayı yerim herhalde.
Allah bana ve benim gibi bu sorunu yaşayanlara kolaylık versin.
ekmeği gofreti felan luplup yututo ama köpek??..yok yavv bizimki mızmız mendebur işine ne gelirse allahın bıdığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?