ayakkabıyla girenlere çok kızıyoruummdün aksam tv cilerın yaptıgı pislık yetmıyomuş gibi bideeşim bugun getırmış adamları ayakkabılarıyla girdıler 2 saat balkona ordan odaya gezınıp durdular bıde aksama misfirim var sözde onca temızlık boşa gitti eşimede uyuz oldum tabi yarın gelseler ne olur ondan sonra alpberk de babsının peşinden 2 defa üst değiştim ya ıslatmış kuzum babsı bakıyo sözde şimdimutfaga girdım bişeyler yaptım alpberk tepemde ağlaya zırlaya neyse o uyudu bende bir bakayım dedım tekrar işe dönmemlazım görüşürüz kızlarr....
Allah yardımcın olsun canım,bir gün gelecek hepsi düzelecek,hemde paşam kendi kendine yiyecek yemeğinialkisalkisalkisiyi akşamlar arkadaşlar
3 gündür Utkuyu katı gıdalara alıştırmaya çalışıyorum mutfakta yemekler havada uçuşuyo köfteler makarnalar pilavlar etler... çok zor oluyo yemek istemiyo tükürüyo ama bunları yutmakta zorlandığı için yaptığını düşünüyorum çünkü yuttuğu zaman seviniyo ve tekrar vereyim diye ağzını açıyo .bugün sanki biraz daha kolay yutuyo gibime geldi. tecrübelilerin ve doktorun dediğine göre kussa bile 8-10 gün bu savaşı vermeliymişim. doktor 20 günde alışanlar bile var dedi bizim alışma sürecimiz o kadar uzarsa ben kafayı yerim herhalde.
Allah bana ve benim gibi bu sorunu yaşayanlara kolaylık versin.
şaka gibi vallaakannehirKızlar gulan06 vardıya ıkızlerı olan hamıleymıŞ bılıyomusunuz... Ben yenı duydum da...
nen var kuzum,dertleşmek istersen arıyım seni.yada buraya yaz beraber dertleşelimbu gün o kadar moralim bozuk o kadar canım sıkkın ki...
offf offf kimsecikler yok...senağlamasenağlama
önce 3 al 1 ödeydi kampanyaEmelcim sizin de kıyafetleriniz hayırlı olsun.Bak hiç aklımda yoktu şimdi aklıma soktunyerimseniben
Ben de hep indirim zamanlarını beklerim alışveriş için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?