2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aslıcım geçmiş olsun canım... inşallah derdiği gibi yalancısıdır... bahsettiğin üfürümü hiç duymadım... rabbim acil şifa versin...

sema teşekkür ederim canım... valla tam belli değil bakalım hangi evrede neyin nesi iyi mi kötü mü.. yavaş yavaş başlıcaz bi yerden... ama insan üzülüyo yaa... hani tek başına olsan önemli değil de bişey olsa bu çocuklara nolucak onu düşünüyorum... rabbimden hayırlısı dert de onda şifa da...

bi de kızımın gözleri kaymş.. dr a götüreceğim ki inşallah geçecektir önemli bişey değildir... küvezde kalan prematürelerde olurmuş genellikle... hayırlısı dediğim gibi dr arıyorum şimdi... iyi bi dr a ihtiyacım var...

Gülsümcüm sana daha önce bahsettiğim bi arkadaşım vardı ya o da inan bana çok korkmuştu bi dönem hastanede kaldı iyi bi tedavi oldu.Şimdi gayet iyi.Onun hastalığının adını bilmiyorum ama inş sorup öğrenirim senin için.Sen hemen olumsuz düşünme Allah'ın izniyle tedaviyle geçer.ınsanlar neleri atlatıyor.
Küçüklükte olan göz kayması hemen netice verirmiş hani bazı küçük çocuklar gözlük kullanır ya o gözlük kullanımıyla bile düzelen bişey.

ayakkabıyla girenlere çok kızıyoruumm
sanada kolay gelsin canım
Allah yardımcın olsun canım,bir gün gelecek hepsi düzelecek,hemde paşam kendi kendine yiyecek yemeğinialkisalkisalkis

Kızlar gulan06 vardıya ıkızlerı olan hamıleymıŞ bılıyomusunuz... Ben yenı duydum da...
şaka gibi vallaakannehir

bu gün o kadar moralim bozuk o kadar canım sıkkın ki...
offf offf kimsecikler yok...senağlamasenağlama
nen var kuzum,dertleşmek istersen arıyım seni.yada buraya yaz beraber dertleşelim

Son düzenleme:
hicroşş ceylinin cicileri hayırlı olsun,bu arada wenice de müthişş indirim var mağazadaki bütün güzel şeyleri topladımm veee %70 daha az ödedimm

ooohhh emelcim güle güle giysin mertim...bende bakim bari geçebilirsem o tarafa...kızlar geçen gün bazamı kaldırdım tunahan da oynuyo yanımda aklımdan da geçiyoki kapatırken tunahanı kollayayım bu şimdi içine girer ay ben birden kapatmaya çalıştım bazayı bizimki girmiş tabi omuzlarına kadar bi baktım tunahan altında Allahtan bastırmamışım biraz ağladı sonra sustu ama ebn ölydum gene Allahım korudu gene ona bişi olsaydı hemde benim yüzümden napardımsenağlama

deryacım Allah korumuş canım,çok dikkat etmemiz gerekiyor
aslı umarım güzel sonuçlar alırsınız
gülsüm mertinde sol gözünde,fotoğraflarında belli olan bir kayma vardı,doktor önemli birşey değil,6 ay snra kontrole getirin dedi.geçmiş olsun

Emelcim sizin de kıyafetleriniz hayırlı olsun.Bak hiç aklımda yoktu şimdi aklıma soktunyerimseniben
Ben de hep indirim zamanlarını beklerim alışveriş için.

Emelcim sizin de kıyafetleriniz hayırlı olsun.Bak hiç aklımda yoktu şimdi aklıma soktunyerimseniben
Ben de hep indirim zamanlarını beklerim alışveriş için.
önce 3 al 1 ödeydi kampanya
snra %70 e çevirmişler
fark eden bişey olmuyo,3 adet almak zorunda kalmıyorsun sadece
geçen gittiğimde çeşitler baya azalmıştı..acele et bence..çok kaliteli ürünler.. badiler 6,pant 11,takımlar 15 e falan geliyor

mert hala uyumadı
bazen tutuyo inadı
odayı temizleyecektim rahatça
ses yok,sanırım uyudu
ben işe başlıyoruumm

slm kızlar
3 gundur mısafir tvyapmaya gelen ustalar falan derken bugun kendımı baya yorgun hissediyorum geçmişi okusum ama yazana kadar unuttum biçok şeyi..
bugün evde temizlikvar eşim yardımcı bulmuş bana saolsun bütün evı temızledı kızcagız ama nedense ben ondan çok yorgun hissedıyorum...

deryacım allah korumuş canım verilmiş sadakanız varmış
semacım bizimde üskat komşumuzun oğlu alpberkden 3 ay buyuk annesı çocuk 3 aylıkken işe başladı bakıcıda sep püre vermiş duydum hala aynıymış kadı gıdaları oda yıyemıyodu buraya gelmeden alpberk i gördu kadın ay dıyo ne güzel yıyo sasırdı kaldı kadın sankı çok acayıp bişey gibi..

burda bir arkadaşımızın oğluna kazak örüyorum daha sonradaalp ile kandıme bişeyler ördum onun resmını koyacagım bu ara amma çok öresım var insana terapi gibi gelıyo valla....
:hulya::hulya:

selamün hello canlar:)

bugun kadınlar günümüz vardı apartman ahalisiyle toplaştık..eh biri 13 biri 16aylık ıkı bebek ve 3 yaşnda başka bi erkek cocugu ıle cebelleştikmi çaymı içtik annamadım o ayrı..yınede ıyı oluyo arada gülüyoruz hem ismet oyle bı kuduruyokı bu saat oldu uyanmadı dokunmuyorum uykuda gıdaymış binevi,4de yatabıldi glen uykusuna kudurmaktan :)ama iismet canım yavrum cok uyumlu bı yavru..misal 3 yaşındakı oglumuz hırçın bı cocuk canı sıkılıyo tümgün evde ve cok şımartılmış,arada hep şiddet uygulamaya kalksada ismet gülen yüzüyle karşılıyınca onu oda afallayıp tavır deiştirir oldu ..nihayetınde 3yaşında ama oda bebek sayılır aslında naapsın..bi aküülü araba alıcam nasip olursa ustunden ınmek bılmıyo onlara gıdınce:)zaten bızım arabadada babasına kaptırmamaya çalşıyo hep şoför mahalini:)ve anladımki apartman köşelerınde 80 100 mkrelerede cocuklar cok sıkılıyo..sosyalleşmelerii ve sağlıkları için ya anaokulu gıbı bı kuruma yada bahcelı arkadaşlı bi ortama ıhtıyacları var..engüzeli yakınlarda ıkıncıyı dogurup ahcelı bıyere taşınmak ama kader buna ne der bilemem...

semacım haklısın canımbenim..ben ismeti olabildiğince seçimlerinde özgür bırakıyorum kendıne zarar gelmiyecek her şekle razıyım..eksiklerim hatalarım çok elbet ama ahlaki değerler ve kendine zararı olucak davranışlar haricinde herşeyi özgür tabiatınca yaşaması taraftarıyım..sustalı maymun gibi bir çocuk olmasın..disiplin bence ençok ahlak iiçin gerekli..odasını dağıtsada olur..dağıtacakta dökecekte..ahh çocuklugum demesin istiyorum..özgürce elimden ne gelıyosa yapabilsin..katı gıda işinde duvara çarptım ama aşıcam işallah zamanla..birde babamız kahvelerden çıkıpta evinin yolunu bilip birazda o yardımcı olsa süper olucak(..çok kızıyorum eşime..iyi bir insan..oglunada düşkün aslında..ama bizmle tüm boş vakitlerini geçirmesini tercih ederdim..birde bizim aramızda sebebi belirsiz bi soğuk hava dalgası var:)ben kızınca kapris yapıyorum oda kendince..iki aynı kutup itiyo ozaman birbirini..aşkından ölmem hiç bi kulun..ama babasın işte..babalığını bilmeliii..........

Son düzenleme:
Ay ne guldum ne guldum yaa nereye gıttı o yaramaz asan kesen bagaran cocuk, mısafır geldı bıze, 2 yasında bır kızları var Allahım kapı aralıgından bı gordu onu cıgıra cıgıra ılle yanına gıdıcek, kız bunu sevıyor oksuyor opuyor fılan bu salmıs kendını ses soluk yok kendını bırakmıs kıza :roflol: suratındakı ıfadeler Allahım bu ne dedım ya ılk defa oluyo boyle bısey kızlarla hıc ılgılenmıyordu hep erkeklere kosardı ılk goruste asıkmı oldu nedır bu kerata az olmayacak valla onu anladım yandık bız.. :roflol: vıdeo ya aldım ay ne guldum yaa tıplerıne, edıyle budu gıbı dolasıyolar evde, ıkısıde aynı boyda fılan cok hos yaa.... cocugun sesı kesıldıı.. Aslan oldu bi kedii :roflol:

Umutcum insan gerçekten çocuğu olunca kalabalığı daha çok istiyor.Hele de çocuklu birilerini.Benim kızım da çocukları görünce çok mutlu oluyor.Bu aralar oyuncak krizi yaşanıyor o ayrı:)
Valla Umut rahat insanlara oldum orası imrenmişimdir.Benim bi türlü beceremediğim bişey.Bundan dolayı bazen kendimden ciddi olarak rahatsız oluyorum.Bu yaştan sonra da nasıl olacak bilmiyorum.

Yerim Aslan'ı ben.ılk aşkını yaşadı demek annesi
Bugün televizyon kurmaya geldi 2 kişi.Alya 1 saniye mi durmaz adamın da 2,5 yaşında bi çocuğu varmış.Diyor ki bu daha bu yaşta böyleyse 2 yaşına gelince yandınız.Ne çekiniyor ne bişey.Adamın hırdavat çantasını karıştırmalar,sürekli televizyon düğmelerine basmalar...Ben kastıkça o daha da burnunun dikine gidiyor ne yapacağım bilemiyorum.

selam millet nevar ne yok ben bugün gene kuzenin tüp bebek olayı ile ilgili dışardaydım tüm gün eve akşam 7 de geldik yemekti vss bu saat oldu gözlerim acıyo yorgunluktan ceylini bile zor doyurdum .teyzoşu baktı ona bugün usluda durmuş kuşum teyzesini üzmemiş.yarın ev temizliği yapıcam perşembe gene hastane yolları dar bize rahim film çekilecek kıza bende gidicem beraber hayırlısıyla şu iş bitse şu prosedürler bende o kıcaz da rahat etsede evimde rahat rahat otursam =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…