2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

klava:klava:klava: uleyyyyyyyyyyyynnnnnnnnnnn bizim damat ne yapmış öleee amaninnn biz böle şeylere gelemeyik bacım söz atıyoz bizzz:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hicroşş ceylinin cicileri hayırlı olsun,bu arada wenice de müthişş indirim var mağazadaki bütün güzel şeyleri topladımm veee %70 daha az ödedimm

sağol emelim sizinkiler dehayırlı olsun.güle güle eskitsin mert bey a.s.

şu mağzaya bende uğricam duydum bakiim ceyline bişiiler alırım belki bende

ekmeği gofreti felan luplup yututo ama köpek??..yok yavv bizimki mızmız mendebur işine ne gelirse allahın bıdığı
aynen anacım bizimkide bi çikolata verilirse gofret vss hemen dalıyor atıyor ağzına ama başka şeye gelince burun kıvırıp ağzından atıyor bazende eliyle dilini temizliyor kaydirigubbakcemile3

sağol canım valla büyüdüler artık karakter oturmaya başlıyor yavaştan yavaştan ve dikkat kesliyorlar herşeye beğenileri ortaya çıkıyor

Kızlar gulan06 vardıya İkİzlerİ olan hamİleymİŞ bİlİyomusunuz... Ben yenİ duydum da...
hadi yaa maşallah 2.geliyor desene .allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin bende biliyom gulanı
bu gün o kadar moralim bozuk o kadar canım sıkkın ki...
offf offf kimsecikler yok...senağlamasenağlama
noldu bacım ne iş canın neden sıkılmış senin.olumunekankayizsmile
kızlar hiç MDS duyan var mı aranızda... bildiğiniz etrafınızda başına gelen falan...

neden sordunki bilgim yok ama hayırdır canım kim için soruyon

ay bu yeni şeyler şok şekerrr
alsanaalsanasmileeyvahedigeldismile boshayallersmile bilmiyorumkismilebayanssulusmile olumunekankayizsmile aklinialirimsmileohaoldumsmileguclubacismile

Hicran Allah kolaylık versin size.Umarım tüp bebek olur da o da arzusuna kavuşur.Zor bi imtihan onun ki de Allah yardımcısı olsun inş.

in canım sağol valla ben dumura uğradım bugün bi dr dan fikir alalım dedik bi kliniğe gittik yok havuz işiymiş yok genetik tahlil yapılacakmış embriyolara vss derken 16.000 fatura çıkar dediler ve zaten %100 garantisi asla olmaz herşey boşada gidebilir maddi olanakarıda iyi değil son şansları adam arabasını satmış geriye bişii kalmıyor maaşlı çalışıyor ev kendinin ama başka bişiileri yok senede 3 defa çay yapıyorlar oda bişii tutmuyor ancak geçim yanii biriktirme zor olur ve son şansıda boşa giderde tutmaz yada düşük olursa yıkılırlar allah yardımcıları olsun.en son benim dr da karar verdiler ama kafaları karışık tabii son şans olunca herkesle konuşmak istiyolardı bende karışmadım gittim onlarla sonra nolur nolmaz dimii iyi olur allahtan kötü olur benden bilmiyorumkismile

allah rahatlık versin bende ceyline sütverem saati geldi uyudu zaten zilli içiremde yatam bende inşallah içer yaww

ya hicrancım absürt bi teklif olucak belki amaboshayallersmileşu esra ceyhana bi başvursalar..onun ekibi çok sağlam bu konuda ve kendısıde tüpbebek sahibi..hem maddı acıdan baya yardımcı oluyolar..yanı parasızlıktan deil ama insan çare derdine düşünce akla bunlarda geliyo işte..

ismet paşa anca uyudu..oglen uykusuna geç yatınca boyle oldu tabi..yarın bendede temızlık var nıcedır kadın alamıyodum ama battı heryer artık alarm verıyo camlar dip bucaklar bitik..yarında minnomu alıp bı kuaforemı gıtsem dıyorum orda arabasındada uyutabılırmıyım acep yada kaynanaya mı bıraksam ama kadın astımdan öksürüyo yorgun..napsam belkıde hçbiri mıçım üstüne otururum sanırım..

semacım rahat olma olayı yapı meselesi..belli bi yaştan sonra haklısın zor ..şu yaşıma geldim(yani henüz 31,5:))ama hala dağınık bi insanım misal..ve sıgır disiplin sahibiyim ve sifır irade ve sıfırasıfır elde var sıfır yani:)tutumsuzum..dağınığım..dengesizim..tüm güzel huylar bende:)ama buda allahtan neblim..misal ismet yarın oburgun okula başlasa hayatta çok başarılı olsun dıye kendımı yemem..ve hayatta sabahçı yapmam uyusun yahuu:)anacığımın bi hayali var ismete sapan yapmayı öğretip evinin camlarını indirticekmiş:)yani bizim ailecek disiplin konusunda bi sıkıntımız var sanıyorum:)babamda ben cok küçüktm ama hatırlarım kır et felan derdi eh dogru deil ama belkide buyuzden hatta fazla özgüvenli olduk maçamız sıkışmadan iş yapmıyoruz:))
benım uyumam lazım artık...

günaydın kızlarr bu sabah nasıl başladınız mutlumu huzurlumu sinirlimi tembelmi uyuşukmu uykulumu hadinn anlatın bakem
bennuyuşuk yatağa yapışmış isteksiz bi şekilde kalktım ama mecburen kalktım tabii ceylinin kahvaltısı yapıldı yedirildi giydirildi ortalarda dolanıyor 2 gündür evde yoktum işler hep beni bkliyo süpürcem silcem ortalığı sonrada markete gitçem kızımla yemeklik bişiiler alıcam görüşürüz

ya düşünmedim değil ama o tazr olaylarda her başvuranı almıyolar sanırım bide bunlar pek öle şeylere girmezler sanırım utanırım millet orda herşeyimizi öğrenir vss diyede sıkılıyorlar keza olacakmı olmayacakmı bellide değil bide dr lar hemen başlamak istiyorlar zamanları yokmuş hergeçen zaman yumurtalık rezervi azalıyormuş kadının 1 seneye kalmaz yumurta kalmazmış diyorlar tesllere göre her sene yumurtalar daha da azalıyormuş normal bi kadına göre bunun 5 ayda 1 aylık yumurtası oluyormuş yani anlayacağın adam desen nerseyse sperm yok denecek kadar az bilmiyom yaa bakmaya çalışıyom bi çaresine ama u bakalım

ayrıca boyle yardımcı olman yanında bıle olman ne sevap allah bilsin canımbenim..

amin canım valla bende aynı yolllardan geçtim o sıkıntılı dönemleri bilirim manevi olarakta maddi olarakta yıpratıyor ama çok şükür benim o dönem maddi olanaklarım hazrdı dıkıntı çekmedim şimdi olsa bende yapamazdım yani tüp bebek olayı gerçekten çok maddi olanak istiyor heleki sorunlar çok ise sağlık olarak fiyatlar 2-3 tüpbebek fiyatını buluyor yaw 15,000 istediler düşün yni 1 işlem yapılacak ama araştırmalar vss bide sonuç hüsranda olailir şans çok azmış olmaz demiyoalr ama şansta çok vermiyolar ümitlenmeyin çok diyolar hani normalde %50 şans varmış tüp bebede ama bunlar yapınca 25 gibi oluyormuş ama oda herşey yolunda giderse

hicoşum Allah yardımcıları olsun bahsettiğin kişilere Allah hakeden ve canı gönlden isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah...

herkese merhaba...
biz de dr a gittik baktı 10 derece kayma varmış ama dışarıdan sebebi belli değilmiş...
tıp fakültesine götüreceğiz orada uyutp gözlerinin arkasına bakacaklar prematüre olduğu için orada bişeyler olabilirmiş... prematüre olmasa sorun olmazmış aslında ama işte böyle olunca baya araştırılması gerekiyormuş...
,allahım inşallah bişey çıkmaz hayırlısıyla şifasını verir rabbim...

ben de bi ara tekrar gidip kan vereceğim daha ayrıntılı sonuçlar çıkacak... inşallah bişey yoktur sadece yine dr ların kuruntusudur... dua edin kızlar hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…