Ay ne guldum ne guldum yaa nereye gıttı o yaramaz asan kesen bagaran cocuk, mısafır geldı bıze, 2 yasında bır kızları var Allahım kapı aralıgından bı gordu onu cıgıra cıgıra ılle yanına gıdıcek, kız bunu sevıyor oksuyor opuyor fılan bu salmıs kendını ses soluk yok kendını bırakmıs kıza :roflol: suratındakı ıfadeler Allahım bu ne dedım ya ılk defa oluyo boyle bısey kızlarla hıc ılgılenmıyordu hep erkeklere kosardı ılk goruste asıkmı oldu nedır bu kerata az olmayacak valla onu anladım yandık bız.. :roflol: vıdeo ya aldım ay ne guldum yaa tıplerıne, edıyle budu gıbı dolasıyolar evde, ıkısıde aynı boyda fılan cok hos yaa.... cocugun sesı kesıldıı.. Aslan oldu bi kedii :roflol:
hicroşş ceylinin cicileri hayırlı olsun,bu arada wenice de müthişş indirim var mağazadaki bütün güzel şeyleri topladımm veee %70 daha az ödedimm
aynen anacım bizimkide bi çikolata verilirse gofret vss hemen dalıyor atıyor ağzına ama başka şeye gelince burun kıvırıp ağzından atıyor bazende eliyle dilini temizliyor kaydirigubbakcemile3ekmeği gofreti felan luplup yututo ama köpek??..yok yavv bizimki mızmız mendebur işine ne gelirse allahın bıdığı
Hayırlı günler hepinize arkadaşlar...
Hicran yerim ben o Ceylin'i ya resmen büyüdüler yeni bişeyin farkına varıp bi de seviniyorlar.Onların heyecanı da hiç bişeye değişilmez.Güle güle giysin cicilerini diycem ama o fazlasıyla gülüp seviniyo anlaşılan.Maşallah Allah daim etsin.
hadi yaa maşallah 2.geliyor desene .allah sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin bende biliyom gulanıKızlar gulan06 vardıya İkİzlerİ olan hamİleymİŞ bİlİyomusunuz... Ben yenİ duydum da...
noldu bacım ne iş canın neden sıkılmış senin.olumunekankayizsmilebu gün o kadar moralim bozuk o kadar canım sıkkın ki...
offf offf kimsecikler yok...senağlamasenağlama
kızlar hiç MDS duyan var mı aranızda... bildiğiniz etrafınızda başına gelen falan...
Hicran Allah kolaylık versin size.Umarım tüp bebek olur da o da arzusuna kavuşur.Zor bi imtihan onun ki de Allah yardımcısı olsun inş.
ya hicrancım absürt bi teklif olucak belki amaboshayallersmileşu esra ceyhana bi başvursalar..onun ekibi çok sağlam bu konuda ve kendısıde tüpbebek sahibi..hem maddı acıdan baya yardımcı oluyolar..yanı parasızlıktan deil ama insan çare derdine düşünce akla bunlarda geliyo işte..
ayrıca boyle yardımcı olman yanında bıle olman ne sevap allah bilsin canımbenim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?