2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gülsüm çok geçmiş olsun canım
bende bi götürücem göz doktoruna..

selam kızlar ben gelm yemek yapmaya başlıcam size bi slm çakayım dedim.müjde burdaymış nasılsın kız bebiş nasıl

geçmiş olsun canım inşalah bişii çıkmaz olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
gülsüm üzme kendini canım allahın izniyle düzeliri inşallah, gönlünü ferah tut.geçmiş olsun

Emelcim hakikaten çok hoş olmuş kızım bile keyifle izlediBu arada bugün ben de wenice bi uğradım:)

selam kızlar burası boş kalmış gene.
ceylin bugün yine yemek yemek istemiyor bugün yediği
kahvaltı oda 3-4 kaşık kaldı dibinde
çorba sütlü brokoli çorbası 2 kepçe kadar koydum yarısını yedi diğer yarısını şaklabanlıkla yarım saatte yedirebildim
meyve 1 dilim armut yedi
saat 7 de de 1 yemek kaşığı pilav ve etli patates yemeğinden 2 kaşık kadar çatalla ezdim onunda yarısını yedi
şimdi 3 kaşık yoğurt koydum yer belki ılıtıyorum bakalım napıcaz =(((

Ay bu yemek yememe olayı cidden insanı geriyor.Hani diyor ya uzmanlar bırakın aç kalsın acıkınca eninde sonun da yer.Ama insan anne olunca hiçte öyle olmuyormuş.Benim kızımın da bu yeni eve taşındığımızdan beri düzeni bozuldu.Evi yadırgıyor biraz da.

yo yaa açlıktan ölmez diyolar tamam yiyo bişekilde ama kendi haline bırakıncada günde toplasan yediği bir öğün ediyo ee böle alışıncada çocuk ne vitamin alır nede gelişir değilmi yaa valla 2 lokma yesin diye şekilden şekile giriyoruz.
bide bu akşam eşim geldi bugün yaşadığı bi olayı anlatıyo ceylinde kucağında ama babasına nasıl bakıyor o bana bişii anlatırken birden baba baba demeye başladı baktıki baba susmuyokaydirigubbakcemile3 eşimde tamam kızım diye öpüp lafına devam etti bak hayatım ne dicek sana dedim ama eşim lafa devam tabii bu yine baba baba diyoo eşimde gene tamam kızım deyim gene öptü lafa devam etti ceylin iki eliyl babasının yanaklarına yapıştı kendine çevirirp bili bıgı bili bişiiler anlatıyor ellerde hareket halinde eşim şoke oldu bende kızdım hadi ben daldım sen neden alıyon bana laf anlatma kıza bak seslenince dedim

Son düzenleme:
geldim papatyam :)
bugun ılkkez sacını kestırdık oglumun gözüme buyumus kılo almıs gıbı gelıyor ama neysekı sacları kesılınce tıpsızlesmedı

geldim papatyam :)
bugun ılkkez sacını kestırdık oglumun gözüme buyumus kılo almıs gıbı gelıyor ama neysekı sacları kesılınce tıpsızlesmedı

hoşgeldin canım adın ne oğluşunun adı ne 15 eylül doğumluydu değilmi benim kızda 17 eylül 2 gün var aramızda

saçlarını hayırlı olsun sağlıkla uzar inşallah.bu minişler ne yapsak tipsizleşmez merak etme acayip şeker bunlar acayip

Ben de öyle akışına bırakamıyorum ama benim kızım eğer yemek istemezse ağzını kesinlikle açmıyor ne yaparsan yap resmen kilitliyo ağzını.Çok şükür ama çok problemli değil yeme konusunda.Bu aralar biberona dadandı gece iyice.Bi ara azaltmıştım gece biberon olayını ama şimdi yine başladı.Öyle böyle geçecek inş.Diyosun ya Ceylin konuşurken ilgi istiyo diye aynen Alya da öyle resmen büyüyolar ve bunu bariz hissediyoruz.
Bu Ceylin az olmayacak ama annesi maşallah bin kere.

Bu aralar Alya bezine kaka yapınca koşup bezini getiriyor bana,demek ki rahatsız oluyor diye düşünüyorum.Eve iyice alışsın tuvalete alıştırma işlerine bi başlıyayım diyorum.

Bu aralar Alya bezine kaka yapınca koşup bezini getiriyor bana,demek ki rahatsız oluyor diye düşünüyorum.Eve iyice alışsın tuvalete alıştırma işlerine bi başlıyayım diyorum.

evet ceylin fea olcek fenaaabayanssulusmileaklinialirimsmilealsanaalsanasmile:kedi:boshayallersmilebilmiyorumkismile:hulya:kaydirigubbakcemile2

büyüyorlar evet sağlıkla inşallah.

maşallah bak bezini getiriyormuş bizimki ee eee diye sölüyordu bi ara şimdi sölememeye başladı hatta bikaç defa yakaladım koltuk arkasına saklanıyo yaptığı zaman orda yapmaya devam ediyor .korkutacak bişiide yapmadım hatta ee yapmış aferin kızıma diyom sölesin diye hep ama bu saklanma nerden çıktı anlamadım gerçi herzaman yapmıyo ama yakalıyom arada işte .bu yaz alıştırıcam tuvalete .zaten oturağı benimsemedi bende hevesimi kaybettim açıkçası oturağı temizlemek zro geliyor zaten kullanmadık hiç gerçi ama ben klocet üstü çocuklar için varya onlardan alıcam yaza doğru ona alıştımayı düşünüyom wc de yapsın yapacaksa boshayallersmile

bende tuvalet eğitimine yaza doğru başlamayı düşünüyorum inşallah fazla sorun yaşamadan öğretebiliriz... Klozetle başlsamak bencde mantıklı oturağa alıştıktan sonra tekrar klozete alıştırmak için uğraşmayız bide ev dışında misafirliğe gidince ne olacak oturağı yanımızdamı taşıyacaz gezmeler yine bize haram anlaşılan...

kimsecikler yok herkes gitmiş. Neyse bende hep yanlış zamanlarda giriyom anlaşılan yatayım bari uykumda gldi iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…