herkese merhaba...
biz de dr a gittik baktı 10 derece kayma varmış ama dışarıdan sebebi belli değilmiş...
tıp fakültesine götüreceğiz orada uyutp gözlerinin arkasına bakacaklar prematüre olduğu için orada bişeyler olabilirmiş... prematüre olmasa sorun olmazmış aslında ama işte böyle olunca baya araştırılması gerekiyormuş...
,allahım inşallah bişey çıkmaz hayırlısıyla şifasını verir rabbim...
ben de bi ara tekrar gidip kan vereceğim daha ayrıntılı sonuçlar çıkacak... inşallah bişey yoktur sadece yine dr ların kuruntusudur... dua edin kızlar hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah..
Ay bu yemek yememe olayı cidden insanı geriyor.Hani diyor ya uzmanlar bırakın aç kalsın acıkınca eninde sonun da yer.Ama insan anne olunca hiçte öyle olmuyormuş.Benim kızımın da bu yeni eve taşındığımızdan beri düzeni bozuldu.Evi yadırgıyor biraz da.
geldim papatyam :)
bugun ılkkez sacını kestırdık oglumun gözüme buyumus kılo almıs gıbı gelıyor ama neysekı sacları kesılınce tıpsızlesmedı
Bu aralar Alya bezine kaka yapınca koşup bezini getiriyor bana,demek ki rahatsız oluyor diye düşünüyorum.Eve iyice alışsın tuvalete alıştırma işlerine bi başlıyayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?