2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de aslında lazımlığa alıştırmayı istemiyorum hem gerçekten misafirlikte problem olabilir,hem de onu temizlemesi de ayrı bi sorun.Ama bazen de alışsın da nasıl olursa olsun diye de düşünmüyor değilim.Bi müddet geçsin başlıycam inş o zaman hangi yöntemde karar kıldığımızı da paylaşırız inş.

ıyi geceler canım.Biz de gecenin bu saatinde bi taraftan çay içiyoruz bi taraftan uzun zamandır evimize girmeyen çekirdeği çitletiyoruz.Gerçi çitleten benim eşimin arası hiç yok.

iyi geceler canım size afiyet olsun ohh ne güzel biz çoktan çitledik eşim sigarayı bıraktıktan beri çekirdeğe sardı acayip her akşam bir paket bitiriyoz...

evet klozet daha mantıklı geliyor bana o nedenle öle yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah alışma dönemi kolay olur hepimiz için

kimsecikler yok herkes gitmiş. Neyse bende hep yanlış zamanlarda giriyom anlaşılan yatayım bari uykumda gldi iyi geceler...

ben arada gelip gidiyom kaçırmışım seni =)
herkese iyigeceler

Gunaydin kimsecikler yok .. Ben giremiyorum artık malum bebiklerle takılmak tüm vaktimi aliyorr

Günaydın arkadaşlar...
Müjdecim Allah kolaylık versin sana.Ayşe Beril nasıl uslu bi bebek mi?
Küçük abla Serra ne yapıyor kardeşiyle?
Ben de bugün kalktığımdan beri temizlik yapıyorum.Bu kadınların işi hiiiiç bitmez.

günaydın arkadaşlar hoş türkıyede ölen oldu bile değilmi?
neysekı mısafir işinı topdan hallettım bu ara daha gelen giden olmaz arka arkaya olunca ınsan baya yoruluyo çocukla daha da zor oluyo...
bende yavaş yavaş başlayayım dıyorum ama alpberk için erkenmi diyede düşünmuyor değilim...
sabah kakasını kalkınca genelde yapıyo aksamda yatmadan yapar gunduz bellı olmuyo ne zaman yapacagı..
alpde öle kıyıda kösede ıhlaha pıhlaya yapıyo bende klozet üstu almayı düşünuyorum burda türkıyede almıştım erkenden evı beklıyo şimdi burada yenıden alıcam mecbur bakalım alpberk ne yapacak..

selamlar...
arkadaşlar ben oldukça sıkıntılı günler geçiriyorum..sanırım boşanıcam..çünki hiçbişi için hücrelerimi daha fazla yormak ve kahretmeme değmez yavrum hariç..ve eşimin sözlü elli kollu şiddetinden bıktım..ailemin gönderdıgı para başıma bela oldu..adam her harcamamda köpürür oldu sigarayıda bıraktı astımıda tuttu..hepsi bana patladı..yani bi evlılıkte eşler ıkı ayda hiçmi biraraya gelmez..valla bence buda binevi şiddet uygulamasıdır..karşı tarafı tahriktir..çook sıtkım sıyrık..ben hiç aldırmam yok çucuga günahmış felan..önce bana günah..ben huzursuzsam mutsuzsam nekadar yeterim bu cocuga ..bunu düşünen yok..allahtan korkan evladını seven önce onun hatrına karşındakine huzur verir..şiddet uygulamaz..artık o noktaya geldik yani..boşanmakta ne külfetli iş varya..hukuki işler uzarda uzar..tamamı bürokrasi ve oyunun kuralına gööre oynanması üzerine kurlu bi düzenki aslında bibakımada hakkı aramanın tek yolu malesef..tazmınat davasıda acıcam..bugun muhtarlıktan fakır kağıdı alıp 20ocakta dilekçem verilecek ücretsiz avukat verıyo kadınderneği beyoglunda görüştüm bile..sonrası beni düşündürüyo işte..cocugumun velayetınıde alıcam evvelallahın ıznıyle ama sonrasında aileme dönemem..bu esandada bi iş bulmam lazım ama bu seferde ismeti nereye emanet ediceğim...neyse bakalım su akar yolunu bulur allah yardım etsin hayırlısını neyse onu versin..bunları canınızı sıkmaya yazmadım arkadaşlar sadece paylaşmak istedim..sakın canınızı sıkmayın emi..yavrularımız güldükçe bize karada ölüm yok evvelallah gerisi hayat olurr geçerrr:)

aksam yemekte mısafirimız bana ve diğer arkadaşımızın eşine önce eş mi çocukmu dedı onun eşi herzaman eşim dermış kendisi ise ben olarak cevap verıyo duygusal değil mantık dıyo
ben o ayrımı yapamadım. eşimde çocuğumda aynı benım için biri diğerınden ne bir fazla ne bir eksık....
eşin sevgisi ayrı çocuğun ayrı yani....

bide gemı batsa eşinımıkurtarırsın annenımı dedi eşime eşimde diğer arkadaşda annem dediler
benım için bellı br cevaptı eşim hiç bir zaman annesıne laf söletmez haklı veya haksız olsada annem yaşlı o der bu yastan sonra değişmez der ama benıde ezdırmezz asla...

valla bana sorsalar yüzde bi mılyon yavrumu kurtarırım ne anne ne eş takmam allahın bildiğini ne saklıyayım:)

umutçum hakkında hayırlısı ne ise o olsun dicem ben artık yorum yapamıyrum çünkü bütün bunları yaşayan sensin...

valla bana sorsalar bende önce yavrum derim...eşim hep der ki bana ikinizi de çok sveiyorum ama seni daha çok seviyorum der benim de zoruma gider en çok çocuğunu sevsin isterim.bana sorsalar oğlumu dünyada ki herkesten fazla herşeyden daha çok seviyorum derim...

canım deryacım banada bu yeter zaten soal güzel arkadaşım..amin.

valla eşmi annemi diye seçmek zorunda kalsam buseferde annem derim:)allah biliyo kalbimi ben nediyim..valla hatta şusıralar öyle bi vapur felan batsa ne iyi olur bana..tekmil temizlik olur uğraşmam onca masrafa girmem..

Selam arkadaşlar..
Geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir..Bu sayfada bahsetmişiniz bebişleriniz kakalarını anlatıyormuş ne güzel Egede tık yok gübresiyle bütün gün geziyorbilmiyorumkismileŞaka bir yana bazen dışarda oluyoruz mesela çocuk hiç rahatsız olmuyor sıfır tepki eve bir geliyorum kokuyu alıyorum bir açıyorum kıpkırmızı olmuş poposu işte o zaman silerken ıy uyy demeye başlıyor..Allahtan penaten diye bir krem var onu sürdümmü bir dahaki beze hemen geçmiş oluyor nasıl başak burcu bu anlamadım valla..
Dün akşam yemeğinde pilav haşlanmış tavuk yapmıştım evdede yoğurt yoktu deneyim dedim verdim maşallah 1 kase kadar yedi şaşırdım daha önce yoğurtsuz hiç yemiyordu demek artık alışıyorlar yavaş yavaş..

Umutcum;bencede hakkında hayırlısı olsun sana boşan ya da boşanma diyemem çünkü herkes kendi yaşadığını biliyor ne çektiğinide öyle..Mutsuzsan zaten ne kadar dayanabilirsinki...Ama biliyorumki sen bu adamıda seviyorsun..Bu yetmiyorsa zaten birşeyler bitmiş demektir..Sevgi her zaman tek başına yetmiyor bana göre saygı,anlaşmak karşılıklı anlayış hepsi bir bütün..
Severek evlenmeyip birbirlerine çok saygı duyarak çok iyi anlaşarak 10 senedir evliliklerini 2 çocukla taçlandıran arkadaşım bana iyiki bu adamla evlenmişim diyor..
Bilmiyorum çok derin konular bunlar...
Allah herşeyi gönlüne göre versin senin için en doğrusu neyse o olsun canım..

Umut, senın ve evladının hakkında hangısı hayırlısı ıse Allah onu nasıp etsın inşallah..
Kocana duygusal olarak var olan bağını, senın ısteklerıne, ıhtıyaclarına, aradıgın iletişime cevap verememesi perdeliyor sürekli, bunu anlıyorum basından berı.. ne kadar kızsanda sevgini saklayamıyor hakaretlerın, öfken..ama sadakat,saygı,sevgi benım ask yada evlılık mantıgımda muhtemel uclemedır. en basta sadakat.sonra saygı, ve sevgi.
bu durumda saygı yoksa eğer, sımdı olmasada bıraz daha ılerıde senın o saklayamadıgın sevgınıde tuketecektır.. en ıyısını Allah bılır..
Gönlünce olur umarım hersey..

SLM hanımlar
ne zamandır yoktum taşındık yerleştik sonunda artık daha merkezi bi yerdeyiz. allah kimseyi tercih yapmak zorunda bırakmasın herkesin yeri farklıdır.

gundogdus hoşgeldın canım yenı evınız hayırlı olsun...
umutcum bende duygunun dediğine katılıyorum sevgi herzaman tek başına yetmıyor malesef..
karşılıklı sevgi saygı ve anlayış çok önemli hakkında hayırlısı olsun canım kalgi güzel arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…