evet klozet daha mantıklı geliyor bana o nedenle öle yapmayı düşünüyorum bakalım inşallah alışma dönemi kolay olur hepimiz içinbende tuvalet eğitimine yaza doğru başlamayı düşünüyorum inşallah fazla sorun yaşamadan öğretebiliriz... Klozetle başlsamak bencde mantıklı oturağa alıştıktan sonra tekrar klozete alıştırmak için uğraşmayız bide ev dışında misafirliğe gidince ne olacak oturağı yanımızdamı taşıyacaz gezmeler yine bize haram anlaşılan...
kimsecikler yok herkes gitmiş. Neyse bende hep yanlış zamanlarda giriyom anlaşılan yatayım bari uykumda gldi iyi geceler...
İyi geceler canım.Biz de gecenin bu saatinde bi taraftan çay içiyoruz bi taraftan uzun zamandır evimize girmeyen çekirdeği çitletiyoruz.Gerçi çitleten benim eşimin arası hiç yok.
selamlar...
arkadaşlar ben oldukça sıkıntılı günler geçiriyorum..sanırım boşanıcam..çünki hiçbişi için hücrelerimi daha fazla yormak ve kahretmeme değmez yavrum hariç..ve eşimin sözlü elli kollu şiddetinden bıktım..ailemin gönderdıgı para başıma bela oldu..adam her harcamamda köpürür oldu sigarayıda bıraktı astımıda tuttu..hepsi bana patladı..yani bi evlılıkte eşler ıkı ayda hiçmi biraraya gelmez..valla bence buda binevi şiddet uygulamasıdır..karşı tarafı tahriktir..çook sıtkım sıyrık..ben hiç aldırmam yok çucuga günahmış felan..önce bana günah..ben huzursuzsam mutsuzsam nekadar yeterim bu cocuga ..bunu düşünen yok..allahtan korkan evladını seven önce onun hatrına karşındakine huzur verir..şiddet uygulamaz..artık o noktaya geldik yani..boşanmakta ne külfetli iş varya..hukuki işler uzarda uzar..tamamı bürokrasi ve oyunun kuralına gööre oynanması üzerine kurlu bi düzenki aslında bibakımada hakkı aramanın tek yolu malesef..tazmınat davasıda acıcam..bugun muhtarlıktan fakır kağıdı alıp 20ocakta dilekçem verilecek ücretsiz avukat verıyo kadınderneği beyoglunda görüştüm bile..sonrası beni düşündürüyo işte..cocugumun velayetınıde alıcam evvelallahın ıznıyle ama sonrasında aileme dönemem..bu esandada bi iş bulmam lazım ama bu seferde ismeti nereye emanet ediceğim...neyse bakalım su akar yolunu bulur allah yardım etsin hayırlısını neyse onu versin..bunları canınızı sıkmaya yazmadım arkadaşlar sadece paylaşmak istedim..sakın canınızı sıkmayın emi..yavrularımız güldükçe bize karada ölüm yok evvelallah gerisi hayat olurr geçerrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?