2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım duygucum..haklısın..herkez çektiğini biliyor..ne sözcüklere ne gülücüklere kanmamalı..senin lafın olarak bende kayda alınmış-kan kussada kızılcık şerbeti içtim demek:)..bana göre deil..birde sadakat ölümden bile güçlüdür demiştin..:)çok doğru..bir hayat işte böyle geçti dememek,mücadele etmek hezaman..yolum hep savaşa çıktı .. sakin bir köy ararken,kaoslu bi metroplün sokaklarında kaybolmuş buldum kendimi hep....bu kadermi..yalnış seçimmi..belki yarıyarıya ..kaderimizde hep güzeli arasakta,aklımızı vargücüyle yorsakta bazen filmin sonu mutlu bitmiyor..artık savaşmak deil sevişmek istiyorum:)artık kaybolmak diel kendimi bulmak istiyorum...

tatlı betüşüm..aklı,önsezileri beni şaşırtan arkadaşım benim:)cümlelerinin özünde beni çok detaylı ama en kısaca anlatmışsın..hayat inşallah ve inanıyorumki sana huzurla,elele akabilen bir mecra sunsun..sende daha çook derslerden geçiceksin ama yine inanıyorum başarıyla geçiceksin:)yeterki allah sağlıktan eksik etmesin..ihanetle sınamasın..

gelelim sevgi meselesine...ben artık onu sevmiyorum malesef..bunu anladııgım için bukadar karar verebılmek arzusundayım..inadıyla,küntlüğüyle sevgimi kuruttu...acımıyorum bile..elimden gelebilse nasıl döverdim bilemezsiniz...yada dövdürebilseydim keşke..keşke gücüyle hep arkamda olan bir babam olsaydı...sadece üç kuruşuyla deil varlığının heybetiyle beni sarmalasaydı..ama bu gibi durumlarda ılk tekmeyi ondan yiyeceğim kesin...eşimden bunların bilincinde ve o rahatlıkta...sebebi neolursa olsun şiddete maruz kalan benım kızım olsaydı ben o adamı parçalardım...ama annemde zavallı bir kadıncağız..çoğunuz ailenize şükredin cunkı emınım bıcogunuzun aılesı benım anlattıgım gıbı deil..kızkardeşim aramış şu kazagımı senmı aldın-o düşmüş kendı derdine..dertsizlikde büyük dertdir zira........

herneyse..forumumuzdaki en sıkıcı yazışmalar elbet aile faciaları:)yazacak bişi bile bulamıyosun..allah herkeze once sağlık sonra huzur versin..yolumuz bızı nereye götürüse götürsün kalbimizden esenlik eksik olmasın..ustesınden gelemiyeceklerimizle sınamaz zaten ben ona ınanıyorum..şans versin allah bide insana..umut versin..çirkin talihi versin en iyisi:)ve akıl versin ..akıl...öfkeyle kalkıp ziyanla oturmayı gelenek haline getirmiş bendenize sabır ve tevekkül versin:)

selmacım yenı yuvan hayırlı ugurlu olsun işallah..bereketli,huzurlu günleriniz olsun...

mevlüdecim canımbenim..teşekkür ederim arkadaşım..rabbim bize yavrularımıza sağlık versin gerisi hayat işte..herşey insanlar için ..

patik Allah hakkında hayırlısını versın. ben yenıyım burada. ınsallah verdıgın karar senı mutlu edenı olur

Umutcum insan gerçekten bunaldığında gözü hiçbirşey göremeyebiliyor.Eşinin senin durumuna tepkisi nasıl?Ne yaparsan yap modunda mı yoksa toparlama derdinde mi?Bu da önemli.
Yaşadığın hayatta sen mutlu olacaksın ki hem evladını hem de diğerlerini mutlu edebilesin bu anlamda katılıyorum sana.Eşinden ayrılırsan oğlunla beraber hayata tutunmak istemeni de anlıyorum ama dediğin gibi iş bulmak ısmet'e bakacak birini ayarlamak bunlar hep sıkıntı.Yani ayrılırsan daha mutlu mu hissedeceksin yoksa sıkıntıların ardı arkası kesilmeyecek mi?Hepsini düşünmek lazım di mi?
ınş eşin senin kararlığını görüp bişeyleri yoluna koymanın peşine gider.Seninle ve oğluyla yaşamanın değerini anlar umarım.

MERHABA canım oglumun adı emre, benım adımda dılek. burada butun eylul annelerı toplanıyor degılmı
kızınada Allah uzun omur versın. gercekten cok sekerler

Umut dualarına hepımız ıcın amın dıyorum. ozellıkle o gorunmeyen imli kelimeye...
Rabbım kımseyı ihanetle sınamasın. ihanetın her turlusu yıkıcı ve yıldırıcıdır hayata karsı..
Herşeyin hayırlısı hepimiz için....

Selmacım yeni eviniz hayırlı olsun.Bir an önce düzeninizi kurup huzur içinde yaşarsınız inş.

amin cancanlar amin..saolun..iyiki varsınız..

bi emremiz daha oldu yaşasın..hoşgeldin ve teşekkürler dilekcim..

semacım ne beni ne kararlılıgımı görücek gözü yok..öglen eve geldı uyudu..sonrada gitti..belki pişmandır ama bılemıyorum..bakalım semacım saolasın..mevlam neyler güzel eyler:)

bugun yavrun için ne pişirdin kösesine gelelim:)
az karalahanam kalmıştı..mısır bugday bulgur soğan sarımsak kıyma az salça havuç..az tereyagda cevırıp attım düdüklüye..bakalım sonuç iyi olmassa kıymalı tarhana yaparım hemencik:)
bide yaptıgım muhallebilerin çeşitliliğinin faydasını görüyorum yavaş yavaş..öğlen uykusu ıncekı sütü olsun gece yatma oncesı sütü olsun,irmiği yağda ve sütle az nişasta yada unla veya princunuyla muhallebi yapıp ya hurma ya muz akabindede badem veya fındıgı kurukaysıyla blendrlayıp sütle harmanlıyıp içiriyorum..eh cok karıştırıyorum ama severek içsinde napayım..

Patık canım oglun nekadarlık, aılen bakamazmı, onlara yakın bır ev tutsan (gercı nekadardır kırası karsılayabılırmısın bılmıyorum)
rabbım neyler neylerse guzel eylermıs. ınsallah hersey gonlunce olur

ben vereyım bıtane tarıf cocuga yedırmelık ama bu. 1 bardak sute 2 tatlı kasıgı ırmık koyuyorum bıraz pirinc unu koyuyorum. onunla pişiriyorum muhallebı kıvamına gelıncede ıcıne bal eklıyorum eger cıvık olursa bıskuvı ezıyorum. bal yerıne bazen meyve de ezıyorum sevıyor oglum

Maşallah Umutcum yeni yemekler keşfetmekte üstüne yok.Hepsi de besleyici.Afiyetle yesin yakışıklı İsmet.

tanger hoşbulduk canım
kızlar mısır kullanmamaya ozen gosterın cunku gdo'lu urunlerın basında o gelıyor. burada tarım muhabırı arkadasımız soylemıstı. bıde seftalının kabugunda tarım ılacı kalıntısı fazlaymıs onun dısında sebzeler cok guvenlı demıstı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…