hadi allah kavuştursun az kalmış sen ve betüş kavuşacaksınız yakında eşlerinize hasret bitecek :Saruboceq:
serapcım 14gün kaldı demek:)gözlerinin parıltısını görmüş kadar oldum:)rabbim kavuştursun..
..
Bu arada Serapçım gözün aydın gerçekten de bişey kalmamış Allah'ın izniyle.Artık Betül'le sen ikinci balaylarınızı yaşarsınız inşşş.
iyi akşamlar arkadaşlar
3 gündür Utkuyu katı gıdalara alıştırmaya çalışıyorum mutfakta yemekler havada uçuşuyo köfteler makarnalar pilavlar etler... çok zor oluyo yemek istemiyo tükürüyo ama bunları yutmakta zorlandığı için yaptığını düşünüyorum çünkü yuttuğu zaman seviniyo ve tekrar vereyim diye ağzını açıyo .bugün sanki biraz daha kolay yutuyo gibime geldi. tecrübelilerin ve doktorun dediğine göre kussa bile 8-10 gün bu savaşı vermeliymişim. doktor 20 günde alışanlar bile var dedi bizim alışma sürecimiz o kadar uzarsa ben kafayı yerim herhalde.
Allah bana ve benim gibi bu sorunu yaşayanlara kolaylık versin.
genelde püre verdim canım zaten doğduğundan beri çok kusuyordu bi de yutmadan kaynaklanan kusmalarına hiç tahammülüm kalmamıştı şükür ki yaşına girdiğinde reflüsü geçti ben de pütürlüye alıştırdım fazla zorlanmadık ama kuru şeyleri yutamıyo hala. şu an onun çabası içindeyim.
canım yemekleri biraz sıvılaştırırsam yutuyo. çorbaları falan hep yiyo ama ben daha katı olanları da yesin istiyorum. şimdi pir parça köfteyi 10 dk ağzında tutuyor dediğin gibi bir saat arkasında dolanıyorum.
ama yakında yiyecek inanıyorum buna cokacimcoook :enbuyukkk:
selamlar...
arkadaşlar ben oldukça sıkıntılı günler geçiriyorum..sanırım boşanıcam..çünki hiçbişi için hücrelerimi daha fazla yormak ve kahretmeme değmez yavrum hariç..ve eşimin sözlü elli kollu şiddetinden bıktım..ailemin gönderdıgı para başıma bela oldu..adam her harcamamda köpürür oldu sigarayıda bıraktı astımıda tuttu..hepsi bana patladı..yani bi evlılıkte eşler ıkı ayda hiçmi biraraya gelmez..valla bence buda binevi şiddet uygulamasıdır..karşı tarafı tahriktir..çook sıtkım sıyrık..ben hiç aldırmam yok çucuga günahmış felan..önce bana günah..ben huzursuzsam mutsuzsam nekadar yeterim bu cocuga ..bunu düşünen yok..allahtan korkan evladını seven önce onun hatrına karşındakine huzur verir..şiddet uygulamaz..artık o noktaya geldik yani..boşanmakta ne külfetli iş varya..hukuki işler uzarda uzar..tamamı bürokrasi ve oyunun kuralına gööre oynanması üzerine kurlu bi düzenki aslında bibakımada hakkı aramanın tek yolu malesef..tazmınat davasıda acıcam..bugun muhtarlıktan fakır kağıdı alıp 20ocakta dilekçem verilecek ücretsiz avukat verıyo kadınderneği beyoglunda görüştüm bile..sonrası beni düşündürüyo işte..cocugumun velayetınıde alıcam evvelallahın ıznıyle ama sonrasında aileme dönemem..bu esandada bi iş bulmam lazım ama bu seferde ismeti nereye emanet ediceğim...neyse bakalım su akar yolunu bulur allah yardım etsin hayırlısını neyse onu versin..bunları canınızı sıkmaya yazmadım arkadaşlar sadece paylaşmak istedim..sakın canınızı sıkmayın emi..yavrularımız güldükçe bize karada ölüm yok evvelallah gerisi hayat olurr geçerrr:)
MERHABA canım oglumun adı emre, benım adımda dılek. burada butun eylul annelerı toplanıyor degılmı
kızınada Allah uzun omur versın. gercekten cok sekerler
ohhh maallah valla ben b kadar özellikli yapmıyorum :kedi: becerikli hatunsun vesselamamin cancanlar amin..saolun..iyiki varsınız..
bi emremiz daha oldu yaşasın..hoşgeldin ve teşekkürler dilekcim..
semacım ne beni ne kararlılıgımı görücek gözü yok..öglen eve geldı uyudu..sonrada gitti..belki pişmandır ama bılemıyorum..bakalım semacım saolasın..mevlam neyler güzel eyler:)
bugun yavrun için ne pişirdin kösesine gelelim:)
az karalahanam kalmıştı..mısır bugday bulgur soğan sarımsak kıyma az salça havuç..az tereyagda cevırıp attım düdüklüye..bakalım sonuç iyi olmassa kıymalı tarhana yaparım hemencik:)
bide yaptıgım muhallebilerin çeşitliliğinin faydasını görüyorum yavaş yavaş..öğlen uykusu ıncekı sütü olsun gece yatma oncesı sütü olsun,irmiği yağda ve sütle az nişasta yada unla veya princunuyla muhallebi yapıp ya hurma ya muz akabindede badem veya fındıgı kurukaysıyla blendrlayıp sütle harmanlıyıp içiriyorum..eh cok karıştırıyorum ama severek içsinde napayım..
canım selmacım..senin duan kabul olur:)işallah arkadaşım ilk fırsatta denicem uzaklaşıp başımı dinlemeyi..aksilik annemlerde antepe gitti yakın bi ahbabımıza..ne güzel söz ama her vuslatta lezzet varmış:))SERAAP BETÜÜŞŞ duydunuzzmu garii:))
canım duygucum..haklısın..herkez çektiğini biliyor..ne sözcüklere ne gülücüklere kanmamalı..senin lafın olarak bende kayda alınmış-kan kussada kızılcık şerbeti içtim demek:)..bana göre deil..birde sadakat ölümden bile güçlüdür demiştin..:)çok doğru..bir hayat işte böyle geçti dememek,mücadele etmek hezaman..yolum hep savaşa çıktı .. sakin bir köy ararken,kaoslu bi metroplün sokaklarında kaybolmuş buldum kendimi hep....bu kadermi..yalnış seçimmi..belki yarıyarıya ..kaderimizde hep güzeli arasakta,aklımızı vargücüyle yorsakta bazen filmin sonu mutlu bitmiyor..artık savaşmak deil sevişmek istiyorum:)artık kaybolmak diel kendimi bulmak istiyorum...
tatlı betüşüm..aklı,önsezileri beni şaşırtan arkadaşım benim:)cümlelerinin özünde beni çok detaylı ama en kısaca anlatmışsın..hayat inşallah ve inanıyorumki sana huzurla,elele akabilen bir mecra sunsun..sende daha çook derslerden geçiceksin ama yine inanıyorum başarıyla geçiceksin:)yeterki allah sağlıktan eksik etmesin..ihanetle sınamasın..
gelelim sevgi meselesine...ben artık onu sevmiyorum malesef..bunu anladııgım için bukadar karar verebılmek arzusundayım..inadıyla,küntlüğüyle sevgimi kuruttu...acımıyorum bile..elimden gelebilse nasıl döverdim bilemezsiniz...yada dövdürebilseydim keşke..keşke gücüyle hep arkamda olan bir babam olsaydı...sadece üç kuruşuyla deil varlığının heybetiyle beni sarmalasaydı..ama bu gibi durumlarda ılk tekmeyi ondan yiyeceğim kesin...eşimden bunların bilincinde ve o rahatlıkta...sebebi neolursa olsun şiddete maruz kalan benım kızım olsaydı ben o adamı parçalardım...ama annemde zavallı bir kadıncağız..çoğunuz ailenize şükredin cunkı emınım bıcogunuzun aılesı benım anlattıgım gıbı deil..kızkardeşim aramış şu kazagımı senmı aldın-o düşmüş kendı derdine..dertsizlikde büyük dertdir zira........
herneyse..forumumuzdaki en sıkıcı yazışmalar elbet aile faciaları:)yazacak bişi bile bulamıyosun..allah herkeze once sağlık sonra huzur versin..yolumuz bızı nereye götürüse götürsün kalbimizden esenlik eksik olmasın..ustesınden gelemiyeceklerimizle sınamaz zaten ben ona ınanıyorum..şans versin allah bide insana..umut versin..çirkin talihi versin en iyisi:)ve akıl versin ..akıl...öfkeyle kalkıp ziyanla oturmayı gelenek haline getirmiş bendenize sabır ve tevekkül versin:)
Evet canım ölümden bile güçlüdür sadakat:)ve Kan tükürüp kızılcık şurubu içtim deriz ara sıra..Eskiler hep böyleymiş..Hayatları nasıl olursa olsun hep şükrederlermiş...Her evde ara sıra kavgalar tatsızlıklar malesef oluyor..Hayat yoruyor insanı stres,uykusuzluk,maddi manevi bir takım hesaplar..Acısını kimi zaman karşındakinden çıkarıyorsun..Ya da o senden..Sonra üzülüyorsun pişman oluyorsun ama yarayı açmış oluyorsun..
Ben kendimden örnek vereyim her ne kadar zevklerimiz muhabbetimiz uyuşsada ara sıra çok moktan sebeplerden birbirimize gireriz..ışin kötü tarafı ben susmayı bilmem eşimde sus be kadın kadın dediğin az konuşur der durur:)Böyle zamanlarda öfkeyle kalkar zararla otururum.
Öncelikle şunu düşün misal boşandın diyelim şuanki yaşantından herşey dahamı güzel olucak?Artıları eksileri nedir?Sana neler katıcak yeni yaşantın?Belki acı ama babasız çocuk büyütmek çok zordur bunu bilirim.Bizzat yaşamış biri olarak çektiğim zorlukların haddi hesabı yoktur..Babam işi gereği sürekli şehir dışlarında gezer dururdu bizde onun peşinden yaz tatillerinde 15 tatillerde ziyan olurduk..Annem tek başına evin hem erkeği hem kadını gibiydi..Benim peşimde kadın ömrünü yedi desem yalan olmaz..Allah bin kere razı olsun ondan çok zorluk çekti..Şimdi daha iyi anlıyorum onu..
Bunları çok iyi düşün canım..Biliyorsun sevgi fedakarlık ister arkadaşım belki çocuğun için biraz daha sakin kafayla düşünüp daha doğru kararlar verebilirsin..Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?