2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saolasın dilekcim..benim oglumda 15eylul 08 dogumlu:)bakalım dilekcim dediğin gibi gerisi mevlaya kalmış..tarifin güzel..kaydettim bunuda saksıya:)

semacım teşekkür ederim canımbenim..atmasyon uydurmasyon konusunda hakikaten ustalaştım:)

güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar. umut inş. herşey düzelir belki biraz ayrılık iyi gelir sana azcık uzaklaşıp kafanı dinlesen her hasrette bir vuslat her vuslatta bir lezzet vardır demişler.ama yinede en iyisini sen bilirsin.

canım selmacım..senin duan kabul olur:)işallah arkadaşım ilk fırsatta denicem uzaklaşıp başımı dinlemeyi..aksilik annemlerde antepe gitti yakın bi ahbabımıza..ne güzel söz ama her vuslatta lezzet varmış:))SERAAP BETÜÜŞŞ duydunuzzmu garii:))

umutcum evet canım her vuslatta bir lezzet var ben bunun canlı örnegi olabilirim...
eşimle sorunumuz yok ama her ayrılık sonrası yenı bır heyecan oluyor yenı evli gibi oluyo ınsan denekete fayda var istersen benım ev boş at kendını anahtarı ulaştırayım....

hadi allah kavuştursun az kalmış sen ve betüş kavuşacaksınız yakında eşlerinize hasret bitecek :Saruboceq:

saol canım 10 günümüz kaldı allahın izniyle :))

serapcım 14gün kaldı demek:)gözlerinin parıltısını görmüş kadar oldum:)rabbim kavuştursun..

..

saol canım benim

Bu arada Serapçım gözün aydın gerçekten de bişey kalmamış Allah'ın izniyle.Artık Betül'le sen ikinci balaylarınızı yaşarsınız inşşş.

saol canımmm

alışır canım alışır sıkma canını
pes etme ama :)

merhaba kızlar eve yeni geldim çoook yoruldum bugün 4 saat hastanede kaldık kuzenin işleri nedeni ilebide dr çok yoğun bekle allah bekle yok rahim filmi yok sıra bekle vss amaniiiin valla heryanım ağrıyorm neyseki 10 gün kadar bekleme dönemindeyiz şimdi rahat ederim acck sonra gene koşuşturma başlıcak allah nasip ederse bu emeklerimiz boşa çıkmaz bebeğimize kavuşuruz inşallah

uutçum hakkında hayırlısı olsun çok sıkılıyorsun bunu devamlı dile getiriyorsun sevginide kızgınlığınıda aynı anda yaşıyorsun nerdeyse,tükendiğin belli dayanma gücünde kalmamış anladığım kadarı ile ve demekki herşey kabus gibi geliyor sana artık.
aynı şeyleri bende ilk evliliğimde yaşamıştım hatta daha kötülerini maddi manevi tabi herke sfarklı yaşar farklı hisseder bilemem ama ben bişileri geciktirdiğim için pişmandım kızım için bekledim bir süre ama daha beter olmuştu sonrada kesip attımm bir seferde boşanmada uzun ve yorucu kırırcı bi süreç kurtuluş boşanmakta ise düzelecek bi umidin yok ise hayırlısı olsun ne diyeyim inşallah herşey gönlünce olur canım.ama herşeyi bi kenara bırak kafanı dinle kaç bi yerlere bak bakalım dinle kendini eşindedinlesin .
ama bu velayet meselesi başına dert olmasın iş yok maddi olanak yok bilmemki iyice bi otur tart konuş bi avukatla o halde allah yardımcın olsun valla diyecek bişii bulamıyorum başka sevgi saygı olmayınca zaten evlilik devam ettirmek te zor inşallah herşey yoluna girer

Son düzenleme:
MERHABA canım oglumun adı emre, benım adımda dılek. burada butun eylul annelerı toplanıyor degılmı
kızınada Allah uzun omur versın. gercekten cok sekerler

tekrar hoşgeldin dilek emreyede öpücükler .evet eylül annişleri brda buluşuyor başka topiklerdede var tabii ama biz başından beri burdayız ve minikleride burdan büyütmeye devam edicez nasip se olumunekankayizsmile

ohhh maallah valla ben b kadar özellikli yapmıyorum :kedi: becerikli hatunsun vesselam

bencede en iyisi uzaklaş biraz kafanı dinle kısa da olsa bi ayrılık yaşayın bakın bakalım belki herşey farklı gelişir kimbilir birilerinin kafasın dank ederde ıslah olur inşallah ta sende yavruşunda rahat edersin tabii sende kırıntı kaldıysa olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ben bişiiler yiyeyimde uzanyım accık ayaklarım ağrıyor resmen bütün gün ayakta yada oturduk dolandık hastanede biraz uzatayım bacakları kan toplandı aşalara yaw

Evet canım ölümden bile güçlüdür sadakat:)ve Kan tükürüp kızılcık şurubu içtim deriz ara sıra..Eskiler hep böyleymiş..Hayatları nasıl olursa olsun hep şükrederlermiş...Her evde ara sıra kavgalar tatsızlıklar malesef oluyor..Hayat yoruyor insanı stres,uykusuzluk,maddi manevi bir takım hesaplar..Acısını kimi zaman karşındakinden çıkarıyorsun..Ya da o senden..Sonra üzülüyorsun pişman oluyorsun ama yarayı açmış oluyorsun..
Ben kendimden örnek vereyim her ne kadar zevklerimiz muhabbetimiz uyuşsada ara sıra çok moktan sebeplerden birbirimize gireriz..İşin kötü tarafı ben susmayı bilmem eşimde sus be kadın kadın dediğin az konuşur der durur:)Böyle zamanlarda öfkeyle kalkar zararla otururum.
Öncelikle şunu düşün misal boşandın diyelim şuanki yaşantından herşey dahamı güzel olucak?Artıları eksileri nedir?Sana neler katıcak yeni yaşantın?Belki acı ama babasız çocuk büyütmek çok zordur bunu bilirim.Bizzat yaşamış biri olarak çektiğim zorlukların haddi hesabı yoktur..Babam işi gereği sürekli şehir dışlarında gezer dururdu bizde onun peşinden yaz tatillerinde 15 tatillerde ziyan olurduk..Annem tek başına evin hem erkeği hem kadını gibiydi..Benim peşimde kadın ömrünü yedi desem yalan olmaz..Allah bin kere razı olsun ondan çok zorluk çekti..Şimdi daha iyi anlıyorum onu..
Bunları çok iyi düşün canım..Biliyorsun sevgi fedakarlık ister arkadaşım belki çocuğun için biraz daha sakin kafayla düşünüp daha doğru kararlar verebilirsin..Allah yardımcın olsun
...

evet canım ya katılıyorum sana hayat bazen çok dar geliyor insana ama o darlık o karanlık elbet geçiyor ve nasıl bu kadar yıpratmışım kendimi diyorsun bazen .
eskiler hep öyle davranırlarmış annemde öle keza hep der ben babanı boşasaydım bin kere boşardım diye ama çekmedimi çekti tabii hemde ne kadar ama hayat geçiyor bi şekilde ya öylede böylede geçiyor zaman yaralara da merhem oluyor bazen herşey bi anda değişiveriyor düzeliveriyor.insan gücü yettiğince bazı şeylere dayanabilmeli ama baktınki olmuyor hayata da bir kez geliniyor bu hayatıda tabiiki değmeyen için harcamamalı ama iyi düşünüp tartmalıda keza sonradan kızgınlıklar üzerine verilen kararlar herzaman doğru olmayabiliyor pişmanlıklar olmaması için gerçekten sağlıklı kararlar alınmalı fedakarlık mutlaka gerek her iki tarf içinde bazen tek tarafın yapması geekir fedakarlığı diğer taraf bunu akıl edemiyor düşünemiyor ise çocuk yetiştirir gibi davranmak lazım çoğu yerde doğru yolu göstermek adına uğraşılmalı ilişkilerde ama olmayanda olmaz orasıda ayrı tabii.ama keşke dememek için elden gelen yapılmalı önce

babasız çocuk yetiştirmek gerçekten zor bir olay bende çok iyi bilenlerdenim zor meşakatli .çocuk içinde duygusal bir travma oluyor.ne yaparsan yap ne verirsen ver baba yada anne eksikliği kapatılamıyor.görüşsede görüşmesede .ve hayatın her iki şeklide ayrı bir sıkıntı zaten 4 x 4 lük hayatı olan yoktur mutlaka herkesin ayrı bir derdi sıkıntısı var .hayat şartları zor ama her zorluğunda bir çıkışı var elbet.ben belki şanslıydım boşanma ertesi ailem yanımdaydı mesleği yoktu okulum yarımdı oku mesleğinde bi yere gelebilmek için çabala az uşaklık etmedim zamanında millete ama hırslıydım ve şartlarım iyiydi yada ben zorladım herkes aynı şansa yada şartlara sahip olamıyor malesef .boşanma herkes için arkadasından düzen veya huzur getirmeyebiliyor sonrasında başka dertler de oluşabiliyor .iyi örneklerde var ama kolay değil hiçbirşey.umut inşallah hayatın güzellikleri seninle olur arkadaşım hakkınızda hayırlısı olsun umarım herşey düzelir sen ve çocuğun için ..

Son düzenleme:
herkesler yatmış sanırım bizim kız hala ayakta babasının canını almakla meşgul =))

babasıda burnundan soluyor şuan bende kaçayım bari yatırmaya çalışayım bidaha belki bu defa uykuya dalar zilli

Günaydın herkese hayırlı cumalar...Bugün herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…