2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kılarr.biz kızımla kahvaltımızı ettik giyindik markete gidicez kızımın eksikleriniz alıp gelcez sizler ne alemdesiniz

Günaydın...
Hayırlı Cumalar Hepinize...
Umut canım inş daha iyisindir bugün?

günaydın hayırlı cumalar....

Günaydın herkese hayırlı cumalar...Bugün herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsun...

HAYIRLI UMALAR HERKES RABBİM HER DİLEĞİMİZİ KABUL ETSİN BİZE VE ÇOCUKLARIMIZA SAĞLIK SIHHAT GÜZEL BAHTLAR VERSİN İNŞALLAH:Saruboceq::Saruboceq:

bizimk,i didelim diyorrr kızlar ben kaçtım görüşürüz eksiklerimizi alıp gelelim yatırıcam cadıyı erken kalktı bugün gecede geç yattı açık hava belki uykusunu getirir hava güzel bugün

Herkese Hayırlı Cumalar,

umut senin, eşin ve oğlun için hangi yol hayırlısı ise Allahım o tarafa doğru yol aldırsın sizi diyebiliyorum ancak, herşey gönlünce olsun en kısa zamanda düzelirsiniz :Saruboceq:

ezan okunuyo şuan allah yardımcın olsun...
semacım bak senin aldığın yelek yakışmış m?

çok yakışmış güle güle iyi günlerde giysin oğlun...

Hicran kızınla sana da iyi gezmeler havada ohh mis gibi gezin bacım bizim yerimizede...

size bişeyler sorayım :kedi:
emre bızımle cok ınatlasmaya basladı, sızınkılerde oyledır muhtemelen. ben genelde kandırıyorum yada aglayınca ıstedıgı seyı verıyorum (hata yapıyorum ama aksama kadar goremeyınce belkıde ıcım yanıyor)
sız neyapıyorsunuz kararlımısınız
bırde eğer emreye ben kızarsam babası hemen alıyor kızmayım dıye aynı sekılde bende davranıyorum. gecenlerde farkettım orneın emre bunu neden döktün dediğimde yada uyu cabuk dedıgımde hemen babasına uzanıyor (buda yanlıs (( ).
sız nealemdesınız

umutcum dün yazını okudum ama yazmakla yazmamak arasında kararsız kaldım sonuçta aile içinde yaşadığın şeyleri bir tek sen ve eşin bilir. bence ayrılma sevmiyorum diyosun bence öfkeden diyosun, bende eşimle uzlaşamadığım zaman onu sevmediğimi düşünürüm hep, insanlarlar zaten birbirlierne öfkeli olduğu zaman sevmezler bu iki kere iki dört yani, bence eşinin iyi yanlarını kötü yanlarını iyice bir gözden geçir, bundan sonra karşına çıkacak olan insanın bundan iyi ya da kötü olacağının garantisi varmı? hayat yanlız çekilmez elbet bir gün eş isteyeceksin o zaman geldiğinde oğluna iyi babalık yapabilecekmi adamın en ufak bir hareketi (oğluna karşı) sana batacak vicdan azabı çekebilrsin, insanın başedemediği tek şey vicdanıdır, sonra hayat o kadar zor ki tek başına para kazan kiranı öde oğlunun masraflarını karşıla hadi şimdi bunun üstesinden gelebirsin ya sonra okula gidecek dershaneye gidecek kreşe gidecek bugün nerden baksan kreş parası 600 lira, hadi maddi sorunları bir kenera bırakalım ailen destek oldu diyelim, keza sen eşinden ayrılırsan ( allah korusun) ailen seni yanlız koymaz bundan eminim, belki başta yanlız bırakır baban ama ilerleyen zamanlarda sanmıyorum..

bence eşinle düşündüğün herşeyi konuş onunda senin hakkında düşündüklerini anlamaya çalış, sonra evlilik psikiyatrisine gidin, elinizden gelen herşeyi yapın baktınız kurtulmuyor evlilik o zaman karar verin..

bence seninde eşinle ilgili çok önyargıların var onları yıkmalısın. adam az para kazanıyor, kahveye gidiyor, seninle aynı dili konuşmuyor, size yeterince vakit ayırmıyor, ailenden aldığın paranın hesabını soruyor, senin isteklerine cevap vermiyor benim aklıma gelenler bunlar ve bunlar düzeltilmeyecek şeyler değil bence..

anladığım kadarıyla sana sadık, işi gücü olan, oğluna sahip çıkan, seni seven bir eşin var artılarını sen daha iyi bilrisin tabiki

offf yaa ne diyeyim ben üzüldüm istemiyorum ayrılmanızı falan....

gemileri yakmadan önce elinden geleni yaptınmı yapmadınmı düşün arkadaşım boşanmak çok kolayyy bir imzaya bakar, şu hayyattaa sana değer veren eş o kadar önemliki, karşına çıkan insana al sana bu kadar para veriyorum bana değer ver de bakalım veririmii, herşeyi düzeltmek bizim elimizde, önce elindikeleri kurtarmak için çaba harcamak lazım...hayyattaımızdaki herşeyin bir bedeli var. kimsenin evliliği dört dörtlük değil..

önce hoşgeldin aramızaa emrenin annesi:))

ben egeyimümkün olduğunca mızmızlık yaptığı şeyleri yapmamaya çalışıyorum mesela parka götürüyorum gündüzleri gelmek istemiyor yırtınıyor ağlamaktan ama ben o ağladıkça, açıklama yapıyorum bak oğlum 2 saat olduk geleli yemek yiycez hem ben seni yarın gene gitiricem parka ağlama bak ağladığın zaman ben üzülüyorum diye diyeee çocuk beni dinlemeye başlıyorr arada mık mık yapsada, ya da evde ona zarar verecek bir şeyi illaki almak istediğinde gene başlıyorr meee meeeee diye çığrınmaya o zamanda yapmıyorum gene açıklamalar yapıyorum baktım açıklamalrıma kulak asmıyor sen bilrisin oğlum ağlayabilrisin diyorum, yani bir sürü örnek bir de babasının istemediği bişeye asla lkarışmıyorum baban baktığı zaman baba istemiyor bak sana kızdı diyorum, eşimde öylee ben bişey söyledğim zaman karışmıyorr, bazende başka şeylerle dikkatini dağıtıyorum bunlar çok cin bence babasıyla beraber hareket edin, ya da her ağladığı şeyi eline vermeyin.

bu deryanın tuna varyaaa şaşkınnnn çirkinnnnnn yesem yesem bitirsem bu çirkini bennn

Aytencim ben de senin gibi düşünüyorum.Ağayınca anlatmaya çalışıyorum baktım olmuyo ilgisini başka şeye çekmeye çalışıyorum.Yine mi ağlıyo o zaman susana kadar ilgilenmiyor.Dediğin gibi zehir gibiler bi açığını yakalarlarsa sonra sürekli aynı yöntemi deneyecekler.

selam millet ben geldim kızımla markete gittik alışveriş yaptık orda bir ayakkabıcı indirim yapmış bi alana bi bedava tek alırsan %40 indirim .ceylin hanıma ortapedik bir bot aldık eksiklerimiz tamamlanmış oldu bu hafta motumuzuda ayakkabımızıda almış olduk

kaç para harcadın kısss bayanssulusmile mesela pabuş kaç para??? güle güle giysin ceylin prensesimizz, fotosunuda beklioruz pabuçun..

kaç para harcadın kısss bayanssulusmile mesela pabuş kaç para??? güle güle giysin ceylin prensesimizz, fotosunuda beklioruz pabuçun..

napim kız eksikler varmı markete gittik tasarruf yapıyoz ihtiyaç dışlı bişi almıyoz ceylinin pabuca 35 verdim =) iyi aldım ama kaç yerde sormuştum 69 -65 diyolar zaten bu adamda 60 diyordu %40 indirim olunca 35 e aldık gitti :lepi:
fotosunu koyarım hemen

Oh Hicran güle güle giysin Ceylin cicilerini.
Ben de eşimi bekliyorum işten gelsin de biz de gidelim bi yerlere.Hava çok güzel fırsat bu fırsat biraz hava alsın kızım.

güle güle giysin ceylin hanım :)
bende genelde kandırıyorum gel oglum sunu vereyım soyle yapalım suna bakalım falan dıyorum, ama bazen kanmıyor. ornegın cay ıcerken bardak ıstıyor ıcını karıstırmak ıcın. baska bardak verıyorum kanmıyor, onu ıttırıyor. onune kırılmayan bardakları koyuyorum ama yok ılla bızım ıctıgımızı ıstıyor. ozaman ona kucuk bır bardaga soguk su koyuyorum elıyle tutuyor su soguksa onudaıstemıyor bende ılıksu koyup karıstırmasına ızın verıyorum. yanı bunun gıbı. ızın vermedıgım bırseyı degısık versıyonlarda ızın vermıs oluyorum
bırde oglum genelde cookk uykusuz 3 aydan buyana boyle. kımı gunler hıc uyumadıgını bılıyorum. sabah 7 aksam 11. ne yaptıysak basaramadık enson doktorumuz da pes ettı, kabullenın topragı boyle dedımafoldumben . aksam eve gelıyorum emreyle oynuyoruz ama yoruluyorum gece 1de zorla uyutuyorum. uyutmasam heralde sabaha kadar yakalamaca oynayabılır. bu durumda ornegın ben oglum yat artık dıye kızıyorum babamız tamam sen sakınles ben hallederım dıyor ve baslıyor uyutma cabalarına
boyle kızlar gelır gelmez sısırecegım basınızı

alısverıse bende gıdecegım haftasonunu beklıyorum. emrenın eksıgı pek yok, seneye gıyebılecegı bıkac pantalon kazak alayım ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…