Günaydın...
Hayırlı Cumalar Hepinize...
Umut canım inş daha iyisindir bugün?
günaydın hayırlı cumalar....
Günaydın herkese hayırlı cumalar...Bugün herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsun...
semacım bak senin aldığın yelek yakışmış m?
semacım bak senin aldığın yelek yakışmış m?
Hoşgeldın canım aramıza... opuyorumnanaktan
Demek adaş gelmiş oğluma.. :) bizde Aslan Emre'yiz.. Iyı paylasımlar...
size bişeyler sorayım :kedi:
emre bızımle cok ınatlasmaya basladı, sızınkılerde oyledır muhtemelen. ben genelde kandırıyorum yada aglayınca ıstedıgı seyı verıyorum (hata yapıyorum ama aksama kadar goremeyınce belkıde ıcım yanıyor)
sız neyapıyorsunuz kararlımısınız
bırde eğer emreye ben kızarsam babası hemen alıyor kızmayım dıye aynı sekılde bende davranıyorum. gecenlerde farkettım orneın emre bunu neden döktün dediğimde yada uyu cabuk dedıgımde hemen babasına uzanıyor (buda yanlıs(( ).
sız nealemdesınız
önce hoşgeldin aramızaa emrenin annesi:))
ben egeyimümkün olduğunca mızmızlık yaptığı şeyleri yapmamaya çalışıyorum mesela parka götürüyorum gündüzleri gelmek istemiyor yırtınıyor ağlamaktan ama ben o ağladıkça, açıklama yapıyorum bak oğlum 2 saat olduk geleli yemek yiycez hem ben seni yarın gene gitiricem parka ağlama bak ağladığın zaman ben üzülüyorum diye diyeee çocuk beni dinlemeye başlıyorr arada mık mık yapsada, ya da evde ona zarar verecek bir şeyi illaki almak istediğinde gene başlıyorr meee meeeee diye çığrınmaya o zamanda yapmıyorum gene açıklamalar yapıyorum baktım açıklamalrıma kulak asmıyor sen bilrisin oğlum ağlayabilrisin diyorum, yani bir sürü örnek bir de babasının istemediği bişeye asla lkarışmıyorum baban baktığı zaman baba istemiyor bak sana kızdı diyorum, eşimde öylee ben bişey söyledğim zaman karışmıyorr, bazende başka şeylerle dikkatini dağıtıyorum bunlar çok cin bence babasıyla beraber hareket edin, ya da her ağladığı şeyi eline vermeyin.
selam millet ben geldim kızımla markete gittik alışveriş yaptık orda bir ayakkabıcı indirim yapmış bi alana bi bedava tek alırsan %40 indirim .ceylin hanıma ortapedik bir bot aldık eksiklerimiz tamamlanmış oldu bu hafta motumuzuda ayakkabımızıda almış olduk
kaç para harcadın kısss bayanssulusmile mesela pabuş kaç para??? güle güle giysin ceylin prensesimizz, fotosunuda beklioruz pabuçun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?