2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kır tüm bebişler cicilerini güle güle eskitsin am valla allah hepimizin yardımcısı olsun çocukların masrafları bitmiyor

hicrancım bu ayakkabılara 35 lira süper fiyatt akıllı hatunsun heeee ayağında eskisin prensesinn,

maşallahhh eylül bebeklerinin hepsimi güzel olur yavvv

duş aldım göz kenarı kırışıkklık kremimi sürdüm ( ne mok sürersem süreyim genede kırışıyor hoş bu yaa :)))) egoş uyansın işsizlik paramı çekmeyegidicem kaç para verecekler acaba çok merak ediyorum. iş yerindende alamadım hala alacağımı bu pazartesi vericez dediler gene kaç cuma pazartesi geçti verecekler, dua edinde kıslar bu cumartesi versinler paramı kredi kartlarım ödenmek için bekliyorrr ((

tanger napıyosun çıtır annee nasılsınnn doğum günün nü şimdiden kutalrım dattlumm, sanırım en önce kutlayan ben oldum 5 gün önce oldu sanırım 13 müydü kaçıydı kısssa.s.

hicrancım bu ayakkabılara 35 lira süper fiyatt akıllı hatunsun heeee ayağında eskisin prensesinn,

maşallahhh eylül bebeklerinin hepsimi güzel olur yavvv

sağol canım allah razı olsun.
benimki akıllılıktan değildir olsa olsa şansımız yaver gitmiştirde indirim olduğunu görmüşüzdür kaydirigubbakcemile3

aldıkların bence cok guzel. ayakkabının fıyatıda cok uygunmuş hem bılekten desteklı hemde bayagı kıslık sıscacık tutar. gule gule eskıtsın
aytege maasına yakın bırsey alıyorsun canım. aldıgın maası carp 2 ıle. toplamında hemen hemen okadar yatıyor

doğal yöntemler kullan ancım portakal yağı ve kayısı yağı ala amagerçeğinden bak nasıl işe yarıyor bide maya maskesi vardı nasıldı hatırlamıyoum ama işe yarıyordu

birde ben doğuma kadar calısmıstım oyuzden maasımıda aldım ssk'dan paramıda almıştım. inşallah işyeri paranı verır bıran once

aytencim işsizlik maaşın ssk da gösterilen bürüt maaşının % 40 ı canım bende almıştım 400 alıyordum ama geçen ay sonuncusunu aldım bende 1.000 gösteriliyordu benimki

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar malum haftasonu geç kalktık kahvaltı falan derken ancak bakabıldım..
msallah tunahanda ceylınde pek şeker gule gule gıysınler cicilerını...
ayten canım çok teşekkür ederım 8 ocak doğum gunum benım yanı bugün :)

sağol canımcım .evet çok sağlam ve kullanışlı ortopedik aykkabılar.içi yumuşacık .rahat bişi.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar malum haftasonu geç kalktık

ohhh ne gzel uyuyun valla ben iyice vampirlere döndüm valla uyku problemi yaşıyom ayrıca bi dr gitmem lazım iyice dengem bozuldu uykuya dalamıyom bi türlü yada geç yatıyom düzen müzen kalmadı bende

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM NıCE YILLARA SAĞLIKLA ıNŞALLAH.HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN

Son düzenleme:
nice mutlu yılara canıma.s.a.s.
fotograf eklemeye calıstım ama beceremedım:çok üzgünüm:
saglıkla mutlulukla sevgıyle daha nıce yıllara:1hug:

iyi ki doğdun mevlüdecim...nice güsel yaşlara eşinle bebeğinle ve sevdiklerinle...
yeni gelen arkadaşım merhaba resim eklemek istersen gelişmiş cevabı tıklayıp ordan eklenti ekleyi bul bu şekilde yükleyebilirsin hem kolay oluyor hadi yüklede görelim seni de....bu arada nerede oturuyorsun sende çalışıyorsun sanırım bende çalışıyorum...aytencim öpüyoz seni tunamla inşallah sende alırsın paranı ya...bu arada tunahan da aynen anlattıklarınız gibi yapıyor yok bardakta su karıştırıcak içine bişiler atacak acayip yaramaz ve kuduruk bi çocuk oldu bende iştediği herşeyi yapmıyorum genelde başka şeylere ilgisini çekmeye çalışıyorum...ama babannesi ağlamasına dayanamıyor zor işte ama napalım....bugün çok uykusuzum sıpa sabah beşte uyandı bi daha da 7,30 da uyudu...

umutcum
aytencime katılıyorum canım
insallah bir orta yol bulursunuz
boşanma lafı benide çok üzüyor
çünkü bence de siz birbirinizi seviyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…