- 12 Haziran 2009
- 3.934
- 4.319
- 158
hicrancım bu ayakkabılara 35 lira süper fiyatt akıllı hatunsun heeee ayağında eskisin prensesinn,
maşallahhh eylül bebeklerinin hepsimi güzel olur yavvv
duş aldım göz kenarı kırışıkklık kremimi sürdüm ( ne mok sürersem süreyim genede kırışıyor hoş bu yaa :)))) egoş uyansın işsizlik paramı çekmeyegidicem kaç para verecekler acaba çok merak ediyorum. iş yerindende alamadım hala alacağımı bu pazartesi vericez dediler gene kaç cuma pazartesi geçti verecekler, dua edinde kıslar bu cumartesi versinler paramı kredi kartlarım ödenmek için bekliyorrr((
duş aldım göz kenarı kırışıkklık kremimi sürdüm ( ne mok sürersem süreyim genede kırışıyor hoş bu yaa :)))) egoş uyansın işsizlik paramı çekmeyegidicem kaç para verecekler acaba çok merak ediyorum. iş yerindende alamadım hala alacağımı bu pazartesi vericez dediler gene kaç cuma pazartesi geçti verecekler, dua edinde kıslar bu cumartesi versinler paramı kredi kartlarım ödenmek için bekliyorrr((
aldıkların bence cok guzel. ayakkabının fıyatıda cok uygunmuş hem bılekten desteklı hemde bayagı kıslık sıscacık tutar. gule gule eskıtsın
aytege maasına yakın bırsey alıyorsun canım. aldıgın maası carp 2 ıle. toplamında hemen hemen okadar yatıyor
merhaba arkadaşlar malum haftasonu geç kalktık
merhaba arkadaşlar malum haftasonu geç kalktık kahvaltı falan derken ancak bakabıldım..
msallah tunahanda ceylınde pek şeker gule gule gıysınler cicilerını...
ayten canım çok teşekkür ederım 8 ocak doğum gunum benım yanı bugün :)
umutcumumutcum dün yazını okudum ama yazmakla yazmamak arasında kararsız kaldım sonuçta aile içinde yaşadığın şeyleri bir tek sen ve eşin bilir. bence ayrılma sevmiyorum diyosun bence öfkeden diyosun, bende eşimle uzlaşamadığım zaman onu sevmediğimi düşünürüm hep, insanlarlar zaten birbirlierne öfkeli olduğu zaman sevmezler bu iki kere iki dört yani, bence eşinin iyi yanlarını kötü yanlarını iyice bir gözden geçir, bundan sonra karşına çıkacak olan insanın bundan iyi ya da kötü olacağının garantisi varmı? hayat yanlız çekilmez elbet bir gün eş isteyeceksin o zaman geldiğinde oğluna iyi babalık yapabilecekmi adamın en ufak bir hareketi (oğluna karşı) sana batacak vicdan azabı çekebilrsin, insanın başedemediği tek şey vicdanıdır, sonra hayat o kadar zor ki tek başına para kazan kiranı öde oğlunun masraflarını karşıla hadi şimdi bunun üstesinden gelebirsin ya sonra okula gidecek dershaneye gidecek kreşe gidecek bugün nerden baksan kreş parası 600 lira, hadi maddi sorunları bir kenera bırakalım ailen destek oldu diyelim, keza sen eşinden ayrılırsan ( allah korusun) ailen seni yanlız koymaz bundan eminim, belki başta yanlız bırakır baban ama ilerleyen zamanlarda sanmıyorum..
bence eşinle düşündüğün herşeyi konuş onunda senin hakkında düşündüklerini anlamaya çalış, sonra evlilik psikiyatrisine gidin, elinizden gelen herşeyi yapın baktınız kurtulmuyor evlilik o zaman karar verin..
bence seninde eşinle ilgili çok önyargıların var onları yıkmalısın. adam az para kazanıyor, kahveye gidiyor, seninle aynı dili konuşmuyor, size yeterince vakit ayırmıyor, ailenden aldığın paranın hesabını soruyor, senin isteklerine cevap vermiyor benim aklıma gelenler bunlar ve bunlar düzeltilmeyecek şeyler değil bence..
anladığım kadarıyla sana sadık, işi gücü olan, oğluna sahip çıkan, seni seven bir eşin var artılarını sen daha iyi bilrisin tabiki
offf yaa ne diyeyim ben üzüldüm istemiyorum ayrılmanızı falan....
gemileri yakmadan önce elinden geleni yaptınmı yapmadınmı düşün arkadaşım boşanmak çok kolayyy bir imzaya bakar, şu hayyattaa sana değer veren eş o kadar önemliki, karşına çıkan insana al sana bu kadar para veriyorum bana değer ver de bakalım veririmii, herşeyi düzeltmek bizim elimizde, önce elindikeleri kurtarmak için çaba harcamak lazım...hayyattaımızdaki herşeyin bir bedeli var. kimsenin evliliği dört dörtlük değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?