Kızlar bugün ilk olarak Egeye pancar haşladım kabak ve patatesle birlikte..Şimdi onları püre yapıp vericem bakalım yicekmi..Kansızlık için birebirmiş ben hiç sevmem inşallah oğlum yer..Pancar veren varmı?Verdiyseniz nasıl verdiniz canlar??
merhaba arkadaşlar malum haftasonu geç kalktık kahvaltı falan derken ancak bakabıldım..
msallah tunahanda ceylınde pek şeker gule gule gıysınler cicilerını...
ayten canım çok teşekkür ederım 8 ocak doğum gunum benım yanı bugün :)
Sağol Hicran bende yaptım şimdi verdim yedi çok şükür ama açıkcası bana göre berbat birşeydikaydirigubbakcemile3Acıdım valla çocuğuma:))Kabak,patates,pancar üçlüsü tereyağlı sitlü püre şeklinde verdim kıpkırmızı birşey oldu dilimin ucuyla bir tadayım dedim ama yok bir kaşık bile yiyemem benakannehir
Ege enginar ve kara lahana dışında bütün sebzeleri denemiş oldu hepsinde başarılı sonuç maşallah ama yani anladığı zaman çoğunu yemez herhaldeyerimseniben
yaaa ilk kutlayan ben olamadım yaniiiiii((
iyiyki doğdun mevlüdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyiki doğdun mevlüdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a.s.a.s.a.s.
kızlar bide aranızda konserve veren varmı ben bazen mantarı konserve alıyorum yada bezelye mesela pazarda göremeyınce alp e versem mı sizce pişirdiğim gun zaten 2. gune bekletmıyorum konserve ile yaptığım yemeklerı..
hicrancım ben de vermemiştim ama geçen biz yerken öle ağladıkı eşim verdı mantar yedi d baya paşam oyuzden verdık alerjı falanda yapmadı ama konserveolması benı rahatsız edıyor canım ya...
duygucum afiyet olsun canım malesef ben alpe daha pancar vermedım prasada öle ıspanagı pazıyı zor buluyorum burda diğerlerını görmedım hiç....
burda rezene çok fazla arkadaşlar pazarlarda satılıyo bol bol sanırım yemegını yapıyorlarmış bilen varmı bende alpberk ve kendımız için yapmak ıstıyorum acaba güze olurmuki?
Mantardan ben biraz korkarım onun için hiç vermedim konservede almayız biz genelde konservedeki şeyler arasında sevdiğimiz birşey yok bir tek bamya alırım ben onuda zaten eşim yemez:)kızlar bide aranızda konserve veren varmı ben bazen mantarı konserve alıyorum yada bezelye mesela pazarda göremeyınce alp e versem mı sizce pişirdiğim gun zaten 2. gune bekletmıyorum konserve ile yaptığım yemeklerı..
duygu ben mustafaya 7-8 aylıkken pancar çok verdim... haftada iki gün verirdim... ben hamile olunca o sıralar kokusuna bile dayanamazdım...ama mustafa çok severdi tatlı sanırım... zaten ondan sonra pancardan başka bişey yemez olmuştu... bu sene daha hiç vermedim... zaten hiç bişey yemiyo...
maşallah egenin iştahı güzel Allah herkese onun gibi bebek versin... mustafa hiç birşey yemiyo ağzını kilitliyo açmıyo bile... pilavdan kardan adam, yumurtadan fare yapıyorum yok... yemekleri sokmadığım şekil kalmadı herhalde... çocuk yemiyo bir türlü... bu gün sadece 250 ml kadar süt içti 2 kaşık çorba yedi bir bardak portakal suyu... bütün gün yediği bu..... yattı uyudu şimdi gece kalkar az bi mama yer tamam...
tşkler Hicrancımm çok şükür birşeyimiz çıkmadı.ya geçmişe bakamıcam ama bu sayfada gördümde yazıyom aslıım geçmiş olsun inşallah bişii çıkmaz canım yaa bizimde kontrol olcak fırsat bulursam yapılacak yaniieşimin ailede genelde genetik kalp olayı ve benim eşimdede var çocuklukta çıkıyormuş genelde onlarda ve ilerliyor yada öle kalıyomuş eşimdede benim sık sık ritm bozukluğu oluyor küçükken kalp büyümesi olmuş ondan geçmiş ama hala arada yoklar bizi allah korusun kızımı kontrol ettirmek istiyom yani çok şükür bi durum yok ama kontrol ettirmek lazım işte .sizdede inalallah bişii çıkmaz üşütmeden sonmra zate kalpte bazı sıkıntılar olabilirmiş diyebiliyom belki öle denk gelmiştir .
Teşekkür ederim Gülsümcümm sizede çok geçmiş olsun inşlah atlatırsınız canım. seninde canın sıkkınmış güzelim hiç içini ferah tut inşlah sonuçlar iyi çıkacak iyi düşün iyi olsun kendinize dikkat edin canım benim.Aslıcım geçmiş olsun canım... inşallah derdiği gibi yalancısıdır... bahsettiğin üfürümü hiç duymadım... rabbim acil şifa versin...
sema teşekkür ederim canım... valla tam belli değil bakalım hangi evrede neyin nesi iyi mi kötü mü.. yavaş yavaş başlıcaz bi yerden... ama insan üzülüyo yaa... hani tek başına olsan önemli değil de bişey olsa bu çocuklara nolucak onu düşünüyorum... rabbimden hayırlısı dert de onda şifa da...
bi de kızımın gözleri kaymş.. dr a götüreceğim ki inşallah geçecektir önemli bişey değildir... küvezde kalan prematürelerde olurmuş genellikle... hayırlısı dediğim gibi dr arıyorum şimdi... iyi bi dr a ihtiyacım var...
Deryacım sizede geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınızz. Amann yandık biz bu yaramaz bebişlerle.ooohhh emelcim güle güle giysin mertim...bende bakim bari geçebilirsem o tarafa...kızlar geçen gün bazamı kaldırdım tunahan da oynuyo yanımda aklımdan da geçiyoki kapatırken tunahanı kollayayım bu şimdi içine girer ay ben birden kapatmaya çalıştım bazayı bizimki girmiş tabi omuzlarına kadar bi baktım tunahan altında Allahtan bastırmamışım biraz ağladı sonra sustu ama ebn ölydum gene Allahım korudu gene ona bişi olsaydı hemde benim yüzümden napardımsenağlama
tşkler Emelcimm. sizde kıyafetlerinizi güle güle giyinn. bu arada animasyonlarda süperdi.deryacım Allah korumuş canım,çok dikkat etmemiz gerekiyor
aslı umarım güzel sonuçlar alırsınız
gülsüm mertinde sol gözünde,fotoğraflarında belli olan bir kayma vardı,doktor önemli birşey değil,6 ay snra kontrole getirin dedi.geçmiş olsun
Canım inşlah sorun çıkmaz dedigin gibi sende içini rahat tut canım arkadaşım.herkese merhaba...
biz de dr a gittik baktı 10 derece kayma varmış ama dışarıdan sebebi belli değilmiş...
tıp fakültesine götüreceğiz orada uyutp gözlerinin arkasına bakacaklar prematüre olduğu için orada bişeyler olabilirmiş... prematüre olmasa sorun olmazmış aslında ama işte böyle olunca baya araştırılması gerekiyormuş...
,allahım inşallah bişey çıkmaz hayırlısıyla şifasını verir rabbim...
ben de bi ara tekrar gidip kan vereceğim daha ayrıntılı sonuçlar çıkacak... inşallah bişey yoktur sadece yine dr ların kuruntusudur... dua edin kızlar hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun inşallah..
Aramıza hoşgeldin Dilek.geldim papatyam :)
bugun ılkkez sacını kestırdık oglumun gözüme buyumus kılo almıs gıbı gelıyor ama neysekı sacları kesılınce tıpsızlesmedı
Selmacım yeni evinizde güle güle oturunn.SLM hanımlar
ne zamandır yoktum taşındık yerleştik sonunda artık daha merkezi bi yerdeyiz. allah kimseyi tercih yapmak zorunda bırakmasın herkesin yeri farklıdır.
Hicrancım dün akşam sadece okuyabildim oda yarıya kadar sonra uykuya gittim.bugün geldim:))aslıcım tam çıkarken gördüm seni iyi geceler cnım görüşürüzz ok muckkkkk
bencede maşallah süper çıkmış Ceylin hanımımız. Tunahanada yelegi çok yakışmış çok güzel olmuş maşallah.hicrancım bu ayakkabılara 35 lira süper fiyatt akıllı hatunsun heeee ayağında eskisin prensesinn,
maşallahhh eylül bebeklerinin hepsimi güzel olur yavvv
Allah'ın izniyle herşey yoluna girer Aytencim bütün borçlardan kurtulur feraha çıkarsınız rahatlatsınız inşlah canım. inşlah paranıda çabucak alırsın. :Saruboceq:duş aldım göz kenarı kırışıkklık kremimi sürdüm ( ne mok sürersem süreyim genede kırışıyor hoş bu yaa :)))) egoş uyansın işsizlik paramı çekmeyegidicem kaç para verecekler acaba çok merak ediyorum. iş yerindende alamadım hala alacağımı bu pazartesi vericez dediler gene kaç cuma pazartesi geçti verecekler, dua edinde kıslar bu cumartesi versinler paramı kredi kartlarım ödenmek için bekliyorrr((
MEVLÜDECİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN SAGLIKLI,MUTLU VE HUZUR DOLU NİCE GÜZEL UZUN SENELER GEÇİRMENİ DİLERİM.Mevlüdecim iyiki doğdun Allah sağlıklı huzurlu ömürler versin sevdiklerinle birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?