2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Mevlüdecim iyiki doğdun Allah sağlıklı huzurlu ömürler versin sevdiklerinle birlikte...

Kızlar bugün ilk olarak Egeye pancar haşladım kabak ve patatesle birlikte..Şimdi onları püre yapıp vericem bakalım yicekmi..Kansızlık için birebirmiş ben hiç sevmem inşallah oğlum yer..Pancar veren varmı?Verdiyseniz nasıl verdiniz canlar??

mevlüdecim doğum günün kutlu olsun
aienle sağlıkla mutlulukla nice mutu yıllara inşallah

ben pancar hiç vermedim enginar verdim yedi ama çook severek değil pırasayı sevmedi yediremedim pek kabak yer patates yer ıspanak brokoli karnıbahar yer kereviz denedim onuda pek yemedi sayılır pancarı bende deneyeyim bi fırsat olunca yaparım bende

Sağol Hicran bende yaptım şimdi verdim yedi çok şükür ama açıkcası bana göre berbat birşeydikaydirigubbakcemile3Acıdım valla çocuğuma:))Kabak,patates,pancar üçlüsü tereyağlı sitlü püre şeklinde verdim kıpkırmızı birşey oldu dilimin ucuyla bir tadayım dedim ama yok bir kaşık bile yiyemem benakannehir
Ege enginar ve kara lahana dışında bütün sebzeleri denemiş oldu hepsinde başarılı sonuç maşallah ama yani anladığı zaman çoğunu yemez herhaldeyerimseniben

ayten,hicran,yenıgelen arkadaşım saırım ismın dilek unuttum galıba ,serap,duygu arkadaşlar teşekkür ederım..

yaaa ilk kutlayan ben olamadım yaniiiiii((

iyiyki doğdun mevlüdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
iyiki doğdun mevlüdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

a.s.a.s.a.s.

duygucum afiyet olsun canım malesef ben alpe daha pancar vermedım prasada öle ıspanagı pazıyı zor buluyorum burda diğerlerını görmedım hiç....
burda rezene çok fazla arkadaşlar pazarlarda satılıyo bol bol sanırım yemegını yapıyorlarmış bilen varmı bende alpberk ve kendımız için yapmak ıstıyorum acaba güze olurmuki?

kızlar bide aranızda konserve veren varmı ben bazen mantarı konserve alıyorum yada bezelye mesela pazarda göremeyınce alp e versem mı sizce pişirdiğim gun zaten 2. gune bekletmıyorum konserve ile yaptığım yemeklerı..

Mevlüdecim oğlunla,eşinle ve tüm sevdiklerinle beraber,huzurlu,sağlıklı yıllar diliyorum sana.

doğum günün kutlu olsun mevlüde... eşinle oğluşunla sağlıklıkve mutlu ömürler geçir inşallah...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 neyse yemiş ya çocuk maşallah ohhh afiyet olsunn

ben hiç konserve vermedim mntar hele daha tatmadı kızım bizde öle çok sık yemeyiz ben severim ama eşim ve büyük kızım sevmiyo pek ceylinede denemedim hiç korktum :kedi:

ben kaçtım görüşürüzz misafirlerim var yarın da pek fırsat bulamam sanırım misafirler bende yemek yicez sonra çıkıcaz bakalım rüzgar nereye götürecek bizi =)))

kendinize ii bakın öptümmmmmmmmmmm

hicrancım ben de vermemiştim ama geçen biz yerken öle ağladıkı eşim verdı mantar yedi d baya paşam oyuzden verdık alerjı falanda yapmadı ama konserveolması benı rahatsız edıyor canım ya...

duygu ben mustafaya 7-8 aylıkken pancar çok verdim... haftada iki gün verirdim... ben hamile olunca o sıralar kokusuna bile dayanamazdım...ama mustafa çok severdi tatlı sanırım... zaten ondan sonra pancardan başka bişey yemez olmuştu... bu sene daha hiç vermedim... zaten hiç bişey yemiyo...

maşallah egenin iştahı güzel Allah herkese onun gibi bebek versin... mustafa hiç birşey yemiyo ağzını kilitliyo açmıyo bile... pilavdan kardan adam, yumurtadan fare yapıyorum yok... yemekleri sokmadığım şekil kalmadı herhalde... çocuk yemiyo bir türlü... bu gün sadece 250 ml kadar süt içti 2 kaşık çorba yedi bir bardak portakal suyu... bütün gün yediği bu..... yattı uyudu şimdi gece kalkar az bi mama yer tamam...

hicrancım ben de vermemiştim ama geçen biz yerken öle ağladıkı eşim verdı mantar yedi d baya paşam oyuzden verdık alerjı falanda yapmadı ama konserveolması benı rahatsız edıyor canım ya...

derya mantar tarifi vermişti bana bi kere ondan yedi mustafa ama tazeydi... iki lokma bişey yedi... konserve olarakda sadece bezelye yedi kumpirin üzerinde... kumpiri seviiyo allahtan...

Canım rezenenin çayı dışında yemeğini hiç duymadım ama internetten bir araştır istersen ilk olarak duyuyorum ben valla.. Mantardan ben biraz korkarım onun için hiç vermedim konservede almayız biz genelde konservedeki şeyler arasında sevdiğimiz birşey yok bir tek bamya alırım ben onuda zaten eşim yemez:)
Valla çok iyi yapmışsın Gülsüm geçenlerde bir doktor çıktı çocuklarınıza öyle yada böyle pancarı yedirin demişti ben ona rağmen ilk kez verdim..Bende senin gibi normalde ağzıma koymam ama Ege yedi.Görünüşü bile bir tuhaf oldu ya Allah affetsin artık:kedi:
Gülsüm Ege babasının kopyası zaten ben çocukken her yemek olay olurdu her yemekte dayak yememek için salondaki masanın etrafında koşardık annemle:))Ama eşim çocukken acıkınca mutfağa gelip çiğ patatesleri eline alır yemeye kalkarmışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Sanırım Egede ona çekmiş yemediği hemen hemen birşey yok gibi.. her çocuk farklı işte bilirsin benimkide 8 aya yakın kustu bende ondan çektim..Allah sağlık versinde ilerde düzelir inşallah..Her zaman diyorum böyle boğazsız çocuklar ilerde benim gibi olurlarsa yandınız yemekten alamıyorlar kendilerini:))

tşkler Hicrancımm çok şükür birşeyimiz çıkmadı.
Teşekkür ederim Gülsümcümm sizede çok geçmiş olsun inşlah atlatırsınız canım. seninde canın sıkkınmış güzelim hiç içini ferah tut inşlah sonuçlar iyi çıkacak iyi düşün iyi olsun kendinize dikkat edin canım benim.
Deryacım sizede geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsınızz. Amann yandık biz bu yaramaz bebişlerle.
tşkler Emelcimm. sizde kıyafetlerinizi güle güle giyinn. bu arada animasyonlarda süperdi.
Canım inşlah sorun çıkmaz dedigin gibi sende içini rahat tut canım arkadaşım.
geldim papatyam :)
bugun ılkkez sacını kestırdık oglumun gözüme buyumus kılo almıs gıbı gelıyor ama neysekı sacları kesılınce tıpsızlesmedı
Aramıza hoşgeldin Dilek.
SLM hanımlar
ne zamandır yoktum taşındık yerleştik sonunda artık daha merkezi bi yerdeyiz. allah kimseyi tercih yapmak zorunda bırakmasın herkesin yeri farklıdır.
Selmacım yeni evinizde güle güle oturunn.

aslıcım tam çıkarken gördüm seni iyi geceler cnım görüşürüzz ok muckkkkk
Hicrancım dün akşam sadece okuyabildim oda yarıya kadar sonra uykuya gittim.bugün geldim:))
hicrancım bu ayakkabılara 35 lira süper fiyatt akıllı hatunsun heeee ayağında eskisin prensesinn,

maşallahhh eylül bebeklerinin hepsimi güzel olur yavvv
bencede maşallah süper çıkmış Ceylin hanımımız. Tunahanada yelegi çok yakışmış çok güzel olmuş maşallah.
Allah'ın izniyle herşey yoluna girer Aytencim bütün borçlardan kurtulur feraha çıkarsınız rahatlatsınız inşlah canım. inşlah paranıda çabucak alırsın. :Saruboceq:
Mevlüdecim iyiki doğdun Allah sağlıklı huzurlu ömürler versin sevdiklerinle birlikte...
MEVLÜDECİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNN SAGLIKLI,MUTLU VE HUZUR DOLU NİCE GÜZEL UZUN SENELER GEÇİRMENİ DİLERİM.
Merhaba arkadaşlarr malum hafta içi evde kayınvalidem oldugu için işlerde bitmiyor pc başına oturmuyorum hiç. bugünde aslında çok uykum var birazdan kaçarım ama size yazmadan yatmak istemedim. ogluşumun bu hafta ekosu vardı çarşamba günü ben tabi içimi hep ferah tutmaya çalıştım ve çok şükür dr var ama masum üfürüm dedi geçer hasta oldugunda belirgin duyulur dedi. kendi drumuzda geniz akıntısı geçmemiş şuruplara bir iki gün daha devam dedi işte bizden böyle arkadaşlar. Allah'ım dediginiz gibi dermansız dert vermesin. Hep dualarımda herkes için Allah'ım öncelikle saglık versin, sonra huzur herkes için hayırlısı ne ise onu versin diye dua ederim.
Umud'um güzel kalpli arkadaşım seninle tlfla konuştuk ama yinede yazmak istedim Allah hakkında hayırlısı ne ise onu versin herşey inşlah gönlüne göre olsun.
Herkese Allah rahatlık versin iyi uykular tatlı rüyalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…