2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı hafta sonları hepinize arkadaşlar...
Aslıcım çok sevindim bişey çıkmamasına.Rabbim gerçekten de önce sağlık versin.

günaydın arkadaşlar

geçmişe bakamadım ama bu sayfadan anladığım kadarıyla MEVLÜDECııııııM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUN

Aslı sonuçların iyi çıkmasına sevindim canım geçmiş olsun

biz yine annemlerdeyiz Utku hala daha inatla katı şeyleri yemiyor ben de biraz ara vericem artık. kuzum da zorlanıyo yıpranıyo

aslıcım teşekkür ederim...
bu arada ekonuzda bişey çıkmamış çok sevindim canım çeçmiş olsun...
sehercim sanada yeşekkür ederim.
biraz dınlendır ozaman kendınıde utkuyu da ara ara denersın canım aslında annende yardımcı olur ne güzel annendeymişsin...

Mevlüde geçmiş doğum günün kutlu olsun... Ailenle ve sevdiklrinle nice yıllara ...
Aslı geçmiş olsun oğlunda önemli bişey çıkmamasına sevindim...
Hicran kızının cicileri çok güzel çok yakışmış pembiş pembiş eee içindeki hepsinden güzel...
Selma taşınmışsınız herhalde yeni evinizde sağlıkla huzurla oturun inşallh. Bu topikte bayağı taşınıp yer değiştiren oldu galiba...
Vee tüm herkese güzel hafta sonları diliyorum...

Aslıcım geçmiş olsun sonuçların temiz çıköasına sevindim canım...

selam kızlaaarrrrr
aslı sonuçlarınız iyi çıkmış,gözünüzaydın:)

umut, daha öncede söylediğim gibi güçlü bir kadınsın,boşansanda yıkılmassın,ama daha mutlu olurmusun bilemiyorum..bende eşime bazı konularda çok kızıyorum,zaman zaman boşansam ne olur diye düşünüyorum ama kesinlikle ailemin yanında rahat edemem,maddi yönden değil ailemin durumuda iyiydi ama manevi yönden tatmin olacağımı sanmıyorum ha tabiki ailemde bana sahip çıkar ama benim 7 yıllık düzenimi bozup,ailemin yanına gitmem ve 13 yıldır birlikte olduğum benim bi parçam olan eşimden ayrılma düşüncesi çoookk zor görünüyor,sadece ve sadece şiddet görürsem yada aldatılırsam giderim bu evden..ama sen sevmiyorum diyorsun ya ayrılınca anlarsan sevgini...ayrı ev tutup çalışmak konusuna gelince çocuğun olduğu için bu hiçte kolay olamayacak..helede benim gibi rahatına düşkünsen (ki öyle tahmin ediyorum)fazlasıyla sabırlı olman gerekecek ..tamam insan herşeye alışır ama karar vermeden önce yani evliliğini bitirmeden önce başka çözüm yolu denemeli uğraşmalı çırpınmalısın kendin için olmasada çocuğun için,artıları ve eksileriyle tekrar tekrar değerlendirmelisin olayı,ne kötü evlilikler var tamam senden daha kötülerini gör ve otur demiyorum ama bi evlilik danışmanından yardım almalısın.olmadımı yine senin elinde,tabiki çekmek zorunda değilsin ömür söylediğin şekilde geçmez ama aşk bitince geriye böyle tablolar çıkabiliyor etrafımdaki çoğu insan sizin evdeki ortamı yaşıyor ve onların arkadaşlarıda öyle,doğrumu yanlışmı bilmem ama hepside şiddet yok başka kadında yok napıyım ilgilenmezse ilgilenmesin mantığıyla yaklaşıyorlar olaya hep bişeyler için devam ettiriyorlar evliliklerini... yıkmak kolay ama yapmak zordur.UMUT YOLUNU BULUR

Semacım,Sehercim,Mevlüdecim,Gülsümcüm,Emelcim,Özlemcim çok teşekkürler arkadaşlar hepinize.
tlfla görüştügüm Duygu ve Umutcuguma çok teşekkür ediyorum çok sagolun arkadaşlar iyiki varsınız.
Allah'ım hepimize saglık,sıhhat,huzur ve mutluluk dolu günler versin.

Selamlar canlar.. olumunekankayizsmile
Size bır kac sorum olacak zuzular hakkında;

- Uykuları düzenli mi ?

- Kendileri yatıyormu uykusu gelınce, yoksa sallıyor yada yanına yatıptamı uyutuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ?

- Gece beslenmek ıcın uyanıyorlarmı hala ?

- Sabah kalktıklarında kahvaltıyı hemen mı yaptırıyorsunuz yoksa bıraz vakıt gecırıyorlar mı ?

- Biberon kullanıyormusunuz ?

Çok oldu ama cevaplarsanız nöperim.. olumunekankayizsmile

Aslıcım cok sevındım sonucların guzel cıkmasına.... hadı gecmıs olsun.. opuyorumnanaktan

betülcüm alpberk gunduz bellı sattte uyur oda en az bir buçuk saat olur genelde,
aksamda 9-9.30 gibı sutunu içer uyur ama ben hala sallıyorum malesef ken dı kendıne uyumuyor...

gece 1-2 kez sut içmeye kalkıyo kuzum bende sutun içine cicibebe koyup verıyorum ama sanırım onu bırakacak bu ara....

kahvaltıyı ben bıraz zaman geçtıkten sonra verıyorum bazen hemen yemıyo üstunu değiş altını değiş yuz ıka öle çok uzun zaman geçmıyo tabi....

biberonu gece ve gündüz uyurken kullanıyoruz süt içiyo..

işte böle canımcım bizde seni öpüyoruz opuyorumnanaktan

canım çok sevindim ozan egemiz iyi olmasına içimiz rahatladı vallahi.. allah dermansız dert vermesin yavrularımıza

günaydın betül benim msnden yazdıklarım sana gelmiyor mu cevap mı vermiyosun anlamadım... :bbo: neyse sorularına geçelim...
mustafa akşam 9 gibi sütünü içer eğer çok yorgunsa hemen uyur benim yanında olmama gerek kalmaz ama yorgun değilse yatakta döner durur tepeme çıkar falan ozaman yanında olmazsam ağlar... sallamam ama kendi döne döne uyur kalır köpeğiyle.. olumunekankayizsmile zaten köpeğiyle böyle sıkı kankalar...

uykusu düzenli değil malesef gündüz neredeyse hiç uyumaz bir de uyuduğu zamanlar çok ağlayarak uyanır...

biberon kullanıyo süt içiyoruz hala biberondan...

gece bazen kalkar beslenmek için.... eğer kalkarsa sabah uyandıktan baya sonra yaparız kahvaltıyı, kalkmazsa hemen... kahvaltı dediğimde bağıra çığıra zorla 1 lokma yumurta 1 dilim kek 1 lokma peynir 1 bardak portakal suyu... kahvaltı sayılmaz pek yani...
genellikle süt içiyo mustafa saatlerce uğraşıyorum yemek yedirmeye ama boş en sonunda sabrım kalmıyo süt veriyorum napayım... neredeyse akşama kadar elimde tabak mustafanın peşindeyim....

Ayten egenin böbreği nasıl oldu... bişey yazmadın bayadır...

cevapmı vermıyorum mu :mymeka: kız bende sana yazıyorum off ken acınca gorursun dıye benımkıde sana gelmıyo heralde bı denk dusemedık. merak ettım naptın onun ıcın gırdım msn e az once ?
sımdıde yazdım bak yıne sana.. ?

onun dısında bızım kahvaltı mahvaltı kalmadı artık ıyıce tuhaf bısey olduk duzen konusunda :bbo:
mesela bu sabah yarım cay bardagı lımonata, 1 sogan köftesi yedi (mucver gıbı). iki lokmada peynırlı tost. bu kadar. sımdı buna kahvaltı denırse bılmem..
duzene cok takıyorum bende yanı dogdugundan berı yemesı ıcmesı uyuması altını alması bıle saatlıydı hep bu zamana kadar boyle geldık ıstısna durumlar harıc.. sımdı boyle olunca ben ne oldugunu anlamıyorum bu konudakı ruh halım aynen su sekıl oluyor bak = :bbo:
hıc tatmın olmuyorum. dişlerinden dolayı yıyemıyor sanırım cunku balon gıbı sıs cogu arka taraflarda kımısı uc vermıs rahatlamıs kımısı kızarık şiş hafıf yarılmaya baslamıs.. onada zor ama ıste yemıyor dıye canım sıkılıyo..

Betülcüm bizim uykumuzun iki düzeni var sabah 10 da kalkarsa gün içinde bi sefer uyur sabah 8 de kalkarsa da iki kere uyur ve akşam geç yatar

Utku hala daha ayakta ya da kucakta sallanarak uyur öylesi kolayıma geliyor yoksa bi saat yanında yatmam gerekiyor deli gibi yatakta o yana bu yana atlıyor

akşam muhallebi yer de yatarsa gece kalkmaz genelde ama bazen su içmek için uyanır.

kahvaltısını hemen yapmaz en az yarım saat sonra yapar bazen de daha geç yapar

biberon kullanmıyoruz keşke kullansaydı ama almadı malesef

Betülcüm benim kızım günde iki kere ortalama bir saat uyuyor.Ama misafir gelmişse çocuklar da varsa o gün düzen falan kalmıyor.
Gece beslenme olayımız bizim malum.2 biberon süt muhakkak bitiriyor.Vermeyince ağlama sesini heran daha da yükseltiyor.2 yaşına kadar sıkmamayı düşünüyorum ben de sonra artık yavaş yavaş bıraktırırım.Gece biberon içtiği için de en az 2-3 kere muhakkak kalkar.
Gün içinde biberonu aramıyor çok şükür.Sadece akşamları.
Kahvaltı da sevdiği şeyleri yaparsam güzel yiyor.Ama peynir ve zeytini maalesef sevmiyor.Ben de bişeylerin içine katıyorum.Uyanır uyanmaz vermiyorum yarım saat geçiyor kahvaltısını hazırlamam.
Ben ayağımda sallayarak uyutuyorum.Yeni evle birlikte yavaş yavaş odasında yatırma çalışmalarına başlıycam inş.

Son düzenleme:
betülcüm,mertin uykusu düzenli,sabah 9 da kalkar 12 de geri uyur bazen 1'i buluyor.akşam 6 gibi eğer yatırırsam tekrar uyur,bazen unutuyorum yatırmayı:bbo:saat 10.30 dada gece uykusuna geçer
kendisi uyuyor,yanyana yatamıyoruz hiç çünkü yerini arıyor,kıpırdanıp duruyor
gece kalkmıyoruz 8 aydır,ayda bir iki kez ağlayarak uyanıyor,emziğini bulamıyor beşikte
kahvaltıyı yarım saat sonra yapıyoruz önce altını değiştiriyorum,sabah tutukluğum olduğu için yavaş hareket ediyorum,hazırlayana kadarda saat 10 u buluyor
biberonu doğduğundan beri kullanıyorum.

emel hala emzik mi kullanıyosunuz...
ben ikisine de vermedim valla hiç... aramadılarda çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…