Selamlar canlar.. olumunekankayizsmile
Size bır kac sorum olacak zuzular hakkında;
- Uykuları düzenli mi ?
- Kendileri yatıyormu uykusu gelınce, yoksa sallıyor yada yanına yatıptamı uyutuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ?
- Gece beslenmek ıcın uyanıyorlarmı hala ?
- Sabah kalktıklarında kahvaltıyı hemen mı yaptırıyorsunuz yoksa bıraz vakıt gecırıyorlar mı ?
- Biberon kullanıyormusunuz ?
Çok oldu amacevaplarsanız nöperim.. olumunekankayizsmile
Semacım,Sehercim,Mevlüdecim,Gülsümcüm,Emelcim,Özlemcim çok teşekkürler arkadaşlar hepinize.
tlfla görüştügüm Duygu ve Umutcuguma çok teşekkür ediyorum çok sagolun arkadaşlar iyiki varsınız.
Allah'ım hepimize saglık,sıhhat,huzur ve mutluluk dolu günler versin.
- Uykuları düzenli mi ?
- Kendileri yatıyormu uykusu gelınce, yoksa sallıyor yada yanına yatıptamı uyutuyorsunuz nasıl yapıyorsunuz ?
- Sabah kalktıklarında kahvaltıyı hemen mı yaptırıyorsunuz yoksa bıraz vakıt gecırıyorlar mı ?
günaydın betül benim msnden yazdıklarım sana gelmiyor mu cevap mı vermiyosun anlamadım... :bbo: neyse sorularına geçelim...
mustafa akşam 9 gibi sütünü içer eğer çok yorgunsa hemen uyur benim yanında olmama gerek kalmaz ama yorgun değilse yatakta döner durur tepeme çıkar falan ozaman yanında olmazsam ağlar... sallamam ama kendi döne döne uyur kalır köpeğiyle.. olumunekankayizsmile zaten köpeğiyle böyle sıkı kankalar...
uykusu düzenli değil malesef gündüz neredeyse hiç uyumaz bir de uyuduğu zamanlar çok ağlayarak uyanır...
biberon kullanıyo süt içiyoruz hala biberondan...
gece bazen kalkar beslenmek için.... eğer kalkarsa sabah uyandıktan baya sonra yaparız kahvaltıyı, kalkmazsa hemen... kahvaltı dediğimde bağıra çığıra zorla 1 lokma yumurta 1 dilim kek 1 lokma peynir 1 bardak portakal suyu... kahvaltı sayılmaz pek yani...
genellikle süt içiyo mustafa saatlerce uğraşıyorum yemek yedirmeye ama boş en sonunda sabrım kalmıyo süt veriyorum napayım... neredeyse akşama kadar elimde tabak mustafanın peşindeyim....
- Uykuları düzenli mi ?
betülcüm,mertin uykusu düzenli,sabah 9 da kalkar 12 de geri uyur bazen 1'i buluyor.akşam 6 gibi eğer yatırırsam tekrar uyur,bazen unutuyorum yatırmayı:bbo:saat 10.30 dada gece uykusuna geçerSelamlar canlar.. olumunekankayizsmile
- Uykuları düzenli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?