2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam milletben geldim burnumdan soluyom tuba ile tartıştık gene ve tokatlamamak için kendimi zor tuttum gerçekten ergen çocuk annesi olmak çoooooooooooooook zor yorucu bir olay heleki kız olunca dahada katlanıyor

Hehe:)) saol canimm amin.. Bilmiyorum bakalim nolucaz, benim ne yapicagim belli olmuyor o gibi durumlarda :) ama duygusallasacagimiz kesin..
Oy ooy :))
allah sizi ayımasın sayılı gün neysede sayılı saatler daha zor geçer bilirim allah sabır versin aslanıma ve sana

evet canım geldiler gittiler ama gene gelecekler sanırım önümüzdeki hafta ama hangi gün olur bilemiyom hayırlısıyla pazartesi tüp tedavisi başlıyor misafir bayanın iğneler başlıyo yani gene git gel yapacaz hayırlısıyla inşallah herşey iyi olur

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bana da öle olmuştu tesadüfen gördüm girdim kendimi kurtaramıyom kaydirigubbakcemile3 bide ben çok severim ekindi hasattı vss e sanalda olsa peysaj vss yapıyoz işte domates salatalık havuç marul derken insan kendini alamıyor değilmi bende bakıyom hergün ara ara işte fırsat oldukça ama bağlıyo gerçekten yerimseniben

papatyam site bana karısık geldi ne nerde aktıf konuları nasıl goruyoruz hıc anlamadım bişey.
o dedıgınız bolum ne nerden goruluyor, çok mu acemıyım neyım:1closedeyes:

papatyam site bana karısık geldi ne nerde aktıf konuları nasıl goruyoruz hıc anlamadım bişey.
o dedıgınız bolum ne nerden goruluyor, çok mu acemıyım neyım:1closedeyes:

alışırsın canım alışırsın herkes ilk zamanlar biraz acemilik çekiyor bende öleydim hala bile çok aktif kullandığım sölenemez işte kendi çapıızda yapıyoz bişiiler ama günlük mesajları mesela oft bölümü var oraya tıklarsan anlık mesajları göreiliyon ama bide yararlı linkler yazıyor üstte başlıkta bak onu tıklayınca bugünkü mesajları tıklarsan son konu başlıkları var son yazılan mesajlara göre yani ordan ilgin çekene tıklıyon okuyon cevap verdiğinde o konu senin kullanıcı pnelinde klıyor görebiliyorsun mesela ilgi duyduğun bir konu olduğunda o konunun içindeyken üstte seçenekler var sayfa numaralarının olduğu yerde onu tıkla bu konuya abone ol de seni yönlendiriyo ok de geç o konu hep kayıtlı konularında olur ok yavaş yavaş öğrenirsin resim vs eklersin
bizim bahsettiğimiz bölüm oyun ölümüne ait bir konu başlığı canım başka bir siteden bahsediliyordu oyun sitesi oraya üye oldum da ondan bahsediyo emel oda üye olmuş sanırım =)

Son düzenleme:
bak bide sağ altta hızlı geçiş diye bi dölüm var dilekçim onu tıkla istediğin başlığı seçinçe o başlıkla ilgili onun altında bir sürü mesaj konu başlığı görürsün canım buranda yararlanabilirsin sitede dolaşma ile ilgili ok

aaakimseler yazmamış benden sonra bende şimdi bi bakem yazılanlara dedim ceylin durmuyo uyutamadım gene binbir taklane yaptı ne etti kalktı yataktan .ya sırf o uyusun diye benim yatağı açtım yaaa seviyo diye ama nafile ytmadı yatmicak bende accık ütü yapayım bari diyom hanfendinin kıyafetleri var kurudular onları halledem bari

canım yazmaya fırsat mı kalıyokı alp uyuyana kadar hiçbişay yapamıyorum bu ara çokhuysuz sonrada varsa bulasık,ütü.çamasır, sil ,süpür , derle topla alp kalksın yemekyedır aksamyemeğioyun bune ya evın pertevimiyim neyimmm...yemekten sonra alple eşim oynuyo ben bulasıkmutfagı topla çay koy alp i yatır derken bakıyorum çay içmeden eşim uyumuş oluyo bıkaç gundur...

aaaaaaaa diyesim var..
cennet anaların ayaklarının altındaysa eger bi uyusluk adilik yapmassak cennetı garantıledık sayılır....:))

paptyam sagol canım sayende hazıne bulmus kadar sevındımopuyorumnanaktan
emrenın burnu akıyormus, atesı varmıs ama cok degıl ınsallah artmaz sıkayetlerı

selam güzel anacıklar:)
beni soran sormayan hepinize kucak dolusu sevgilerimle..sizleri özledim..
emelcim,hicrancım,semacım ve henuz geçmişe tam bakamadıgım arkadaşlarım teşekkür ederim..hatırlanmak güzel..eksik olmayın..

ben eşimle olan sıkıntılarımı zamana yayıp ani bi karar vermemek baaabında rölantideyim..ama kendimce hazırlıklarım var..bıkere kesın çalışmaya kararlıyım allah nasıp ederse onumuzdekı kış.

yavruların uyk u ve yeme düzenlerınden bahsedılmiş..buarada ismet dün bir düştü ..benım anahtarlıgımı kaptıgı gibi koştu ve düşünce anahtarlıgın demırı gözünün altını sıyırdı..sürtmeden oluşan kıpkırmızı yara oldu ama anahtarların ucu gözünede girebilirdi..allahım koruyo ve hep korusun nedıyım bianlık elınden almaya çalışmamla fırlaması bir oldu..çokda kuduruğuz ..heryere tırmanma hevesındeyız..tuvalete gıdemez oldum nerdeyse..bidkka gz ayırmaya gelmıyo..tehlıke yaratma uzmanı..
uykumuz eskıden akşam 9 10 gbı yatar 6 7 gibi kalkardık..şimdiler 11 cıvarı yatıp 10 cıvarı kalkıyoruz..ama şükür hamagı kullanmıyoruz artık...uyku vaktı gelınce hem oglen hem akşam yatagına bıkaç oyuncakla koyup firar edıyorum:)bıraz uzun kalsam mızımaya başlıyo çünki..ne kadar yüz verirsem okadar isteme yanlısı..bi iki mızıklanıyo arada..ağlamadıkça yanına gıtmıyorum..genelde uyuya kalıyo..gazı yoksa gece 1 2gibi biraz sütlü muhallebı içiriyorum bidaha uyanmıyo..eskıden gecede 4 5kez kalkardık..oda 30 40 cc mama içmek için..şükür yok o hallerimiz..
gecenlerde suratını kasıp gözlerini kaşlarını yukarı kaldırdıgını farkettım ismetin...öyle bi sıkıyoki kendini o esnada..anlayamadım bu ne...ama bi baktım bişileri taktil ediyo...akabınde babası yıne bana bişiden dolayı söyledgınde ne göreyım babasının yüx ifadesi..nefesını tutarmışcasına kendını sıkıp hiddet ifadesini taklit edıyo yavrum..ama bunu oyun zannedıyo allahtan ve gülüyo hemen arkasından.

yeme düzenimiz kötü..geç kalkınca kahvaltıda 11 e sarkıyo..oglen baya uyuyoruz..mısal bugun 2.30 gıbı uyudu..saat 5oldu uyanmadı..dokunmuyorum uykuda gıdaymış ama ogle yemegı 6 7 oluyo..ve gecede aynı yemegı yemıyo cogukez yada corba yapıyorum ayrıca şansa yerse..bellı bı saatden sonra tatlılarla arası daka ıyı..muhallebı meyvasuyu ve meyveyle akşam öğünü geçiştirilmiş oluyo..geç saatde olsa bi tabak yemek yemesını ıstıyorum...zaten kahvaltıyı kuş gibi yıyo..yani ne bıleyım işte..mısal bu öglene kuzugerdanlı kereviz yaptım..azcık bulgurlu..yarına kalmasın akşamada nasılsa belki yer yemez azcık bı ogunluk yapıyorum yemeklerını genelde..mundarmışcasına cok müşgilim yoksa ıkıgunluk yemek yenmıyo..eşim zaten yemekte soğan tadsa yemez..bişiler karışmışsa yemez..sebze lahana hariç yemez..cok sumturuklu biri yemek konusunda damak tadlarımız kesınlıkle uyuşmuyo..valla şimdiki aklım olsa lokanta lokanta gezerdım bı ınsanla evlenmeden once..teşhisime göre cunkı damak tadı uymayanlar evlenmemeli:))şaka tabi..yani sağlık olsun tek derdımız bunlar olsun hatta bunlarda olmasın:)

hicrancımı bunaltmış güzel tubası...annesi haklısın..ama dedıgın gıbı ergen işte..kız cocuklarını daha cok kolllamak ıstıyoruz korkuyoruz ama devır okadar kötüki erkek cocunundaa bı farkı kalmadı..yınede tuba cok evrelerden geçmiş bir çocuk..senın anlattıklarından yaşadıklarını azcok kestırebılıyorum..ve bence cok hassas..işallah sabrını daha fazla zorlamadan sorunlarınızı halledın..okulunda guvendıgın veya onun guvenıp sevdıgı bı hocasıylada iletişim kurup yardım yada işbirliği isteyebilirsin akıl vermek gibi oldu ama..neblim zor işte..ama onun bi bebeklık fotosu gözümden gitmıyo..kıvırkıvır sarı bukleli güzeller güzeli bir bebek...senın gözündede hala öyle bılıyorum...ama o artık bir genç kız annesi..doğa kanunu bazı şeyler..isyana sebep olabılıcek her durumdan kaçınmak en hayırlısı olur heralde...

kızlar mustafa hayatta ağzına kıyma sokmazdı dün konyanın yöresel yemeği var topalak ondan yaptım koydum önüne çatalla maşallah 10-12 kadar yedi... tavsiye ederim size de .... yapması uğraştırıyo ama değer bence... ben yapıp dolaba atacağım haftada 2 kez falan çorbalarına atmayı düşünüyorum... ayy valla bişey yiyince sevinçten havalara uçuyorum ya..

şimdilik ben kaçar...yavrum mavilerini açmak üzeredir..heyecanla fırlayıp yatagının korkuluklarına emziğiyle mıkırdanmaya başlar..güleç yüzüne kurban oldugum..sonra kendı kendımıze bi konuşuruz baya anlatırız bebekçe..çorabımızı yeleğimizi gıyerız..serhoş serhoş gezınmeye başlarız:)soonrası afyanumuz patlar tutabılene aşkolsuunn:)hamdolsun.

Hicrann amiin canim donurum cok tesekkurlerr..
Rabbim kimseyi sevdiginden, huzur sebebinden ayri koymasin..

patikim umudum çok sevindim rolantiye almana, bence sende elinden geleni yap evliliğin için, eşinlede konuş oda çaba sarfetsin biraz,valla parayı falan kafaya takma, ben bazen takıyor gibi oluyorum öyle olunca eşime karşı soğuk oluyorum, senin deyiminle misal)) misal bugün markete gittim kredi kartı vardı eşimin yanımda ondan geçireyim dedim limit yetersiz, allahtan kendi banka kartımıda lamışım yanımaa zaten eşimin kartını ne zaman geçirtmek istesem limit yetersiz anasını satem:)) ama ben onu seviyorum para bir gün olur inşallah... benim annem ilk evlendiği zamanlarda kayınvalidesiyle yaşarmış tek göz odada, ama zamanla evleride olmuş bahçeleride el ele verdikten sonra olur olur gider inşallah..

Bugün misafirlerim vardı bayağı kalabalıktı çocuklu olunca misafirler kızım keyif yaptı tabi.
Kendinden bir ay küçük arkadaşının peşinden bebe bebe diye dolanıp durdu,sarılıp öptüopuyorumnanaktan
Her zamanki gibi misafirlerin gidişinden sonra bi bunalım yaşadı.Ama onun gün içindeki keyfi yetiyor insana.

Betül ve Serap inanın sizin için çok seviniyorum.Rabbim bundan sonrası için huzurlu ve bir ömür birliktelik versin inş.

Gülsümcüm benim kızım babasına çekmiş etin her türlüsünü severek yiyor.Senin adına sevindim bi annenin en keyif aldığı anlardan biri de çocuğunu güzelce yemek yiyerek görmekmiş.
Ama bahsettiğin yemeği merak ettim tarifini yazarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…