allah sizi ayımasın sayılı gün neysede sayılı saatler daha zor geçer bilirim allah sabır versin aslanıma ve sanaHehe:)) saol canimm amin.. Bilmiyorum bakalim nolucaz, benim ne yapicagim belli olmuyor o gibi durumlarda :) ama duygusallasacagimiz kesin..
Oy ooy :))
Herkese iyi geceler okul işlerimi yeni bitirdim yatacagım sizlere yazayım dedim geçmişi pek okuyamadım.
Duygu canım Ege paşamız üşümez annesi için rahat olsun.
Hicrancım misafirlerin gelip gitmişler yinee Allah kolaylık versin.
Serap canımcımm faceden msj yazdım cevaplamadın şekercim.
Betülcüm canım yazını okuyunca inan çok duygulandım az kaldı Allah'ım saglıcakla kavuştursun, namazını kabul etsin canım.
Serapcım sizde canım saglıcakla kavuşun inşlah.
Ben kaçar iyi geceler...
ah hicran sorma
dün oft bölümüne bakarken,papatyam diye ismini görünce tıkladım,bahçıvanlar diyarı ile ilgili yazılarınızı gördüm,merak ettim bakayım dedim,dünden beri hala bakıyorum,bağımlı olmasam bari
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bana da öle olmuştu tesadüfen gördüm girdim kendimi kurtaramıyom kaydirigubbakcemile3 bide ben çok severim ekindi hasattı vss e sanalda olsa peysaj vss yapıyoz işte domates salatalık havuç marul derken insan kendini alamıyor değilmi bende bakıyom hergün ara ara işte fırsat oldukça ama bağlıyo gerçekten yerimseniben
papatyam site bana karısık geldi ne nerde aktıf konuları nasıl goruyoruz hıc anlamadım bişey.
o dedıgınız bolum ne nerden goruluyor, çok mu acemıyım neyım:1closedeyes:
aaakimseler yazmamış benden sonra bende şimdi bi bakem yazılanlara dedim ceylin durmuyo uyutamadım gene binbir taklane yaptı ne etti kalktı yataktan .ya sırf o uyusun diye benim yatağı açtım yaaa seviyo diye ama nafile ytmadı yatmicak bende accık ütü yapayım bari diyom hanfendinin kıyafetleri var kurudular onları halledem bari
paptyam sagol canım sayende hazıne bulmus kadar sevındımopuyorumnanaktan
emrenın burnu akıyormus, atesı varmıs ama cok degıl ınsallah artmaz sıkayetlerı
kızlar mustafa hayatta ağzına kıyma sokmazdı dün konyanın yöresel yemeği var topalak ondan yaptım koydum önüne çatalla maşallah 10-12 kadar yedi... tavsiye ederim size de .... yapması uğraştırıyo ama değer bence... ben yapıp dolaba atacağım haftada 2 kez falan çorbalarına atmayı düşünüyorum... ayy valla bişey yiyince sevinçten havalara uçuyorum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?