2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mucksss :))
öpüyorum yaramaz bıdığıı
bu arada 3 gün kalmış sizin
sıkıntılı günler geçti çok şükür
bizimde pazartesi geliyor 18 ocakta

canım bende çorapla yatırmıyorum çıkarıyorum
neden dersen ben kendim ne zaman çorapla yatsam kabus görürüm çünkü
çorapla uyurken hararet basıyo insana sıcaktan
o yüzden takıntı oldu bende çoraplarını çıkarıyorum yatarken
üzülme sende canım ev sıcak olduktan sonra b işey olmaz herhalde gece

hadigözun aydın senınde az kalmış...
bende hayatta yatamam çorapla bende alperk içoğu zaman çorapsız yatırıyorum sıcak olunca uyumuyor zaten...

mucksss :))
öpüyorum yaramaz bıdığıı
bu arada 3 gün kalmış sizin
sıkıntılı günler geçti çok şükür
bizimde pazartesi geliyor 18 ocakta

ohh deseniz bu hafta ikinizde bayram yapıyorsunuz inşallah sağ salim kavuşacaksınız alkisalkisalkisalkisalkisalkis

babaıs ceylinle savaşıyor yatmıyo cadı ben gene el ataym şunlara zilli akşam üstü uyudu ya şimdi dahda zor yatar deneyem bidaha belki başarırım bende yatarım belki onla herkese iyi geceler

mustafa sabaha kadar çıtçıtlı badiyle yatıyo... ben pijama bile giydiremiyorum... ama sabah kalkar kalkmaz hemen çoraplarını getirir... çorapsız durmaz pek...

Teşekkürler arkadaşlar demekki benimki çok sıkıntılı yada fenalık geliyor çocuğa acaba çokmu sıcak oluyor diye düşünüyorum bütün eve yanıyor genelde doğalgaz ama İzmirde daha soğumadı...
Benimki ayakkabı getirmek bir yana ben giydiriyorum 1 saat içinde mutlaka çıkarmış oluyor..
Gece uykudan kalkıp çorabını çekiyor geri yatıyor mesela..
Sıcağa hiç alışkın değil ama cıbıl cıbıl da yatılmazki..
Sehercim ben yaklaşık 2 3aylıktan beri hep beraber girdiğim için banyoya Egeyle ve kendim kışın 2 günde bir yazın hergün yıkandığım için oda yıkanmış oluyor..Zaten onsuz girersem kapıları tekmeliyor çok ağlıyor canım..
Deryacım bütün bebeklerimiz pek güzel maşallah Allah hepsine uzun ömürler versin inşallah..
Serapcım ev sıcak ama ne bileyim yinede içim rahat etmiyor bende çorapla yatamam aslında ama ne bileyim işte o üşücekmiş gibi geliyor heo..
Bu arada eşleriniz geliyor Betülünde inşallah sağsalim kavuşursunuz birde süpriz yapıp bir kaç gün erken gelirlermi hadi bakalım

Son düzenleme:
Saolun kizlar, cok sukur bitirdik insallah.. Cumartesi gunu sagsalim yuzunu gorunce sukur namazi kilicam hemen :)
biz anlasma yaptik normalde suprizcidir zaten bildigim icin konustum bastan ben alicam havaalinndan, kalabaliga kargasaya gelmesini istemiyorum cunku rahat rahat yasamam lazim o ani :))

serapcim sizinde gozunuzaydin, baska ayrilik olmasin insallah..

oh ne güzel beraber giriyonuz banyoya demek benimki hala banyodan pek hoşlanmıyo yazın nolduysa balkondaki havuzda birden soğudu banyodan zevk almıyor o zamandan beri korktumu ne anlamadık birden ağlamaya başlamıştı bidaha havuzada girememişti ceylin.ogün bugündür ağlaya ağlaya banyo yapıyoruz ah keşke dursada hergün yapabilsem banyoyu bende 2-3 gün ara ile yapabiliyom aslında rahat dursa hergün yapsam bebeklikteki gibi

evet ya kızlar eşleriniz süpriz yaparmı dersiniz ne hoş olur sizin adınıza çok seviniyorum ya böyle uzun ayrılıklar yaşamazsınız inşallah bir daha

hadi allah kabul etsin namazını şimdiden bacım .gzünüz aydın sayılı gün geçti çok şükür bak kavşuyorsunuz babacığınıza ay düşünemiyorum o anı yaa çok duygusallaşır insan ben olsam ağlardım salya sümük herhaldekaydirigubbakcemile3

Hehe:)) saol canimm amin.. Bilmiyorum bakalim nolucaz, benim ne yapicagim belli olmuyor o gibi durumlarda :) ama duygusallasacagimiz kesin..
Oy ooy :))

Herkese iyi geceler okul işlerimi yeni bitirdim yatacagım sizlere yazayım dedim geçmişi pek okuyamadım.
Duygu canım Ege paşamız üşümez annesi için rahat olsun.
Hicrancım misafirlerin gelip gitmişler yinee Allah kolaylık versin.
Serap canımcımm faceden msj yazdım cevaplamadın şekercim.
Betülcüm canım yazını okuyunca inan çok duygulandım az kaldı Allah'ım saglıcakla kavuştursun, namazını kabul etsin canım.
Serapcım sizde canım saglıcakla kavuşun inşlah.
Ben kaçar iyi geceler...

tanger emrhaba, nasılsın
şuan çalısıyormusun oglun nasıl :)

teşekkür ederim dilekcim iyiyim oğluşumda iyi ama bu köpek ve arka azılar bızı zorluyo 2 gecedır uyku falan yok mızmız..

yok canım şuan çalışmıyorum yurtdışında yaşıyorum ben oğluma bakıyorum....

emel naber kızzz gemişe mi bakınıyosun

ah hicran sorma
dün oft bölümüne bakarken,papatyam diye ismini görünce tıkladım,bahçıvanlar diyarı ile ilgili yazılarınızı gördüm,merak ettim bakayım dedim,dünden beri hala bakıyorum,bağımlı olmasam bari

bız 60 lıraya aldık asıyı. zaten 2 çeşit ıkısıde aynı fıyat hemen hemen

anladım canım
o dişler en zor gelen dişleri galiba, çünkü bizimde çok uykusuz geçmişti. elini agzına koyup ağlıyordu geceleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…