2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar..
betul duygu yazlarınızıokudum..
bende sizin gibiydım ama bıraktım bıraz mecburıyetten bırazda yoruldum mu desem rahat mı olsun istedım orasını anlamış ddeğilim henüz...
bende alpberk i 2 gunde bır yıkarım yıkanmassa huzursuz oluyorum eşime bende sölenıyorum..
peynır yoğurt ne yemesı gerekıyosa bende yedırmek için dıdınır dururum mesela burda yoğurt yok bende dutturamıyorum kendımı defalarca paraladım yoğurt yok pekmez yok ne yoğurt mayaları ne pekmezler peynırler tasıdım artık hava alanında çantamı açtıklarında guluyodu herkes...
ama arkıt öle takmıyorum burda olanlarla idare edıyorum beyaz peynır yerıne kelper yada laşar peynır verıyorum süt pekmez yerıne reçel bal neyse artık diğer türlu olunca insan kendını bunalıma sokuyo gerçekten..

eşimde bana dedı ya yeter bi çocuğu birde kendını bıraz rahat bırak illa saatle yemek yemez ya bu çocuk belkı 2 dk sonra yer dedı şimdi zaten ortalama ne zaman acıktıgını anlıyorum kı 3 saat de bir oluyo kaşıgörünce zaten atlıyo hemen kuzum...

çocuklarıda anlamak gerek dışarı çıkamıyolar onların tamöğrenme keşvetme zamanı eee bu çocuk bız bukadar sıkarsak nasıl keşvedecek nasıl enerjısını tüketecek....

bu arada alp bırakmıyo ya laptobu kaç defa tuşları söktu..
ona buyuk laptop aldım oyuncak yuzune bıle bakmıyo bennezaman açsam gelır tuşlara basar üstune çıkar düğmesını söker kapatır ne zaman sıkılacak peki ?

selam kızlar nabersiniz biz kızımla markete ordanda site bahçesinde ki parka inicez çok sıkıldık havada güzel accık gezelim diyoz

allah yardımcımız olsun kızlar valla uyku sorunu herkeste var anlaşılan

canım ya emin değilim tabii ama kansızlıkta sinir v iştahsızlık ve uykusuzluk yapıyormuş diye biliyom belki ondan seninki dediğin gibi daha çok sorun çıkarıyordur düzelir inşallah
aynen canım allah sabırlar versin bize miniklerede bol bol uyku =)

benim kızda pembiş battaniyesine sarılmayı çok seviyor ama mincikken de öleydi hala aynı battaniye hep üsütndedir yorghanın altından ilk onu örteriz onsuz uyumaz cadımız

sesede zamanla tepki vermeye başladılar işte artık değişiyorlar bunu kabul etmek lazım hangimiz gürültüde uyanmıyozki .=) uykusu ağır olanlar hariç tabii.mesela benim orrtanca kardeşim kulak dibindde davul çalsan uyamaz öle bi uykusu var
mustafa sabaha kadar çıtçıtlı badiyle yatıyo... ben pijama bile giydiremiyorum... ama sabah kalkar kalkmaz hemen çoraplarını getirir... çorapsız durmaz pek...
kız üşümezmi öle sadece bady le ben kısa kollu bady üsütne çıtçıtlı uzun kollu giydirip tulum giydiriyom bide benimki yatakta düz durmaz çünki üstü hep açıktır malesef

ceylinde pc çok düşkün klavye mause herşeye elliyor vuruyo .sokak çı olduk bide illa çıkacaz dışarı elimi tutup gee geeee didelim diyo artık ve biz kaçtık aynını yapıyor şuan =) giyindik çünki ya çıkacaz demiştim artık peşimi bırakmaz cadı

emiyor canım, bırAz daha sabredeyım olmadı bende kesecegım memeden

bizimki de hiç örttürmez... zaten yataktada yastmaz gece sağdan soldan toplarım... bizim ev sobalı ya üşümüyo demekki...sabaha kadar hafif yanıyo...

banyoyu emrede cok sevıyor hatta cıkarken ağlaya ağlaya çıkar hep, yazın hergun gunde 2 sefer falan yıkıyordum sımdı haftada bir veya 2 kere yıkıyorum, üşütür diye korkuyorum.
emre de tuşalrı cıkarıyor yerınden bıde onları saklıyor, oyuzden bılgısayarı emre uyuduktan sonra acıyoruz yada babasıyla nobetlese emreden kaçak girip çıkıyoruz :kedi:
eşimin işyeri bilgisayarının 2 sefer çökmesine vesıle olmustu, adam laptopu gotururken utanıyordu yıne coktu dıye :))))

canım o etiketlerin hepsi link farkındaysan... onların üzerine tıklayınca o kelimeyle ilgili sonuçlar çıkar karşına... yani nasıl anlatayım... mucize yazıyo onu tıklayınca sitede mucize geçen herşey çıkar karşına... bakma bizimkiler kendi adını yazmış hep...

Son düzenleyen: Moderatör:
bi de tam emin değilim ama sanırım googleda üst sıralarda olmasını da destekliyo...

ben geldim ama kimseler yok yemek yapıyom bi taraftan ceylinin çorbasını hallettim bi taraftan bu gün geç kaldık uyudu hanfendi saatimiz belli değilki işte dışarda dolandık gldik accık yoğurt yedi yattı şimdi uyanır nerdeyse hemen çorba vericem sonrada bizim yemekten vericem nohut yaptım bugün pilavla vericem accık pilavı yer 1-2 kaşık belki ama nohutu pek sanmıyom çatalla ezip vermeye çalışıcam bazen iyo bazen yemiyo ama bunlarıda yemesi lazım neticede

bizimki de hiç örttürmez... zaten yataktada yastmaz gece sağdan soldan toplarım... bizim ev sobalı ya üşümüyo demekki...sabaha kadar hafif yanıyo...

bizde doğalgaz var ama genede tırsıyom bazen bi bakıyom kolları üşümüş oluyor o nedenle tulumsuz yatrmamaya çalışıyom ama bazen yatıyo tabi 10 kez kalkıp üzerini kontrol etmek zorunda kalıyom.tulumla sanki rahat edemiyomuş gibi geliyo bende giydirmiyom arada amao zamanda üstüne 3 kat giydirmiş oluyom kısa kollu bady uzun kollu bady üzerine pijama üstü bölece tulum seviyesine geliyo hem daha hafif oluyo sanki burnunu yokluyom gece hep sanki üşür gibi geiyo bana ince giydirince de kollar soğuk oluyo bakıyom hemen üzerine geçiriyom bişiiler bende napimm ha bire nezle grip oluyoz ondanda bıktım artık hanfendi çok sağlam değil nemden kapıyo hemen aslında başlarda öle alıştırmadım dayanıklı olsun diye ama galiba olmadı :sm_confused:

selam arkadaşlar birşey danışmak istiyorrum size . bende eylül 2008 annesiyim canım kızım 15 ayını bitirdi .arkadaşlar siz su çiçeği aşısı yaptırdınızmı. yaptırdıysanız fiyatı ne kadar acaba söyleye bilirmisiniz bizde yaptırmayı düşünüyoruz bu ay şimdiden teşekürler.

merhabalar ben oğluma yaptırdım..
fiyatı 65 mıydı neydı ben kendım eczaneden almadım hastanede vurdular üzerıne fıyat eklıyolarmı bılmıyorum

Corap cikarma konusunda sikinti yasamiyoruz cok sukur, hatta sabah kalkar hemen basuncdan ayakkabilari getirip agga agga diyip giydirtmeye calisir :)
kulotlu corap giydiriyorum ben hem daha iyi tutuyor..

Mevlude benim laptop a bakmiyor artik ama yapacagini yapti demek bu zamana kadar,
bozuldu ekrani acilmiyor hic, tlf var Allahtan bunuda bozak kircak diye tirsiyorum

biz 14 buçuk aylıkken yaptırdık 75 tl ye yapmışlardı hastanede.

be 75 e yaptırdım özel yapılıyor zaten eczaneden 67 ye sanırım fiyatı ben sormuştum öle demişlerdi alıp sağlık ocağında yada bi klinik veya hastanede yaptırıyorsun yine 75 e geliyor yani ben kendi doktorumuzda yaptırdım 75 adı ilacı onlar veriyorlar zaten sorun yok yani ilacın küpürü zatn aşı karnene yapıştırılıyor tarihi markası vss belli olyo yani

merhabalar ben oğluma yaptırdım..
fiyatı 65 mıydı neydı ben kendım eczaneden almadım hastanede vurdular üzerıne fıyat eklıyolarmı bılmıyorum

enjeksiyon bedeli alıyorlar canım 5 tl yani 65 e aldıysan +5 olucak ben eczaneden sormuştum 67 demişti bana ama birkaç çeşidi var demişti fiyat farkı olabilir tabii

bende külotlu çorap giydiriyom herzaman ve bizimkide ayakkabısını akap diye getiriyo hep ama ayağından çıkarıyor sıksık ve cırt larını kemiriyo çıkarıpta kaydirigubbakcemile3 dişlerini kaşıyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…