2008 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Müjdecim hayırlı,sağlıklı,huzurlu ömürler vesin Allah.
Güzel kızlarınla ve eşinle bir ömür mutlu yaşayın inş.

semacım çeviri harika iş hele bir evhanımı için..ama nerde o çeviri yapıcak kapasite..dil merak işi..gerçi hayattta insan sadece istedği şeyi yapabiliyomuş..eh ben severım halimi anlatıp muhabbet edebılcek kadarını ama akademısyenlık ilgi alanım deil..şuana kadarda derinine inipte kendimi kaybedebiliceğim bi mevzuya rastlamadım..kızkardeşimi takdir edıyorum valla sabırla doçentliğe dogru gidiyo..benım ıngılızcem kendıme yeticek kadar var..sen baya ilgilisin.keşke çince öğrensen:)acayıp güzel alışveriş siteleri var:)

müjdecim doğum günün kutlu olsuuuuun. yavrularınla ve eşinle yuvanda huzurlu yaşa inşallah.

Son düzenleme:
Hicran sen ne marifetli hatunsun be bacım akşama kadar koşturuyosun bi de ne ara ördün o bereyi. güle güle giysin Ceylin hanfendi pek bi yakışmış minik ablaya.

Aslı maşallah Ozan Ege ne kadar da büyümüş. zeytingözlü erkek olmuş bi kız tavlaması kalmış. pek bi yakışıklı olmuş. opuyorumnanaktan

umutcum çok güzel olmuş ellerıne sağlık...
evet dilişi merak bırazda bende öğrenıyorum fransızca ama bıraz meraktan çıktı benımkı mecburiyet ne zamana kadar eşime bağlı kalabılırımkı diye düşündum ve yarım yamalak olan fransızcamı düzeltmeye karar verdım bakalım derse devam...
bende ördüğüm kazğı bitireyım koyacagım ınşallaahh...

Umut canım evde yapılabilecek bi iş olarak aklıma çini boyamak geldi biraz ince bi iş ama getirisi iyi hele bi de pazarlayacak yeri buldun mu tamamdır. vaktiyle ben çok çiniler boyadım isteyende çok oldu ama satmak niyetiyle yapmamıştım.

ne tuhaf dimi sehercim insanın içi kaynıyo bişiler oluyo bebişlerimizi görünce:)canımbenim öperim teyzesi eksik olma sende ballıkeltoş utkumu öp benım yerime..

kıss mevlüdecim sen becerirsin alimallah..valla fransızca aşırı zor deil sanıyorum..arapçadda öğrenirsin yavaş yavaş..arapça çok güzel bi dil zaten..bende kendı kendıme ogrnedım örmeyı.önce haroşayı sonra bı ters düz lastık..anca boyle mını kazaklar ve atkı felan örüyorum..üstü beni aşar ben sıkılırım:)yav bende arapçamı öğrensemkii:)eşim ilahıyatçı oldugundan tabi şakır şakır biliyo ama pek konuşmaz nıye konuşsunki:)nasıl hocaysa zaten namaz kılmaz camiye gitmez oruç tutmaz:)bu beni aldıktan sonramı kızılbaş gibi oldu yoksam hepmi boyleydı annamadım:)

çini boyamak??boyle ayetler felan arapça yazılyo ve boyanıyo onlar sanırım...harika..çokda zevki bence..ben bide ipek eşarp deseni tasarlamak isterdim..bilgisayar programı öğrenıp bide kendım cızım yapıp..ama onların desen proglamlarıda cok zor yahuu..yınede kumaş boyamakta zevkli iş ve valla ben çini işini bi araştırim olmadı işmek kurslarına bakayım gerçi bu dönem geçti sanırım işmeklerde onumuzdekı eylule başlar yenı kayırlar yınede bı araştırmak lazım..ellerine sağlık demek ne kadar begenılmış..bence devam et hatta nettende pazarla sehercim..tebrik ederim valla süper ..

sağol canım allah razı olun yapıyoz işte bişiiler güzelede ne yakışmaz dimi benim boncuğumda maşallahı var

SENıNDE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BU ARADA ARAMIZDA 1 GÜN VAR GÜN OLARAK YANıı =) BENıMDE YARIN VE BEN 35 OLUYORUMM =((((((((((((

NıCE YILLARA SAĞLIKLA HUZURLA ıNŞALLAH

bunlar da boyadığım çinilerden bikaç örnek çok zevklidir çini işi

Eklentiler

• $BUTKU 001.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $BUTKU 002.webp
    46 KB · Görüntüleme: 43
  • $BUTKU 003.webp
    31 KB · Görüntüleme: 35
ben bişi görüp bunu istiyorum ama işin içine girince fazla dallı budaklıysa benı sarmıyoya hemen vazgecıyorum..cook istemiştim seyrettıkce kendımden gecıyodum misal ebru yapabılmeyı..gittim kurslarına..yok anam atın öd suyu yanı sidik kesesi suyu..yok atın kuyrugunun kılı fırça olarak falan..aman bıkaç gün gittim..harala gürele bı boyalar kaplar o ordan koyuluyo yok bu burdan yok çalışma teknesi şöyle felan bana daral geldii..gittim yakın bi nargılecıye ..tüttüürdüm bi nargile döndüm eve:)

kızo kadar ağrımıyo diye hatırlıyorum ben ama tabi bünyeye dayanıklılığa da bağlıdır acık acımıştı diye hatırlıyom aa dayanılmıcak acı değildi yani 1-2 dk hissrtmiştim diye hatırlıyom yinede sen bilin tabii ama takarken bayılttıklarını bilmiyodum =(

Teşekkür ederim mevludecimm amiin... Ayy resmi olarak yaşliyim artık :s

:roflol::roflol: benim gibi 35 ine gel de o zaman görim senii kız insan kendini nasıl hissederse o yaştadır ya hani aslında bu bir gerçek ama ben şuan 35 değil 40 hissediyom delikafadulden

höö:))))sehercim bu şekilleri porselen senmı çiziyosun yoksam hazırdakı şekiillerin içinimi boyuyosun??muhtemelen birincisi ama cehaletımden sordum bıde şaşkınlıgımdan cunkı harukalde olmuşlar cokda meşakkatli bi iş belli..sen hemen bi site yap sat bence devam et satmasanda yapmaya emeğine sağlık..

anam ben nere düştüm yaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…