canım allah bebişilerınle uzun önürler versın doğum gunun kutlu olsun...
gunaydin kizlarr Betulcum gozunaydin canım esın geliyomus....
Ben çok giremiyorum malum artık.
Emel im gelirsen mutlaka görüşelim canım
Hicrancim ne yakışmış ceyline bere öyle maşallah sanada pek maharetlisin :)
umuuttt bı gelmedin askolsun diyorumm
buarada benim dogumgunum bugün 27 oldum saka gibi :s
http://img524.imageshack.us/img524/7772/f0378.jpg
http://img706.imageshack.us/img706/4677/f0380.jpg
kız Umut eline sağlık ısmet paşam güle güle giysin. valla içim kaynadı şu bıcırığı öpüver yerime.
gunaydin kizlarr Betulcum gozunaydin canım esın geliyomus....
Ben çok giremiyorum malum artık.
Emel im gelirsen mutlaka görüşelim canım
Hicrancim ne yakışmış ceyline bere öyle maşallah sanada pek maharetlisin :)
umuuttt bı gelmedin askolsun diyorumm
buarada benim dogumgunum bugün 27 oldum saka gibi :s
tünaydınn..
hicrancım işallah..bu yaza zaten yavrular hepten meydana çıkmış olucak gerisi allah kerim..ben bayılmadan taktıramam o spirali..o yüzden ana sağlıklara gitmedim..implant bana daha itici geldi..bide ilaç deidğin gibi..yaşımda genç deilki artık herşeyi kaldırsın..allah isteyene muradını versin işallah..tabiki harika olur ceyline bir kardeş..
müjdecim annemler antepteydı..bende karşıya hiç geçemedim..bide eşim baya bi astımmış..sigarayı bile bırakmak zorunda kaldı adam arada tıkanıyo ilaç kullanıyo..oyuzden şu bikaç haftadır bakkal harici biyere gidemedim..ama sözüm söz..yahu o iki dünya güzelini görmek seni gömek ne mutluluk..demek 27 oldun:)hakıkaten bana şaka gibi geldi..ben o yaşlarda ooooooooo:)30 a nasıl geldıgmı anlamamış bi aklıevvel oldugumdan 27 bıle bana küçük gelıyo..negüzel gencecik anne oldun..27 yaşında iki cocuk annesi olmak...tadını çıkar:)doğum günün kutlu olsun..tüm sevdiklerinle nice yaşlara...
valla bende acayıp bi yorgunluk var..vucudu geçtim kafam arada gıdıyo..buzdolabını acıyorum sonra neden actıgımı unutuyorum:)gayet patavatsız ve sallabaş oldum ayrıca..bi değişim gerek.bi nefes..15 tatile ismeti bir veya iki günlüğünede olsa ananesine bırakıp bbişiler yapabilsek keşkem..ah keşkemm..
Teşekkür ederim mevludecimm amiin... Ayy resmi olarak yaşliyim artık :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?